Naine Postitusi: 11999
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 18.06.2013 Asukoht: Planeet maa hetkel järgmine peatus Marduk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.04.2012 kell 12:39
Kuulge naljatilad, riskiäri ja luxkaup hektel ei ruuli.
Idiot hakkab sellisel ajal firmat tegema.
Muide väga kole maavärin oli ja tsunaamihoiatus.
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 3.11.2012 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.04.2012 kell 12:45
See on ookeani kaldal ja paari tunni jooksul selgub..., mida rohkem aega kulub, seda võimetum on tekke võimalus - momendil just raadio rääkis
Ohustatuim on Indoneesia:
skingirl
Saatuslik Naine
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 18.06.2013 Asukoht: Planeet maa hetkel järgmine peatus Marduk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.04.2012 kell 13:22
Ma vaatasin nädal aega tagsi ühte dokki filmi, kus vene geoloogid ootasid sealtkandist 7-8 pallist maarvärinat.
Mis pidi olema väga ohtlik maakerale endale,et sellest piirkonnast algavad mingid muud jamad.
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 18.06.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.04.2012 kell 19:24
Tsitaat:Algne postitaja: anne51
Skin, sa ei tee ometi nalja nii tõsise asjaga?
Kui teemast üldisemalt, siis pean ütlema, et olen viimastel aegadel mõtisklenud selle üle, kas ilmas on olemas puhas kurjus. Kas mõni inimene sünnibki
kurjana.
Maailma kurjus ei ole mind esialgu kätte saanud.
Inimese kolmandaks eluaastaks on selge,millise tee ta on valinud,kas hävitava või loova.
postitatud 13.04.2012 kell 20:47
Mul on täna kõige halvem ja kõige parem päev elus.
Elu mis tundus mu jaoks mõttetu ajaraiskamine
on muutunud mu ainsaks kinnisideeks
Draakoniaastal olen ma tõeline kodutu kass kes nurub igalt mõõdakäijalt paid ja head sõna.
Kassidel on 9 elu ja selle viimase jätan ma endale veel tagatasku.
Mees Postitusi: 8508
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 18.06.2013 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: armukest Kasutaja on foorumis
postitatud 22.04.2012 kell 10:02
See nädalavahetus on tõesti halva karmaga: reedel, 20. aprillil pidas kogu paremäärmuslik maailm salamisi Hitleri sünnipäeva ja täna peab kogu
vasakäärmuslik maailm natuke avalikumalt Lenini sünnipäeva Ja meil, eestlastel, on veel ajalooliselt kummalise kuulsusega Jüriöö täna tulekul...
Muinasajast põletatakse täna öösel talvist risu, et kevad võiks tulla...
Jüripäeval, s.o. homme jäetakse maha vilets töökoht ja kasimatu kaasa või vahetatakse kogunisti elukohta Kas nüüd uus parem on, siis selle kohta
Jüripäev garantiid ei anna... Nagu ka Rävala ja Harju meestega 1343 läks, kes üritasid ennast Taani võimu alt Rootsi võimu alla nihverdada, aga said
kolmanda ja hullema - Liivi ordu...
Aga vene ajal tehti sellest kodusõjast loomulikult ajaloovõltsing vikatite ja vigladega vehkiva talurahva mässuna sakslaste vastu
Halvaendeline maailm armastabki ajalugu poliitilise ebakorrektsusega tõlgendada...
Minu au on minu truudus!
karmauhti
Algaja
Mees Postitusi: 46
Registreeritud: 16.05.2012 Viimane külastus: 27.05.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.05.2012 kell 01:44
Inimene oleks võinud tegelikult puu otsa jäädagi, oleks olnud kõigi jaoks parem. Kui nüüd tõesti ajalugu hakata uurima, siis tekib tunne küll, et
mille kuradi pärast seda kõike vaja oli
Mõtte ja mõttetuse piir on muutlik......
sales
filosoofiline lilleke kiivril
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 18.06.2013 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: armukest Kasutaja on foorumis
postitatud 16.05.2012 kell 20:37
Iga kultuur või tsivilisatsioon vananeb ja mandub, ehk ongi see sallimatult raevukas sallivuse ja rahamaailma relva - demokraatia pealesurumine
euroopaliku väärtusena õhtumaa viimane surmaeelne tõmblus. Mis tuleb peale sündivuse lõppemise, linnastumise, pereelu ja moraali lõtvumise järel?
Kas on kusagil mõni uus tsivilisatsioon, kes meie järglased üle võtavad? Sest see nakkav pankadest dirigeeritud individualism on haaramas nii
neegreid, hiinlasi kui islamit...
Või võib projekti "INIMENE" ebaõnnestunuke lugeda ja lõpetada!
Minu au on minu truudus!
karmauhti
Algaja
Registreeritud: 16.05.2012 Viimane külastus: 27.05.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.05.2012 kell 01:33
Arvan ka, et oleks aeg juba järgmisele tsivilisatsioonile võimalus anda ja viisakas oleks muidugi enda järel ära koristada........asjad on ikka väga
laokil
tiivitaavi
kevadtorm
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 18.06.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.05.2012 kell 09:35
Millest selline mure.
Peagi hakkavd inimesed lihtsalt haihtuma.
postitatud 17.05.2012 kell 19:02
Tsitaat:Algne postitaja: sales
Iga kultuur või tsivilisatsioon vananeb ja mandub, ehk ongi see sallimatult raevukas sallivuse ja rahamaailma relva - demokraatia pealesurumine
euroopaliku väärtusena õhtumaa viimane surmaeelne tõmblus. Mis tuleb peale sündivuse lõppemise, linnastumise, pereelu ja moraali lõtvumise järel?
Kas on kusagil mõni uus tsivilisatsioon, kes meie järglased üle võtavad? Sest see nakkav pankadest dirigeeritud individualism on haaramas nii
neegreid, hiinlasi kui islamit...
Või võib projekti "INIMENE" ebaõnnestunuke lugeda ja lõpetada!
Registreeritud: 26.11.2010 Viimane külastus: 30.04.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.05.2012 kell 19:11
Tsitaat:Algne postitaja: karmauhti
Arvan ka, et oleks aeg juba järgmisele tsivilisatsioonile võimalus anda ja viisakas oleks muidugi enda järel ära koristada........asjad on ikka väga
laokil
karmauhti olen teatud mõttes sinuga nõus, enda tekitatud "......." tuleks kindlasti ise ära koristada ja asjad on kindlasti laokil, aga
kindlasti ei ole nõus, et järgmisele tsivilisatsioonile tuleks täna võimalus anda. (loodan et jutt ei ole allegooriline)
karmauhti
Algaja
postitatud 17.05.2012 kell 21:47
Natuke allegooriline ikka, sest ega mu jutt eriti reaalne polnud. Loomulikult oleks see järgmine tsivilisatsioon ju ka inimloomad ning see trall
hakkaks siis jälle otsast peale. Arvan lihtsalt, et midagi peab väga kategooriliselt muutuma. Alustame muutumist näiteks iseendast, see on juba tiba
reaalsem
siilitar
läks ära
Naine Postitusi: 622
Registreeritud: 11.12.2010 Viimane külastus: 13.06.2013 Asukoht: Tln Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.05.2012 kell 22:22
Jah, kui igaüks alustab muutusi iseendast ja enda elust, siis muutub ju kõik. Naljakas ainult, et sellest tarbimis-, raiskamis- ja
äraviskamisühiskonnast ja -kultuurist välja ronimine käib nii väga üle jõu. Ei saa ju olla hea jälgida, kuidas päev päeva järel hävitatakse seda, mis
meid toidab ja elus hoiab. Projekti inimene võib praegusel kujul ebaõnnestunuks lugeda jah, aga äkki annab seda veel ümber kirjutada? Inimesed pidavat
olema ratsionaalsed ja tegutsema maksimaalse kasu nimel, kas siis äkki ei peaks neile selgeks tegema, et ratsionaalne ja kasumlik oleks hakata säästma
ja taastootma?
Kuda sa lilleke seia sattusid?
Geniaalsuse ja lolluse vahe on see, et geniaalsusel on omad piirid.
A. Einstein
sales
postitatud 22.05.2012 kell 15:34
Kasumlik ei saa kunagi olla ratsionaalne! Ei ole olemas üldist kasu kui selle jutuga just lihtsameelseid ei lollitata.
Kasum eeldab alati kellegilt teiselt äratõmbamist või vajadusest rohkema oma kätte krahmamist.
Sestap siis ongi nii üle jõu ületarbimisharjumustest lahti saada.
Kui tiiger murrab antiloobi maha siis sööb kõhu täis ja jalutab minema jättes ülejäägid väiksematele kiskjatele. Kui inimene ei suuda kokku tassitut
ära tarvitada, siis matab ennem maha kui teistega jagab, mis on üks joontest kus selgelt näha meie looduslikust foonist kõrvalekalde suurus
Minu au on minu truudus!
siilitar
läks ära
Naine Postitusi: 622
Registreeritud: 11.12.2010 Viimane külastus: 13.06.2013 Asukoht: Tln Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.05.2012 kell 19:09
Ratsionaalsus ja maksimaalne kasum on muide utilitaristide ideed, mille kohaselt inimene tegutsebki ratsionaalselt iseenda õnne ja heaolu nimel, aga
nemad väitsid, et kõik see peaks tagama üldise heaolu. Arvestamata muidugi just seda sinu poolt välja toodud teistelt ära võtmise aspekti. Muuseas
utilitarist J.S.Mill pakkus ka varianti, et kõrgemalt haritud inimestel peaks olema valimistel kaks häält.
Kuda sa lilleke seia sattusid?
Geniaalsuse ja lolluse vahe on see, et geniaalsusel on omad piirid.
A. Einstein
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad
Mees Postitusi: 3308
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 17.06.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.05.2012 kell 23:24
Skin sa ära nugrutse. Maailm ongi selline koht kus tihtipeale tulevad pähe mustemad mõtted, seoses elu mõttekuse ja muude elulisemat laadi
probleemidega. Pole sinu mure mõelda, liialt oma südant ja vaimu koormates, maailma probleemide üle. Ela oma aega nii hästi kui oskad ja oma
võimalustele kohaselt.
sales
postitatud 23.05.2012 kell 09:19
Tsitaat:Algne postitaja: karmauhti
laokil
Kui meenutada 7. ehk antiigitsivilisatsiooni hukku 4. sajandil kui germaanlased lõpuks oma mehe Rooma keisriks tõstsid, siis enne seda olid nad juba
Rooma riigi üle ujutanud migrantidena... edasine toimus juba 600 aasta jooksul vinduvalt kuni see õhtumaa kristlik maakera 8. tsivilisatsioon jalad
alla sai.
Teine pool antiigist, Bütsants, kestis kauem ja varises kokku suure pauguga, kangelaslikus sõjas seltšukkide, türklasteda, lastes maa laastada ja
ennast tappa.
Millise tee valib nüüd raugastunud õhtumaa? Eks seda näitab aeg...
Oma sitta ei ole üksgi senine tsivilisatsioon enne hukku koristanud.
Euroopas sai see aja kulgedes komposteerunud uueks viljakaks pinnaseks uuele, kuigi sailitas ka mõned haigusttekitavad pisikud - raha- ja võimujanu,
näiteks.
Enamasti on hukkunud tsivilisatsioonid jäänudki ainult arheoloogiliseks uurimisaineks...
Aga jah, Hiinaga on hoopis kolmandat moodi...
Minu au on minu truudus!
sales
postitatud 31.05.2012 kell 08:07
Tsitaat:Algne postitaja: lati
Mingil määral on looduskatastroofide hulk siiski suurenenud, sest kliima soojenemine muuda torme tugevamaks, merevee tõus aktiviseerib vulkaanilist
tegevust ja iga aastased metsapõlengud on peaaegu ainult inimeste kätetöö.
Jah, näljahädasid on ikka olnud, kuid kõrbestumisega seoses on nälg teatud aladel jätkuv ja põhjus on taas inimtegevuslik, mitte otseselt looduslik.
Tõsiteaduslikud postulaadid on ka omamoodi usk terved hordid vastastikku otsivad kinnitust oma ideedele, ma ei räägi üksi poliitikat ja
rahamajandust Kõik see ilma soojenemine, kasvuhooneefekt jms. ei ole ju täpselt teada, mis tegelikult juhtub pikemas perspektiivis...
Väide, et põhiliselt inimtegevus muudab loodust, aga vastuväide, et ainult 7 % ulatuses. Väide, et kasvuhooneefekt põhjustav kliima soojenemise,
vastuvõide, et hoopis maa magnetvälja nõrgenemine... jne.jne. Et tõelise kaose tekitab magneetilise põhjapooluse "tormamine" mööda
Ameerika mandrit lõuna poole...
Kui üldse inimtegevus midagi halvaendelist ennustab, siis oma lollide ideedega ratsida elu...