Köigepealt jagaks oma suurt röömu, sest meie perele sai täna osaks päris kopsakas loosiönn, mis pealegi tulumaksuvaba...jeees...
Kas keegi siit
on vöitnud suuremat summat kunagi? olin lausa veendunud, et meie pere ainus suurvöit jäi 100 dollari peale, mille saime netilotot mängides, aga vöta
sa näpust, täna selline yllatus, et anna olla. PS! Aadressi ei ytle
Kuidas teil loosimistega lood olnud?
Õnnitlused sulle Merlyex ta ole jah rohkem õnne asi.......omal on aint korra BINGO-ga joppanud nurkade mängus ja siis ka üsna hea summa nurkade
kohta oli(721.-)
jajah, olin minagi seda nurkademängu mängimas ja kolme nurgaga kirumas
ise olen bingos 146- saanus ja pea köik paarikymne eegused nurgad
Mul on suhteliselt õnnelik käsi olnud. Suuri võite ei ole, aga kaotanud ka mitte. Bilanss on seni positiivne.
lotos pole nagu mdagist suuremat võitnud - pole vist mänginud piisavalt
Olen võitnud aga mitte mingeid märkimisväärseid summasi. Ja kuna ma eriti asja mõtet ei näe, sest naudingut ei tunne, ei ole ka tihe mängija. Paar korda aasta jooksul võibolla ostan pileti ..
Erilist lotoõnne mul ei ole.... ehk lohutan end selle kena lausega: et kellel ei vea kaardimängus, sellel veab armastuses
No väiksemaid võidukesi on olnud, kuid ei midagi märkimisväärset.
Kord bingot mängides rabanduse äärel olin, kui viimased numbrid kõik järjest mul tulema hakkasid... ja siis... üks oli veel puudu... ja see viimane
polnud minu number... No siis oli küll kohutav tunne. Kui palju jääb puudu, siis rahulikum, et ah niikuinii ei oleks võitnud... kuid üks...see raskem,
siis juba lootus tekkis. Aga see ka ainus kord mu elus, kus lotomängus hasarti olen läinud
Pole midagi võitnud.
Olen ainult paar korda mänginud, liiga igav minu jaoks
Mida noorem olin seda rohkem õnne oli loosimistes (vanasti kui toimusid suured laadad, siis oli tavaline et midagi väärtuslikku sealt õnneloosi läbi
kaasa tõime)... üx suurimaid võite on Kanal 2-e kaudu võidetud nahkdiivan, mille sain ise Tartust Diivaniparadiisist välja valida Raadiotest on
igasugu väiksemat nänni CD-de, kassettide, T-särkide, õlleklaaside jms näol koju kogunenud... Hansapangast sai kunagi väga ammu 1000 eeki võidetud...
siis oli see ikke raha
interneti kaudu võitsin Anne ajakirja aastatellimuse... Emal vedas veel rohkem... sai Annest miski 1000 eekise parfüümi...
Lotot pole mänginud...
Aga seda tunnet, et mingi eriliselt hea õnn loosimistes olex, pole tundnud... kuigi teised imestanud on...
Ei minule ei ole seda loosiõnne antud( Miskit ninni-nänni on igayx võitnud.Aga siiani ei ole ma miskit märkimisväärset võitnud.
Aga yxkord ma võidan niikuinii !!
Kunagi kui Viking Loto Eesti turule tuli siis võitsin 465 eeku ja siis veel sügaval veneajal sprindiga sain ka 25 rutsi,rohkem nagu pole võitnud kuigi ostan pea igaks vikingi loosimiseks pileti.
Mul ikka väiksemaid võite on olnud selles Bingo lotos. Suurem oli mõned aastad tagasi, nii 1300 krooni, siis läksid nii nurgad kui diagonaalid
kokku.
4 a tagasi oli mingi Kullajahi saade, tavaliselt ma seda mängu ei mänginud. aga kord ostsin pileti mis ei võitnud, aga loosi tahtel TV3 stuudiosse
valiti. Stuudios tõmbas aga Tarvo Krall minu nr ja sain omale keraamilise pliidi (olin seda ammu igattsenud ).
Eelmine kuu vedas jälle natuke. Saadan alati ära need Hobby Halli loosikupongid. Neid võib saata ka midagi tellimata. tegelt ma polegi sealt kunagi
midagi tellinud.
Ja sügisloosimisega näkkas 2500 krona. Sealt läheb muidugi tulumaks maha.
Vot nii.
Aga kõikide nende võitude vahed on olnud ikka 2 aastat vähemalt.
Pole seda õnnekätt Korra nurkade mängus võitnud 45 eeku ja see oli mingi 4-5 aastat tagasi. Ei mängi enam ammu mingeid lotomänge ega muud
sellist...mõtetu üritus minu puhul.
Kunagi laadal üks suurem loosivõit on olnud...täispuhutav madrats, mis maksis 40 rubla ja loos ise oli vist 1 rubla või 3...enam ei mäletagi.
Aga rohkem mul õnne pole olnud
Mingi 50.- võitsin.. ei mäleta enam mis lotoga..
midagi olulist am pole võitnud ja pole ka midagi saanud...
aaa.. poes oli yx kord mingi loosi värk! et iga looos võidab siis sain endale kammi.. see oli ilus ja kollane! aga nagu et lotoga rha seda vist pole
...
Minul pole just kõige õnnelikum käsi..........................aa ja ükskord võitsin auto...........aga see oli juma ammu...
Ei ole mul just suuri vedamisi, ent nurkade mänguga on korra võidetud 1300.- krooni. Nii paarisajaseid võite on ka kenoga olnud. Ning väiksemaid kah
muidugi.
Öeldakse, et kellel ei vea õnnemängus, sellel veab armastuses. No ma siis ootan seda vedamist ...
Mul selline juhus: Istusime sõbrannaga ja ajasime lototeemelist juttu, lõpuks kütsime ennast nii ülesse et lähme poodi ostame loterii ja
võidame,tema-100tuhat,mina-auto. Ja läksimegi....kindalas tundes et võidame! Ja võitsime...(iga üks vastavalt ambitsioonidele) tema-10kr.,
mina-15kr.
Minu suurim rahaline võit on 10.- Eks mul siis mujalt õnne oodata on...
Aga muid väiksemaid asju on ikka võidetud... rannamadratseid ja muud...
Rahalistest võitudest kõiksesuurem oli keno loto teise loosimisega
5kroonise pileti eest sain 15eeki
irw kuna kõik kümme märgitud numbrit osutusid valedeks.
A muidu on seda loosiõnne üsna vähe olnud. Tõsi läinud aastal sai R2'st võidetud As Balsink'i lihatoodete korv (sisu osutus isegi söödavaks) ja
miskine CD plaat (miskine hitikogumik)
Nujah, korra sain taas vikingiga 3 tabamuse eest. sedakorda 45 krooni siis. Seegi asi. Vähemalt kahju ei kandud.
No minugi võidud piirdunud bingos nurkademänguga. Ja seegi oli vist mingi 140.- Korra olen täismängu võidust 1 palli kaugusele jäänud. Vot peale
seda lõpetasin igasuguse mängimise ära.
A loosimises pole kohe mittekui midagi võitnud.
Minu suurim võit on 550 krooni Vikingiga ja paar korda olen sinna kolmesaja juurde kah saanud.
Mingi kümme aastakest tagasi võitsin Viljandis jõululaadal pesumasina Riga (see tünder), mille hiljem 100 rublaga maha müüsin (õigemini müüsin maha
võitnud pileti)
Bingo on selline tavamäng meil.Suhteliselt odav teine ja aitab õhtut veeta.No eks sealt ühtteist pudisenud ka on...Neid kraabitavaid lotosi vahel
lastega ostan ja sealtki natuke tagasi antakse.
Aga suurim ja uhkeim võit oli lapsepõlves.3rublase loteriiga sain selle mulksuva kohvikeetja..oi kui uhke ma olin...
Njah, mina võitsin viimase 10 aasta jooksul tohutuid summasid sellega, et jätsin lotopileti ostmata...
Paar nädalat tagasi mõtlesin, et raha ikka hädasti vaja... maja tahaks osta ja auto... ja arvuti. Pealegi leidsin, et lotot saab ka internetis
mängida, ilma et peaks putkade juures viiekroonine näpus seisma. Ja nüüd on siis majaraha jaoks seeme olemas... igatahes piletitele raisatud raha on 4
kordselt tagasi tulnud.. nimelt olen ostnud 2 vikingi piletit ja neist teisega võitsin 40 krooni...
Tsitaat:
Algne postitaja: mada
Njah, mina võitsin viimase 10 aasta jooksul tohutuid summasid sellega, et jätsin lotopileti ostmata...
/..../
pole aktiivne lotomängija. olen mänginud ja ka vöitnud... mite midagi suurt ega erilist...
ega piletit ostes pead juba arvestama, et see raha on nüüd läind.... mudu olen vist tasa kulutuste/vöitudega...
väikeseid summasid, mis märkimisväärsed
loosiõnne on ,aga ei mängi...
Ei mängi lotot, st ei anna endale võimalustki Varem on ühtteist ostetud, aga üle 10 kr pole võitnud, ootan siis suurt armastust
irw, ma mängin lotot küll, eriti neid kraapimisega lotosid ja nende juures on mul üks tingimus, et iga pilet võidaks
selveris meil on sellist lotot, tühja ka no võitsin kaks krooni aga parem kui mitte midagi
aga üldiselt ei võida ma midagi ja ega suurt ei osale loosimistel ja mängudel ka.
Eks väiksemaid vöite ole olnud: kunagi Mentosega sain sinise spordikoti, Alma netiloosis kasti jogurtit ja suvel Frederikuga kasti ölut...
Aga loterii kui sellsega vedanud pole -Bingo loto 123 kroonine vöit vast suurimaks jäänud : P
mina olen kunagi ühelt laadalt pisikese lasteaia tatina võitnud majapidamis redeli...mis meil siiamaani kasutusel on kuskil garaazi nurgas
hehe kuule ikke olen võitnud aga ainult kiirlotoga kuni 1000 mitte rohkem kahjux
viimane suurem võit oli kolm pet shop boysi kontserdi piletit, kaks sai ära kasutatud ja üks maha müüdud nii,et lõbus päev päälinnas oli))
Võitnud olen, kuid väga väikesi summasid. Aga üldiselt ma ei kipu igasugustes loosimistes osalema ja lotosid ostma. Kuus kord ehk ostan bingo loto
või viking loto. Kui sedagi.
Võidan siis, kui kõnnin igasugustest lotopiletitest kaarega mööda...
minu suurim võit on siiani olnud 399.- viiking lotoga. aga noh ega see miljon ka tulemata jää .
Ei ole lotoõnne olnud.
Samas arvan, et mõne muu toreda asjaga on elus olnud õnne, see ju kah nagu loterii?
ei mängi lotot, sest loosiõnn pole mulle isegi tuttav, ammugist siis mingi sõber
ei mängi eriti lotot ja ei võida kah seetõttu. Kuigi paar korda, kui olen mingit odavat värki naljapärast proovinud, siis olen miski 10 krooni võitnud või uue pileti, vene ajal võitsin ükskord 1. rubla, olin siis väga pisike, aga väga õnnelik ja uhke selle üle.
Jahh..eks olen ikka võitnud! 3 korda järjest kümme krooni kus iga võidu järel ostsin uue 10 kroonise pileti. Peale kolmandat võitu uut piletit
ostes enam võitu ei tulnud. Muidu väiksemaid võite ikka olen saanud, aga suurt raha pole saand
Jah, just alles võitsin 5L vaadi Rocki!
mind fortuuna ei armasta .. a mis sellest
bingo loto nurkade mäng ja 31 eeku oli vist...
see oli niiiiiiiiiiiiiiiii ammu...
muidu nende kraabitavatega olen ka aeg-ajalt võitnud...
Vahel ikka juhtub. Midagi sellist pole veel ette tulnud, et müügipunktist raha kätte ei saaks.
olen, korduvalt
Ja tarvitses mul vastata, kui postkasti potsatas kiri:
LUCKY DAY INTERNATIONAL LOTTERY
THE DESK OF THE PROMOTIONS DIRECTOR,INTERNATIONAL PROMOTIONS DEPARTMENT
POST BOX 24079, 1100 DN AMSTERDAM THE NETHERLANDS
REF: N-ILYO /27/675/LRNL
BATCH: TPI-OP/394-FNI31/101
DEAR SIR/MADAM,
AWARD NOTIFICATION - FINAL NOTICE
We are pleased to inform you of the announcement today, 16th of April 2004, of the Lottery Winners International programs held on the 14th of April
2004. Your company/name and e-mail address attached to ticket number TNL-1051-410-612 with serial number SN-27902684/711 drew lucky numbers
21-23-34-44-82 which Consequently won in the 3rd category, you have therefore been approved for a lump sum pay out of US$500,000 (Five Hundred
Thousand United States Dollars only).
CONGRATULATIONS!!!
Due to mix up of some numbers and names, we ask that You keep your winning information very confidential till Your claims has been processed and your
prize/money Remitted to you. This is part of our security protocol to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program by some
participants. All participants were selected through a computer ballot system drawn from over 250,000,000 companies and 400,000 individual email
addresses and companies names from all over the world.
This Promotional program takes place annually. We hope with part of Your winning you will take part in our next year US$5.2Million International
lottery.
To file for your claim, please contact our/your fiducial Consultants/claim Department.
THE DIRECTOR OF AWARD DEPARTMENT
TEL : +31-627-542-883
FAX : +31-645-838-572
E-MAIL : luckydaylotteryn@netscape.net
MR. SANDER DE BOER
(Director of Operation).
Note that all winning must be claimed not later than 07th of May 2004. After this date all unclaimed, Funds will be included in the next stake. Please
note In order to avoid unnecessary delays and complications Please remember to quote your Reference number,Batch numbers in all correspondence.
Furthermore, Should there be any change of address do
inform our Consultants/claim department as soon as possible.
Congratulations once more from our members of staff and thanks for being part of our promotional program.
Note: Anyone under the age of 18 is automatically disqualified.
Sincerely yours,
Mrs. Marieke Williams
(Lottery Coordinator)
See tuletas mulle meelde, et paar nädalat tagasi võitsin ka mina $1000000.
pole eriti midagi võitnud, bingoga kunagi väga ammu
nurkadega kahel korral alla saja krooni ja sellega on asi ka piirdunud
ei armasta see loosiõnn mind
Ma olen võtnud kaks kinopiletit ja muud ei midagi...
Olen ikka vahest võitnud. Väiksemaid võite hulgi olnud, korra 1500 kronu ka bingoga võidetud.
Nendele kes ütlevad et üks raharaiskamine, rahaõnnele tuleb värav ikka lahti hoida, kui piletit ei osta ei saagi võita
ainult pisikesi summasid, suurim võit vist 50 eeki.
ahjaa, ja hunniku filmipostreid võitsin korra. mis on nüüd ilusti sahtlis rullis, sest ma ei tohi seintele postreid panna. nojah.
kellel ei vea õnnes...
olen võitnud selliseid väiksemaid summasid, 100.- ristsõnade lahenduste ääsaatmise eest jmt...
aga lähisugulased võitsid küll pool aastat tagasi bingoga ligi miljoni.... endal nii hästi veel õnnestunud pole...
ehh..mul nende lotodega just eriti ei vea ..kõige suurem summa mis võitnud olen on 10 eeku ja seegi kohe ära raisatud..aga siiski palju õnne meryli
see asi tuli ka meelde, et laatadel jms. kus müüakse loteriisi "iga pilet võidab"... nendega ka ikka võidetud..
viimati sain mingi ketti mille otsas rist oli... aga tavaliselt ostan 15 eeguse pileti ja võidan 5 eeku...
Vanasti sai kõvasti lototatud, ma isegi kogusin neid pileteid, päris paks patakas oli. Ühest putkast ostsin, maksis 10.eeku, tagasi võitsin sama
palju.
Suuri summasi pole kaela langenud, küll aga üks naljakas juhtum, kui järjekordselt pileti olin ostnud, selle väljad tühjaks kraapinud ja märganud, et
vastu vaatab 20.000 krooni ! Linnast koju jõudes, näitasin seda emale, tema sama "löödud" kui mina. Sai siis juba välja mõeldud, mis selle
raha eest kõik osta võiks, kuni avastasime, pileti tagaküljelt lugedes, et ei olegi mingit võitu. Ei mäletagi, mis seal kirjas oli, ent no victory. Oh
seda õnnetut ilmet siis.
mina olen sügaval veneajal kaks korda "sprindiga" 25 rubla võitnud. Esimesel korral juhtus asi nii, et sõitsin linna hoiukassast raha välja
võtma, viimane rubla taskus ja hoiukassa oli suletud ning selle rublaga ei osanud midagi peale hakata - ei osanud seda jagada, nii et oleks kolm päeva
läbi saanud ajada ja mõtlesin oma viimase rubla maha mängida - võitsin 25 rubla. (Pidu meie auulis!)
Teise 25 rubla võitsin, kui ma 3-aastase tütrega linnas kolasin ja ta mind kioski juurde vedas - lubasin endale, et kui võidan, saab ta endale
sünnipäevaks jalgratta ja ma võitsingi. Ja jummalast palju nalja sai tema sõitma õpetamisega, aga see on juba teine teema.
Viimasel ajal pole ka peale nurkade midagi võitnud, aga enne kui TV-bingo hingusele läks, võitsin reisi kahele Stockholmi ja ma käisin oma mehega
vääääga meeldejääval reisil. Meil koguaeg tuba lapsi täis olnud ja siis me olime kolm päeva ainult teineteise päralt, kujutage ette, mis mõnus reis
see oli...
Ei mäleta küll et oleks midagi suuremat võitnud, väikseid mõnekümnekrooniseid võite ikka, aga mitte midagi märkimisväärset ...
mina wõitnud ei ole kuigi mänginud olen kyll...enam ei mängi ka
ma vist võitnud elus u. 3 korda
1 kord "sprindiga" 25 rutsi...assa, kus oli suur raha
2 kord esimest korda elus ostetud vikingiga miskised 400 eequ
3 kord nüüd siis hiljuti ROCKi 5 l
a mudu totaalselt ebaõnneliku käega
Bingo lotoga olen saanud 20 krooni ja 90 krooni. Mingi loteriiga olen saanud 100 krooni, mõned korrad uue pileti ja selliseid paarikümnekrooniseid võite. Mingi SL Õhtulehe koti võitsin ka, kui mingi elus kolmandat korda seda lehte ostsin.
meelde tuli veel....
kunagi ammu rockiklubis "326" (vist oli see) võitis mu pilet singer-vingeri plaadi ja miski tollase aja rockiajakirja.... nime enam ei
mäleta... ja kui ma õieti mäletan, andis selle g. graps mulle isiklikult kätte...
Ei miskit suuremat. Piir võiks olla 120 krooni/rubla.
Aga võiks ju. Oi kuidas võiks.
..aastaid tagasi miskisel doonorite üritusel võitsin ..JOPE..meeste jope pärast vahetasin ära. Mehega, kes võitis naiste oma
Väikest ninni-nänni ikka olen võitnud, kuid pole nagu olnud erilist soovi oma õnne proovida
Mingeid pisivõite olen saanud 5-50 kr. Ristsõnadega ükskord võitsin videokasseti, aga jah paistab, et eriti õnnelik käsi mul pole. Palju ma lotot ei mängi, vahest harva ostan mõne kiirloterii, mõnikord mängin Viking Lottot.
Mul pole eriti õnnelik käsi ..... Aga bingo-lotos ikka vahest mõni nurkademäng saab ära mängitud
no moonike, eila ei näkand jah ...ma unustasin üldse pileti osta
hiireke kle jah, sain jälle haledalt suhu ..... Mis sest, et peopesa sügeles
iccc...mul siis näkkas vikingiga eelmine kord 46 krooni...
täna tuli meelde, et olen võitnud küll ühe loosimängu eesti ekspressis
sain veel kreemi auhinnaks
aga see on ka kõik
nüüd mängin laevamängu, lootus võita tilluke, aga kes teab
samas seda laevasõitu ei kannata, saab nalja siis
olen võitnud bingoga mitu korda, ühte võitu nägin ka unes ette
kenoga 5-t ja 10-t krooni on ikka saadud, isegi 700.- on õnnestunud välja nuputada, las siis võidab sport
Bingoga olen võitnud... aga see on jäänud siiski alla 1000 kr.
Olen paljude seas totuke kes igal Neljapäeval bingopilet näppus milljonist unistab..olen ikka vöitnud ka lotodega ntx kiirlotodega on mul Õnne.
Korra kuu jooksul ikka kasiino poole eksin. Seal oma piiriks 500.- magama panna, enamasti ei tule sellest midagi välja, tuleb paraku suurema summaga
lahkuda. Nüüd juhtus nii et enam tükka aega ei lähe õnne õrritama, viimasel korral sai 500.-st kroonist lausa võluväel 20000.- Siis lahkusin et raha
mõistlikult kulutada
Olen elus korra saatnud ristsõna vastuste kupongi ema nimele ja ema sai tänu sellele endale miskise Calvin Kleini parfüümikomplekti.
nojah XD m6nel veab !!!! mina olen v6itnud 48 krooni
üldiselt ei mängi neid mänge. kunagi lapsena ostsin kraabitava lotopileti ja võitsin uue pileti, see on ka kõik.
Kõige suurem võit oli 5000eek, aga mitte lotoga vaid nö. tarbimismänguga. Aga lotoga pole üle 300 saanud...
olen võitnud nii uue pileti kui tervelt 50.-
25eek eest ostsin Keno pileteid, 30 kokkuvõttes võitsin.
5EEK kasumit!!
Kasiino puhul püüan siiski 200EEK peal väljaminekuid hoida.
Aga tihtipeale kasvab see 200 näiteks 500 peale.
Natukene närvikõdi, jood kohvi ja saad väikse summa ka.
Kuus korra või nii, mulle piisab sellest.
Olen võtnud mõne loosi, kui tunnen, et võidan.Aga kahjuks tuleb seda tunnet väga harva ette.Pean pigem lootma oma tööle kui juhuslikule õnnele.
Minu loosiõnn on küll selline, et lootust on võita aind iga-loos-võidab-loteriiga
Õemees võidab kogu aeg igasugu träni, teeb kohe kadedaks...
Mina üldiselt ei võida, aga mõned korrad on trehvanud.
Lapsena võitsin miskises raamatuloteriis 3 rubla.
Eksmehele kinkisin omal ajal Bingo Loto pileti, millega ta võitis vist ligi 3000 krooni.
Raadio Manias sain kord piletid Led R-le.
Rocki mingi tarbimismänguga anti 5l tünn õlut.
Ja nüüd käisime vippidena alekoki tuuril (a seda tegi umbes pool kogu publikust).
Mees ikka pahandab, et ma ristsõnade vastuseid iialgi ära ei saada ja lotopileteid ei osta. Tema on võitnud mõned korrad bingo nurkademängus, aga ka loobunud nüüdseks piletiostmisest.
ma voitsin kaks dollarit. kuna pidin postiga tulemuse ara saatma, siis oleks alles jaanud umbes 1.59. ei viitsinud vaeva naha!
Kraapisin hiljuti 200€ kraabitavaga just täpselt see summa oli mul sel eluetapil puudu
paar korda paarsada krooni
Kunagi sai tädi miski loteriiga automaatpesumasina. See oli tollal kõva sõna. Ainult et - tädil oli vesi õue peal kaevus ja solk tuli ämbriga
solgiauku vedada. Niisiis sain pesumasina endale ja trööpasin seda rõõmuga kuni tema loomuliku otsalõppemiseni.
Igasugu mängude või lotodega saab võita ainult see, kes mängib. Anna õnnele võimalus!
Vahest tuleb,bingoga 20 euri ringis.Korra olen ka võitnud kontserdi piletid raadio kaudu.Midagi suurt pole veel tulnud.
Ei ole midagi suuremat võitnud, kuid ühekorra süsteemimängu piletiga 79 euri
selliseid 70 euroseid võite ikka on omajagu ootan seda kõige suuremat
ja nagu ütleb ka vanasõna kel ei vea armastuses sel veab kabes
Ikka veel ei mängi raha peale
Suurem võit tuleb siis, kui oled poole jackpoti summast juba maha mänginud
Mul oli selveris ükskord nii, et üks tädi enne mind ostis 2 lotopiletit ja ma märkasin, et sinna tünni jäi veel ainult üks pilet alles. Siis mul tekkis küll selline mõte et kurat see viimane pilet peab kindlasti võidupilet olema. Igavene suur klaasist tünn ja ainult viimane pilet veel alles. Ma justkui teadsin ette, et selle pileti taga on suurvõit. Loomulikult ma ei ostnud seda piletit, sest ma pole idioot. Loto mängimisega on väga ebatõenäoline midagi teenida pikas perspektiivis.
Minu kõige suurem võit on Bigoga ca 70 eurot.
pole õnne selles mängus - ikka proovi veel
Mängin . Võidan. Mida veel? Üleeile sain korraliku võidu, annetasin ära. Aga üldiselt tean oma piire- õnnemängudes eriti ei vea, üks suurem võit oli, krooniajal veel, 2000 siis. Aga kui jutt on sellest, et kuhugi midagi kirjutada, siis olen käpp. Ehk on õnne ka sellepärast, et enamasti jagan kõik võidetud nänni laiali.
Kui piletit ei osta siis võidan iga kahe , kolme kuu tagant. Tegin enda nimelise you tube kanali loto kohta. Selle leiab märksõnaga
"lototabelid". Kasutan andmete visualiseerimise meetodit Exceli tabelites.
https://www.youtube.com/channel/UCzeE9MZpqMmF77dp0dO3m-g