Mida selleks loetakse -kui kaugele minnakse? Kuidas seda tehakse .tänapäeval ma mõtlen?
petting/amelemismängud
issver ma ei tea siukestest mängudest ausõna mitte midagi
keegi ei oskagi midagi öelda???
Vabandust, aga mina ei tea kah asjast mitte midagi...
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Vabandust, aga mina ei tea kah asjast mitte midagi...![]()
Äkki murdja oled nii kena ja seletad nüüd meile ära mis siuksed mängud endast kujutavad?
Vaata mina tean nagu et pettinguks nimetatakse selliseid noorte sexuaalseid vallatusi -kus asja nagu tehakse aga päriselt ei tehta ka-a la aluspüksid
jäävad jalga või nii ja siis keegi siin rääkis amelemismängudest ja ma eeldasin et see on pettingu tõlge eesti keelde.
ju see mingu manuaalse/oraalse sexi segu on aga tahtsin tänapäeva noorte muljeid ja kogemusi kuulda.
Tänan!
Virg ei tea sellistest asjadest midagi...
Kas kõik või mitte midagi
Olen kah juba sellises eas, et niisugused mängud enam peale ei lähe
See rohkem niisuguste 15 aastaste pärusmaa vist...aga ega ma selles kindel kah pole...
Siiani ka minust mööda läinud need suure kaarega..
Tsitaat:
Algne postitaja: murdjamees
Mida selleks loetakse -kui kaugele minnakse? Kuidas seda tehakse .tänapäeval ma mõtlen?
Tegemist siis minu arusaamise järgi n.ö. käsikiimlusega, kus turvalisuse või siis süütuse säilitamise eesmärgil asjaga nagu päris lõpuni ei minda.
nunuh, tere!
ku paljust ke kallid inimesed sis ilma olete jäänud, kui asjast midagi ei tea!!
ml üx lemmiktegevusi ja.. mängida võib lõputult ma iga mehega kellega tõmmet on sexima ei roni päris aga petting selline süütu asi.. ja niiii
mmõnus
pealegi võibolla asi tõesti nooruses aga mängida meeldib väga ning mänguhimu oi kui suur ja petting üx minuteada ohutumaid ja meeldivamaid viise
sõbralikult mürada
minu meelest selline vallatu mängimine on alati väga mõnus tegevus... ja selleks ei ole palju ruumi ega aega vaja.. lihtsalt kunst sünnib mängeldes
petting ehk üksteise katsumine/käperdamine ...minuteada pettingus ei katsuta suguorganeid...asi jääb ikkagi üksteise silistamise, suudlemise ja muu
sellise juurde. tänapäeval väga levinud...väga hea tunde annab ka
Tsitaat:
Algne postitaja: troll
petting ehk üksteise katsumine/käperdamine ...minuteada pettingus ei katsuta suguorganeid...asi jääb ikkagi üksteise silistamise, suudlemise ja muu sellise juurde. tänapäeval väga levinud...väga hea tunde annab ka![]()
no vahest on ikke v2ga hea lihtsalt niisama yx teisele 2ra teha ilma sexita ....
ja n22tex teleka ees v2ike h2nky panky ............... on ju kah hea vai kuidas
Tsitaat:Nu vot seda pettingut ka liigitatakse, vastavalt sellele, kas katsutakse suguorganeid või mitte. Kui ma õieti mäletan, siis vist "kerge petting" ja "raske petting" olid nende pettingu eriliikide nimed...
Algne postitaja: troll
petting ehk üksteise katsumine/käperdamine ...minuteada pettingus ei katsuta suguorganeid...asi jääb ikkagi üksteise silistamise, suudlemise ja muu sellise juurde. tänapäeval väga levinud...väga hea tunde annab ka![]()
Tsitaat:
Algne postitaja: mada
Nu vot seda pettingut ka liigitatakse, vastavalt sellele, kas katsutakse suguorganeid või mitte. Kui ma õieti mäletan, siis vist "kerge petting" ja "raske petting" olid nende pettingu eriliikide nimed...
vabandan enda eelmise postituse eest...juhtub ikka.
Uurisin täpsemalt siis: "Kui kallistades puutuvad kokku armunute nägu ja rind, siis pettingu ajal puudutatakse ka suguorganeid.
Põhiliselt tähendabki petting suguakti asemel üksteise keha hellitamist (kõikjalt, kus see hea tundub, riiete alt, pealt või riieteta) ja suguorganite
üheaegset stimuleerimist.
Intensiivse pettinguga võib ka orgasmi saada. Varem, kui sooviti neitsilikkust hoida, oli petting üsna levinud.
Niisiis pole pettingul ainult eelmängu roll - pärast rahulduse saamist ei pruugi sellele suguakti enam järgnedagi. Sama tähtis kui orgasm ise, on ka
see, kuidas selleni jõutakse!"
Jah,isegi olen enne kuulnud mis see on.
Ise aga tean omast käest et millegipärast saab sellest pettingust ikka mingil hetkel eelmäng ja lõppeb vahekorragaLihtsalt kui asi ikka
meeldib,hormoonid mõllavad ja sugukihk kasvab,milleks lolli mängida,kaks osapoolt endast välja viia lihtsalt öeldes et :ei jätame järgi!!!
Täpsemalt kui eelnev postitaja, on seda vist raske väljendada. Olen minagi seda meelt, et milleks niisama narrida.
Muidugi niimoodi mängida on mega mõnus, kuid ühel hetkel asi siiski vajab seda lõpplahendust ja jõuab ikkagi vahekorrani.
Ei mina suudaks pooleli jätta ja hää näoga lahkuda
aiaiaiai....peax meelde tuletamaolengi nii vanax juba jäänud,et hea meelde tuletada kooliaegseid väravaromantikaid
...mängiks raskesti
kättesaadavat
No tegelikult midagi taolist toimub meil siis, kui mina ei saa, aga tahaks. Kuidas seda nimetada, kas eelmänguks, petinguks või kuidas iganes. Mina ei
tea, kas see petingu alla käib, aga üksteisega mängimine, teineteise hellitamine jne...täitsa olemas. Teatud päevadel kuus muu ei tule lihtsalt kõne
alla. Mitte et see lubatud poleks, aga eelistame mängu. Ka see ju vaheldus tavalisele sexile.
Muidugi finish ikka toimub...kui mitte mõlemal, siis ühel kindlasti
kusjuures peab tunnistama, et kui mõtlema hakata, siis isegi mängitud selliseid mänge...
Olid alles ajad... ja kuna see asi ei käinud armastuse vaid lihtsalt fun'i pärast... siis oli 2 paari... ja nii mitmel korral... ja alati sain
mina koledama/mulle vastumeelsema poisi... Ja vot see ajas küll närvi...
aga samas oli ka huvitavam niimoodi kui poiss eiriti nagu ei meeldinud... siis sai lihtsalt igatepidi lollitatud temaga ja kõiksugu asju proovitud
(riided seljas siis)...
aga lahe oli küll...
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Olen kah juba sellises eas, et niisugused mängud enam peale ei lähe![]()
See rohkem niisuguste 15 aastaste pärusmaa vist...aga ega ma selles kindel kah pole...
Tsitaat:
Algne postitaja: cleona
Jah,isegi olen enne kuulnud mis see on.
Ise aga tean omast käest et millegipärast saab sellest pettingust ikka mingil hetkel eelmäng ja lõppeb vahekorragaLihtsalt kui asi ikka meeldib,hormoonid mõllavad ja sugukihk kasvab,milleks lolli mängida,kaks osapoolt endast välja viia lihtsalt öeldes et :ei jätame järgi!!!
![]()
Petting võib ka orgasmiga lõppeda...
Aga hää asi ta on, kui liigutada ei viitsi aga tarvis rahuldus kätte saada...
arvan et naistele peting vastuvõetavam variant kui meestele, aga noortele siiski teretulnud
minnakse nii kaugele, et mul viimati olid igatahes püksid märjad...
ja naisel ka...
vahelduseks suurepärane
Tsitaat:
Algne postitaja: zitazitikaz
kusjuures peab tunnistama, et kui mõtlema hakata, siis isegi mängitud selliseid mänge...
Olid alles ajad... ja kuna see asi ei käinud armastuse vaid lihtsalt fun'i pärast... siis oli 2 paari... ja nii mitmel korral... ja alati sain mina koledama/mulle vastumeelsema poisi... Ja vot see ajas küll närvi...![]()
aga samas oli ka huvitavam niimoodi kui poiss eiriti nagu ei meeldinud... siis sai lihtsalt igatepidi lollitatud temaga ja kõiksugu asju proovitud (riided seljas siis)...
aga lahe oli küll...![]()
dex...
me siis nii noored olime kõik... pealegi kui nende mängude käigus oleks süütusest ilma jäänud, siis poleks seda kunagi endale tunnistada tahtnud....
muidu kujutan ette küll mis tunne poisil olla võis... aga keegi ei ole väitnud et ta ise kodus peale seda asja lõpuni ei viinud...
Jah, selles olen ma Dexiga nõus, et mehel on raske, aga kui eelnevalt on noor tüdruk öelnud ja on kokku lepitud, et lõpuni ei minda ja kui noormees ikka peale käib, võib see ühe noore ja kogenematu neiu väga ära ehmatada ja neiule päris suured süümekad ja ka edespididses elus halvasti mõjuda.
Ui krt! ma olen ikka huvitavaid teemasid teinud kunagi. Noh olete targemaks saand vahepeal?
2003 aastal ei oskand sa muud ka kindlasti