Kuidas te suhtute n-ö õpetussõnadesse või juhendamisse, mida ja kuidas partner võiks voodis teha? Millal oleks sobiv aeg vihjete andmiseks, et kuidas
on parem jne?
No nt kui ma hakkaks uuele partnerile juba esimesel ööl vihjama, kuidas ta peaks oraalset mõnu pakkuma, et see minu puhul efektiivne oleks ning et ta
tühja ei tegutseks, siis kas selline käitumine pigem ehmatab ära või on positiivne?
Vabandan natuke segast sõnastust
Kle ikka kohe suunata. Kust teine peaks teadma, kust sul hea on.
Milleks tühja tegutseda enne mingi x korda
Loeb ainult see, kuidas seda (õpetust jagada siis) teha.
No ma ise leian ka, et tühikargamine on mõttetu. Mehel võib hea olla, aga mul mitte nii hea
Sõnastus on oluline jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..
kas ikka külalisele öelda esimesel kohtumisel, et "tee ase korda heaks äraolemiseks!", esimene kord ikka rohkem tutvumiseks, eks pärast näe,
kas teda on üldse mõtet "koolitama" hakata
kuna mees on "võtja" siis annan talle võtja õigused ja usun, et tal oskusi jätkub kui aga ei jätku, siis head teed...
Klge suunata saab ju ka sõnadeta..
Tsitaat:
Algne postitaja: minake
jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..![]()
Tsitaat:
Algne postitaja: ariita
kas ikka külalisele öelda esimesel kohtumisel, et "tee ase korda heaks äraolemiseks!", esimene kord ikka rohkem tutvumiseks, eks pärast näe, kas teda on üldse mõtet "koolitama" hakata![]()
Tsitaat:
Algne postitaja: officer
Tsitaat:
jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..![]()
...kas ta ka täpsustas,et mida suhu võtta?![]()
mina mõtlesin sama, aga ei kasutanud sõna "voodi"
Tsitaat:
Algne postitaja: ariita
mina mõtlesin sama, aga ei kasutanud sõna "voodi"![]()
eks ole sekski osa suhtlemisest. hea vestluse eelduseks on vähemalt kahe inimese olemasolu (eriti tähtis), nn sama koodi valdamine, mis võimaldab
edastatud signaalidest sarnaselt aru saada (eriti tähtis), huvi, sobivad teemad, mugav vestluskaugus ja -keskkond, tähelepanu jne jne. minu arvates
võiks vabalt kirjutada hea vestluse asemel nt hea seks. kui signaalidest ei saada aru, siis taandub seks lihaste motoorikaks. sama hästi oleks
kõnealune meeshing võinud ju voodilina lakkuda.
minake, kui mina oleksin sinake, siis üritaksin kohe alguses asjad paika panna. kui kõhkled, siis kujuta ette temakese näoilmet, kui ta mõne
kuu pärast, täis enesekindlust, avastab, et sa oled kogu tema kaevuritöö aja lihtsalt mõnu teeselnud. ja mis on sul seni takistanud oma puusi
kasutamast, et mees sobivamasse kohta või asendisse suunata?!
lgp mmunk,
esiteks teeme kohe selle selgeks, et mina ei teeskle mõnu. see oleks ajuvaba.
ja kes ütles, et ma puusasid ei kasuta
kolmandaks, ma ei rääkinud konkreetsest meeshingest, aga kui nüüd rääkida, siis Sa tahad oma jutuga vist öelda, et kõik inimesed ei sobigi omavahel,
kuna "ei valda samat koodi", mida ma ka ise kahtlustan konkreetsel juhul. ?
üritangi asju kohe alguses paika panna, kuid mulle tundub, et konkreetne meesterahvas on (esialgu?) väga oma harjumustes kinni.
sa ei kirjutanud, et sa puusi kasutad või muud moodi keele, nina ja/või sõrmede asendit parlanksi ajad, onju? sa annad meile oma parema äranägemise
järgi valitud koguse infot. kui vastukaja pole selline, nagu sa ootad/ootasid, siis pole mitte meie probleemist valesti aru saanud, vaid sina oled
meile probleemi valesti selgeks teinud. onju? kel janu, sel jalad
koolitada ikka siis kui koolitust palutakse aga ise olen ma väga kiire õppija, põhimõtteliselt äpudega ma tegemist rohkem ei tee!
No eks mina olen siin see kõige janusem
See ei ole tegelikult üldse oluline, kuidas ma keelt v puusi liigutan. Küsimus oli selles, et millal on sobilik anda partnerile teada, et ta võiks oma
seksuaalkäitumist pisut muuta, või on see täiesti ebasobiv? Ja kas on üldse mõtet juhendada, kui mees juba kehakeelest aru ei saa?
Üks mees rääkis kunagi, et tema ei saa aru, millal naine orgasmi saab, et üks lööb küüned selga, teine ei tee piiksugi jne. Siit julgen järeldada, et
mõned mehed ei saa midagi aru ilma sõnalise selgituseta
Skingirl, et kui koolitust ei paluta, siis nägemist!?
Nägemist siis kui on ikka kehv partner ja pole tähelepanelik, tähelepanelikkus on kõige tähtsam partneri tundamaõppimise juures, kui seda pole siis tuleb näpuga järge ajada ja puust ja punaselt selgeks teha! Tegelt on veel mõned komponendid mis teevad ideaalseks seksi aga sellest me ei räägi!
Aga loomulikult suunata!!
Eeldades, et partnerid tegelvad seksiga vabatahtlikkuse ja ühiste huvide ning soovi ajel, on ju ilmselge, et soovitakse olla rahuldatud ja pakkuda ise
rahuldust (või mõnu, või naudingut jne.). Milleks siis seda üksteisele keeruliseks teha!?
Olen igatahes tänulik partnerile, kes ei häbene seda teha
Tsitaat:
No ma ise leian ka, et tühikargamine on mõttetu. Mehel võib hea olla, aga mul mitte nii hea![]()
Sõnastus on oluline jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..![]()
Nagu filmis, free, nagu filmis.
Anne
Äkki annad mulle vihje,kust sellist filmi leida.
Ega ma konkreetselt ei tea. Pidasin silmas seda ammutuntud ütlemist, et ilus nagu filmis. Mul jäi mulje, et teemaalgatajal - minakesel - oli
konflikt soovide ja jõhkra tegelikkuse vahel.
Ikka võib suunata. Teineteise soovide silmist lugemine on küll tore asi. Aga sellise läheduse tekkimine, et teineteise soove ära aimata, võib aega võtta. Kui partnerid on teineteisele avatud ja suudavad ilma valehäbita kõigest rääkida, aitab lähedustundele ainult kaasa. Mõnel juhul võib ka ehmatada või ebamugavustunnet põhjustada. Eks pead algul delikaatselt proovima öelda ja jälgima reaktsiooni.
Tsitaat:
Ja kas on üldse mõtet juhendada, kui mees juba kehakeelest aru ei saa?
Mina olen arvamusel et igal asjal on oma aeg.See on pandud paika juba inimese arengus.Inimlaps ei tõuse enne käima kuni ta selgroog veel ei kanna.See
on looduse poolt nii ette nähtud.Inimene ei hakka lendama,kuna tal pole tiibu.Kõigist ei saa häid klaverimängijaid.
Kõigist inimestest ei saagi sobivaid seksuaalpartnereid.Samas võivad nad olla ideaalsed kraanajuhid,kokad
Seksi eelduseks on pühendumus ja eeldused.Kui neid pole siis on õigem jääda selle juurde mis lähedasem on.Soovidest on natuke vähe.Kogemused on samuti
määravad.Kuid võttes aluseks siin postitanute väljaütlemised ei saagi neid tekkida.Seda välistab juba inimese maailmavaade ja egoistlik muutmine oma
keha templiks.Seksi vaadeldakse kui mitte kohustuslikku osa kooselus siis vähemalt premiaaltoiminguna hea käitumise eest.
no nipid tulevad ikka aastatega ja kogemustega....
esimesel korral uue partneriga natuke narr kohe õpetama kukkuda.....ehk siis järgnevatel kordadel, kui midagi tõesti vastukarva oli...
ah, mina ka ei tea, tänapäeva noored on ehk kannatamatud või julgemad ka....
Kontor
Fantaseerime nüüd nats.
Me kohtume,on tõmme ja järsku otsustame voodisse minna.Kõik on sinnamaani ilus ja tore kui minus hakkab hirm sest tekkib järsku nekrofiili tunne.Kepid
nii ja kepid naa-lebab nagu armulaual ,vaikne kui sukk.Ikkagi esimene kord nagu.
Ütle mulle üks põhjus ,miks peaksin üritama sinuga teist korda veel voodisse minna.Kui ikka keppida ei taha ja oled komplekside küüsis siis mida
kuradit sa sinna voodisse ronid.
Palun tungivalt sõber free. postitus kustutada,kuna seda võib kolme pidi mõista lugupeetud naismoderaator ehk lahtikirjutatult "tänan
meeskond"
"tänan opositsiooni" nimel: officer
free, sry, su lähenemine veica paranoiline
parandus: paranoiline pole vist õige sõna...ütleme siis et lihtsustatud
lisatud: aga kui oleks erilisi nippe, jagaks kindlasti
Tagasihoidlik arvamus oleks, et tehke krt suu lahti ja öelge mida soovite Sõnu ja märguandeid valides loomulikult, liiga labaseks ei tasu minna.
Muidu võib tõesti see free kirjeldatud variant kehtida.
Kontorihiir, free kirjeldatu ei ole lihtsustatud.. selliseid juhuseid/isikuid esineb... kahjuks.
Vähem juttu ,rohkem tegusid
on kaks varianti:
a) kui partner on mõtetu niisamanühkija ja mitte miskit ei oska minuga peale hakata ja minu suunamisi ei arvesta võin vabalt poole akti peal jalga
lasta või pärast toda mõtetut tühikargamist ukse esimest ja viimast korda oma selja taga kinni prantsatada.
b) kui tundub et partner ikka nats jagab asja on veel lootust et suunamine aitab ja mine tea ehk saab tulevikus asja. uks kinni siis ei prantsata.
poolrahuldamatuna jään küll kindlasti kuid siis tuleb ise asi käsile võtta round2
Algne postitaja: freelancer
Fantaseerime nüüd nats.
Me kohtume,on tõmme ja järsku otsustame voodisse minna.Kõik on sinnamaani ilus ja tore kui minus hakkab hirm sest tekkib järsku nekrofiili tunne.Kepid
nii ja kepid naa-lebab nagu armulaual ,vaikne kui sukk.Ikkagi esimene kord nagu.
Ütle mulle üks põhjus ,miks peaksin üritama sinuga teist korda veel voodisse minna.Kui ikka keppida ei taha ja oled komplekside küüsis siis mida
kuradit sa sinna voodisse ronid.
...........................................................................
Mina võtaks asja rahulikut nagu ühte "nippidest" Ja kui aus olle ega me ikka Kalevipojad pole,et kui sünnime, kohe kõnnime.
Tsitaat:
Algne postitaja: Maiu
Eeldades, et räägid endast- miks üldse siis seksid temaga? Heast tahtest temale rahuldust pakkuda?
Kindlasti, aga seda mitte ennastsalgavalt
kõik oleneb ka sellest kui tähtsaks sexi kooselus peetakse, tegelikult peaks ikka mõlemal hea olema kui on eesmärgiks pikemaajaline suhe või koguni
kooselu
Ennastsalgavalt rahuldust pakkuda - siis peab vist kas väga meeleheitel olema või väga armastama. Õnneks/kahjuks pole mul kumbagi olukorda.
Vahel sõnadeta ei saa. Juhtugu see siis esimesel, kümnendal või sajandal korral. Ma ei näe partneri sõndaega ega sõnadeta juhtimises mitte midagi halba.
jh kindlasti on hea, kui õpetad
kõige parem on siiski otse kõik välja öelda kuid viisakalt, mitte ropult, muidu läheb isu ära
Mõlemad saavad üksteist suunata, ilma sõnadeta