tulemas on suuremat sorti pidustus, teadagi, mis on selle tagajärg, muig, hakkaks häid soovitusi juba enne kui kitsas käes kokku korjama, et siis
õigeaegset "ravi" saada
Mis arvate? On Teil mõni hea soovitus Atarbijaile
Ise tean seda varianti, et enne kui yldse võtma hakata, peaks korralikult sööma , siis kui tekib soov magama minna peale, seda kui oled juba
korralikult pidutsenud, siis enne magama minekut soovitaks yhe AllcoSeltzer, või kuidas seda nyyd õieti kirjutatigi, soovitav võimalikult suurema
koguse veega, no näiteks 300gr vett ja yx tablett sinna ära lahustada. Siis aga kui ärgata tuleks manustada veel yx tablett 300gr veega ja taas veidi
magada,kui võimalik ja kui sisse läheb, siis ka veel syya midagi värskendavat, Talitades nii, võib kõige õudsamad pohmelli hood ehk ära hoida. Rõõmsat
ja vallatut aastavahtust siis teile
ahzoo...unustasin veel lisada et kui juba see kole ja paha pohmell ikkagi käes on, siis mõningased isendid väidavad, et zeggz pidavat leevendama, aga
paraku on see vaid ajutine.Kuigi sel hetkel tõhus
Kui on tahtmist lisada midagi eelmisele postitusele, siis mitte teha uut postitust, vaid kasutada muuda funktsiooni!! Kui ei tea
kust või ei oska, võta meeskonnaliikmega ühendust, me ikka aitame
Tänan. Foorumi meeskond.
Napsi tuleks nii võtta et pohmakat ei tekikski....minu viimane pohmell oli kunagi EÜE lõetamisel, uhh, ei taha kohe mäletadagi seda..irww....hea et
kainekasse ei sattunud.....
Lihtsam on muidugi probleemist hoiduda aga mõningatel nõuaks see muidugi kõva tahtejõudu.....
ega jah, viin pidi tarkade inimeste jook olema
Aspiriini ja Alka-Seltserit (mis on oma olemuselt üks ja seesama - Acidum acetylsalicylicum), ei soovita mu arstiks õppiv poolvennaraas mitte. Ärritab
niigi ärritunud magu.
Enne pidu võtta sisse 2 multivitamiini või C- ja B-vitamiini. Sama peo lõppedes. Enne magamaminekut võib võtta ennetavalt ka ibuprofeeni.
Tasub jääda ainult ühe margi juurde, arvestades, et viski ja konjak sisaldavad väga palju puskariõlisid, mis teevad väääääga kehva enesetunde. Punases
veinis sisalduv parkaine samuti.
Juua tuleks nii, et iga ühiku alkoholi kohta (40g kanget alkoholi või pudel lahjat õlut või 120 ml veini) tuleks juua klaas vett. Hommikune halb
olemine tuleneb suures osas veepuudusest.
Hommikul tuleks vesi asendada spordijoogiga (mitte energiajoogiga!), kus palju mineraale ja vitamiine sees. Samuti tasub süüa banaani vms palju
suhkrut sisaldavaid tooteid, kuna pohmakaga on veresuhkur madal, kuid mürkide väljaviimiseks on organismil tarvis suhkrut.
Ja loomulikult mitte juua tühja kõhu peale.
madu,
pikaajaliste kogemustega pohmaka ravimisel (õnneks rohkem teistel)
Süüa tuleb ja hommikul Postipoissi seljankat sööma.No problems.
TJ
ära joo...pole ka pohmelli...ilma alkota on ka väga fan olla
Aspiriinist olen samast asja kuulnud Kui jood vöid vötta yhe kui hakkad magama vajuma vötad ja ärgates vötad
minul ei teki pohmakat, kui aind viru valget joon, kõik muud tekitavad ja aitab magamine ja seljanka. trenn on ka hea, käid ära oled jummala väsind ja saad süüa normaalselt ja uuuesti rahulikult magada, kodus kudemine on kõige hullem
Pohmakaravi on individuaalne. Peaparandus on karmimal juhul üks leevendusi.
Ise enam ammu tigedalt ei joo ja pohmakaga eriti probleeme pole. Muideks: kaine on tõesti väga hea olla, alko on rohkem ravim (halb tuju, ehmatus v.
räige sündmus, paljud südameprobleemid, külmetus...).
Pooldan kainust ja mõõdukat napsi (kui ikka vajadus).
Tsitaat:Vaada kallis Dillinger, kui mul ikka hommikul pohmakas on Tartus, siis vaevalt ma end 2,5 tunnise sõiduga lisaks traumeerima hakkan, et Pärnu 'Postipoisis' seljankat süüa
Algne postitaja: dillinger
Süüa tuleb ja hommikul Postipoissi seljankat sööma.No problems.
TJ
Tartus ju ka mingi kena vene söögikoht Rasputin ve? Ja ma arvan et Püssirohukeldris saadakse ka hea seljankaga hakkama!
Ma ise nagu pohmelli all tavaliselt ei kannata aga hommikustele supisöömistele lähen hea supi pärast alati kaasa!
TJ
seljankat sööx minagi hea meelega .. mmmnämma
Njaa, mul on vist kaks-kolm korda olnud hommikul suur pohmakas, kuid peale seda suppi või midagi süüa.....no ei suuda, tee või tina...
Lihtsalt magada kui võimalik. Mingeid imeravimeid ei ole/tea. Kannatab ära küll lõpuks kaob.
Nii te olete õigel teel
1) kõht täis süüa
2)marke mitte segada
3)ainult puhtad joogid, kokse ka mitte segada
4)peale mitte rüübata vaid alati hammustada
õhtu lõpuks läeb see niikuinii meelest
Hommikul:
1)kõht täis süüa, miskit vedelat mis peale läheb, kas supp või siis pelmeenid...
paras kogus unerohtu sisse ja magama
2)vaikselt pead parandada korralikult süüa ja siidrit niristada...või äkilisemat võtta, et vere käima saaks
3)kohvi mitte juua, selle asemel piparmünditee
Ja lõppkokkuvõttes sõltub pohmell ka vanusest, näiteks minul kestab ta nii mitu päeva jõin pluss veel üks päev...
/püsimatu =vana joodik/
Tsitaat:
Algne postitaja: püsimatu
...miskit vedelat mis peale läheb, kas supp või siis pelmeenid...
viidik, ma kinkisin ka oma emmele saumikseri, kuigi tal pohmakat kunagi ei esine
Udusel hommikul eelistan cocat ja min.vett segi....tea miks aga aitab...päeva selgeks muuta....
Üks väga hea nipp on veel enne pohmaka tekkimist vett juua, et ennetada vedeliku puudust ..see ju osa pohmakast.
hullult sidruni ja suhkru vett on mul alati "surivoodi" kõrval.......siiani olen eluga pääsend
No nii, .... siin ma siis nyyd olen, loen Teie häid nõuandeid ja pean kahetsusega tõdema, et olen peaaegu kõik vastupidi teinud, kohe hakkan uurima,
kas saab midagi päästa veel, mis päästa annab, seljankat pole, on hernesupp "salvesti" oma, käib see kah
head uut !
Parim on ikkagi ennetav tegevus - mõõdukus kõiges ja markide mittesegamine.
Kui juba, siis ... paar ravumit aitavad, need juba nimetet. Suppi pole ma veel pohjmaka peale söönd. Neil paari korral pole seda käepärast olnd. Eks
teinekord targem Kuigi ma enam neid pohmas omikuid ei tahaks üldse.
on võimalik juua ka nii, et pohmakat ei teki.aga see pohmakas kipub ikka tulema. siis hommikul ärgates tuleb ilusasti pea ära parandada. süsteem on
umbes selline,et õhtul võtad sõbraga kaks pudelit viina, hommikul ärgates pohma ,parandad pead nelja pudeli viinaga. ja peale sellist peaparandust ei
taha pikka aega juua.
Täna hommikul ärgates oli nii kohutav peavalu, et ei suutnud ennast voodistki ülesse ajada. EI tasu ikka siidri ja viina segamini juua!
Kuid õnneks leidsin ühe hea valuvaigisti ja kodus piisavalt gaseeritud vett. Tänu nendele vahenditele ja pikale magamisele olen pea jälle enamvähem
korda saanud.
Hea on midagi soolast kah põske pista. See teeb olemise kohe hulga paremaks.
Oli minulgi täna ärgates peavalu. Õnneks pikali rohkem kui püsti. Üks Ibumax ja veidi vett ajasid asja korda.
mina olen t2hele pannud et hommikul yx v2ikene 6lu vai klaas punast veini koos samariiniga on v2ga tervistav v2hemalt minu puhul