Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:01 |
|
|
Kisuvad kirikusse .. kasvõi vägisi
Ma olen viimasel ajal muidu päris rahulikult liigeldud saanud, ei mingeid vahitorne ega midagi, aga laupäeval ...
... ootame bussi terve perega. Ja siis tema tuli, noormees mustas. Mormooni kirik näpus. Ja hakkas peale.
Ma püüdsin ikka heaga, et ei taha ja nii edasi, aga muudkui surus oma raamatut ja jutustas sellest, et tema pere sai omades suhtes ikka tuge sellest
raamatust ja muu bla-bla-bla. Au talle, et ta kenaste maakeeli kõneles. Aga ikkagi. Inetusti kah öölda ei tahtnud, lapsed olid mul sealsamas. Nii
osutuski minu päästerõngaks bussi tulek, aga va sunnik suutis mulle miskide papitüki ikka pihku suruda. Et neil veel tasuta inglise keele kursused kah
.. teadagi miks.
Miks kirevase pärast peavad usujüngrid nii pealetükkivad olema. Nu ma EI TAHA! Ja sellise uksest-aknast sissepressimise pääle tahan ma ju neid veel
vähem näha ja neist kuulda?
Kuidas Teie pagete? Saadate kohe p-sse? Või kuulate ja noogutate? Ja võtate kõik pakutu vastu? Või läheb teil õnneks selliseid tegelasi vältida?
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:07 |
|
|
Olenevalt nende agressiivsusest:
ei tee neist väljagi
keeldun viisakalt
saadan p*rsse
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
delilah
läbisõidul         Postitusi: 3367
Registreeritud: 26.05.2005 Viimane külastus: 12.08.2011 Asukoht: kolmas kivi päikesest Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:09 |
|
|
Jehoovatunnistajatest on teatud inimesed vabanenud argumendiga - kui loodi ainult Aadam ja Eeva, neil oli kaks poega, siis kuskohast tulid ülejäänud
inimesed? Kas Aabel või Kain tegi neid oma emaga?
Seepeale olevat ususõbrad kiiresti minekut teinud
|
|
Vanapaks
Vastaline Krants      Postitusi: 2188
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:10 |
|
|
Kipub ikka sinna p-kanti kui viisakast jutust aru ei saada. On ka lubatud ristilöömise läbi märtriks teha ja tema ja tema kiriku ja tema jumalaga
sugulisse vahekorda astuda. Mats, nagu ma olen....fantaasia küsimus....
Sed Moscovia delenda est
|
|
dillinger
Kollanokk       Postitusi: 4670
Registreeritud: 14.07.2003 Viimane külastus: 25.04.2018 Asukoht: õige Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:15 |
|
|
Ma isegi ei keeldu viisakalt-ma saadan kohe perse!
TJ
Mõttega seks on tõepoolest parim!
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:26 |
|
|
kristlastesest usukauplejatele ütlen, et olen budist, tänan ei!
igastele muudele ütlen.. igased muud mind tülitanud polegi. muidu ütleks vist et olen kristlane, maausuline, satanist või kurat teab kes igatahes
oma usus veendunud ja jutul lõpp. seni ongi (jutul) olnud lõpp.
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
Vanapaks
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:33 |
|
|
Ei, ei, dillinger, viisakus ennekõige!
Kujutame nüüd pilti...Pärnu....kesklinn....keskpäev...ja lahti ununenud trepikoja uks. Järsku uksekell. Ukse taga seisab mingi tüüp, peod pabereid
täis ja väidab soome keeli, et tahab minuga armastusest rääkida....Mina olin küll viisakas ja ütlesin ikka enne Kiitos! kui teda pederastiks nimetasin
ja käskisin kuradile kaduda.
Aga vot see ukrainlasest alt naaber oli kasvatamatu. Oh neid joppe ja matte ja stervasid ja kurvasid mis sealt tuli. Pooltest sõnadest ma ei saand
üldse aru. Sommi põgenemine oli paaniline....
Sed Moscovia delenda est
|
|
Marxendorf
-=Saatana sigitiS=-     Mees Postitusi: 945
Registreeritud: 10.10.2005 Viimane külastus: 25.08.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:33 |
|
|
Kuna olen Ateist ja ei usu igasse jurasse, siis loobun viisakalt öeldeski, et olen ateist! Roppusi ja lühiliini ei kasuta, sest respekteerin kõiki
religioone ja austan nende uskumusi. Kuid mind jätku rahule! Kui olen huvitatud, sii slähen ise Kirikusse!!!
MA OLEN PÕHIMÕTTELISELT GAY ABIELUDE POOLT.....AGA MÕLEMAD NAISED PEAVAD ILUSAD OLEMA!!!
|
|
Vanapaks
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:46 |
|
|
Ei miks mitte respekt. Minu puhul väljendub see selles, et ma ei põleta kirikuid.
Aga olles ka aasta paari jehovistiga ühes kollektiivis töötanud.....nende suhtumine oma lastesse, nende suhtumine "äravalituisse" ja
muudesse inimestesse....respekteerida pole seal tegelikult suurt midagi.
Sed Moscovia delenda est
|
|
Bithe
Mittetolerantne inimene!      Postitusi: 954
Registreeritud: 28.03.2004 Viimane külastus: 15.06.2013 Asukoht: Hetkeline Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 14:56 |
|
|
Kokku olen puutunud vaid jehoovakatega- need trügisid vägisi oma usuga kukile. Kuna teadsin, et nad meie alevis liiguvad ringi neljapäeviti, siis
riputasin majauksele sildi: jehoovakad pole siin majas teretulnud! Jumala nimel- minge minema!
Kirjaoskamatud olid vist...
Aga peale paari kokkupuudet mu abikaasaga said nad aru, et meie maja lähedusse on ohtlik sattuda.
Oderint dum metuant...
|
|
JoanMadou
pixie      Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004 Viimane külastus: 10.10.2007 Asukoht: karjamaal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 15:33 |
|
|
Vanduma pole kunagi hakanud, isegi väga pealetükkivad isendid on viisakalt minema saadetud/ise eemale kõnnitud. Inimeste solvamine on minu meelest
madal teguviis, isegi siis kui nende tegevus sulle tõesti närvidele käib.
Rootsis me kunagi proovisime vahitorni omadest niimoodi lahti saada et laiutasime käsi ja ütlesime et rootsi keelt me ei oska. Läks paar päeva mööda
ja nad tulid tagasi, eestikeelsed broshüürid kaasas. Sellise vaeva peale oli kahju ei öelda, võtsin paberid vastu ja noogutasin et loen läbi. Tuppa
ikkagi ei lasknud.
Let's go save the world guys!
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 15:39 |
|
|
Tänan, kuulun teise kogudusse
mõjub alati
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Sybill
uitaja       Postitusi: 2208
Registreeritud: 23.11.2005 Viimane külastus: 1.02.2016 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 15:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
... ootame bussi terve perega. Ja siis tema tuli, noormees mustas. Mormooni kirik näpus. Ja hakkas peale.
Mina olin mõned head aastad tagasi haiglas tilgutite all, piinlesin valude käes ja oksendasin sappi kui tulid miskid usutegelinskid ja hakasid oma
juraga pihta a la et mul veel viimane aeg (nende loogika järgi siis mõned päevad enne mu surma) uskuma hakata. Asetasid öökapile ka miski
lauluraamatu. Krt. ma tahtsin neid sellega visata aga jõudu polnud ja käsi krt. oli ka tilguti küljes. Vaat see on tõeline pealetükivus...ei lasta
inimestel enam rahus surragi 
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 15:50 |
|
|
Ma olen vist piisavalt eemaletõukav tegelane, et mind ei ole keegi üritanud veel ära moosida. Kahju kohe - tahaks neile oma vaatevinklit
tutvustada
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 16:17 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
mõjub alati
Vaat see ei mõjunud üldse kohe mitte.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
earthland
earthland     Postitusi: 995
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 8.03.2022 Asukoht: varjatud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 16:20 |
|
|
nad valivad endale ''ohvreid''. ja siis segavad head ja halba nii, et nendel kõiges õigus oleks.
eestis see õnneks väga levinud ei ole.. aga oli see koht vist pariis, kus üks tuttav rääkis, et hoiab seal kirikutest suures kartuses kõrvale, muidu
sunnitakse sind pea terve päev altari ees istuma.
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 16:24 |
|
|
neile, kes tanaval ligi tikuvad, olen oelnud ondsat nagu tehes, et ma isegi jehoova tunnistaja. kodu ukse peal ei lase neid sissegi, sest aknast on
kenasti naha, kes kella laseb ja mis eesmargiga.
vaid yhe korra olen nendega laskunud vaidlusesse, mis paadis kokkuvottes vagagi intelligentse ja hariva vestlusega. tosiselt! aga siiski ymber mind
poorata ei suudetud
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 16:56 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
mõjub alati
Vaat see ei mõjunud üldse kohe mitte.
ma olen arvamusel olnud, et sul on väga tugev veenmisoskus ..sa vist ei kasutanud seda piisavalt
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13048
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 16.01.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 17:25 |
|
|
Ma ütlen et, ma olen leeritatud juba ühes teises koguduses, tegelt ega mul on ka selline välimus,et keegi ikka usku pakkuma tule võibolla midagi
muud , keppi on mulle küll pakutud.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
Tynu
Kasutaja    Postitusi: 104
Registreeritud: 13.12.2004 Viimane külastus: 13.01.2011 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 17:27 |
|
|
Nüüd päris mitu aastat vahet olnud - huvitaval kombel peale seda, kui otsustasin, et järgmiselt tänaval pakkujalt võtan kogu kupatuse vastu /ja
likvideerin selle ise, kuna ei ole mind võimalik usku pöörata/ - et sellega keegi teine nede käest päästa - ei pakutud mitte midagi. Aga üleeile-eile
mingid noored naised, üks lapsevankriga - hakkasid jälle midagi pakkuma. Minu keeldumine oli nii viisakas, et unustasin kogemata kellegi teise hinge
päästmise - ja ei võtnudki neilt trükiseid vastu...
T
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 17:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: JoanMadou
...
proovisime vahitorni omadest niimoodi lahti saada
...
Aga minu ämm tegi nii, et ütles, et tal on väga kuri mees (tegelikult ammu lahutatud) ja kui mees teada saab, et need vahitornitajad käivad, siis
alles hakkab juhtuma.... Peale seda need enam ei tulnud kordagi.
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
earthland
earthland     Postitusi: 995
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 8.03.2022 Asukoht: varjatud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 18:10 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
keppi on mulle küll pakutud.
kuule kuule, see teema on siin pealesundimisest... mis järeldused peab nüüd tegema? 
|
|
Hera
Friik      Postitusi: 1479
Registreeritud: 23.03.2004 Viimane külastus: 27.04.2018 Asukoht: Olympos Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 18:26 |
|
|
Usukuulutajatele vastan alati vaid ühe korra kindla ja konkreetse EI-ga ning mingit pikemat jätkuvat usu pealepressimist pole kunagi järgnenud.
Usulevitajad vabandavad viisakalt tülitamise pärast ning lahkuvad, et mitte kunagi enam uuesti tagasi tulla. Viimasel ajal on minu vastus vist kõigile
taolistele jüngritele juba teada, sest mind pole pikka aega mitte keegi tülitanud.
mõtlemine on vahel tervislik
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 18:36 |
|
|
Tiba teemasse ja ka teemast välja
http://www.zone.ee/kristlik_elu/
Sealne teadeanna siis ...
Ohkama paneb selline totrus.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
accra
Kasutaja     Postitusi: 108
Registreeritud: 07.05.2006 Viimane külastus: 30.11.2008 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.05.2006 kell 18:43 |
|
|
minul kunagi käidi ukse taga seda nn jumalasõna pähe määrimas aga siis kui küsiti,et mis usku ma siis olen vastasin ,et TAARA usku ja mu usk põhineb
sellel taaral mis olen ise ära joond ja nüüd on juba aastake rahu ja vaikus mu ukse taga
|
|