surkko
Algaja   Postitusi: 11
Registreeritud: 13.05.2006 Viimane külastus: 11.11.2010 Asukoht: Maailmalõpu kohvik Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2006 kell 10:47 |
|
|
Olen tavaliselt öelnud,et mul juba usk olemas ja rohkem ei taha.Sõimama pole hakkanud,igal ühel oma vaba valik,mida,kudas ja kas uskuda.Korra said
meie trepokotta mormoonid,nendel panin küll lihtsalt ukse ninaees kinni.Vaidlusse usukuulutajatega minu arvates pole mõtet astuda,kui pole asjast
huvitatud,sest nad ju kohe arvama,et sind see jubedalt huvitab.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2006 kell 14:23 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
......Mormooni kirik näpus...... ?
Meil Tallinnas suri inimene kirikust 20 meetri kaugusel ära,ja seda samal päevalkui mingi suurem punt usufanatte istus samas kirikus ja ilmselt
rääkisidseal halastusest ja ligimise armastusest.Miks tean -nägin oma silmaga kui kiirabi ja pollarid surnut üksteise kraesse üritasid sokutada.Polnud
puudu ka huvilistest kiriku poolt-mehed mustas,seljakotid seljas.....edasi lihtsalt ei viitsi jahuda.persekarvadeni nendest usujüngritest
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
desiree
ninatark      Postitusi: 738
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 16.02.2021 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2006 kell 14:50 |
|
|
mul käis kah hiljaaegu tööl 1 mutike...Vahitorn ja Piibel näpus ja hakkas leelotama kui hea ja õiglane jne Jumal on...ma siis küsisin, et miks Jumal
lase södades ja haigustega nii palju süütuid inimesi hukka minna...mutike kohmetus, lappas Piiblit ja luges mulle: Ja Jumalal süda valutas.
See oli kogu tema vastus...ma vastu, et kui ta sellele küsimusele mõitlikumat vastust ei leia, siis ärgu enam siia tulgu
Siiamaani vaikus majas..
Tahan - söön kisselli, tahan - kuulan transistorit....
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2006 kell 17:04 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: desiree...ma siis küsisin, et miks Jumal lase södades ja haigustega nii palju süütuid inimesi hukka minna...mutike
kohmetus, lappas Piiblit ja luges mulle: Ja Jumalal süda valutas....
siis oli kyll vagagi ebapadev jumalasodalane minu kogemused naitavad, et nii labaselt neist kyll lahti ei saa!
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.05.2006 kell 08:48 |
|
|
usk, vähemalt kristlus, islam ja judaism kuulutavad armastust ja õiget elu, kuid millegipärast on seal kõige rohkem sallimatust, kurjust ja viha.
üldiselt lõpetan kohe nende jutu, öeldes, et ei taha sellest rääkida ja kõik.
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.05.2006 kell 17:43 |
|
|
Ma olen viimasel ajal muidu päris rahulikult liigeldud saanud, ei mingeid vahitorne ega midagi, aga laupäeval ...
... ootame bussi terve perega. Ja siis tema tuli, noormees mustas. Mormooni kirik näpus. Ja hakkas peale.
Ma püüdsin ikka heaga, et ei taha ja nii edasi, aga muudkui surus oma raamatut ja jutustas sellest, et tema pere sai omades suhtes ikka tuge sellest
raamatust ja muu bla-bla-bla. Au talle, et ta kenaste maakeeli kõneles. Aga ikkagi. Inetusti kah öölda ei tahtnud, lapsed olid mul sealsamas. Nii
osutuski minu päästerõngaks bussi tulek, aga va sunnik suutis mulle miskide papitüki ikka pihku suruda. Et neil veel tasuta inglise keele kursuseda
kah .. teadagi miks.
Miks kirevase pärast peavad usujüngrid nii pealetükkivad olema. Nu ma EI TAHA! Ja sellise uksest-aknast sissepressimise pääle tahan ma ju neid veel
vähem näha ja neist kuulda?
Kuidas Teie pagete? Saadate kohe p-sse? Või kuulate ja noogutate? Ja võtate kõik pakutu vastu? Või läheb teil õnneks selliseid tegelasi vältida?
Tavaliselt olen lihtsalt vait. Sellepärast, et kui pikemalt jutustama hakata vöi, veel hullem, puiklema, siis satutakse eriti hoogu jne. Noh, las
topivad oma voldikuid siis. Võtan. Niisama lehitsen. Mõnikord loen läbi, teinekord lennutan saatekirja prügikasti.
Tegelikult selline pealesurumine ja kuulutamine ei istu ikka küll ! On ka tuttavatest kristlasi ning on õhtuid, kus vaidlemine nendega kisub ikka
päris palavaks ära. Pooldan ikkagi sellist suhtumist, et igaühel olgu vaba tahe. Ja otsus religioosseks hakata (?) tulgu ikka oma soovidest ja
mötetest, mitte kellegi kolmanda taidlemiste pärast.
|
|
machimos
Põmmpea      Postitusi: 949
Registreeritud: 18.01.2004 Viimane külastus: 3.01.2016 Asukoht: Tartu Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.05.2006 kell 17:49 |
|
|
Enamasti need tegelased ei julgegi mind kõnetada ja isegi kui kõnetavad, siis piisab lihtsalt, kui ma korraks ei ütlen. MIngit pealsuruvat käitumist
nende poolt ei ole kohanud. Ma tean, et üsna paljud on selliste tegelastega hädas olnud, ma ise olen sellest siiani pääsenud.
Just another freak in the Freak Kingdom.
|
|
metsakutsa
Auväärne Kasutaja      Mees Postitusi: 967
Registreeritud: 03.07.2004 Viimane külastus: 21.03.2023 Asukoht: mets Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.05.2006 kell 17:54 |
|
|
Kord linna peal tulid ka minu juurde kaks isikut kindlas veendumus mulle oma religioon pähe määrida. Alustasid ilusti, kenasti, viisakalt oma jutlust,
miks ma ikka peaksin nende usu vastu võtma ja Jeesusele oma hinge avama. Kuulasin sissejuhatuse viisakalt ära, seejärel vaatasin neile otsa ja ütlesin
rahulikult, et "vabandust, kuid olen LaVey kiriku pooldaja ja hoopis tema veendunud järgija", mille peale nad ainult korraks umbmääraselt
ühmatasid ja kibekiirelt minekut tegid. See oli lahe
Eks hunt vaatab ikka metsa poole...
|
|
spunk
Kasutaja     Postitusi: 229
Registreeritud: 10.07.2004 Viimane külastus: 25.10.2010 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.06.2006 kell 02:00 |
|
|
huvitav.. mul on tavaliselt nii, et kui tänaval vastu tulevad siis alati vaatavad mulle küsivalt otsa..oodates vastust, et kas soovin minu
pearaputuse peale pööravad ära ja läinud nad ongi alles hiljuti mõtlesin, et huvitav millest see küll tuleb
kuid kord sai kiristlastega pikk 2 tunnine vestlus mahapeetud teemal inkvisitsioon.. tegelikult huvitav oli kuulata nende seisukohti ja arvamusi..
aga rohkem m a ei ole sellistel asjadel juhtuda lasknud...
kindel ja raudne ei
I´m a wich, what can I do
reality is a fucked up dream...
|
|
DaStoned
Kasutaja     Postitusi: 101
Registreeritud: 07.11.2005 Viimane külastus: 20.11.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.06.2006 kell 12:20 |
|
|
Eelsõna - olen ateist, aga usun, et igaühel on õigus luua oma elus illusioone (usklikel on ühed muinasjutud, minul hoopis teised...).
Hmm, ma käisin eila täitsa vabatahtlikult kirikus, muide. Kaarli. Vähe sellest, tarisin ühe tütarlapse kaasa kah. Mõnus koht, ilus, vaikne. Jahe ja
puhas õhk. Täitsa positiivne koht.
Aga taanlaste gospel-koor, keda ma kuulama läksin, oli üpris suur pettumus. Usklikel lääne inimestel tuleks muusika loomine ära keelata
Teemast - usk annab teatavat julgust ja kindlust ning see hakkab mõnes olukorras teistele inimestele närvidele käima. Usklike ajupesijad on nii
neetult järjekindlad, sest nad on 100% veendunud, et neil on õigus. Nende enda vaatepunktist on see arusaadav, sest teised nende ümber tunduvad nii
närvilised, väsinud, kindlustundeta ja üldse ... "eksinud lambad".
Kohates kindlalt silmavaadet ja naeratuse saatel keeldumist loobuvad jumalasõna kuulutajad kiirelt. Nad näevad, et nende "toodet" pole
vaja.
Bankers do it with interest (penalty for early withdrawal).
|
|
Smuki
Kasutaja     Postitusi: 242
Registreeritud: 27.02.2005 Viimane külastus: 26.12.2019 Asukoht: Pärnu Otsib: meest Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.06.2006 kell 16:02 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: delilah
Kas Aabel või Kain tegi neid oma emaga?
Seepeale olevat ususõbrad kiiresti minekut teinud
No kui nad tõepoolest selle peale minekut teevad, siis ei saa nad õiged Jehoovatunnistajad olla. Iga inimene, kes vähegi piiblit uurinud on, teab väga
hästi, et Aadam ja Eeva ei olnud kaugeltki ainukesed siin maamuna peal, kes kaks poega omale muretsesid.
Jehoovatunnistajate vastu aitab see, kui neile ette lugeda ilmutuseraamatust paar salmi, kus on selgelt kirjas, et "viimasel ajal ilmub
metsaline tallerüüs!" (ehk siis, saatan ilmub Jumalana). Ja ehk ongi see "metsaline" just Jehoova tunnistaja. Vastupidist nad
tõestada ei suuda.
No mis asja te postitate siin? Kasutage parem otsingut!
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.06.2006 kell 16:14 |
|
|
..kui te ei soovi enda usku või uskmatust muuta siis ütelgegi:"vabandage ma ei soovi oma usku muuta,mul on omad tõekspidamised ja
usutunnistus." Selle lause peale on siiani kõik jüngrid vabandades oma teed kõndinud.Nad täidavad ju oma "pomode" käske.
|
|
jeena
Kasutaja     Naine Postitusi: 390
Registreeritud: 30.05.2005 Viimane külastus: 24.09.2022 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.06.2006 kell 17:21 |
|
|
Mind kutsuti kooliaeg kuhugi pühapäeva hommikul (kuhu- enam ei mäleta),et kohe peab seda kuulama.Vastasin et mul on palju tööd ja õppida ka vaja. Kuid
mulle öeldi sellepeale TÖÖ EI LÕPE KUNAGI ÄRA ,SEE AEG LÕPEB ÄRA KUI ÕNTSAKS SAAD.
|
|
anemia
Algaja   Postitusi: 69
Registreeritud: 18.06.2006 Viimane külastus: 25.08.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.07.2006 kell 14:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Smuki
Jehoovatunnistajate vastu aitab see, kui neile ette lugeda ilmutuseraamatust paar salmi, kus on selgelt kirjas, et "viimasel ajal ilmub
metsaline tallerüüs!" (ehk siis, saatan ilmub Jumalana). Ja ehk ongi see "metsaline" just Jehoova tunnistaja. Vastupidist nad
tõestada ei suuda.
irw. Nii ta ongi. Ega nad ise ka aru ei saa, kes on kes.
Pärast suurt nõiahullust -- inkvisitsiooni, kui vaimulike eliit aru sai, et nad palju rohkem süütuid kaitseta inimesi kui "Saatana
teenreid" mitu sajandit tulle saatsid, hakkasid nad mõtlema, kas äkki polnudki see, kes nõiad surma saata käskis, mitte Jumal ja Piibel, vaid
hoopis Saatan, kes niiviisi kristlasi üksteise vastu ässitada ja kogudusi lõhkuda tahtis. (Küll on hea, alati on kedagi süüdistada!)
Kristluse algusaegadest peale on eri kristlikud kirikud üksteist ketserluses süüdistanud. Tänapäeval võtab nende koguduste valik silme eest kirjuks,
ja igaühel on ainuõige Tõde, ja Teised on Pahad. Eks ole. Poleks Vaenlast, poleks Kirikut.
Pole ise ekstra-aktiivsete usupöörajate küüsi sattunud, Vahitorne-Ärgake!-id on paar korda jagatud, ei rohkem. Juttu puhuma pole veel tuldud ja ukse
taga nad meie väikelinnas vist ei käi üldse, thankgodS.
Lisatud: Sain paar päeva tagasi teada, et nad (jehoovaunnistajad) ehitavad siia oma mingit uut majakest. Krt, ära ikka hõiska enne
õhtut...
|
|
trash
Kasutaja     Postitusi: 220
Registreeritud: 08.01.2004 Viimane külastus: 21.03.2007 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.07.2006 kell 00:54 |
|
|
Chris Rock on oma naljategemise käigus välja toonud toreda võrdluse. Mälu järgi kirja panduna kõlaks ee umbes nii: "Narkodiilerid ei müü
kellelegi narkootikume. Nad pakuvad narkootikume. Narkootikumid müüvad iseenast. Tule sinu juurde diiler "kas sa suitsu tahad" sa ütled
"Ei" ja kõik. Aga jehhoova tunnistajad seevastu..."
Kunagi hea 2-3 aastat tagasi mingis veidras tujus tegin saatusliku vea ja andsin ühele toredale mormoonipoisile oma telefoninumbri. Õnneks või kahjuks
ei olnud mul tol ajal endal telefoni ja nii sai antud mehe oma. Alguses helistasid korra-paar nädalas. Kui ma ütlesin, et ei ma ei soovi teiega
kohtuda siis umbes korra kuus. Nüüd kui mees ütles, et me ei suhtle ja siit Jaanat kätte ei saa ja üleüldse ei ole teda enam olemas, helistavad korra
paari kuu jooksul... Nagu AIDS- korra külge haagid siis enam lahti ei saa. Palun imeravimit
|
|
Enika
Kasutaja     Postitusi: 145
Registreeritud: 10.07.2006 Viimane külastus: 20.01.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.07.2006 kell 07:39 |
|
|
Kolm korda käisid Vahitorni omad, kuulasin nad viisakusest ära ja võtsin ajakirja vastu. Neljandal korral avas ukse mees...Rohkem pole nad
käinud Ei taha isegi mõelda, mis ta neile ütles.
Nobody is perfect! I'm nobody! So, I'm perfect!!!
|
|
helikax
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 28.12.2011 Asukoht: Hetkel Lääne-Virumaa. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.07.2006 kell 08:06 |
|
|
Mul on vist vedand siis, et eestlastest "kummardajad" ei ole ligi astunud ..
Vene keelt kõnelevatele olen aga öelnud kohe, et kle räägi eesti keeles, siis vaatame edasi eksole .. nagu viuhti on kadunud ja isegi tagasi ei
vaadata ..
Vihaku, peaasi et kardavad!
|
|
:D
Algaja    Mees Postitusi: 40
Registreeritud: 21.02.2006 Viimane külastus: 16.07.2008 Asukoht: Euroopa Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.07.2006 kell 22:52 |
|
|
Algul kui Pärnu kolisin ja nad usku peale suruma tulid siis lihtsalt noogutasin ja ootasin päästvat kella. Nyyd saadan kas lihtsalt perse või näitan
neile oma ilusat risti mis tagurpidi kaelas . Mu vanaema oli Jehoovakatele yelnud, et Jumal vägistas neitsi Maarja ära. Yeldi, et see ei olnud nii.
Vanaema vastu no kuidas ei? Jumal on ju kolmes isikus Isa, Poeg ja pyhavaim. Piiblis on kirjas: Pyhavaim tuli ja laskus neitsi Maarja peale. Pärast
seda jäi ta rasedaks. Seega Jumal vägistas neitsi Maarja.
Meigin end nii, et vähe poleks.
|
|
Eestlane
Kollanokk  Mees Postitusi: 1
Registreeritud: 05.02.2007 Viimane külastus: 5.02.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.02.2007 kell 17:07 |
|
|
Miks kirevase pärast peavad usujüngrid nii pealetükkivad olema. Nu ma EI TAHA! Ja sellise uksest-aknast sissepressimise pääle tahan ma ju neid veel
vähem näha ja neist kuulda?
Enamus tunneb lihtsalt vajadust, kuna on ennast religioonisüsteemile maha müünud ja nüüd tarvis teisi orki lükata, et endal orad nii valusalt ei
torgiks.
Tsitaat:
Kuidas Teie pagete? Saadate kohe p-sse? Või kuulate ja noogutate? Ja võtate kõik pakutu vastu? Või läheb teil õnneks selliseid tegelasi vältida?
Teatud olukordades soovitaks käituda täpselt nii teravalt kui vajadust tunnete, kuna tullakse ju siiski teie elu kallale: soov on panna teid soovitud
suunas otsustama ja allutada teid võõrale "maailmapildile". Nende poolt valitud vahendid on tihtilugu päris julmad: näiteks kasutatakse
ähvardamist, süüdistamist, ahvatlemist ja igasugu muid tehnikaid (üldiselt on tegemist vaimse terrori ja ajupesuga).
Tasub vaadata nende headuse kilbi taha, seal võib olla palju sellist, millest reklaamis ei räägita ja mida suur soovitaja ise vaadata ei julge.
...
|
|
Tynu
Kasutaja    Postitusi: 104
Registreeritud: 13.12.2004 Viimane külastus: 13.01.2011 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.02.2007 kell 17:46 |
|
|
heh, lugedes kõike eelnevat / ka mormoonile veini pakkumise varianti/, tekkis huvitav mõte, et kui mõni mees neile mustas noormeestele ütleks õige, et
kuule, sa oled päris kena, mis oleks kui... huvitav, milline reaktsioon siis oleks;
või jehoovatunnistajast mutikesele mõni kena naine/neiu teeks vastava ettepaneku...
Ja mulle pole enam peale seda, kui mitu aastat tagasi otsustasin et edaspidi kõik kirjanduse vastu võtan ja sellega ehk kellegi neist küüsist päästan
- enam mitte midagi pakutud...
T
|
|
kerberos
Friik       Postitusi: 1245
Registreeritud: 31.01.2007 Viimane külastus: 31.01.2018 Asukoht: tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.02.2007 kell 22:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: jeena
Mind kutsuti kooliaeg kuhugi pühapäeva hommikul (kuhu- enam ei mäleta),et kohe peab seda kuulama.Vastasin et mul on palju tööd ja õppida ka vaja. Kuid
mulle öeldi sellepeale TÖÖ EI LÕPE KUNAGI ÄRA ,SEE AEG LÕPEB ÄRA KUI ÕNTSAKS SAAD.
no kallis hästi paned
krematoorium kuuleb! Teie tellite,meie põletame
|
|
kiusupunn
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 526
Registreeritud: 02.03.2007 Viimane külastus: 22.09.2008 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.05.2007 kell 20:34 |
|
|
usklik pole, kuid vahel tunnen, et on vaja minna ja kirikusse küünal panna
|
|
mexicon
Kasutaja     Mees Postitusi: 191
Registreeritud: 01.05.2007 Viimane külastus: 12.09.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.05.2007 kell 12:14 |
|
|
Osadele inimestele aga meeldivad pealetükkivad inimesed - sest nii on näha, et sind tahetakse !
|
|
kuriKass
kõikehõlmav pimedus      Postitusi: 1119
Registreeritud: 25.03.2003 Viimane külastus: 3.08.2021 Asukoht: igaviku lõpp Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.05.2007 kell 16:04 |
|
|
Pole õnneks tükk aega ühtegi noist tegelastest näinud. A' kui koju ronivad siis võin neile Koraani laenata Tänaval kui nad just otseselt
liikumist ei takista siis lasen neil vadiseda, lihtsalt ei pööra tähelepanu.
Born under a bad sign
With a blue moon in your eyes.
|
|
dope
Kasutaja     Postitusi: 277
Registreeritud: 01.03.2004 Viimane külastus: 11.04.2008 Asukoht: tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.05.2007 kell 18:26 |
|
|
Mina ütlen ka lihtsalt, et olen Ateist. Õnneks siiani on sellest piisand.
Ükskord pidin küll päris pikalt vestema sellel teemal, aga noh mis seal ikka.
Ja mustlastest saan nii lati, et ütlen `ma ennustan sulle ise, 25 krooni käe peale ja näen kõike`
Päris mitu korda on nad mind küll ära neendud
keep your friends close but your enemies even closer
|
|