Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 17:27 |
|
|
Probleem
Tervitus kõikidele !
Mul on küsimus, mis vaevab ja ehk keegi oskab..noh, lahenduse pakkuda vöi kui ei, siis vähemalt kinnitada, et on samasuguses situatsioonis olnud ja
välja tulnud sellest.
Nimelt. Praegu, kus käivad sisseastumiseksamid ülikoolidesse jne peaks olema justkui oluline etapp elus. Olen möned sisseastumiseksamid läbinud, osad
on ees, kuid korraga (juba viimased paar nädalat) on mul justkui ükskõik, mis saab. Vöi, õigemini- miski ei motiveeri ega paku huvi !
Ei oska seletada ka, millest selline *seisund*, aga öudsalt oleks vaja sest välja tulla, kuna minu motiveeritusest jms oleneb järgneva nädala jooksul
suhteliselt palju.
On keegi sarnases olukorras olnud: hästi palju on elus teoksil ja kõik ootavad sinult midagi, kuid motivatsiooni ega tahet edasiminekuks pole ?
Üleüldine paganama tühjusetunne valitseb. Vot, kuidas sellisest supist võiks välja tulla ? Kuidas end uuesti nö käima lükata ? Ega ilmselt vägisi vist
ei saa, aga aru ma ei taipa, milleks see kõik.
(andestage, kui taoline teema on varem kusagil kajanud- ise ei märganud.)
|
|
exactly
ärapanija Postitusi: 2517
Registreeritud: 25.03.2005 Viimane külastus: 17.08.2006 Asukoht: äärmiselt linnale lähedal maal. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 17:36 |
|
|
no see sinu probla on nii tavaline ja tegelt nagu mahakirjutatud igast psühholoogia õpikust
Ei hakka sulle pikalt taustsüsteemi ja muud enda tarkust demovat kirjutama(aega vähe-pean kohe lapse summerile sõidutama)...
Sul vaja nüüd väike shokk läbielada,kas hea kontsert,jooming,seks...mis iganes,et mõtted mõneks ajaks totaalselt eksamitest eemale saada.... ja siis
uuesti rahulikult vankri pääle istuda,kuna on jälle tekkinud kindel sõidusoov!
"Tule taevas appi!" /Lennart Meri/
|
|
Marla
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 18:08 |
|
|
tegelt ei ole asi eksamites. see bisnis hakkas juba varem.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 1.12.2022 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 19:02 |
|
|
Vaata tagasi. Mõtle, kes sa olid viie aasta eest, mida olid saavutanud, mis unistused- eesmärgid tollal olid. Mis sind siis edasi viis. Ja jõudes
tagasi tänapäeva, mõtle, kui kaugel sa viie aasta pärast oled. Ja kui sa siis tagasi vaataks, milles end süüdistaksid. Võta end kokku.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
sheridan
state of mind      Postitusi: 676
Registreeritud: 22.04.2006 Viimane külastus: 17.10.2010 Asukoht: misantroopika Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 20:02 |
|
|
saada kõik *****!
üldiselt on jummala ükskõik, mis otsuse sa teed. sellest otsusest saad veel tükk aega rahulikult õppida. elu ja asjade kohta.
(hullem variant on see kui sa motivatsiooni õpingute ajal kaotad ja kunagi kooli eest raha maksma hakkama pead.)
|
|
exactly
Registreeritud: 25.03.2005 Viimane külastus: 17.08.2006 Asukoht: äärmiselt linnale lähedal maal. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 20:27 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Marla
tegelt ei ole asi eksamites. see bisnis hakkas juba varem.
.....mis iganes,sul vaja rutiinist väljatulekuks taust-shokki!
|
|
Marla
|
postitatud 07.07.2006 kell 20:45 |
|
|
aitäh kõikidele vastajatele ! pean nõuandeid meeles !
exactly, anna andeks, aga ma tean, milline on see tunne, kui ollakse rutiinist vaevatud. töökogemustega on selline kogemus varem nö läbi
elatud. vöin kinnitada, et tegu ei ole sama asjaga.
aga sain juba möned head vastused siit ja olen tänulik ! 
|
|
Marchrabbit
Üks rahutu hing.       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2006 kell 20:47 |
|
|
Sellist olukorda tuleb tõesti paljudel ette,ka peale kooli lõpetamist. Üks soovitus oleks see,et otsi mõni väga hea ja TARK sõbranna ja räägi talle
kõik oma mured südamelt ära.Las ta annab sulle nõu.Isegi kui tema nõuanne sind ei aita,peaks see sind ummikseisust liikuma aitama. Põhiline,et oleks
ikka hea ja usaldusväärne sõbranna,kes sinu asju teistele ei räägi.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|
Vanapaks
Vastaline Krants      Postitusi: 2188
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.07.2006 kell 10:31 |
|
|
Aga võib-olla oled oma arengus lihtsalt mõistmiseni jõudnud, kuivõrd mõttetu ja illusoorne kogu see inimeksistentsi kirbutsirkus on. Ja tõe
tunnetamise vastu rohtu kahjuks pole. Tavaliselt praktsiseeritakse sel puhul pohhuistlikku enesehävitajalikku käitumist või religioosset
ajuambutatsiooni. Mõni töötab ennast surnuks ka.
Sed Moscovia delenda est
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.07.2006 kell 12:04 |
|
|
vanapax on jälle sigahea kommiga maha saanud
pealegi mina marla pärast ei muretsex, see tutt saab enesega kenasti hakkama, tal lihtsalt loxub kõik paika
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Marla
|
postitatud 08.07.2006 kell 20:25 |
|
|
Thank you very much ! teile kõikidele veel x ! Tegelikult jah-vanapaks ütles tõesti hästi. Täitsa siiralt räägin. Ja tänud
Li-li'le julgustava sõna eest ! 
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13048
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 16.01.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.07.2006 kell 12:52 |
|
|
vanapaks on ka täitsa tark poiss, ma panen kirja
aga kui on tühjuse tunne ja huvi puudus siis minule on see alati olnd märk, märk mida pead tähele panema, tüdimus maailma lollusest.
Siis tuleb tuletada meelde eesmärk ja jätkata isegi kui ei taha ja minna edasi, labi tule ja sulasita, sellest saad alles hiljem aru mille pärast.
Tahtejõu proovilepanek on see.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
exactly
|
postitatud 09.07.2006 kell 14:34 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Vanapaks
Aga võib-olla oled oma arengus lihtsalt mõistmiseni jõudnud, kuivõrd mõttetu ja illusoorne kogu see inimeksistentsi kirbutsirkus on.
sellise mõistmise saavutanud inimesi on Tallinna ja Jämejala haigla täis, või siis peaaegu täis! Normaalsetel inimestel on oma aju eeskojas
kaitsemehanism,mis sellise ensepaljastuse välistab ja otsib ratsionaalsemaid lahendusi,kui v.paksu poolt pakutud deklaratiivne otsus...
|
|
Marla
|
postitatud 09.07.2006 kell 15:57 |
|
|
Kas ma sain öigesti aru, et exactly väidab siin, et taoliste küsimustega tegelevad inimesed on segod v ? 
|
|
exactly
|
postitatud 09.07.2006 kell 16:16 |
|
|
ei,ma ei väida seda! Aga nüüd sinu postitust lugedes väidan,et Eesti Vabariigis pole kirjaoskamatus veel likvideeritud.... !
|
|
Marla
|
postitatud 09.07.2006 kell 16:37 |
|
|
|
|
trash
Kasutaja     Postitusi: 220
Registreeritud: 08.01.2004 Viimane külastus: 21.03.2007 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.07.2006 kell 00:39 |
|
|
Mul on seesama. Algas enne kooli lõpetamist, kui ma ei suutnud mitte kuidagi end sinna vedada viõi õppima panna. Õnneks sain kuidagi ikkagi läbi.
Seekord.
Aga normaalseks ei ole asi ikka läinud. Tahaks sügisel dobermanniga kuulekuskoolituse esimese astme eksam ära anda aga motivatsiooni ei ole et
treenida. Õnneks on ta mul tubli ja ehk saab ikka kudagi sellega ühele poole. Lisaks temale on mul ju veel kaks koera ja laps kellega peaks koos
rohkem tegutsema. Lihtsalt ei jõua. Ei taha...
Arst avastas, et rauda on vähe kuid kuuajane rauakuur on mõjunud vaid minimaalselt. Parem tunne on vaid seltskonnaga pidutsedes (lisaks siia, et ma
enamjaolt ei joo vaid olen rõõmus autojuht). Käsin ühe toreda onu juures, kes soovitas mulle erinevaid toidulisandeid. Kui need jõuavad siis eks ole
näha kas aitab. Kui ei siis tulevad antidepressandid ilmselt...
Ei, Marla, sa ei ole üksi
|
|