Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
Autor: Teema: kommunikatsiooniprobleemid mehega
Niile
Algaja

Naine
Registreeritud: 11.07.2006
Viimane külastus: 11.07.2006
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 22:40 Reply With Quote
kommunikatsiooniprobleemid mehega

Probleem siis selles, et mehega koos oldud 3 kuud(vähe, ma tean). Asi selles, et mina olen rohkem sellise psüühilise suhte pooldaja, tema aga rohkem füüsilise suhte peal väljas. Alguses on muidugi tore hullata & üksteise küljes kinin istuda, aga mul on see periood juba vaikselt taandunud..
Praegu on periood, kui tahaks lihtsalt kaisus lebada ja laubale paar musi saada.. Temale aga sellest ei piisa. Kuna ta ei räägi ka, kui teda midagi häirib, siis on olukord eriti hull!
Laupäeval sain teda häirivad faktorid teada kõikvõimalike nippide kasutuselevõtuga, mis tol hetkel pähe tulid,küll ähvardasin ja torisesin (ma tean, et see ei ole ilus, aga vastasel juhul ei teaks ma kunagi midagi).

Niisiis-kuidas teha talle selgeks, et ta peab minuga kannatlik olema? Loodan ise ka, et mu n.ö füüsilised vajadused tulevad tagasi, sest on ikka nigel, kui pole tahtmist suudelda, rääkimata seksist. Ja ega mees ka kaua vähese füüsilise kontaktita hakkama saa. Mis veel hullem- me elame üksteisest 100km eemal, mistõttu näeme nädalas kahel-kolmel päeval max.

Nädalavahetusel sõidan kaheks nädalaks välismaale, mõtlesin, et enne seda võiks asjad selgeks rääkida. Mina isiklikult olen väga avatud inimene, aga temaga rääkimist ausaltöeldes ei oskagi kuskilt alustada, teades, et tõenäoliselt ei saa ma sealt ka tangidega midagi kätte. Ei taha koguaeg mõrd ka olla teda ähvardades, et suhe on mõttetu niimodi. Lahku ka minna ei tahaks, kuigi vahel on sellest olukorrast kopp ees ja taga.

Soovitusi paluks?
Ja ärge öelge, et kirglik seks paneb mehed hiljem voodis rääkima, tema puhul ei toimi vist isegi see nipp

View User's Profile View All Posts By User
dex
;)

Registreeritud: 16.02.2003
Viimane külastus: 19.08.2019
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 22:48 Reply With Quote
Ma kardan, et sul ei jää ikka mitte midagi muud üle kui otsida omale mees, kes oleks psüühilise suhte peal väljas
NB! Edu otsingutel.

When all you have is a hammer, everything looks like a nail.

exactly
ärapanija

Registreeritud: 25.03.2005
Viimane külastus: 17.08.2006
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 22:58 Reply With Quote
palun ilma igasuguste nippideta endal selgeks teha,mida sa siis tahad ja nii ka siis tallitada...
Üldjuhul(kordan üldjuhul!) on nii,et kui isane ikka ei suuda sind viia temaga füüsilise kontakti tahtmiseni,siis ei tasu punnitada ja jutustada psühhikast,etc!
Loodan,et oled vähemalt 13 aastat vana!

"Tule taevas appi!" /Lennart Meri/

LaddertoFire
Algaja

Naine
Registreeritud: 18.06.2005
Viimane külastus: 7.11.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 22:59 Reply With Quote
kui kaks inimest tahavad eri asju ja need tahtmised teisele osapoolele ei sobi, ei tule ka suhtest midagi hiilgavat välja, minu tagasihoidlik arvamus...

Mitte kõik, aga väga palju on võimalik...

Niile
Algaja

Naine
Registreeritud: 11.07.2006
Viimane külastus: 11.07.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 23:00 Reply With Quote
Sellessuhtes, et eks ta on ka psüühilise suhte peal väljas, aga nagu meestel ikka, siis umbes 50/50 füüsilist & psüühilist
Vabandust, minust võis vale arusaam jääda, et ta ainult füüsilise asja peal ongi väljas, päris nii ka ikka ei ole! Ta hoiab mind ikka kuradima hästi tegelikult, ja viimane sõna jääb ikka mulle(need on need sõnnipurakad), aga mul on juba temast endast kahju, et ma ei suuda hetkel ta füüsilistele ootustele vastata, tahaks ju ikka, et teisel oleks ka hea, minu puhul peab lihtsalt vähem vaeva nägema

Aga ta ei räägi midagi kui teda miski häirib, ütleb, et ta ei olegi sellistel teemadel rääkija tüüp. Aga mulle on elu selgeks teinud, et isegi kui ei taha rääkida tõsistel teemadel, siis suhte püsima jäämise nimel on see kasvõi vastu paremat tahtmist hädavajalik!

Ta varem ikka suutis mind füüsilise tahtmiseni viia, mul praegu lihtsalt mingid tervisehädad kaelas ja muud asjad, aga minu arust ei tohiks need nii mõjutatavad ka olla. Nagu Vennaskond laulab- "uimane & väsinud ma tänagi näin"

Ja kallis exactly, olen ikka kõvasti vanem kui "sügavalt alaealine" (ehk sinu mõistes 13).

LaddertoFire
Algaja

Naine
Registreeritud: 18.06.2005
Viimane külastus: 7.11.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 23:05 Reply With Quote
meestele reegina ei meeldi nende meie /naiste/ arust tõsistel teemadel rääkida...
seda enam kui omavaheline suhtlus enam muud ei sisaldagi kui vaid "tõsiseid jutuajamisi" ja suhte lahkamist
seda, kas üks suhe toimib või mitte, pole mõtet sõnades nämmutada - sisetunne ja enda rahulolu peaks otsustama selle, kas asi toimib või ei.

Mitte kõik, aga väga palju on võimalik...

trash
Kasutaja

Registreeritud: 08.01.2004
Viimane külastus: 21.03.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 23:10 Reply With Quote
Ürita mitte niiväga toriseda kui lihtsalt rääkida oma vajadustest. Asi ei ole tihti selles mis mõtet sa edasi annad vaid kuidas sa selle sõnadesse paned. Vahe on kas sa ütled "Sa ei taha mitte kunagi minuga suhelda" või "Ma tunnen et ma tahaks sinuga rohkem rääkida." Probleem tuleks püstitrada nii, et see kutsuks lahendama.
Esimest võib ta tajuda rünnakuna sest sa ju ütled, et tema teeb midagi valesti ja täiesti loogiline on, et ta asub kaitsesse. Eriti isiklikult võetakse seda kui see esitada fakti kujul (nagu minu näiteks) või lisada sinna mõni jäik sõna a.la "alati", "mitte kunagi", "kogu aeg" jne. See oleks justkui parandamatu olukord ja mõjub täiesti tavalise näägutamisena...
Teine aga näitab, et sina tunned, et midagi on valesti ja jagad seda temaga lootuses lahendust leida.

Mina-sõnumid, rahulik hääletoon ja seletamine võivad aidata kinnisel mehel end natkenegi avada. Räägi, et sinu jaoks ei ole oluline mitte ainult seks vaid hea seksi alus on teineteisemõistmine vaimsel tasandil. Palu tal aidata end lahenduse leidmises aidata. Anna talle aega. Aga kui ta sellesse aga leigelt suhtub ega viitsi end vaevata ideede genereerimisega ja parem kulutab oma mõttetunnikese mõne filmi või õlle tarbimisele siis ma arvan, et on aeg minna ja endale mõni osavõtlikum kaaslane leida.

Aga kõigepealt mõtle välja, kas see mees on seda pingutust ikka väärt. Ja selle üle mõtle tõsiselt... Kolm kuud koosoldud aega on väga vähe ja kui juba nüüd hakkavad asjad kiiva kiskuma siis sa pead endale selgeks tegema kas teil on pikemas perspektiivis tulevikku mille eest on mõtet tööd teha. Antud kirje järgi ei tundu asi küll väga lootusandev...

Sybill
uitaja

Registreeritud: 23.11.2005
Viimane külastus: 1.02.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 23:48 Reply With Quote
miks mees peaks sinuga kannatlik olema ja arvestama sinu soovidega miks mitte vastupidi?

trash
Kasutaja

Registreeritud: 08.01.2004
Viimane külastus: 21.03.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.07.2006 kell 23:57 Reply With Quote
Two way street igal juhul...

jaanely
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 05.07.2005
Viimane külastus: 5.04.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 06:13 Reply With Quote
kui ainult nädalavahetustel näete ja alles 3 kuud koos olnud - ja seksi üldse ei taha... ohhjahh,on see ikka see mees keda sa tahad? selle perioodi ajal peaks hormoon veel mõllama nii, et vähe ei ole!

vahel on nii, et ega isust puudu ei tule aga toidust küll

reheline
The Bad Thresher

Registreeritud: 09.03.2003
Viimane külastus: 1.12.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 07:01 Reply With Quote
Jäta see mees rahule. See tähendab, lõpeta suhe. Kas sa tõesti arvad, et mees peale nädalast eemalolekut tahab vaid su kätt hoida ja rääkida?Kui sa arvad, et su tervisehädad veel kaua kestavad, lõpeta suhe. Alles kolm kuud möödas ja juba tahetakse füüsiline suhe lõpetada. Ei ole normaalne. Ja see rääkimine kujuneks ka kindlasti naisepoolseks monoloogiks, et mina tahan nii ja et mulle ei sobi naa jne. Mis siin üldse rääkida, kui sa ise tead, milles probleem on? Keskendu selle lahendamisele

Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.

freelancer
Küünikust vahikoer

Registreeritud: 12.02.2004
Viimane külastus: 29.03.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 18:24 Reply With Quote
niikuinii lähete lahku.Ega kõik ei peagi kõigega sobima.Jumala normaalne on kui iseloomud ei sobi ja minnakse sõpradena lahku.Täna õnne et ta klaverikunstnik ega tuubamängija pole.

Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.

exactly
ärapanija

Registreeritud: 25.03.2005
Viimane külastus: 17.08.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 18:40 Reply With Quote
üks 10 aastat tagasi kirjutatud magistritöö väidab,et ideaalselt sobivad kokku umbes 1:500 mees/naine paaridest,ülejäänud punnitavad niisama asja eest-teist taga!

/asukoht 59deg29'48'' ja 24deg53'54''/

"Tule taevas appi!" /Lennart Meri/

anne51
Mul on kahju ...

Registreeritud: 16.01.2006
Viimane külastus: 14.06.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 18:50 Reply With Quote
Pole see asja-eest-teist-taga-punnimine midagi! Järelkasv vaja klasvatada!

Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 19:38 Reply With Quote
anne aga kui valik on tehtud ja seda vabatahtlikuse alusel siis pole mõtet ju enda ämbrisseastumist seada põhjuseks ,et edasine elu vägistamisena mööduks.sellekohta on isegi olemas vanasõna milles mainitakse katelt ja pada.

metsakutsa
Auväärne Kasutaja

Mees
Registreeritud: 03.07.2004
Viimane külastus: 21.03.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 20:12 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: LaddertoFire
meestele reegina ei meeldi nende meie /naiste/ arust tõsistel teemadel rääkida...
seda enam kui omavaheline suhtlus enam muud ei sisaldagi kui vaid "tõsiseid jutuajamisi" ja suhte lahkamist
seda, kas üks suhe toimib või mitte, pole mõtet sõnades nämmutada - sisetunne ja enda rahulolu peaks otsustama selle, kas asi toimib või ei.

Väga õige. Täpselt nii ongi.

Eks hunt vaatab ikka metsa poole...

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 20:55 Reply With Quote
kasutaks juba iganenud väljendit.
Kui ikka naisega hommikul mitte millestki rääkida pole siis pane hommikul lahkudes uks enda järgi kinni ja ära ava seda enam kunagi.

Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.07.2006 kell 23:09 Reply With Quote
tsiteerin Anu Saagimit- pole seksi, pole suhet.
Ja raiu see omale pealuusse. Kellele on vaja platoonikut?

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

Sybill
uitaja

Registreeritud: 23.11.2005
Viimane külastus: 1.02.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.07.2006 kell 00:02 Reply With Quote
Platoonikuga oleks mõni impotent ilmselt vägagi rahul

Jaga teistega: