Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2  >>
Autor: Teema: Kas lõpetada suhe või üritada jätkata?
kuubik
Algaja

Mees
Registreeritud: 26.07.2006
Viimane külastus: 13.07.2007
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 07:40 Reply With Quote
Kas lõpetada suhe või üritada jätkata?

Olen oma tüdrukuga koos olnud peaaegu 8 aastat ning meil on olnud tõsiselt hea suhe, muidugi on olnud tülisid ja erimeelsusi, millest aga alati üle oleme saanud.
Aga hetkel on ilmselt meie suhtes kõige suurem katsumus ning ma tõesti ei tea, kuidas ma toimima peaks.
Nimelt on asi nii, et 2 aastat tagasi läksin välismaale, täpsemalt Hollandisse õppima ja tema jäi siia. Esimene aasta oli mõlema jaoks raske nii, igatsesime üksteisejärgi jne. Nägime üksteist pea et iga pooleteist kuu tagant, käisime üksteisel külas ning helistasime ja kirjutasime üksteisele pidevalt. Aga nüüd teisel aastal tekkisid probleemid, milles olen ma ise täielikult süüdi, lõppenud talvel ei pööranud ma temale enam piisavalt tähelepanu, ma ei tea miks ma nii tegin, aga nii see läks. Lihtsalt tekkis mul aasta alguses sügav deprekas ja ma ei tahtnud eriti kellegiga suhelda, sealhulgas ka temaga. Asja tegi hullemaks ka see, et alates aasta algusest me ei näinud teineteist 5 kuud ning ma pööranud temale piisavalt tähelepanu.Muidugi oli temal ääretult raske ning mingi hetk hakkas ta teistsugust elu elama, ta ei suutnud enam minu mitte tähelepanu kannatada. Ta hakkas rohkem väljas käima ja rohkem teistega suhtlema, eriti palju ühe oma töökaaslasega, kes oli talle pikka aega sõber. Aga mingi hetk sai nende sõprusest midagi enamat.
Ja nüüd ongi kõige suurem probleem, ma ise tunnen, et ma megalt armastan oma tüdrukut ja tahaksin temaga alati koos olla ja ka tema tahab minuga seda, aga siiski on tal tunded ka oma töökaaslase vastu. Me oleme hästi palju sellest rääkinud ja ennekõike on need tunded füüsilised, et tolle noormehega on lihtsalt lõbus koos olla, väljas käia, lõbutseda. Samuti on nad seksinud. Ma olen kõik andeks andnud, sest ma tõesti armastan oma tüdrukut ja tahan ainult temaga olla.
Kõige keerulisem ongi asja juures, et mu tüdruk on rääkinud, et ta tunneb, et tolle noormehega ei saaks neil ilmselt kunagi pikka suhet olema ning see jääks suuresti ainult seksi tasandile. Seda enam, et Augusti lõpust läheb ka minu tüdruk välismaale, samuti Hollandisse õppima, kus ma isegi samal ajal olen.
Ongi nüüd kõige suurem küsimus, et mida teha. Ei taha absoluutselt lahku minna, ei mina ega tema. Sest tõesti meil on väga hea suhe, üksteise mõistmine, meil on seks alati klappinud jne. Lihtsalt hetkel on tal füüsilised tunded tolle teisie tüübi vastu ning nende mõlema jaoks on nende vaheline suhe ainult füüsilisel tasandil.
Ma ei oskagi ise mingit lahendust leida, ma ei taha meie suhet lõpetada, aga samas on väga valus teadmine, et ta aegaajalt teisega on. Kas lihtsalt kannatada ja oodata ja teha kõik selleks, et see nö uue ja huvita tunne temal mööduks? Või on mõistlikum siiski kõik lõppenuks tunnistada?

View User's Profile View All Posts By User
Marxendorf
-=Saatana sigitiS=-

Mees
Registreeritud: 10.10.2005
Viimane külastus: 25.08.2011
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 07:55 Reply With Quote
kuubik otsi üles selline teeam pealkirjaga "Kuidas toimida" see on minu täpselt sama lugu, koos soovitustega ja usu, ma sain abi!

MA OLEN PÕHIMÕTTELISELT GAY ABIELUDE POOLT.....AGA MÕLEMAD NAISED PEAVAD ILUSAD OLEMA!!!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
ratatosk
vabamõtleja

Registreeritud: 07.11.2003
Viimane külastus: 22.01.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 10:10 Reply With Quote
Tulles tagasi teemasse.

Olukord siis kirjelduses - sina ei taha lahku minna, tema ei taha lahku minna, mõlemad armastate teineteist.
Lahnedus etteantud informatsiooni põhjal - ärge minge lahku. Elage rõõmsalt Hollandis koos edasi.

-- all works are protected by GNU Free Document License --

kuubik
Algaja

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 10:20 Reply With Quote
tänud Marxendorf. sain su teemast kõvasti mõtlemisainet ja loodan et teen peagi õige otsuse.

ja ratatosk, seda mõtlen minagi, aga ometigi pole see lihtne, kuna ta jah ütleb, et ei taha lahku minna, kuid siiski on tal tunded ja suhted teisega....

põhimõtteliselt on vist kõik see juba Marxendorf-i teemas läbi käidud

ratatosk
vabamõtleja

Registreeritud: 07.11.2003
Viimane külastus: 22.01.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 10:23 Reply With Quote
No ega ta selle teise pärast sind vähem ei armasta, talle lihtsalt meeldib mingil põhjusel teine veel. Kui mure nii suur, siis otsi endale ka keegi juurde, et võrdsem oleks. Peale seda saad isegi aru, et sügavad tunded on midagi muud kui lihtsalt hetkeline kiindumus ja seks.

-- all works are protected by GNU Free Document License --

Quex
Kasutaja

Mees
Registreeritud: 23.07.2006
Viimane külastus: 11.09.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 10:45 Reply With Quote
Tsitaat:

Kõige keerulisem ongi asja juures, et mu tüdruk on rääkinud, et ta tunneb, et tolle noormehega ei saaks neil ilmselt kunagi pikka suhet olema ning see jääks suuresti ainult seksi tasandile

Kui te mõlemad tõesti soovite kokku jääda, siis ülatoodule osutatades peaksite selgeks rääkima, mis on see, mida tüdruk sealt võõrast voodist leiab. Ütled küll, et seks klapib, aga tundub, et piiga saab sealt midagi rohkem. See seksi jutt võib muidugi lihtsalt ettekääne olla, aga kui tema väidab asja sisu selles olevat, siis tuleb sellest rääkida.

Ja piigal tuleb lasta otsustada, kas ta jätkab sinuga või selle tüübiga, aga pendeldamine kahe vahel peab lõppema. Ilmselt tuleks mingi zest kasuks, millega sa talle oma tundeid väljendad ja seejärel natuke talle aega anda ning lasta tal seejärel valik teha. Kui sina ei peaks valituks osutuma, on see muidugi kurb, kuid varem või hiljem juhtuks see sel juhul nagunii.

Aike
unenägudemeister

Registreeritud: 18.07.2003
Viimane külastus: 19.03.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 10:54 Reply With Quote
Lahku minekusk ei ole vaja muud kui minna. Tõeliselt suureks kasvamine käib läbi kannatlikuse ja oskuse suhet säilitada.
Lõhkuda on alati kergem kui ehitada.
Jõudu sulle ja Sinu kaaslasele.

Elu on elamiseks mitte irisemiseks.

kuubik
Algaja

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 11:20 Reply With Quote
asi polegi niivõrd seksis, selleni on nad jõudnud ühel korral ainult. pigem on ta öelnud, et see uus on lihtsalt uus ja huvitav, kellega oli lõbus siis, kui mind siin polnud ning miskitpidi ta ei taha seda lõpetada. jah, ega me viimasel ajal pole temaga enam seksinud, sest sellised tunded on tal selle teise vastu, samas pole ta ka temaga teinud seda rohkem, kuna ta ei taha mulle haiget teha...
pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 11:23 Reply With Quote
Rääkige omavahel asjad sirgeks - uus ju ongi huvitav aga kas uus ka parem on, selgub võrdlustes (kusjuures ei pea silmas vaid seksi). Hetkel peab naispool otsustama, kuidas jätkata soovib ja kui tema soovib jääda teise juurde, pead seda aktsepteerima. Anna talle aega ja mõtlemisainet, nagu ka eelpool soovitati - aga tehku oma otsus

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 11:41 Reply With Quote
Asi on siis lihtsalt seksis. Ega tea, mis endalegi pähe torkaks, kui oleks 5 kuud üksi ja grammigi keppi ei saa. Tekivadki uued ja huvitavad mõtted. Võta ja mine koos temaga kahekesi kuhugi reisile või muud sarnast. Teisest mehest eemale. Saad võimaluse asja päästa.

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

kuubik
Algaja

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 12:03 Reply With Quote
mnjah, nii lihtne see ka ei ole, et ainult asi seksis. esimene aasta, kui olin ära, siis ei tekkinud tal absoluutselt mingit huvi teiste vastu, tal ei tulnud see absoluutselt pähe. ma tean, paljud ta sõbrannad imestasid, et kuidas ta saab, et ta kõrvalt ei võta. sama oli ka teise aasta puhul esimene pool, aga asi oligi siis selles, et me rääkisime ja suhtlesime palju nii telefoni teel kui kirjutades. aga viimane pool aastat see enam päris nii polnud ja ta ei saanud minult enam seda, mida vajas, tunnet et ma hoolin temast. ma ilgelt kahetsen seda nüüd.
aga jah, olen siit saanud häid soovitusi, mida teha. tänud

pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 12:05 Reply With Quote
Naised vajavad tähelepanu See on võlusõna... Seksi suudetatakse oodata, kuid tähelepanuvajadus on see, mis paneb lõpuks murduma ka kõige tugevama... Saad ehk nüüd tasa teha oma tegematajäänud ''asjad''?

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

exactly
ärapanija

Registreeritud: 25.03.2005
Viimane külastus: 17.08.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.07.2006 kell 12:15 Reply With Quote
ma täitsa mõistan,et praeguste palavate ilmadega alahinnatakse seksi tähtsust !

"Tule taevas appi!" /Lennart Meri/

renxx
Kasutaja

Registreeritud: 16.10.2005
Viimane külastus: 14.07.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 00:59 Reply With Quote
See nagu viimase hetke pakkumine,lõpeta ära see jama,sest ilmselt hakkab see niikuinii korduma.Kuigi su jutust tuleb välja et tahate mõlemad kokku jääda siis otsustagi ise kas oled ka edaspidi talle sellised lood nõus andestama.
Madame
Kasutaja

Naine
Registreeritud: 13.08.2005
Viimane külastus: 21.07.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 12:28 Reply With Quote
aga kas see ei aitaks, kui sa ise ka kellegi teisega vahepeal natuke sebiksid?
tõsi, teha seda ainult tüdrukule tagasitegemise pärast on nõme.

aga noh - et iseendas selgusele jõuda.

krat, 8 aasta pikkune suhe pole nali...

dsikibriki
masu päkapikk

Registreeritud: 18.05.2004
Viimane külastus: 31.03.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 12:49 Reply With Quote
ma arvan et võtke mõlemad aeg maha, nädal kuni paar, nii et te üksteist ei näe, ei meili ei helista.

Alati ei ole mees see kes naisel silma särama paneb,
vahel teeb seda ka hea juuksur ja perfektne meik.

berta
muutumas...

Registreeritud: 22.11.2004
Viimane külastus: 29.10.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 14:34 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: renxx
See nagu viimase hetke pakkumine,lõpeta ära see jama,sest ilmselt hakkab see niikuinii korduma.Kuigi su jutust tuleb välja et tahate mõlemad kokku jääda siis otsustagi ise kas oled ka edaspidi talle sellised lood nõus andestama.

Ma küll nii kindel ei oleks, et asjad korduma hakkavad. Enne tuleks ikka inimesele otsa vaadata kui tema kohta miskit öelda.

jaanely
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 05.07.2005
Viimane külastus: 5.04.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 16:48 Reply With Quote
kui mõelmad armastate teineteist ja tahate koos olla,milles siis probleem? kui ta veel ütleb,et teisega on sexi vms pärast koos ja sa selle andeks annad. kui tahate koos olla siis olge koos. suhe ja suhtes käitumine on kokkuleppe asi.

vahel on nii, et ega isust puudu ei tule aga toidust küll

hitsushita
Algaja

Naine
Registreeritud: 18.07.2006
Viimane külastus: 15.11.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.07.2006 kell 19:12 Reply With Quote
Jätka niikaua kui suuda ja kui ei suuda siis lõpeta.
renxx
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.07.2006 kell 00:06 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: berta
Tsitaat:
Algne postitaja: renxx

Ma küll nii kindel ei oleks, et asjad korduma hakkavad. Enne tuleks ikka inimesele otsa vaadata kui tema kohta miskit öelda.

See oli vaid arvamus,mis võetud elust enesest.

aareh
Algaja

Registreeritud: 08.07.2006
Viimane külastus: 12.07.2021
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.07.2006 kell 06:18 Reply With Quote
elus ei ole tühja kohta ,kui üks on lõppenud, siis algab teine.võtta kõik parem ja mine edasi...
kuubik
Algaja

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.07.2006 kell 20:28 Reply With Quote
nii, istusime maha ja rääkisime temaga, et tal on siiski tunded tugevamad tolle teise vastu ja läksime lahku. ja tuli välja, et ta oli mulle valetanud, neil olid intiimsed suhted juba varem, kuigi ta oli mulle kinnitanud, et neil mõned kuud tagasi polnud veel midagi. et siis ta oli mind juba varem petnud. see tegi ilgelt haiget, aga ma ei tea, ma siiski ei hooli sellest suuremat. ja ma tean, et see on tobe, aga siiski hinges loodan, et me varsti koos jälle. ta ise helistab mulle igapäev korra või paar ja küsib kuidas mul läheb ning et tal siiski süda valutab ja ta ei tea, kas ta õieti toimib... ilge segadus on mul peas igaljuhul, püüan igati muule mõelda ja muude asjadega tegeleda, aga ei ole see lihtne mitte...
rebaxwulf
Kasutaja

Naine
Registreeritud: 08.04.2006
Viimane külastus: 8.04.2008
Otsib: meest
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.07.2006 kell 21:00 Reply With Quote
karta on ,et petad ennast- võta endale aega-ja ära vasta ka mõnda aega tema kõnedele - unusta mõnex ajax -siis kui küllalt aega on möödunud ,siis alles otsusta-milliseid valikuid sa tahad
renxx
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.07.2006 kell 00:16 Reply With Quote
Saada kuupeale see tibi ja elagi selle mõttega,usu mind maailm on naisi täis ja ka selliseid kes ei taha sind petta(neid on vähe,aga on).Kui juba niipalju on petetud ja valetatud,siis edaspidi ainult säästaxid oma närve kui selle suhte lõpetad mis ilmselt on juba lõpetatud.Helistab ta sulle ilmselt sellex et enda süümekaid pisut leevendada,või et kui uue kutiga peax miskit peeti minema siis sina oled veel ootel ja võimalus tagasi võtta.
Ole tugev,kui nõrk oled võtad tibi tagasi ja elad seda sama jama üle veel ja veel....

Canyncton
Kasutaja

Registreeritud: 02.10.2005
Viimane külastus: 16.04.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 09.08.2006 kell 22:34 Reply With Quote
Ma arvan,et tal pole töökaaslase vastu mitte mingeid tundeid, arvan pigem,et ta vajab lähedust,mida sina talle ilmselt pakkuda ei suuda. Suuresti oled siis ka ise süüdi. Ma arvan,et oota ja vaata,mis asjast saab ja kui ta Hollandisse tuleb ja teie suhtest midagi välja ei tule,siis on asjad nihu ja mine eluga edasi. Said need 2 aastat hakkama ilma teda igapäev nägemata,saad ka edasi.

Seisa seal,kus oled nähtav.

<<  1    2  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0165920 sekundit