jaanely
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 561
Registreeritud: 05.07.2005 Viimane külastus: 5.04.2013 Asukoht: laudas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2006 kell 13:27 |
|
|
oijahh sorry,näpuviga kippus jah sisse tulema. mõte oli mul jah ikka õiget pidi.
vahel on nii, et ega isust puudu ei tule aga toidust küll
|
|
maritv
ikkagi inimene!       Naine Postitusi: 1491
Registreeritud: 04.01.2004 Viimane külastus: 18.06.2012 Asukoht: kuskil rentsli ja tähtede vahel Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2006 kell 13:34 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: rebaxwulf Kas emase looma steriliseerimine ja vasektoomia ei ole mitte sama asi?
Point on sama, aga vasektoomiaks nimetatakse seda minu meelest ikka ainult isaste puhul. Emastel lihtsalt pole seemnevääti, mida ära lõigata
olõ-i tan tetä midä
elo iks lätt ummasuudu
eskina mul kõvva vidä
et om minnu ilma luudu
- Contra
|
|
hitsushita
Algaja    Naine Postitusi: 89
Registreeritud: 18.07.2006 Viimane külastus: 15.11.2006 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2006 kell 16:35 |
|
|
Vasektoomia ja emase looma steriliseerimine ei ole üks ja seesama asi.
Inimese steriliseerimine ja vasektoomia on üks ja seesama asi.
Kastreerimise ja steriliseerimise (de facto kastreerimine loomade puhul) mõjudest võite lugeda järgmisel leheküljel.Need möjud ei ole vasektoomia
puhul.
http://www.zone.ee/1micronesia/

|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.09.2006 kell 09:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: hitsushita
Tsitaat: Algne postitaja: Vanapaks
Te seal keppige ise või laske ennast keppida, mitte ärge toppige oma pikka nina minu oina jalgevahele. OK?
Seega kui näiteks sulle meeldib seksida oma lastega või peksta oma naist siis on see sinu arust sinu asi ja mitte keegi ei tohi sekkuda sinu
asjadesse, nagu sinu jaoks loomakaitse seadus, lastekaitse seadus , kriminaalkoodeks jne ei kehti.
mmunk , steriliseerimise definitsioonist sa vist jällegi midagi ei jaga ja milleks on vaja keerutada.,
lati tegevus on jällegi kriminaalne, välja arvatud juhtum,kus tal on ette näidata loomaarsti litsents.
minu tegevus ei ole kohe mitte kuidagi kriminaalne, see kaasneb lihtsalt loomapidamisega, ega vaja isegi loomaarsti. lähed vaid poodi või vet-apteeki,
ostad elestraatori ja rõngad, ning vajaduse korral paned need noorlooma kottidele peale. selle tulemusena kukuvad need nädalapärast ära. lihtne,
puhas, mugav ja seaduslik.
seda tehakse just selleks, et noorloom ei paaritaks kasvades oma ema ja õdesid. sigade puhul ka selleks, et liha oleks maitsev.
peale kastreerimise ei vaja loomaarsti litsensi ka loomade märgistamine kõrvamärkidega, kapjade, sõrgade, küünte ja sabade lõikamine
põllumajandusloomadel. isegi lambapügamine on täitsa seaduslik.
loomakaitsjad võiks parem vaadata mida seaduslikku poes müüakse näiteks hiirte püüdmiseks. kuidas suhtuda liimpüünisesse, kus hiir nälga sureb või
ilma sabata minema jookseb.
Tühjade kätega sa tuled ja tühjadega lähed. Ning kahe mittemillegi vahepeal oled sa piisavalt hull, et uskuda nagu omaksid sa midagi.
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.09.2006 kell 10:36 |
|
|
mmunk , steriliseerimise definitsioonist sa vist jällegi midagi ei jaga ja milleks on vaja keerutada.
sa alustasid oma loengut küll steriliseerimisest, ent jõudsid sealt väga kiiresti loomade häirimise, vigastamise ja muude üldiste surmapattudeni.
viimatimainitute kohta avaldasingi oma arvamust. ma ei nimetanud mitte üheski lauses steriliseerimist, mistõttu steriliseerimise definitsiooni
mittemõistmise süüdistused on küll valel aadressil esitatud. mida sa, internetitark, tegelikust (talu)elust tead? selle asemel, et anonüümsete ja
sageli samasuguse eluvõõra taustaga isehakanud mürkroheliste "tõsiteadust" sisse ahmida, ela parem paar nädalat vanaonu talus! nagu sina
ei tee oma pereliikmetele ja sõpradele põhjuseta viga, nii ei tee seda ka ükski talunik vms loomapidaja, kui ta suhtub enda lemmikloomadesse kui
pereliikmetesse ja nn tarbeloomadesse heaperemehelikult. minu kodutalus on ligi 30 lammast, 7 siga, 4 lehma ja kamaluga parte-kanu; elukaaslase
kodutalus üle 20 sea, 7 lehma, ligi 100 kana ja üle 10 pardi. mina tean, millest räägin. samuti teavad lati ja mitmed teised, millest räägivad.
kas ka sina? on sul internetilinkidele ka KOGEMUSI kõrvale panna?
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.09.2006 kell 10:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ratatosk
P.S.
Mina lasen oma koeral vahekorras olla ainult kondoomi kasutavate isasloomadega.
ma olex veel nii kade, et lasex vaid oma kassil vibraatorit tarvitada, kui lemmikutele neid vaid toodetax õnnex suudab ta oma jala kaelataha panna
ja suudab vähemalt keelekatki teha
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
hitsushita
Registreeritud: 18.07.2006 Viimane külastus: 15.11.2006 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 11:16 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Vanapaks
Tähendab, nagu eelmisestki postitusest selgub on igal tegevusel oma ratsionaalne põhjendus. Kui mulle on vaja kas sugulooma või säilinud instinktidega
looma siis teda ei näpita. Kui mulle on vaja ilulooma või nuumalooma- sry, aga kotid maha. Ja aetakse oma asja ja mingisuguste linnast pärit ja
igavusest lolliks läinud loomakaitsjate seisukohad ei huvita mitte kedagi. Te seal keppige ise või laske ennast keppida, mitte ärge toppige oma pikka
nina minu oina jalgevahele. OK?
See näitab vanapaksu kahepalgelisust . Loomade suhtes käitub nagu vana sadist ja inimeste puhul püüab olla heategija.
Mõtle minust mis tahad aga sinusuguste koht oleks vanglas hoolimata sellest, et seadused võivad toetada su tegevust.
|
|
Vanapaks
Vastaline Krants      Postitusi: 2188
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 11:22 |
|
|
I love you too!
Sed Moscovia delenda est
|
|
vantark
algaja       Postitusi: 1670
Registreeritud: 02.04.2003 Viimane külastus: 4.01.2008 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 11:45 |
|
|
leidsin veel ühe diagnoosi hitsule vähe sellest et ta pedofiil on ta põrutab ka loomi ja loodab neilt järglasi saada.
Aga suht tavaline kui nii öelda saab on nähtus kus mehed steriliseerivad ennast, nii et siin ei saa mingitest loomade piinamisest juttu olla ja teine
punkt, kui neil lasta sigida loomulikult, siis kes jõuab neid hulkuvaid penisid ja kõutse ülalpidada.
I saw a birdie in the sky, it made a poopoo in my eye, Im not mad and I dont cry, Im just glad that cows can´t fly
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 11:48 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: vantark
kes jõuab neid hulkuvaid penisid ja kõutse ülalpidada.
Need vaja siis kõik hitsu ukse taha viia. Ei tea, mis ta selle peale teeks või ütleks ja kas oleks nii armastusväärne
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
hitsushita
|
postitatud 01.11.2006 kell 11:55 |
|
|
Vanatark, ma soovitan sul minna haiglasse ja oma seisund üle kontrollida, sest äkki on sinu koht hoopis hullumaja, sest sul tekkivad imelikud
visioonid inimestest !
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Need vaja siis kõik hitsu ukse taha viia. Ei tea, mis ta selle peale teeks või ütleks ja kas oleks nii armastusväärne
Ega sa Kayleigh´n pole kuulnud ega näinud tohutul hulgel teisi altenatiive sigivuse piirajana ! Mine ja uuri neid asju internetis !
Praegusel juhul aga totaalselt surutakse peale ainult seda kastreerimise varianti , mida näiteks emamik inimesi mitte kunagi ei nõustuks tegema
iseendale !
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 12:42 |
|
|
Hitsu, kui sa selle teema tegid siis ma käisin ja uurisin maad.
Seega .. what ever onju
Ma rääkisin oma viimase postitusega midagi muud..
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 13:06 |
|
|
Mõtle minust mis tahad aga sinusuguste koht oleks vanglas hoolimata sellest, et seadused võivad toetada su tegevust.
et siis saadame 95% maailma (inim)elanikkonnast trellide taha, kuulutame rahvasteüleseks rahvariideks 5% "vangivalvurite" pikkade ja
seotud käistega linase vammuse, seaduspärastame sodoomia ning muud inimeste ja loomade vahelised sõbralikud suhted ning valime euroopa
inim(looma)õiguste kohtu esimeheks ühe hiljuti hispaania farmist vaprate ja tarkade mürkroheliste abiga vabastatud minkidest
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
maritv
ikkagi inimene!       Naine Postitusi: 1491
Registreeritud: 04.01.2004 Viimane külastus: 18.06.2012 Asukoht: kuskil rentsli ja tähtede vahel Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 13:41 |
|
|
Oleme nüüd ikka sõbrad edasi
olõ-i tan tetä midä
elo iks lätt ummasuudu
eskina mul kõvva vidä
et om minnu ilma luudu
- Contra
|
|
Lilith
loll blondiin      Postitusi: 578
Registreeritud: 28.02.2006 Viimane külastus: 20.07.2012 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 13:48 |
|
|
Minu arust on steriliseerimine mugav kui järeltulijaid ei soovita.Nii inimestel kui loomadel.
Olen nagu sepa koer,sädemetega harjunud,ei liiguta kõrvu ka mitte
|
|
delilah
läbisõidul         Postitusi: 3367
Registreeritud: 26.05.2005 Viimane külastus: 12.08.2011 Asukoht: kolmas kivi päikesest Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 14:22 |
|
|
Njah. Kui mul juhtuks koer olema, kes lastel seljas koogutab, laseksin tal süümepiinadeta munad maha võtta.
|
|
Lilith
Registreeritud: 28.02.2006 Viimane külastus: 20.07.2012 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 14:24 |
|
|
Vat mina ka ei taha,et mu kassikesel pojad tuleksid,aga seda,mis endale hää pole mõtet keelata,vähemalt pole see mitte ilus
|
|
ratatosk
vabamõtleja          Postitusi: 2591
Registreeritud: 07.11.2003 Viimane külastus: 22.01.2010 Asukoht: Tartus, põhiliselt Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 15:07 |
|
|
Aga nii humaanne (animaalne) oleks ju ometi lasta kassil/koeral kogemata järglased saada ning seed siis merekooli viia. Ei mingit steriliseerimist.
Eelkõige mõtleme ikka loomade heaolule.
Ja kui kassil on vaja küüsi-hambaid teritada, siis ostan lihtsalt uue mööbli, mitte ei kasuta keemilisi tõrjevahendeid, et mõnda mööblitükki
rüüstamisest säästa. Ja jänesel lasen ka mööda tuba ringi joosta ning juhtmeid närida, kuna puur ju ometi ahistab loomakest. Metsa nende inimestega,
peaasi, et loomadel hea oleks.
-- all works are protected by GNU Free Document License --
|
|
LadyButterfly
Sõnatu...         Naine Postitusi: 3506
Registreeritud: 22.09.2005 Viimane külastus: 18.03.2019 Asukoht: Kuskil Eesti keskel. Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 16:18 |
|
|
Tegelikult peaksime ka kõik koerad ketist päästma ja lehmad ja sead metsa tagasi laskma
Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.
Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 16:21 |
|
|
Meil on Saaremaal 3 kassi emast ja nad kõik on opitud(kenam väljend)...mingeid muutusi pole me neis loomades näinud.Tean seda,et keemia ja muud
lahendid on 100 korda hullemad.
Inimestele antavad pillid on isegi kahtlased ja tekitavad palju probleeme mis siis veel looma omadest rääkida.Pealegi nagu mõni inimene ei saa
minipille ega plaastreid kanda kuna tal tekivad kohe kõrvalnähud,siis loomadega võib olla sama lugu.
Ma leian,et kassile on parem opp nooruses ja ilus elu,kui pidev tablaga tervise mürgitamine(opp pidi ka väga kiire ja kerge olema).
Nimelt tean ühte opitud koera kes koguni ei pidanud end emaseks ja ei lasknud ka end karata kuna ta ei teadnud mis see on,seega siis see ei pakkunud
ka huvi talle.Samuti meie 3 emast kassi ei uita ringi ega otsi kassi kellega paarituda kuna neile see samuti ei paku huvi.Nendele on linnud ja hiired
sadu korda põnevamad kui miski muu-pealegi nad ei lase võõraid loomi meie maale ega ka enda ligi(pean silmas kasse ja koeri).
Emasel suurel koeral jäi opp tegemata kuna anti teada,et see on raske ja ei tea iial kas koer pärast normaalne on.Seega saab koeraga 2 korda aastas
rihmaga jalutada(muidu ta ikka lahtiselt meie maa peal).
Mina usun sellesse jamasse mis seal lehel sama palju kui,et taimetoitlased elavad tervislikumalt ja kauem kui inimesed kes ka lihatoidul on.Olen küll
loomasõber aga mingit keemia sisse söötmist ja vasejama ma oma kallile loomale iial ei sooviks.
Sai nats pikk tekst
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
ratatosk
vabamõtleja          Postitusi: 2591
Registreeritud: 07.11.2003 Viimane külastus: 22.01.2010 Asukoht: Tartus, põhiliselt Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 16:23 |
|
|
Aga mul on raske valik ja ma siiralt loodan, et meie aktiivne pede- ja loomaõiguslane hitsushita oskab mind aidata.
Emane koer on mul ja jooksuajal pean ma ta jalutama minnes keti otsa panema. Steriliseeitud ei ole ja mingite medikamentidega ei taha ka looma tervist
ning võimalikke kõrvalmõjsid silmas pidades mässama hakata. Ketis nagu ka ei tohiks hoida, et loom stressi ei saaks. Ja poegi ka ei taha saada, sest
need tuleks ema juurest ära võtta (mis tekitab koerale stressi) ning merekooli saata (mis tekitab minul stressi).
Mida ma pean tegema? Hitsushita, appi!
-- all works are protected by GNU Free Document License --
|
|
Uss
tross       Postitusi: 1015
Registreeritud: 12.05.2004 Viimane külastus: 6.02.2010 Asukoht: EST Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 16:36 |
|
|
Noor radikaal Hitsushita on teinud järjekordse "põneva maailmaparandamise" teema. Üldiselt on nii, et see, kui sa oskad oma juttu kuskilt
netiavarustest kougitud linkidega illustreerida, ei tee kellestki veel maailmatarka. Pole need hormoontabletid ohutumad ja pole see vasektoomia midagi
loomakest säästvam operatsioon. Ise kuulun ikka kogu saba ja karvadega sellesse gruppi, kelle vastu teemaalgataja võitleb: söön liha (alles lõunaks
pistsin pintslisse piraka sea¹nitsli ), olen lasknud oma lemmiklooma ära kastreerida ja tagatipuks pedofiilide suhtes on mul täiesti suva, mis
meetodeil nende munad maha võetakse- peaasi, et seda tehtaks.
|
|
hitsushita
|
postitatud 01.11.2006 kell 17:09 |
|
|
Emane koer on mul ja jooksuajal pean ma ta jalutama minnes keti otsa panema. Steriliseeitud ei ole ja mingite medikamentidega ei taha ka looma tervist
ning võimalikke kõrvalmõjsid silmas pidades mässama hakata. Ketis nagu ka ei tohiks hoida, et loom stressi ei saaks. Ja poegi ka ei taha saada, sest
need tuleks ema juurest ära võtta (mis tekitab koerale stressi) ning merekooli saata (mis tekitab minul stressi).
Ma ei tegelele nõustamisteenustega, küll aga soovitan tähelepanu pöörata Suurbritannia web lehekülgedele.Sealt võid leida vastuse igasugustele
asjadele kui tahtmist on. Samuti ei maksa hädaldada, sinu probleem pole sugugui nii raske.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.11.2006 kell 22:09 |
|
|
ratatosk, ilmselt on sul kergem loom ära kinkida
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Lilith
|
postitatud 01.11.2006 kell 22:14 |
|
|
Aga mul on raske valik ja ma siiralt loodan, et meie aktiivne pede- ja loomaõiguslane hitsushita oskab mind aidata.
koeraga jalutama minnes piserda peni "pükste"peale pisut lõhnaõli ja mitte ühtegi isast pole lähedal.koera ikka
|
|