Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4    5  >>
Autor: Teema: loomade steriliseerimine,kastreerimine- pettus.
jaanely
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 05.07.2005
Viimane külastus: 5.04.2013
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.09.2006 kell 13:27 Reply With Quote
oijahh sorry,näpuviga kippus jah sisse tulema. mõte oli mul jah ikka õiget pidi.

vahel on nii, et ega isust puudu ei tule aga toidust küll

View User's Profile View All Posts By User
maritv
ikkagi inimene!

Naine
Registreeritud: 04.01.2004
Viimane külastus: 18.06.2012
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.09.2006 kell 13:34 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: rebaxwulf Kas emase looma steriliseerimine ja vasektoomia ei ole mitte sama asi?

Point on sama, aga vasektoomiaks nimetatakse seda minu meelest ikka ainult isaste puhul. Emastel lihtsalt pole seemnevääti, mida ära lõigata

olõ-i tan tetä midä
elo iks lätt ummasuudu
eskina mul kõvva vidä
et om minnu ilma luudu
- Contra

hitsushita
Algaja

Naine
Registreeritud: 18.07.2006
Viimane külastus: 15.11.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.09.2006 kell 16:35 Reply With Quote
Vasektoomia ja emase looma steriliseerimine ei ole üks ja seesama asi.

Inimese steriliseerimine ja vasektoomia on üks ja seesama asi.

Kastreerimise ja steriliseerimise (de facto kastreerimine loomade puhul) mõjudest võite lugeda järgmisel leheküljel.Need möjud ei ole vasektoomia puhul.

http://www.zone.ee/1micronesia/

lati
viirastus

Registreeritud: 11.09.2005
Viimane külastus: 20.11.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.09.2006 kell 09:40 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: hitsushita
Tsitaat:
Algne postitaja: Vanapaks
Te seal keppige ise või laske ennast keppida, mitte ärge toppige oma pikka nina minu oina jalgevahele. OK?

Seega kui näiteks sulle meeldib seksida oma lastega või peksta oma naist siis on see sinu arust sinu asi ja mitte keegi ei tohi sekkuda sinu asjadesse, nagu sinu jaoks loomakaitse seadus, lastekaitse seadus , kriminaalkoodeks jne ei kehti.

mmunk , steriliseerimise definitsioonist sa vist jällegi midagi ei jaga ja milleks on vaja keerutada.,

lati tegevus on jällegi kriminaalne, välja arvatud juhtum,kus tal on ette näidata loomaarsti litsents.

minu tegevus ei ole kohe mitte kuidagi kriminaalne, see kaasneb lihtsalt loomapidamisega, ega vaja isegi loomaarsti. lähed vaid poodi või vet-apteeki, ostad elestraatori ja rõngad, ning vajaduse korral paned need noorlooma kottidele peale. selle tulemusena kukuvad need nädalapärast ära. lihtne, puhas, mugav ja seaduslik.
seda tehakse just selleks, et noorloom ei paaritaks kasvades oma ema ja õdesid. sigade puhul ka selleks, et liha oleks maitsev.
peale kastreerimise ei vaja loomaarsti litsensi ka loomade märgistamine kõrvamärkidega, kapjade, sõrgade, küünte ja sabade lõikamine põllumajandusloomadel. isegi lambapügamine on täitsa seaduslik.
loomakaitsjad võiks parem vaadata mida seaduslikku poes müüakse näiteks hiirte püüdmiseks. kuidas suhtuda liimpüünisesse, kus hiir nälga sureb või ilma sabata minema jookseb.

Tühjade kätega sa tuled ja tühjadega lähed. Ning kahe mittemillegi vahepeal oled sa piisavalt hull, et uskuda nagu omaksid sa midagi.

mmunk
emeriiteremiit

Registreeritud: 05.09.2003
Viimane külastus: 28.02.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.09.2006 kell 10:36 Reply With Quote
Tsitaat:
mmunk , steriliseerimise definitsioonist sa vist jällegi midagi ei jaga ja milleks on vaja keerutada.

sa alustasid oma loengut küll steriliseerimisest, ent jõudsid sealt väga kiiresti loomade häirimise, vigastamise ja muude üldiste surmapattudeni. viimatimainitute kohta avaldasingi oma arvamust. ma ei nimetanud mitte üheski lauses steriliseerimist, mistõttu steriliseerimise definitsiooni mittemõistmise süüdistused on küll valel aadressil esitatud. mida sa, internetitark, tegelikust (talu)elust tead? selle asemel, et anonüümsete ja sageli samasuguse eluvõõra taustaga isehakanud mürkroheliste "tõsiteadust" sisse ahmida, ela parem paar nädalat vanaonu talus! nagu sina ei tee oma pereliikmetele ja sõpradele põhjuseta viga, nii ei tee seda ka ükski talunik vms loomapidaja, kui ta suhtub enda lemmikloomadesse kui pereliikmetesse ja nn tarbeloomadesse heaperemehelikult. minu kodutalus on ligi 30 lammast, 7 siga, 4 lehma ja kamaluga parte-kanu; elukaaslase kodutalus üle 20 sea, 7 lehma, ligi 100 kana ja üle 10 pardi. mina tean, millest räägin. samuti teavad lati ja mitmed teised, millest räägivad. kas ka sina? on sul internetilinkidele ka KOGEMUSI kõrvale panna?

ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.

li-li
pensil;)

Naine
Registreeritud: 02.08.2002
Viimane külastus: 20.04.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.09.2006 kell 10:55 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: ratatosk
P.S.
Mina lasen oma koeral vahekorras olla ainult kondoomi kasutavate isasloomadega.

ma olex veel nii kade, et lasex vaid oma kassil vibraatorit tarvitada, kui lemmikutele neid vaid toodetax õnnex suudab ta oma jala kaelataha panna ja suudab vähemalt keelekatki teha

armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/

hitsushita
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 11:16 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Vanapaks
Tähendab, nagu eelmisestki postitusest selgub on igal tegevusel oma ratsionaalne põhjendus. Kui mulle on vaja kas sugulooma või säilinud instinktidega looma siis teda ei näpita. Kui mulle on vaja ilulooma või nuumalooma- sry, aga kotid maha. Ja aetakse oma asja ja mingisuguste linnast pärit ja igavusest lolliks läinud loomakaitsjate seisukohad ei huvita mitte kedagi. Te seal keppige ise või laske ennast keppida, mitte ärge toppige oma pikka nina minu oina jalgevahele. OK?

See näitab vanapaksu kahepalgelisust . Loomade suhtes käitub nagu vana sadist ja inimeste puhul püüab olla heategija.
Mõtle minust mis tahad aga sinusuguste koht oleks vanglas hoolimata sellest, et seadused võivad toetada su tegevust.

Vanapaks
Vastaline Krants

Registreeritud: 12.04.2005
Viimane külastus: 8.05.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 11:22 Reply With Quote
I love you too!

Sed Moscovia delenda est

vantark
algaja

Registreeritud: 02.04.2003
Viimane külastus: 4.01.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 11:45 Reply With Quote
leidsin veel ühe diagnoosi hitsule vähe sellest et ta pedofiil on ta põrutab ka loomi ja loodab neilt järglasi saada.
Aga suht tavaline kui nii öelda saab on nähtus kus mehed steriliseerivad ennast, nii et siin ei saa mingitest loomade piinamisest juttu olla ja teine punkt, kui neil lasta sigida loomulikult, siis kes jõuab neid hulkuvaid penisid ja kõutse ülalpidada.

I saw a birdie in the sky, it made a poopoo in my eye, Im not mad and I dont cry, Im just glad that cows can´t fly

Kayleigh´n I
eriline mõrd

Registreeritud: 28.09.2002
Viimane külastus: 14.02.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 11:48 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: vantark
kes jõuab neid hulkuvaid penisid ja kõutse ülalpidada.

Need vaja siis kõik hitsu ukse taha viia. Ei tea, mis ta selle peale teeks või ütleks ja kas oleks nii armastusväärne

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT

hitsushita
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 11:55 Reply With Quote
Vanatark, ma soovitan sul minna haiglasse ja oma seisund üle kontrollida, sest äkki on sinu koht hoopis hullumaja, sest sul tekkivad imelikud visioonid inimestest !
Tsitaat:
Algne postitaja: Kayleigh´n I
Need vaja siis kõik hitsu ukse taha viia. Ei tea, mis ta selle peale teeks või ütleks ja kas oleks nii armastusväärne

Ega sa Kayleigh´n pole kuulnud ega näinud tohutul hulgel teisi altenatiive sigivuse piirajana ! Mine ja uuri neid asju internetis !
Praegusel juhul aga totaalselt surutakse peale ainult seda kastreerimise varianti , mida näiteks emamik inimesi mitte kunagi ei nõustuks tegema iseendale !

Kayleigh´n I
eriline mõrd

Registreeritud: 28.09.2002
Viimane külastus: 14.02.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 12:42 Reply With Quote
Hitsu, kui sa selle teema tegid siis ma käisin ja uurisin maad.
Seega .. what ever onju

Ma rääkisin oma viimase postitusega midagi muud..

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT

mmunk
emeriiteremiit

Registreeritud: 05.09.2003
Viimane külastus: 28.02.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 13:06 Reply With Quote
Tsitaat:
Mõtle minust mis tahad aga sinusuguste koht oleks vanglas hoolimata sellest, et seadused võivad toetada su tegevust.

et siis saadame 95% maailma (inim)elanikkonnast trellide taha, kuulutame rahvasteüleseks rahvariideks 5% "vangivalvurite" pikkade ja seotud käistega linase vammuse, seaduspärastame sodoomia ning muud inimeste ja loomade vahelised sõbralikud suhted ning valime euroopa inim(looma)õiguste kohtu esimeheks ühe hiljuti hispaania farmist vaprate ja tarkade mürkroheliste abiga vabastatud minkidest

ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.

maritv
ikkagi inimene!

Naine
Registreeritud: 04.01.2004
Viimane külastus: 18.06.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 13:41 Reply With Quote
Oleme nüüd ikka sõbrad edasi

olõ-i tan tetä midä
elo iks lätt ummasuudu
eskina mul kõvva vidä
et om minnu ilma luudu
- Contra

Lilith
loll blondiin

Registreeritud: 28.02.2006
Viimane külastus: 20.07.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 13:48 Reply With Quote
Minu arust on steriliseerimine mugav kui järeltulijaid ei soovita.Nii inimestel kui loomadel.

Olen nagu sepa koer,sädemetega harjunud,ei liiguta kõrvu ka mitte

delilah
läbisõidul

Registreeritud: 26.05.2005
Viimane külastus: 12.08.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 14:22 Reply With Quote
Njah. Kui mul juhtuks koer olema, kes lastel seljas koogutab, laseksin tal süümepiinadeta munad maha võtta.

Lilith
loll blondiin

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 14:24 Reply With Quote
Vat mina ka ei taha,et mu kassikesel pojad tuleksid,aga seda,mis endale hää pole mõtet keelata,vähemalt pole see mitte ilus

ratatosk
vabamõtleja

Registreeritud: 07.11.2003
Viimane külastus: 22.01.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 15:07 Reply With Quote
Aga nii humaanne (animaalne) oleks ju ometi lasta kassil/koeral kogemata järglased saada ning seed siis merekooli viia. Ei mingit steriliseerimist. Eelkõige mõtleme ikka loomade heaolule.

Ja kui kassil on vaja küüsi-hambaid teritada, siis ostan lihtsalt uue mööbli, mitte ei kasuta keemilisi tõrjevahendeid, et mõnda mööblitükki rüüstamisest säästa. Ja jänesel lasen ka mööda tuba ringi joosta ning juhtmeid närida, kuna puur ju ometi ahistab loomakest. Metsa nende inimestega, peaasi, et loomadel hea oleks.

-- all works are protected by GNU Free Document License --

LadyButterfly
Sõnatu...

Naine
Registreeritud: 22.09.2005
Viimane külastus: 18.03.2019
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 16:18 Reply With Quote
Tegelikult peaksime ka kõik koerad ketist päästma ja lehmad ja sead metsa tagasi laskma

Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.

Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 16:21 Reply With Quote
Meil on Saaremaal 3 kassi emast ja nad kõik on opitud(kenam väljend)...mingeid muutusi pole me neis loomades näinud.Tean seda,et keemia ja muud lahendid on 100 korda hullemad.
Inimestele antavad pillid on isegi kahtlased ja tekitavad palju probleeme mis siis veel looma omadest rääkida.Pealegi nagu mõni inimene ei saa minipille ega plaastreid kanda kuna tal tekivad kohe kõrvalnähud,siis loomadega võib olla sama lugu.
Ma leian,et kassile on parem opp nooruses ja ilus elu,kui pidev tablaga tervise mürgitamine(opp pidi ka väga kiire ja kerge olema).

Nimelt tean ühte opitud koera kes koguni ei pidanud end emaseks ja ei lasknud ka end karata kuna ta ei teadnud mis see on,seega siis see ei pakkunud ka huvi talle.Samuti meie 3 emast kassi ei uita ringi ega otsi kassi kellega paarituda kuna neile see samuti ei paku huvi.Nendele on linnud ja hiired sadu korda põnevamad kui miski muu-pealegi nad ei lase võõraid loomi meie maale ega ka enda ligi(pean silmas kasse ja koeri).

Emasel suurel koeral jäi opp tegemata kuna anti teada,et see on raske ja ei tea iial kas koer pärast normaalne on.Seega saab koeraga 2 korda aastas rihmaga jalutada(muidu ta ikka lahtiselt meie maa peal).

Mina usun sellesse jamasse mis seal lehel sama palju kui,et taimetoitlased elavad tervislikumalt ja kauem kui inimesed kes ka lihatoidul on.Olen küll loomasõber aga mingit keemia sisse söötmist ja vasejama ma oma kallile loomale iial ei sooviks.

Sai nats pikk tekst

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

ratatosk
vabamõtleja

Registreeritud: 07.11.2003
Viimane külastus: 22.01.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 16:23 Reply With Quote
Aga mul on raske valik ja ma siiralt loodan, et meie aktiivne pede- ja loomaõiguslane hitsushita oskab mind aidata.

Emane koer on mul ja jooksuajal pean ma ta jalutama minnes keti otsa panema. Steriliseeitud ei ole ja mingite medikamentidega ei taha ka looma tervist ning võimalikke kõrvalmõjsid silmas pidades mässama hakata. Ketis nagu ka ei tohiks hoida, et loom stressi ei saaks. Ja poegi ka ei taha saada, sest need tuleks ema juurest ära võtta (mis tekitab koerale stressi) ning merekooli saata (mis tekitab minul stressi).

Mida ma pean tegema? Hitsushita, appi!

-- all works are protected by GNU Free Document License --

Uss
tross

Registreeritud: 12.05.2004
Viimane külastus: 6.02.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 16:36 Reply With Quote
Noor radikaal Hitsushita on teinud järjekordse "põneva maailmaparandamise" teema. Üldiselt on nii, et see, kui sa oskad oma juttu kuskilt netiavarustest kougitud linkidega illustreerida, ei tee kellestki veel maailmatarka. Pole need hormoontabletid ohutumad ja pole see vasektoomia midagi loomakest säästvam operatsioon. Ise kuulun ikka kogu saba ja karvadega sellesse gruppi, kelle vastu teemaalgataja võitleb: söön liha (alles lõunaks pistsin pintslisse piraka sea¹nitsli), olen lasknud oma lemmiklooma ära kastreerida ja tagatipuks pedofiilide suhtes on mul täiesti suva, mis meetodeil nende munad maha võetakse- peaasi, et seda tehtaks.
hitsushita
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 17:09 Reply With Quote
Tsitaat:

Emane koer on mul ja jooksuajal pean ma ta jalutama minnes keti otsa panema. Steriliseeitud ei ole ja mingite medikamentidega ei taha ka looma tervist ning võimalikke kõrvalmõjsid silmas pidades mässama hakata. Ketis nagu ka ei tohiks hoida, et loom stressi ei saaks. Ja poegi ka ei taha saada, sest need tuleks ema juurest ära võtta (mis tekitab koerale stressi) ning merekooli saata (mis tekitab minul stressi).

Ma ei tegelele nõustamisteenustega, küll aga soovitan tähelepanu pöörata Suurbritannia web lehekülgedele.Sealt võid leida vastuse igasugustele asjadele kui tahtmist on. Samuti ei maksa hädaldada, sinu probleem pole sugugui nii raske.

kontorihiir
..umbusklik...

Registreeritud: 30.08.2002
Viimane külastus: 13.06.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 22:09 Reply With Quote
ratatosk, ilmselt on sul kergem loom ära kinkida

Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.

Karlsson Katuselt

Lilith
loll blondiin

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2006 kell 22:14 Reply With Quote
Tsitaat:
Aga mul on raske valik ja ma siiralt loodan, et meie aktiivne pede- ja loomaõiguslane hitsushita oskab mind aidata.

koeraga jalutama minnes piserda peni "pükste"peale pisut lõhnaõli ja mitte ühtegi isast pole lähedal.koera ikka

<<  1    2    3    4    5  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0189791 sekundit