Sips4ever
Kollanokk  Naine Postitusi: 1
Registreeritud: 09.10.2006 Viimane külastus: 31.10.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 10:21 |
|
|
Kodust lahkumata toidukaubad koju
Surfan palju netis ringi ja vaatan mis mujal maailmas toimub. olen avastand juba ammu et muljal teillitakse toit koju mitte ei käida enam poes. noh
vähemalt paljud. olen ise alati tahtnud ka proovida ja kui teiegi tahate siis leidsin koha et nüüd saab ka eestis nii
Netimarket.ee
|
|
jenix
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 803
Registreeritud: 15.08.2004 Viimane külastus: 12.06.2011 Asukoht: läänemaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 10:27 |
|
|
jah eestis toimib see kah kuidagi , mul tuttav tellis ja sai kauba kolme nädalapärast kätte, vahepeal oli juba jõudnud see muidugi meelest ära
minna ja oh üllatust kui mees kaubaga ukse taga oli.   
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 10:27 |
|
|
Halvasti varjatud reklaam!Jumal küll kui keegi tahab siin mõnd enda pakutavat teenust või toodet promoda. Siis on kaks võimalust, ostke, kas tühise
raha eest siia reklaampind(bänner). Või tellige näiteks minult või mõnelt teiselt osavamalt sulesepalt u2u vahendusel selline reklaam, mis toimiks ja
mida moded ära ei kustutaks.
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
pisihiir
Registreeritud: 15.05.2006 Viimane külastus: 21.01.2017 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 13:55 |
|
|
mulle meeldib poes kolada , sobrada, vahtida, valida, eriti kui tegu on värskete toiduainetega.
Tellitud kaubaga võib juhtuda, et mõni asi ei näe kuigi värske välja ja ringivahetamine on tülikas.
Parem lähen ise kohale.
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 14:03 |
|
|
kui uskumatult mugav on kauba kojutellimine (ps. ei ole reklaam!). olen seda ise kasutanud ja kasutan veel (ps. kordan veel, ei ole reklaam )
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
JoanMadou
pixie      Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004 Viimane külastus: 10.10.2007 Asukoht: karjamaal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 14:15 |
|
|
Reklaam neh, aga produkt/idee kui selline on kiiduväärt. Olen kasutanud sarnast teenust. Esimesed korrad võttis peaaegu sama kaua aega kui poes
käimine, kuna netis tuleb otsingumootoriga soovitud produktid üles leida ja nimekirja lisada. Kuid teenus mida kasutan jätab sinu lemmikud meelde ja
iga korraga muutub tellimine lihtsamaks ja kiiremaks.
Selle kolme nädala kohta ei oska midagi kosta... kas õunad olid ikka värsked või oli neist juba moos saanud? Algaja teenuse asi vast... Siin
võin kohaletoomiseks valida päeva ning kahetunnise ajavahemiku. Siiani on toit alati ka soovitud ajavahemikus kohale jõudnud...
Let's go save the world guys!
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 14:16 |
|
|
Eelpoolmainit netilehekülg on küll selline et ma ei telliks sealt ühtegi asja. Tahtsin vaadat milliseid õllesid pakutakse. Õlled olid jagatud
kangeteks, lahjadeks ja keskmisteks. Seletage mulle ära milline õlu on keskmine õlu . Igatahes ühtegi keskmist õlut ei pakutud. Edasine leheküljega
tutvumine ei pakkunud huvi-üldpildi sai kätte!Pealegi on teenus ainult Tallinnakeskne.
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
sheridan
state of mind      Postitusi: 676
Registreeritud: 22.04.2006 Viimane külastus: 17.10.2010 Asukoht: misantroopika Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 14:27 |
|
|
sitt reklaam on antireklaam.
given is, that nothing is given.
|
|
jenix
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 803
Registreeritud: 15.08.2004 Viimane külastus: 12.06.2011 Asukoht: läänemaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 14:30 |
|
|
... kas õunad olid ikka värsked või oli neist juba moos saanud? ...
kaup oli muidu värske küll aga ammu meelest läinud mida tellitud sai  
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 21:20 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Pipilota
kui uskumatult mugav on kauba kojutellimine (ps. ei ole reklaam!). olen seda ise kasutanud ja kasutan veel (ps. kordan veel, ei ole reklaam )
usa's õppides hosteli kõrvaltoas üks idioot tellis kaa pidevalt friikartuleid ja grill kana ning see jäledus siis haises terassi peal pool
päeva...tnx,kaotasin oma kaalus sellel ajal 10kg!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
Pipilota
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.10.2006 kell 21:30 |
|
|
off, SEE on home delivery ja hoopis midagi muud!!
kauba kojutellimine kaib tavaliselt interneti teel klikkides sobivatele nupukestele toidupoe website'l ja siis tuuakse sulle asjad kastides
koju!
krt, seleta nagu oma lapsele, kuigi teine voiks vanaisa eest olla
winnie puhh
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.10.2006 kell 07:43 |
|
|
mul toidukauppa kodus niigi küllalt, sest ise toodan. igatsugu muud träni sinna juurde peab ikka ise ostma, pealegi valik on suur ja ma tahan valida
just seda mis mulle meeldib jälgides koostist. tellides ju ometi sa ei saa tutvuda asja täpse koostisega. minule siia tõenäoliselt ei tooks ka keegi,
ei saa siia ju ka taksot tellida ja buss ei käi. see ikka vurledele pähe määrimiseks. oma laiskuses nad siis muudkui maksavad, ei tea mille eest.
Tühjade kätega sa tuled ja tühjadega lähed. Ning kahe mittemillegi vahepeal oled sa piisavalt hull, et uskuda nagu omaksid sa midagi.
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.10.2006 kell 07:46 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Pipilota
krt, seleta nagu oma lapsele, kuigi teine voiks vanaisa eest olla
ma olen väga valiv,kellele vanaisa olla !
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
marvin
Kasutaja     Postitusi: 286
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 22.06.2012 Asukoht: Harjumaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.10.2006 kell 08:37 |
|
|
Mulle küll meeldib ikka ise omale süüa tuua, see netimarketi värk sobib rohkem ikke puuetega inimsete ja vanuritele, kes ei saa ise poes käia.
|
|
bluepearl
Kasutaja     Postitusi: 120
Registreeritud: 29.06.2004 Viimane külastus: 12.03.2009 Asukoht: seal kus lõppeb asfalt... Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.10.2006 kell 18:42 |
|
|
www.sahver.ee
minu arvates väga tänuväärt koht. tellid endale kastiga värked ja tervislikud eestimaa mullas kasvanud juurikad koju. saab vähemasti kindel olla, et
pole mingi keemiat täis poola toodang.
sobilik neile linnainimestele, kes ise ei viitsi kuskil turul käia või kellel vanaema maal ei ela.
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 15:54 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Sips4ever
Surfan palju netis ringi ja vaatan mis mujal maailmas toimub. olen avastand juba ammu et muljal teillitakse toit koju mitte ei käida enam poes. noh
vähemalt paljud. olen ise alati tahtnud ka proovida ja kui teiegi tahate siis leidsin koha et nüüd saab ka eestis nii
Netimarket.ee
mo mina pole veel sellele tasandile jõudnud
...kuid kodus üksi elavatele vanuritele viiakse tellitud toit tasuta koju( tasuvad vaid toidu eest mitte koju viimise eest)
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 15:56 |
|
|
Kui peaksin hakkama toitu koju tellima, siis tellin ka teenustööna seljasügaja.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 16:58 |
|
|
Mulle meeldib süüa ise teha. Kuni need kohad ei oska samamoodi süüa teha ja samasuguste komponentidega, siis ma ei telli.
Poes saab niipalju ikka käidud, et toiduaineid tuua.
Liiga mugavaks kah ei tasu minna. Muidu juhtub see, mis usas juhtus. Naine tõsteti kraanaga oma voodist välja.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
Pipilota
|
postitatud 11.10.2006 kell 17:21 |
|
|
kay, monikord ei ole asi yldse mitte mugavuses. kui sa nadalas korra toidupoes kaid ja tervele perele syya ostad, siis kulub selleks ju maaratu aeg.
Lisaks veel kui autot ei ole, siis kae otsas neid kilekotte koju tassida ei ole yldse tore!
Ja kui ainus aeg toidupoes shoppamiseks on toopaeval kell 7, mil KOIK teevad sama, siis ma pigem kyll oleksin nii "mugav" ja kulutaks oma
aega margatavalt kasulikumalt kasvoi laheks trenni!
winnie puhh
|
|
JoanMadou
pixie      Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004 Viimane külastus: 10.10.2007 Asukoht: karjamaal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 17:37 |
|
|
Mind paneb ka imestama et toiduainete (NB! mitte valmistoidu) kojutoomist laiskuse (või lausa puude?!) tundemärgiks peetakse. Kas inimesed tõesti
naudivad toidupoes käimist nii väga et sellest lahti ei taheta öelda? Minu jaoks on see küll pigem igav rutiin.
Kindlasti oli omal ajal (ja on ka tänapäeval) näiteks talunaisi kelle meelest või ja piima poest toomine oli õudsa mugavuse tundemärk. Ja asi see pole
siis kaevust vett tuua - kraani on ainult laiskadele vaja.
Mugavus on mõnus ja ei võrdu mitte laiskusega.
Let's go save the world guys!
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 17:46 |
|
|
pole seda luxust veel kordagi tarvitanud ja hetkelgi kiman poodi....ei tunne ma sellest puudust(veel)
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 17:51 |
|
|
Minu arust toidu valmistamine saab alguse toiduainete valimisest poes. Ning ju ma pole ülemäära mugav ka.
Sellega on pea et sama lugu nagu lõnga ostmisega kudumisvajaduseks. Netipoest võid ostule 100% kindel olla kui on idee ja tunned juba kaupa.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Pipilota
|
postitatud 11.10.2006 kell 17:56 |
|
|
Lola, aga palju on seda kaupa, mis vaga varieerub eesti toidupoodides? igapaevaseks toiduostmiseks vaga ju ei eksperimenteeri?
pealegi on korralikes toidupoodides olemas voimalus ka neti teel tutvuda kauba koostise jm oluliste kriteeriumitega
winnie puhh
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 19:46 |
|
|
Mulle meeldib ikka silmaga ja käega valida. Nö sujuvalt, ostes ideed edasi arendades. Ja alati ei peagi siinkohal eksperimenteerima, vahel võib
lihtsalt juhuslikult huvitavat vaheldust leida.
Isegi kui selline võimalus meil siin oleks, ma eelistaks ikka ise poodi minna. Nädalaks ajaks ma nagunii korraga ei osta. JA osa kraami pärineb
sootumaks turult või kusagilt kapsamaalt. Ning ülejäänud kotte jaksan ma tassida küll.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.10.2006 kell 20:04 |
|
|
tundub, et hakkan vanaks jääma, ühiskond muutub võõraks.
elan maal ja ei kujuta isegi ette, et võiks toidu koju tellida. pealegi ta on mul kodus niigi. mõned küll siingi helistavad kohalikule kaupmehele ja
lasevad alkoholi juurde tuua, kui ise enam sõiduvõimeline pole. mulle aga on see imelik.
üleüldse see on ikka äärmine laiskus. mis siis selleasemel tähtsat teha on? istutakse teleka ees ja vahitakse seepi...?!
Tühjade kätega sa tuled ja tühjadega lähed. Ning kahe mittemillegi vahepeal oled sa piisavalt hull, et uskuda nagu omaksid sa midagi.
|
|