Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 15:46 |
|
|
Venelaste vihkamine
Meedias on aeg-ajalt juttu sellest asjast. Mina pole tähele pannud sellist nähtust inimeste seas ja arvan, et sellistel juhtudel on tegu ütlejapoolse
subjektiivse avamusega. Nõukaajal olnu on teine asi. Isiklikult suhtun venelastesse hästi ja ei tea ka kedagi oma tuttavatest, kes oleks vastupidisel
arvamusel. Huvitav, kas Tallinnas, kus venelaste osa elanikkonnast on tõesti suur, saab rääkida mittesalllimisest?
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 16:08 |
|
|
see ikka sellest vihkaja isikust kinni,ma ei üldistaks mitte mingil juhul...mida haritum ja kultuursem(palun seda väljendi tihedat kasutamist mulle
andestada),seda vähem rassismi,arvan ma...
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
pointer
sõltumatu vaatleja       Postitusi: 2671
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 11.05.2022 Asukoht: maa-õhk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 16:20 |
|
|
/me ka ei üldista ei rahvust ega rassi
Oleviku vigu näeme alles tulevikus.
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 17:16 |
|
|
... ja mida see vihkamine annaks, tapaks vihkaja, üldiselt kurjad ja närvilised inimesed mu suhtlusringi ei kuulu ja ka ise ei kuluta end sellega, et
kedagi vihkata ja veel sellepärast, et ta on sünnilt teisest rahvusest
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 18:06 |
|
|
mind ei saa sinna vihkajate rivisse kohe kindlasti panna....
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 18:28 |
|
|
ma ei kuluta üldse oma närve sellise emotsiooniga nagu viha...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
zitazitikaz
tyytu putukas      Postitusi: 1323
Registreeritud: 14.10.2003 Viimane külastus: 30.12.2021 Asukoht: McOil Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 18:38 |
|
|
Üldiselt püüan ka mitte üldistada...
A mõnikord mõnd "toredat" venelast kohates on küll selline tunne, et ei taha neid elu sees enam näha, kuid see möödub suhteliselt
kiiresti...
For every minute of anger you lose sixty seconds of happiness... (V.Hoover)
|
|
Vanapaks
Vastaline Krants      Postitusi: 2188
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 18:42 |
|
|
Ei raiska ennast sellisele emotsioonile nagu vihkamine. See on füüsiliselt ja moraalselt laostav.
Mis iseenesest muidugi ei vähenda minu kiindumust vanasse prohvetlikku rahvalaulu "Eesti piir käib vastu Hiina müüri, venemaa peab vahelt
kaduma!" Olen ka sügavalt veendunud, et üks üleliigne H-bomb oleks hea lähtekoht heanaaberlike suhete sisseseadmisel ja piirilepingu
allakirjutamisel.
Sed Moscovia delenda est
|
|
Marchrabbit
Üks rahutu hing.       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 20:48 |
|
|
Ei vihka venelasi.Iga rahvuse hulgas on väga häid ja täiesti vastikuid inimesi.Kogesin seda türklastega suheldes,kui tööasjus saksamaal käisin.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|
Tudukas
Algaja    Postitusi: 81
Registreeritud: 18.09.2005 Viimane külastus: 30.06.2008 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 23:07 |
|
|
Lapsepõlves andis üks vene poiss mulle sõna otseses mõttes vastu nina ja selle füüsilise vägivalla eest vihkasin kogu vene rassi. Sest meeldivad
suhtlemiskogemused nendega puudusid. Tänaseks töötan üpris suure venelaste kontingendiga asutuses ja võin öelda, et vene noormehed on üldjuhul palju
viisakamad ja südamlikumad, kui eesti noormehed. Samas võivad nad olla ka palju tropimad ja vastikumad, kui eestlased. Russkaja du¹a, ühesõnaga 
Seega üldistamine ja vihkamine toimub tavaliselt vaid ühe intsidendi või ühe inimese käitumise põhjal. Ja nagu teada, halbu kogemusi räägitakse edasi
30-le, häid kogemusi aga vaid 2-le inimesele. Ja nii levibki halb suhtumine ja vihkamine...
Inimesed, kes eelistavad leivale saia, ei oska unistada.
|
|
boobster
Kodutuks pühitsetud :)      Postitusi: 726
Registreeritud: 14.04.2004 Viimane külastus: 17.05.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 00:04 |
|
|
Tea, pole neil venelastel häda midagi, vähemalt ei ole väga halbu kogemusi seni olnud. Pigem vastupidi- minu suhtlusringis on tavaliselt suht
normaalsed venelased
Elu nagu hernes
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 08:31 |
|
|
Kui venelane lõimub ja tahab ise Eesti kodanik ja eurooplane olla, on mu käed avatud neid oma sülelusse võtma. Aga kui venelane arvab, et me elame
edasi Venemaal ja ka käitub vastavalt, on mu käsi rusikas ja lõua ootel.
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 08:33 |
|
|
vene mehed on väga visad
|
|
susanna
Susanna-I'm crazy loving you         Postitusi: 6083
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 6.08.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 09:30 |
|
|
käisin lapsena vene-eesti lasteaias, koolis, kus üle poole venelased ja eesti klasse vaid igatüht üks
eks neid erimeelsusi on olnud
aga kas ma vihkan
arvan, et mitte
hetke-emotsioonid on üks asi, aga muidu suhtlen ka siiani paljude selle rahvuse esindajatega
inimesed nagu teised
meedia paisutab nagu alati kõik üle
keegi lõikab millestki sellisest jamast ka kasu
Karda inimest, kellel on üksainus raamat./ Bertrand Russel
http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg&NR=1
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 09:32 |
|
|
Lapsepõlves oli ümberringi palju venelasi. Polnud probleemi.
Hetkel elan Maardu ligi, ka venelasi murdu. Ei, ei vihka. Miks peakski?
Ärritavaid tegelasi on iga rahva seas.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 10:12 |
|
|
Need venelased, kellega tööalaselt suheldud saab, on küll äärmiselt soliidsed ja kenad inimesed. Miks ma neid vihkama peaks? Ja liiatigi oleks isegi
paari ebameeldivagi tutvuse alusel põhjendamatu laiendada kellegi ebameeldivust kogu rahvale... aga ei, ma ei vihka neid. Igas rahval on omad kiiksud
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 10:19 |
|
|
Me siin Lõuna-Eestis hakkaksime nende olemasolu üldse unustama, kui ei oleks televisiooni. Kolonisti tunneb jutu järgi kohe ära ja siis ma tunnen,
kuidas vimm kasvab. Üks viiendik olevat neid, kes peab oma kodumaaks ainult Venemaad. Miks nad Eestis elavad? Arvan, et ootavad aegade muutumist. Nad
pole lootust kaotanud. Kui vaadata, mis Venemaal sünnib, siis ...
Mingit rahvust vihata - seda võib vaid väga loll inimene.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
sirli
Vaikne vaatleja       Naine Postitusi: 2410
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 6.02.2021 Asukoht: muutub pidevalt,enamasti seal,kus on soe ja kindel Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 12:46 |
|
|
käisin hiljuti vaatamas Draamateatris etendust Küpsuskirjand 2006, selles etenduses tsiteeriti nende abiturientide kirjandilõike, kes olid kirjutanud
teemal Rahvussuhted 21. sajandil ja vene koolilõpetajatel oli olnud analoogne teema .
Minu üllatuseks olid väga paljud venelased kirjutanud sellest, kuidas Eesti on nende kodumaa ja kui Eesti ja Venemaa vahel tuleks sõda, sõdiksid nad
Eesti eest ja paljud ütlesid, et nad on Eesti patrioodid ja et eesti keele oskus on vajalik. Hea, et inimene on selle enda jaoks läbi mõelnud.
Aga oli ka neid, kes arvasid, et Eesti vabadus on ajutine ja varsti kuulume me jälle Venemaa koosseisu.
Inimest ei saa liigitada rahvuse järgi, olen olnud tööl kohas, kus pooled töökaaslased on venelased ja siiani on ainult positiivsed kogemused.
Kui sa ükskord oled ilma jäänud sellest, mida ihkad, siis sa hiljem üle kõige samu unistusi vihkad
|
|
olitre
Algaja    Postitusi: 43
Registreeritud: 04.10.2006 Viimane külastus: 17.06.2012 Asukoht: avamaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 13:25 |
|
|
Lapsena sai venelastega kivisõda peetud ,aga tänaseks on suhted OK
|
|
sheridan
state of mind      Postitusi: 676
Registreeritud: 22.04.2006 Viimane külastus: 17.10.2010 Asukoht: misantroopika Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 16:29 |
|
|
ühe punkti toon välja: vene la(p)sed ei ole võimelised abstraktselt mõtlema. pilt on pilt alles siis, kui seal peal lill või lennuk on (ühesõnaga
midagi kujutatud). ülejäänud on nende jaoks konkreetselt sodi. loomulikult on ka eestlase hulgas lillemaalide ja päikeseloojangu-kunsti austajaid, aga
venkude hulgas on neid nagu palju rohkem. abstraktne kunst eksisteerib ometi sajandeid.
kas keegi selgitaks seda küsimust mulle? miks jookseb juhe kokku kui pildil on piip, aga allkirjaks on, et "see ei ole piip"?
given is, that nothing is given.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 16:59 |
|
|
vene mehed on näiteks väga vinged voodis, eriti abielumehed
ma seepärast ei vihka venelasi enam
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 17:26 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sirli
käisin hiljuti vaatamas Draamateatris etendust Küpsuskirjand 2006, selles etenduses tsiteeriti nende abiturientide kirjandilõike, kes olid kirjutanud
teemal Rahvussuhted 21. sajandil ja vene koolilõpetajatel oli olnud analoogne teema .
Minu üllatuseks olid väga paljud venelased kirjutanud sellest, kuidas Eesti on nende kodumaa ja kui Eesti ja Venemaa vahel tuleks sõda, sõdiksid nad
Eesti eest ja paljud ütlesid, et nad on Eesti patrioodid ja et eesti keele oskus on vajalik. Hea, et inimene on selle enda jaoks läbi mõelnud.
Aga oli ka neid, kes arvasid, et Eesti vabadus on ajutine ja varsti kuulume me jälle Venemaa koosseisu.
Inimest ei saa liigitada rahvuse järgi, olen olnud tööl kohas, kus pooled töökaaslased on venelased ja siiani on ainult positiivsed kogemused.
eriti armas on kui Eesti jalgpallikoondis Venemaa vastu mängib, venelased higi ja vere hinnaga Eesti eest väljas
|
|
Tulevik.vs.Olevik
Kasutaja     Postitusi: 160
Registreeritud: 28.05.2004 Viimane külastus: 19.07.2007 Asukoht: Planeet:Maa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 18:19 |
|
|
ei vihka venelasi, samasugused inimesed nagu meile. Mingit vahet pole, neid tundes saan öelda, et venelased on paremad sõbrad kui eestlased.Eestlased
liiga egoistlikud ja ainult enesele mõtlevad, vene inimene on loomult lahkem.
Eelarvamusega suhtun moslemitesse ja ei taha eriti tegemist teha neegritega. Kui neegriga kõrvuti elasksin kogu elu, siis vast ei suhtuks neisse ka
teistmoodi, hetkel aga jah, pigem ei sõbruneks ühegagi neist. Las elavad omas riigis ja meie omas, mustad ei ole siia teretulnud.
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 19:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
vene mehed on näiteks väga vinged voodis, eriti abielumehed
ma seepärast ei vihka venelasi enam
vene mehel olla kombeks orgasmi hetkel paarilisele rusikatega sega taguda.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 19:39 |
|
|
ei pea yhtegi rahvust teisest paremaks/halvemaks. nii nagu ei pea yhtegi riiki teisest paremaks/halvemaks.
liiatigi on yks rahvus/riik liiga abstraktne moiste, et seda vihata.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|