samsara
Kasutaja     Postitusi: 188
Registreeritud: 31.07.2006 Viimane külastus: 22.02.2010 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 19:55 |
|
|
Mina ütleks, et igas rahvuses on nii meeldivaid, kui ebameeldivaid inimesi - nii eestlaste, venelaste, soomlaste ja kelle seas iganes. Kõik on ikka
kinni inimeses eneses, siis hindajas, kui hinnatavas.
Kauneim maailmas on see, mida püüad, aga kätte ei saa... kauneim maailmas on igatsus...
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 07:39 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: anne51
Me siin Lõuna-Eestis hakkaksime nende olemasolu üldse unustama,
Siin on tõesti vene keelt vähe kuulda, kuigi venelasi on ju siingi omajagu. Tundub, et Lõuna Eesti sai eesti keele riigikeeleks korraldamisega
paremini ja sujuvamalt hakkama, kui pealinn.
See ka õige, et matse on iga rahva seas, kuid kui sellele lisada veel see "russkaja dusha", siis on tulemus eriti võimatu.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 08:12 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Andrew
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
vene mehed on näiteks väga vinged voodis, eriti abielumehed
ma seepärast ei vihka venelasi enam
vene mehel olla kombeks orgasmi hetkel paarilisele rusikatega sega taguda.
andrew, mis mõte sellel on ?
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
jenni
I Am What I Am      Postitusi: 3161
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 11.07.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 09:33 |
|
|
/.../ See ka õige, et matse on iga rahva seas, kuid kui sellele lisada veel see "russkaja dusha", siis on tulemus eriti võimatu.
Mu arust tõlgendatakse seda "russkaja dusha`d" valesti, see peaks tähendama suurt südant, st sõprust ja külalislahkust venelaste puhul -
lookas lauda ja viinapitsi.
Iseenesest pole mul venelaste vastu midagi, ju mul on vedanud: kasvasin, mängisin, suhtlesin venelastega, valdan vabalt keelt, no problems at all.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
|
|
jenix
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 803
Registreeritud: 15.08.2004 Viimane külastus: 12.06.2011 Asukoht: läänemaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 09:50 |
|
|
pole probleemi, venelastest tuttavaid küll ja võiks öelda, et tunduvalt vastutulelikumad ja abivalmivad kui eestlased.
|
|
machimos
Põmmpea      Postitusi: 949
Registreeritud: 18.01.2004 Viimane külastus: 23.03.2023 Asukoht: Tartu Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 19:14 |
|
|
Ei vihka, aga üldiselt ei salli ka. Seda eelkõige nende kampades lõugamise pärast. Eriti sai seda kogetud Kaitseväes, kus venelased lihtsalt ei
suutnud vait olla. Tean, et neil on ka häid omadusi nagu näiteks sõbralikkus ja külalislahkus. Üsna ärritavalt mõjub vahel see, kuidas nad siin riigis
käituvad, eriti mis puudutab seda nende nn diskrimineerimist, mis minu arvates on nende puhas luul. Ja see, et need kuradid riigikeelt selgesks ei
suuda õppida, ajab vahel päris närvi
Just another freak in the Freak Kingdom.
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 19:27 |
|
|
Vene hing ei ole ainult nauditav. Oma negatiivses väljendis pole ta üldse talutav. Ja see, mis puudutas rusikatega selga tagumist, see lause on
võetud venelaste oma filmist.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 19:32 |
|
|
üldiselt olen väga rhumeelne ja salliv, aga today juhtus nii,et olin sunnitud istuma hulga venelaste (nn intelligentide) seas. nad lubavad suhtlemises
üksteise peale stiili a la "karjun sind surnuks" ja "solvan ka seejuures". mina õrnhing hakkasin nutma
mõtlesin ja mõtlesin - no eestlastega sellist asja pole ette tulnud. ikka rohkem sisisetakse üksteise peale ja proovitakse vaikselt ära panna.
|
|
gosi
Kasutaja    Postitusi: 345
Registreeritud: 29.01.2004 Viimane külastus: 28.06.2014 Asukoht: p]hja eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 19:44 |
|
|
Rahvus ei ole mingi näitaja, igas rahvuses on häid, südmlikke ja lolle inimesi, toredaid memmesid ning idioote ja pedesid.
Lisaks vene keelt rääkiv inimene ei tähenda kohe venelast, nende seas on ka nt. ukraainlasi, lätlasi, ka ungarlasi.
a niech to szlag trafi
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.10.2006 kell 21:20 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sossuke
mõtlesin ja mõtlesin - no eestlastega sellist asja pole ette tulnud. ikka rohkem sisisetakse üksteise peale ja proovitakse vaikselt ära panna.
no ma ei tea, kumb see parem voiks olla... eestlaste sisisemine voib ikka vaga oel olla... ara panemisest raakimata..
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2006 kell 11:43 |
|
|
Meedias on aeg-ajalt juttu sellest asjast. Mina pole tähele pannud sellist nähtust inimeste seas ja arvan, et sellistel juhtudel on tegu ütlejapoolse
subjektiivse avamusega. Nõukaajal olnu on teine asi. Isiklikult suhtun venelastesse hästi ja ei tea ka kedagi oma tuttavatest, kes oleks vastupidisel
arvamusel. Huvitav, kas Tallinnas, kus venelaste osa elanikkonnast on tõesti suur, saab rääkida mittesalllimisest?
Üksikisiku tasandil suheldes ei avaldugi see enamasti. Meedias on juttu uurimustest ja küsitlustest, kus tehakse üldistusi.
Mida sa mõtled, kui ütled, et nõukaajal oli teisiti? Mu meelest ei olnus siis ka midagi teisiti. Venelasest naabrimehega rääkisime vene keeles ja kuna
ta oli kena inimene, siis rääkisime tihti. Ta läks Venemaale tagasi.
Abstraktset "venelaste vihkamist" tundsin eile uudiseid kuulates, kui Putin rääkis, et Baltikumi venelasi tuleb kaitsta. Ma ei teagi, mis
tunne see oli. Putini taga oleks nagu olnud kõik venelased, aga ei ole ju.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2006 kell 12:04 |
|
|
mul käis just üks nunnu vene poiss, õrr mis seksikas aksent, selline asi lihtsalt on armas vihkamisest on asi ikka väga kaugel, kõige paremad
kliendid on venelased.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
Vampiiritar
Kasutaja     Postitusi: 144
Registreeritud: 11.10.2006 Viimane külastus: 3.02.2010 Asukoht: Rakvere Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2006 kell 12:34 |
|
|
Vat mina üldse aru ei saa, kuidas inimesed ei salli üksteist.........kas siis rahvuse, seksuaalse orintatsiooni või millegi muud pärast!?
Mis vahet seal on, kas ta on venelane või hiinlane, kas gay või hetero??
Mind nad ei häiri ja ma ei suuda mõista inimesi a´la krdi pede ja värdjad venelased!........SAAGE ÜLE!!!!
|
|
Sybill
uitaja       Postitusi: 2208
Registreeritud: 23.11.2005 Viimane külastus: 1.02.2016 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2006 kell 12:36 |
|
|
Sain noorena tänu võistlustantsimisele palju mööda venemaad rännata. Venelaste vihkamisest minu puhul küll rääkida ei saa - nad hakkasid mulle
kogunisti meeldima. Vene intelligentsi on raske mitte ära armuda ja nende külalislahkusest võin ma legende rääkida.
Eestis elavate venelastega mul erilisi kokkupuuteid pole olnud (Lõuna-Eesti värk) aga nagu paljud eelpool kõnelejadki arvan ma, et üksikisiku põhjal
ei saa järeldusi teha kogu rahvuse kohta.
|
|
Mariaaaa
Algaja   Postitusi: 6
Registreeritud: 22.09.2006 Viimane külastus: 4.09.2007 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.10.2006 kell 23:32 |
|
|
Ma arvan, et venelased on ja jäävad meil nn meeldimise või mittemeeldimise sõelale tulenevalt meie väikese riigi ajaloost. Me ei aruta kunagi nii
tihti kas hispaanlane või sakslane on meile meeldiv või mitte. Venelane on muidu mõnus ja väga vinge tegelane. aga siia Eestisse tulid nõuka ajal
sellised venelased, kes on nn õnneotsijad, sisutühjad rabajad jne nemad on rikkunud venelaste maine. Nad ju ei suvatse isegi keelt ära õppida. Ja
samas ma olen kindel, et kui neile pakkuda venemaal uut kodu siis nad tagasi ei läheks.
|
|
gosi
Kasutaja    Postitusi: 345
Registreeritud: 29.01.2004 Viimane külastus: 28.06.2014 Asukoht: p]hja eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2006 kell 00:20 |
|
|
Need venelased kes tahtsid on juba Venemaale ära kolinud.
Tartus näen palju vene emakeelega inimesi, kes ilusti oskavad eesti keelt, nii noori kui keskealisi ja vanu. Aga nt. Tlns või K-Järvel vähesed oskavad
eesti keelt. No ma saan aru venekeelsed noored käivad koolis õpivad riigikeelt, neil on seda vaja, neil on soov ja puha.
Aga täiskasvanud... kui naabrid räägivad vene keelt, tööl ka vene keel (tüüpiline K-Järvel, Tlns, Maardus..) ..terve päev tööl (nt tehases minimaalse
palga eest) kus ülemus mudkui passib ja norib...ühesõnaga "tusk.tööstus.armetus", kodus lapsed, kodutööd... ja keele õppimine pole
lihtsalt füüsiliselt võimalik.
a niech to szlag trafi
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4499
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2006 kell 08:48 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Vampiiritar
Mis vahet seal on, kas ta on venelane või hiinlane, kas gay või hetero??
Mind nad ei häiri ja ma ei suuda mõista inimesi a´la krdi pede ja värdjad venelased!........SAAGE ÜLE!!!!
Ära nüüd rahvuseid ja pedesid küll ühte patta pane
. Kui mõõtmatu see vahe gay ja hetero vahel on, võid veenduda vastavaid teemasid lugedes.
Vene rahvuse vastu tervikuna pole mul midagi, aga poliitilisse ladvikusse kuuluvad küll enamasti "värdjad". Sama tiitlit kandvat ohvitseri
kohtasin ka hiljutu vene piiril, kes tõi mu sõjakomissariaadi aegsed mälestused hingesopist esile. Ma ei saa öelda, et ma mõnda osa venelastest ei
vihkaks. Aga nagu eespool öeldud, igal rahvusel omad mustad lambad.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
miranda
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 554
Registreeritud: 07.07.2005 Viimane külastus: 18.06.2007 Asukoht: Kalamaja Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2006 kell 09:54 |
|
|
Vene rahvusest inimesed aitavad palju meelsamini lapsevankri ühistransporti tõsta, kui eestlased enamasti. Ka vihmase ja porise ilmaga.
/ei ole üldistus, lihtsalt tähelepanek/
Kunst ei ole kunsti teha....kunst on kunstis kunsti näha.
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2006 kell 22:05 |
|
|
Ma mitte ei vihka, vihkamine on vale mõttelaine üldse, ma ei talu kuidagi neid Eestlasi, kes Soomes kullapoodides vargil käivad.
Näete siis, igas rahvuses on supivahtu.
Käin tihti St. Peterburis , ütleks et on kultuuri küll...
|
|
estland
Algaja    Postitusi: 19
Registreeritud: 07.11.2006 Viimane külastus: 11.12.2006 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.11.2006 kell 16:51 |
|
|
Minuarust on venelased väga ebaviisakad .
Mul pole nendega häid kogemusi.
Nad on väga värdjad nad võiksid juba eesti keele ära õppida isiklikult nende venelaste vastu ma ei ole kes oskavad puhtalt eesti keelt ja austavad
eestlasi ja kõik mu sellega kaasas käiv.
Aga need kes nõuavad,et nendega siin vene keeles suheldakse jne need on ikka täiesti soojad peast.Mõni venelane elab siisn juba 40 aastat ja ta räägib
ikka vene keeles ja ei mõsita eesti keelt no mida asja nagu?
Aga mõni jaapanlane tuleb eestisse ja õpib eesti keele ära,et siin hakkama saada need paar aastat kui ta siin õpib
on alles erinevus
Venelaste kombed on kah alla nulli
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.11.2006 kell 17:08 |
|
|
Sinu lahendus palun? Kas paneme seina äärde, saadame välja või ootame kuni ise ära koolevad? Või on sul parem plaan?
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
merilix
Kasutaja     Postitusi: 216
Registreeritud: 22.07.2003 Viimane külastus: 24.12.2006 Asukoht: Arvuti taga... Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.11.2006 kell 17:26 |
|
|
On igas rahvuses oma hulle ja ebameeldivaid frukte. Samas on venelane avatum ja sellega seoses tihti parem kaaslane kuid mõnikord võib see ka
negatiivseks kujuneda.
Ma arvan, et see venelaste vs eestlaste vihavaen on ajakirjanduse poolt üles pushitud !
elus peab olema naudingut ja jaga seda sõbragagi !
|
|
arthas6014
Kasutaja    Postitusi: 175
Registreeritud: 05.09.2004 Viimane külastus: 10.02.2015 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.11.2006 kell 19:28 |
|
|
Natuke seotud officer väitega... Mida haritum inimene, seda vähem ta usaldab pimesi võime ja ajakirjandust ja mõtleb oma peaga.
Mida lollim inimene, seda rohkem usaldab ajakirjandust ja muid 'ametlikke' andmeid.
Tehke ise järeldused.
Eem, nõustun merilixiga, et üles puhutud.
|
|
Aeryn
Kasutaja     Postitusi: 284
Registreeritud: 28.10.2005 Viimane külastus: 5.04.2012 Asukoht: Oma kodu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2006 kell 01:07 |
|
|
Nii negatiivse hoiaku peale nagu vihkamine ei ole küll mõtet oma energiat raisata. Ja miks põhjusel neid venelasi siis vihata?
|
|
taavi30
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 530
Registreeritud: 07.06.2006 Viimane külastus: 29.05.2012 Asukoht: Soome Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2006 kell 09:39 |
|
|
no oleneb kus venelastega kokku puutuda.tallinnas jah peaaegu OK,aga kui minna kuhugi Narva või Jõhvi siis ma arvan et asi on natuke teistmoodi.
Tõde väärib ausust,kuid vale on lõbusam.
|
|