pipiplika
lahutatud :P      Postitusi: 674
Registreeritud: 20.11.2002 Viimane külastus: 23.08.2019 Asukoht: seal, kus oma sabakonti toetan Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:43 |
|
|
kas sulle meeldivad sidumismängud ?
osadele meeldivad sellised mängud osadele aga mitte ja mõni ei ole proovinud, kuidas on lood sinuga?
kõigeks on aega mul, kõigeks, ainult igavuseks ei leia ma hetkegi, sest igavust ei olegi kusagil mujal, kui vaid neis enestes, kes seda tunnevad
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:48 |
|
|
/me kardab, et pärast ei seota lahti!
a tegelt pole proovinud ja hetkel nagu ei proovikski - kuigi - mine tea
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 15.05.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:49 |
|
|
Eip oska nende kohta midagi tarka ütelda, pole olnud võimalust järele proovida. Aga igatahes meeldib ikka ise ka käte-jalgadega asja kallal olla, nii
et ei usu, et need nüüd midagi nii erilist on...
Samas võiks huvitav olla proovida küll...
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:52 |
|
|
See võib ju põnev olla, aga mina kardan niisuguseid värke...ei tea kohe.
Järsku mees pärast jätabki mu lahti sidumata Pealegi mulle meeldib ka endale kaasat silitada ja hellitada Eip oska praegast seisukohta võtta.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
pipiplika
Registreeritud: 20.11.2002 Viimane külastus: 23.08.2019 Asukoht: seal, kus oma sabakonti toetan Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:54 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Eip oska nende kohta midagi tarka ütelda, pole olnud võimalust järele proovida. Aga igatahes meeldib ikka ise ka käte-jalgadega asja kallal olla, nii
et ei usu, et need nüüd midagi nii erilist on...
Samas võiks huvitav olla proovida küll...
et sulle meeldib ikka ise kaasa lüüa aga mitte olla abitus olukorras ja ennast naise kätte
usaldada?
kõigeks on aega mul, kõigeks, ainult igavuseks ei leia ma hetkegi, sest igavust ei olegi kusagil mujal, kui vaid neis enestes, kes seda tunnevad
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:56 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiina
See võib ju põnev olla, aga mina kardan niisuguseid värke...ei tea kohe.
Järsku mees pärast jätabki mu lahti sidumata Pealegi mulle meeldib ka endale kaasat silitada ja hellitada Eip oska praegast seisukohta võtta.
aga see ju asja põnevaks teebki, et sa ei tea kui kauaks sa kinni jääd ja mis järgmisena juhtub ja kas köetakse vaid keha kuumaks ja siis
sotakse lahti ja öeldakese "aitab nüüd küll"
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 17:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: muhhin
ja mis siis on kui ei seota lahti? karjud veidi aega appi ja tuleb
naabrinaine
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:01 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pipiplika
Tsitaat: Algne postitaja: muhhin
ja mis siis on kui ei seota lahti? karjud veidi aega appi ja tuleb
naabrinaine
see teeb asja veel hirmsamaks
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:03 |
|
|
Oma fantaasiates olen seda proovinud, kuid kahjuks pole siiani voodit olnud kuhu meest kinni siduda (oot-oot, tegelt valetan ju nüüd, voodil ikka
mingid vahed on seal peatsi juures...). Proovin varsti järele ja siis ütlen, kuigi tundub hetkel, et meeldib vist ka see variant rohkem, kui mees
natukenegi kaasa lööks. Kuid, hmmm, mine tea, nautivat meest vaadata ka päris hea ... Põhimõtteline vastane pole, kuid ennast ei laseks kinni siduda,
meeldib liikuda...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 15.05.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:04 |
|
|
et sulle meeldib ikka ise kaasa lüüa aga mitte olla abitus olukorras ja ennast naise kätte usaldada?
No ma arvan küll jah, et ise kaasa
lüüa on tore Samas... kui nüüd veidi mõtlema hakata, siis eks ta huvitav ole, kui partnerit juhtida ei saa ja oled täiesti tema tahtmiste all...
Aga kas ta tavalisest seksist just parem on? Ei oska öelda... Peaasi et kondid kangeks ei jääks...
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:06 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pisimimm
Oma fantaasiates olen seda proovinud, kuid kahjuks pole siiani voodit olnud kuhu meest kinni siduda (oot-oot, tegelt valetan ju nüüd, voodil ikka
mingid vahed on seal peatsi juures...). Proovin varsti järele ja siis ütlen, kuigi tundub hetkel, et meeldib vist ka see variant rohkem, kui mees
natukenegi kaasa lööks. Kuid, hmmm, mine tea, nautivat meest vaadata ka päris hea ... Põhimõtteline vastane pole, kuid ennast ei laseks kinni siduda,
meeldib liikuda...
oot su mehel märtsis sünnipäev...tuleme ja kingime talle rauad ja paelad ja suutropi, et sa protestida ei saa jka
siis küsin uuesti kuda oli olla kui asjade üle puudus kontroll
|
|
pirka
Bännitud Postitusi: 1184
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:07 |
|
|
Olen proovind. Kuid seda saab teha vaid tõesti partneriga, keda täielikult usaldad.
Ja no omamoodi erutav on see tadmatuse ja abituse tunne, see et oled täielikult partneri võimuses ja meeltevallas. Ka seotud silmadega, et eip tea ja
ei näe mis edasi toimub, see ootusärevus ja puudutuste mitte etteteadmine.... no aegajalt need mängud om vapustavad
Kuid see jah võimalik vaid usalduse korral.
Et mees oleks seotud... seda pole olnud veel.. miskit seega proovimata ju
Peaks miskil hetkel proovima ...
Aga enamjaolt ka mulle meeldib ise asjas kaasa lüüa siiski...
... Naer annab inimesele tagasi jõu, mille talt võtsid pisarad...
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:12 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pirka
Olen proovind. Kuid seda saab teha vaid tõesti partneriga, keda täielikult usaldad.
Ja no omamoodi erutav on see tadmatuse ja abituse tunne, see et oled täielikult partneri võimuses ja meeltevallas. Ka seotud silmadega, et eip tea ja
ei näe mis edasi toimub, see ootusärevus ja puudutuste mitte etteteadmine.... no aegajalt need mängud om vapustavad
Kuid see jah võimalik vaid usalduse korral.
Et mees oleks seotud... seda pole olnud veel.. miskit seega proovimata ju
Peaks miskil hetkel proovima ...
Aga enamjaolt ka mulle meeldib ise asjas kaasa lüüa siiski...
kindlasti proovi ka mehe peal, mu mehele meeldis ja kõige "parem" asja juures
oli see, et siis ärkas titeke üles ja tegi määää (see juhtus siis nii pool aastat tagasi ja peale seda pole enam uuesti selliseid asju ettevõtnud
)
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:17 |
|
|
Ex mul vahel üritas käsi peakohal kinni hoida ...
Esiteks mulle meeldib ikka kõiki liigeseid erutamiseks ja erutumiseks kasutada
Ja teiseks läksin ma paanikasse .. ei tea, kas ei usaldanud teda või mis .. ei tahtnud üldse ... rabelesin õrnalt lahti ..
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:21 |
|
|
Mehega oleme proovinud. Tema just suurt seotud olla ei taha, kardab et kasutan olukorda kurjasti. Kardab ju hirmsasti kõdi. End aga lasen siduda kui
tahtmine peaks tulema.
Aga jah, see eeldab usaldust. No kui ma abikaasat kah ei usalda, keda siis veel ...
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:31 |
|
|
meeldib liikuda...
oot su mehel märtsis sünnipäev...tuleme ja kingime talle rauad ja paelad ja suutropi, et sa protestida ei saa jka
teeme ära ?!? kui rauad toote...
Aga Pirka pakutud kinniseotud silmade variant oleks ehk veelgi põnevam... salli toote ?!? Saate odavamalt ka...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:33 |
|
|
meeldib liikuda...
teeme ära ?!? kui rauad toote...
Aga Pirka pakutud kinniseotud silmade variant oleks ehk veelgi põnevam... salli toote ?!? Saate odavamalt ka...
saate ka salli ei ole
kade
|
|
pipiplika
|
postitatud 02.01.2003 kell 18:39 |
|
|
siin kirjutate, et usaldust ei ole. aga teie eesmärgid mida tahate saavutada
*partneri usaldus
*partneri erutus
*kindlust, et teie enda tegevus on vastuvõetav.
*usku, et oskate mängu hästi juhtida
*enda erutust
*tõeliselt imelist seksikogemust
sellenimel ju tasub mängida?
|
|
gio
Kasutaja     Postitusi: 346
Registreeritud: 02.11.2002 Viimane külastus: 24.05.2021 Asukoht: hispaania Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 20:40 |
|
|
sidumism2ngud yhed uvitavad assjad t22tsa juhuslikult yhe tibi k2ed salliga voodi kylge t6mbasin et ta mu selga puhta l6hki ei kiskuks ja ex siis
sai iljemgi katsetatud
DISPLACMENT UNLIMITED!!!!!!!!!!!
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2003 kell 21:00 |
|
|
Igal juhul, kui neid postitusi lugeda, siis tõuseb vaikselt ka endal huvi Aga kas me selle mehega ära proovime...eks aeg näitab. Algatuseks ju
usaldus meie vahel olemas, mis ka asja juures kõikse määravam, et asja nautida.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.01.2003 kell 09:20 |
|
|
Jah oleme proovinud küll!
Ikka see variant et kõigepealt seod silmad partneril kinni ja see järel käed voodi külge.Kunagi sai poest special selle otstarbe jaoks abieluvoodit
otsitud ja ikka vale ostetud.Rauast oleks pidand ostma-naised on ekstaasis tugevad...
Olen ise olnud seotud ja ise sidunud
Aga kui seda liig sageli teha ei paku enam piisavalt pinget ja minu arust on see huvitavam just uue partneriga.
aga milleks suutropp? Kuda ma teda siis suudlen?
Tänan!
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
Olija
Algaja   Postitusi: 67
Registreeritud: 22.09.2002 Viimane külastus: 4.08.2003 Asukoht: Võru Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.01.2003 kell 15:47 |
|
|
mmm,see onju nii mõnus kui Su silmad, käed ja jalad on seotud..täielikult oma fantaasiates.. teadmatus, mis edasi juhtub..ärevus..
Loomulikult partnerit peab usaldama egas mul ka esimest korda oli hirm...
Mehe peal tasub, seda ka kindlasti proovida..jätad ta mõneks minutiks üksinda voodi külge..ai jah kuidas ta väriseb..
|
|
cathy
Algaja   Postitusi: 4
Registreeritud: 05.01.2003 Viimane külastus: 11.07.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.01.2003 kell 21:57 |
|
|
proovitud, meeldib kusjuures raudvoodit pole üldse vaja, piisab ka käte ja jalgade kokkusidumisest. IMHO on sidumiseks sobivaimad tavalised sukad -
õrnad, pehmed ja jätavad veidi liigutamisruumi 
|
|
nuuks
Algaja   Postitusi: 11
Registreeritud: 06.01.2003 Viimane külastus: 11.01.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.01.2003 kell 20:07 |
|
|
proovitud, aga jäi suht imelik mulje sellest kõigest. siduda polnud millegiga ja kasutasime lipse. asi jäi kuidagi poolikuks, kuna lipsud lihtsad
tulid seongust lahti ja käsi niisama üleval hoida on kah jama
classy, but not too classy
|
|
Hiirekas
Bännitud Postitusi: 2340
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.04.2003 kell 16:34 |
|
|
On loomulikult proovitud.
Aga see eeldab siiski mingil määral partneri tundmist. Kui sellest üle, siis lähme aga hoogsalt edasi.
|
|