kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 11:18 |
|
|
tänases Päevaleht onlines räägib Kivirähk, nagu alati jumalast õiget juttu ....
Kalingrad tahtvat pronksmeest endale - seda ta ei saa, küll aga soovitab Kivirähk loovutada needsamad kisajad ja laamendajad ....
samuti - iga asi on millekski kasulik - kasvõi selleks, et näeme, kes elavad meie kõrval ja millist meelsust nad tegelikult kannavad...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 11:55 |
|
|
Minu viha tiblade vastu tõusis veelgi,kui tööjuures 2venelast(naist)kogu selle kammajjaa peale naersid ja ütlesid,et eestlased põgenevad Soome ja ei
tea,kuhu veel....ise olid veel uhked,et näed,mis nemad teevad,kui nende käsku ei käia.
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 12:04 |
|
|
Eks varsti ole kuulda, kui need õndsad ja õnnelikud inimesed, kes poodidest kraami välja tassisid, saavad süüdistuse röövimises.
EDIT: tahaks taas nende üliõnnelike nägusid näha, kui kohtus otsus ette loetakse.
Lollpead, rikuvad lihtsalt oma elu ära.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1776
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 17.05.2020 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 12:28 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Marla
Tsitaat: Algne postitaja: kaitsevaim
Samamoodi tuleks nad siberisse küüditada nagu ükskord eestlastega tehti. Ehk siis võtavad aru pähe!
Oi, nii lihtsalt ütledki, et tuleks Siberisse saata? Sellisel juhul oled sa ju isegi äss
Ma isiklikult ei usu, though, et küüditamine paneb kellelegi aru rohkem pähe, kostaks vaid rohkem süüdistusi ja kasvaks viha.
Jah, nii lihtsalt ütlengi! Inimestele jõuavad tihtipeale asjad kõige paremini kohale oma isikliku kogemuse põhjal. Ma saan täiesti aru, et see võib
palju sappi taas tekitada.
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 12:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Imre
Eks varsti ole kuulda, kui need õndsad ja õnnelikud inimesed, kes poodidest kraami välja tassisid, saavad süüdistuse röövimises.
EDIT: tahaks taas nende üliõnnelike nägusid näha, kui kohtus otsus ette loetakse.
Lollpead, rikuvad lihtsalt oma elu ära.
Vat mina tahaks ka neid nägusid siis näha kui pohma otsa saab ja süüdistused kohale jõuavad.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 12:46 |
|
|
kaitsevaim, siit sulle äriidee!
Loo selline väike küla, lobudikest pisikesed majakesed, inimsed on ära lõigatud tsivilisatsioonist, peavad elatuma sellest, mida ise kasvatavad(ok,
see võtaks kaua aeaga: rabavad meeletult tööd ja siis saavad "oma kasvatatud" kartuleid jne).
Taasta selline elu nagu oli Siberis.
Täies ulatuses ei saaks seda teha, aga 10% ulatuses ehk talvisel ajal.
Ma usun, et leidub piisavalt inimesi, kes tahaks sellist kogemust.
Alternatiivina võid ka luua "nõuka aegse küla".
Las seisavad tundide viisi lõõskava päikese all poe järjekorras, et süüa saada jne jne
Saaksid kõik aastaajad kaetud - iseasi, kust sellist solki süüa neile hankida
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 20.04.2022 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 14:24 |
|
|
Pakuks välja korjata nad kokku ja paigutada reidil oleva tühja kaubalaeva trümmi.
Korjaks niikaua kuni lärmajad laeva trümmis kõik.
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 14:34 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kaitsevaim
Jah, nii lihtsalt ütlengi! Inimestele jõuavad tihtipeale asjad kõige paremini kohale oma isikliku kogemuse põhjal. Ma saan täiesti aru, et see võib
palju sappi taas tekitada.
Kui nii, siis on kysimus, mis konkreetselt peaks kyyditamisega nendele inimestele, kes siin märatsevad kohale jõudma? Mis sa arvad, et need 16
aastased lõhkujad seoses käesolevate sündmustega konkreetselt valutavad tõesti ajaloo *valesti tõlgendamise* pärast, et nende mässu põhjus peitubki
pronkssõduri probleemis?
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13048
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 16.01.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 15:10 |
|
|
meil on demokraatia mitte Stalini aeg, ise te tahtsite sellist korda ei meeldi, kõigil on õigused ja nii edasi ka avalik vargus tuleb välja on täiesti
normaalne nagu ma telekast nägin kui kõik võtavad siis võtavad ju siis nad ei tea,et see on vargus.
|
|
Chili
eilesündinud      Postitusi: 619
Registreeritud: 08.11.2004 Viimane külastus: 25.11.2008 Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 15:28 |
|
|
Mina küll mingit sõda ei näe, see on ju Tallinnas. Peaasi, et eestlased provokatsioonidele ei allu. Kui minu õuele laamendama tullakse, olen valmis,
aga niikaua, kui nad otseselt minu elu või varanduse kallale ei kipu, ei saa ma midagi teha, sest sellest saavad nad ainult julgust juurde. Ja kui
läheksingi Tallinnas neile vahele, siis kajastaks vene meedia mind kui nasti ja leiaks veel ühe põhjuse, miks Eestit rünnata.
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 16:53 |
|
|
Tegelikult, mida rohkem ma vaatan, seda rohkem mul neist noorukeist kahju on - nad on süsteemi ohvrid: meie ükskõikne ja mulapõhise
integratsioonipoliitika + suurvene ¹ovinismi produkt.
Kuidas ja kunas see möll lõpeb - see mind ei huvitagi Huvitav, mida valitsus ja riik pärast teevad
Minu au on minu truudus!
|
|
jll
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 927
Registreeritud: 26.12.2003 Viimane külastus: 6.06.2011 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 17:06 |
|
|
Tavaliselt organiseeritakse selliseid asju millegilt (venemaa mingilt siseriiklikult probleemilt) tähelepanu kõrvalejuhtimiseks. Huvitav millelt
tähelepanu kõrvalejuhtimiseks seda tehti?
Üksnes vaikuses sõna,
Üksnes pimeduses valgus,
Üksnes suremises elu:
Hauka sähvatav sööst
Tühjas taevas. [ Ursula K. Le Guin]
|
|
Sybill
uitaja       Postitusi: 2208
Registreeritud: 23.11.2005 Viimane külastus: 1.02.2016 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 17:42 |
|
|
Mina ei mõista, miks Eesti Kaitseväge, Kaitseliitu jms. ei kaasata korra hoidmiseks? Või siiski kaasatakse?
Olen kogu aeg uudiseid jälginud aga pole nagu märganud.
|
|
jll
Registreeritud: 26.12.2003 Viimane külastus: 6.06.2011 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 18:38 |
|
|
Kaitseväge ei tohi kasutada tsiviiisikute vastu. Kaitseliitu võib kuna neil abipolitseiniku õigused.
Üksnes vaikuses sõna,
Üksnes pimeduses valgus,
Üksnes suremises elu:
Hauka sähvatav sööst
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1776
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 17.05.2020 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 19:58 |
|
|
OK! Võibolla pingutasin tõesti nüüd üle. See sõnavõtt lihtsalt peegeldas mu ülekeevaid tundeid. Lihtsam viis oleks selline, nagu ka politsei
peadirektor ütles hiljuti, et osade tegelaste puhul võiks kaaluda väljasaatmist. Õige! Sissesõidukeeld kah eluaegne peale!
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
anne.nigul
Kasutaja     Postitusi: 240
Registreeritud: 16.01.2007 Viimane külastus: 9.06.2012 Asukoht: Keila Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 20:25 |
|
|
No nii, need jobud laamendavad ikka edasi ja röövivad vääriskaupa. Armani poes ei olnud enam midagi suurt järel. Loodan väga, et röövijad
tuvastatakse ja neil tuleb varem või hiljem oma tegude eest vastutada. Kuid neile, kes karjusid, et eestlased on fa¹istid ja lehvitasid vene lipuga,
karjudes Rossija!!!, on ainult üks lahendus:KORJATA NAD KOKKU JA SAATA VENEMAALE TAGASI. Mida kuradit nad ülbitsevad, Eesti ajaloost ei tea mitte
sittagi, las elavad Venemaal ja tähistavad oma võidupüha, kummardades fucking monumente kuipalju aga tahavad. See jama ei kesta kaua, varem või hiljem
saavad nad aru, et nad ei saavuta selle märatsemisega mitte midagi. Mõni aasta tagasi oli Pariisis sama olukord, kus moslemid tõstsid kisa jms.
Loodame parimat.
Elus on kaks asja, millest ei saa üle ega ümber-need on surm ja maksuamet.
|
|
sales
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 20:39 |
|
|
Kaitseliit on alarmeeritud, eeldan ka et kaitsevägi, kuid neid ilmselt vaja ei lähe... selleks on vaja ikka erakorralise seisukorra väljakuulutamine
valitsuse poolt
Mitte kõik kaitseliitlased pole abipolitseinikud, aga kes on, neid ka kasutatakse...
Minu au on minu truudus!
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 20.04.2022 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.04.2007 kell 20:43 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: jll
Kaitseväge ei tohi kasutada tsiviiisikute vastu. Kaitseliitu võib kuna neil abipolitseiniku õigused.
Just sain kokku ühe kaitseliitlasega saunas. Ta ütles, et mingit lepingut ei ole, tasu ei saa ja kindlustust sündmustest vigastuste kinniplekkimiseks
ei ole.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13048
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 16.01.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.04.2007 kell 07:47 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Sybill
Mina ei mõista, miks Eesti Kaitseväge, Kaitseliitu jms. ei kaasata korra hoidmiseks? Või siiski kaasatakse?
Olen kogu aeg uudiseid jälginud aga pole nagu märganud.
sybill, sest kui kaitseliit läheb siis võib tõesti laibahunnik järele jääda kuna kl on vabatahtlik org-n.
Link
|
|
sales
|
postitatud 29.04.2007 kell 08:08 |
|
|
Aga mis siin hellitada!
Ma ühtedel laskeharjutustel joonistasin märklehe kiivritele punased viisnurgad ette... ja mehed hakkasid kohe täpsemalt pihta saama
Minu au on minu truudus!
|
|
kerberos
Friik       Postitusi: 1245
Registreeritud: 31.01.2007 Viimane külastus: 31.01.2018 Asukoht: tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.04.2007 kell 06:35 |
|
|
eile sain kokku armsa õeraasuga.ja tema kallim on elukutseline scautspataljonis. scautspataljon on viidud häireolukorda. ise ka loodan,et vaesed
venkud said aru millega hakkama said ja need alaealised kes röövimistega kaasa läksid saavad oma vanemate käest korraliku keretäie.
krematoorium kuuleb! Teie tellite,meie põletame
|
|
jll
|
postitatud 30.04.2007 kell 08:33 |
|
|
Kerberos ole kaitseväe siseinfoga ettevaatlik. Mul on tuttavaid kes lihtsalt teiste tuttavate info levitamisest on sattunud väga ebameeldivasse
olukorda. Kindlasti ei ole Scautispataljoni alarmolukord avalik info. Kui mõned analüütikud kammivad läbi eesti netiliiklust ei ole väga raske välja
uurida kes infot lekitas. Ma ei ürita hirmutada, lihtsalt ärge keerake oma lähedastele sitta.
Üksnes vaikuses sõna,
Üksnes pimeduses valgus,
Üksnes suremises elu:
Hauka sähvatav sööst
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.04.2007 kell 10:15 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sales
Tegelikult, mida rohkem ma vaatan, seda rohkem mul neist noorukeist kahju on - nad on süsteemi ohvrid: meie ükskõikne ja mulapõhise
integratsioonipoliitika + suurvene ¹ovinismi produkt.
Kuidas ja kunas see möll lõpeb - see mind ei huvitagi Huvitav, mida valitsus ja riik pärast teevad
Mind küll huvitab, millal see möll lõpeb. Ma ei usu, et 9. mai rahulikult läheb.
Sellega olen ma nõus, et märatsejad on ka ohvrid. Neil pole rahvust, nad on juurteta inimesed - tiblad - homo soveticused, kes on harimatud,
kultuuritud, juurtetud ja imperialistliku maailmavaatega.
Mina ei tea, mis edasi peab tegema, aga ma arvan, et see kontingent ei sulandu iial meie ühiskonda. Intelligentsed ja kohanemisvõimelised venelased
hoiavad end tasakaalus ja saavad hakkama. Pahandusi on alati teinud see osa, kes tunnevad end juurteta olevat.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
Penn
Algaja    Postitusi: 47
Registreeritud: 12.10.2006 Viimane külastus: 7.12.2022 Asukoht: ee.arvan et arvuti taga ...??? Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.04.2007 kell 11:31 |
|
|
taara olgu kiidet!wanal heal liiwimaal veereb elu oma tavalist rahulikku rada.aint õlle järgi piab oma pealinna poole sõitma...
sündisin selleks et surra...
|
|
Jostov
Kollanokk  Mees Postitusi: 1
Registreeritud: 12.01.2007 Viimane külastus: 30.04.2007 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.04.2007 kell 13:43 |
|
|
haarakem siis sitahargid ja tõrvikud..."Jüri ÖÖ" (reloaded)

|
|