minake
Algaja    Postitusi: 94
Registreeritud: 16.07.2007 Viimane külastus: 5.01.2009 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 11:49 |
|
|
seksinippide andmisest
Kuidas te suhtute n-ö õpetussõnadesse või juhendamisse, mida ja kuidas partner võiks voodis teha? Millal oleks sobiv aeg vihjete andmiseks, et kuidas
on parem jne?
No nt kui ma hakkaks uuele partnerile juba esimesel ööl vihjama, kuidas ta peaks oraalset mõnu pakkuma, et see minu puhul efektiivne oleks ning et ta
tühja ei tegutseks, siis kas selline käitumine pigem ehmatab ära või on positiivne?
Vabandan natuke segast sõnastust
ei vaja tõestust
|
|
Maiu
Ära         Postitusi: 2398
Registreeritud: 05.02.2005 Viimane külastus: 25.03.2014 Asukoht: on üks koht.. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 11:52 |
|
|
Kle ikka kohe suunata. Kust teine peaks teadma, kust sul hea on.
Milleks tühja tegutseda enne mingi x korda
Loeb ainult see, kuidas seda (õpetust jagada siis) teha.
Ma ei suuda ära oodata, mida öelda kavatsen!
|
|
minake
Registreeritud: 16.07.2007 Viimane külastus: 5.01.2009 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 11:58 |
|
|
No ma ise leian ka, et tühikargamine on mõttetu. Mehel võib hea olla, aga mul mitte nii hea
Sõnastus on oluline jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..
ei vaja tõestust
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:03 |
|
|
kas ikka külalisele öelda esimesel kohtumisel, et "tee ase korda heaks äraolemiseks!", esimene kord ikka rohkem tutvumiseks, eks pärast
näe, kas teda on üldse mõtet "koolitama" hakata
kuna mees on "võtja" siis annan talle võtja õigused ja usun, et tal oskusi jätkub kui aga ei jätku, siis head teed...
|
|
Maiu
Registreeritud: 05.02.2005 Viimane külastus: 25.03.2014 Asukoht: on üks koht.. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:04 |
|
|
Klge suunata saab ju ka sõnadeta..
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:05 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: minake
jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..
...kas ta ka täpsustas,et mida suhu võtta?
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
minake
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:06 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ariita
kas ikka külalisele öelda esimesel kohtumisel, et "tee ase korda heaks äraolemiseks!", esimene kord ikka rohkem tutvumiseks, eks pärast
näe, kas teda on üldse mõtet "koolitama" hakata
mina mõtlesin esimest voodiskohtumist
aga kui mõned sõnadeta aru ei saa?
ei vaja tõestust
|
|
minake
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: officer
jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..
...kas ta ka täpsustas,et mida suhu võtta?
tol hetkel ei oleks saanud kahetimõtlemine võimalik olla
ei vaja tõestust
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:09 |
|
|
mina mõtlesin sama, aga ei kasutanud sõna "voodi"
|
|
minake
|
postitatud 05.09.2007 kell 12:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ariita
mina mõtlesin sama, aga ei kasutanud sõna "voodi"
No igatahes - mul on juba esimesel kohtumisel kahju vaadata, kuidas mees hullult üritab, aga minu puhul selline tehnika nii hästi ei tööta
ei vaja tõestust
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 13:29 |
|
|
eks ole sekski osa suhtlemisest. hea vestluse eelduseks on vähemalt kahe inimese olemasolu (eriti tähtis), nn sama koodi valdamine, mis võimaldab
edastatud signaalidest sarnaselt aru saada (eriti tähtis), huvi, sobivad teemad, mugav vestluskaugus ja -keskkond, tähelepanu jne jne. minu arvates
võiks vabalt kirjutada hea vestluse asemel nt hea seks. kui signaalidest ei saada aru, siis taandub seks lihaste motoorikaks. sama hästi oleks
kõnealune meeshing võinud ju voodilina lakkuda.
minake, kui mina oleksin sinake, siis üritaksin kohe alguses asjad paika panna. kui kõhkled, siis kujuta ette temakese näoilmet, kui ta mõne
kuu pärast, täis enesekindlust, avastab, et sa oled kogu tema kaevuritöö aja lihtsalt mõnu teeselnud. ja mis on sul seni takistanud oma puusi
kasutamast, et mees sobivamasse kohta või asendisse suunata?!
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
minake
|
postitatud 05.09.2007 kell 14:16 |
|
|
lgp mmunk,
esiteks teeme kohe selle selgeks, et mina ei teeskle mõnu. see oleks ajuvaba.
ja kes ütles, et ma puusasid ei kasuta
kolmandaks, ma ei rääkinud konkreetsest meeshingest, aga kui nüüd rääkida, siis Sa tahad oma jutuga vist öelda, et kõik inimesed ei sobigi omavahel,
kuna "ei valda samat koodi", mida ma ka ise kahtlustan konkreetsel juhul. ?
üritangi asju kohe alguses paika panna, kuid mulle tundub, et konkreetne meesterahvas on (esialgu?) väga oma harjumustes kinni.
ei vaja tõestust
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 14:33 |
|
|
sa ei kirjutanud, et sa puusi kasutad või muud moodi keele, nina ja/või sõrmede asendit parlanksi ajad, onju? sa annad meile oma parema äranägemise
järgi valitud koguse infot. kui vastukaja pole selline, nagu sa ootad/ootasid, siis pole mitte meie probleemist valesti aru saanud, vaid sina oled
meile probleemi valesti selgeks teinud. onju? kel janu, sel jalad
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 14:47 |
|
|
koolitada ikka siis kui koolitust palutakse aga ise olen ma väga kiire õppija, põhimõtteliselt äpudega ma tegemist rohkem ei tee!
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
minake
|
postitatud 05.09.2007 kell 14:59 |
|
|
No eks mina olen siin see kõige janusem
See ei ole tegelikult üldse oluline, kuidas ma keelt v puusi liigutan. Küsimus oli selles, et millal on sobilik anda partnerile teada, et ta võiks oma
seksuaalkäitumist pisut muuta, või on see täiesti ebasobiv? Ja kas on üldse mõtet juhendada, kui mees juba kehakeelest aru ei saa?
Üks mees rääkis kunagi, et tema ei saa aru, millal naine orgasmi saab, et üks lööb küüned selga, teine ei tee piiksugi jne. Siit julgen järeldada, et
mõned mehed ei saa midagi aru ilma sõnalise selgituseta
Skingirl, et kui koolitust ei paluta, siis nägemist!?
ei vaja tõestust
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 15:09 |
|
|
Nägemist siis kui on ikka kehv partner ja pole tähelepanelik, tähelepanelikkus on kõige tähtsam partneri tundamaõppimise juures, kui seda pole siis
tuleb näpuga järge ajada ja puust ja punaselt selgeks teha! Tegelt on veel mõned komponendid mis teevad ideaalseks seksi aga sellest me ei räägi!
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 17:59 |
|
|
Aga loomulikult suunata!!
Eeldades, et partnerid tegelvad seksiga vabatahtlikkuse ja ühiste huvide ning soovi ajel, on ju ilmselge, et soovitakse olla rahuldatud ja pakkuda ise
rahuldust (või mõnu, või naudingut jne.). Milleks siis seda üksteisele keeruliseks teha!?
Olen igatahes tänulik partnerile, kes ei häbene seda teha
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 18:32 |
|
|
No ma ise leian ka, et tühikargamine on mõttetu. Mehel võib hea olla, aga mul mitte nii hea
Sõnastus on oluline jah, kui ikka öeldakse ootamatult otse, et "võta suhu", siis minu on see nt ära ehmatanud..
Aga huvitav kuidas peaks seda tegema nii delikaatselt ,et see näiteks küündimatu inimeseni jõuaks.
Olen muhhini seisukohaga täiesti nõus.Suunata tuleb.Ja kui ikka on täitsa küündimatu ,tuleb õrna ja otsustava liigutusega kõrvadest kinni võtta
ja...(eeldusel,et tal vajub ehmatusest suu lahti) ...ja nagu nipsti kõik ok
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 18:38 |
|
|
Nagu filmis, free, nagu filmis.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 18:47 |
|
|
Anne
Äkki annad mulle vihje,kust sellist filmi leida.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 19:04 |
|
|
Ega ma konkreetselt ei tea. Pidasin silmas seda ammutuntud ütlemist, et ilus nagu filmis. Mul jäi mulje, et teemaalgatajal - minakesel - oli
konflikt soovide ja jõhkra tegelikkuse vahel.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
mesikaru
Algaja    Postitusi: 48
Registreeritud: 12.08.2007 Viimane külastus: 15.04.2008 Asukoht: Tartu - Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 19:19 |
|
|
Ikka võib suunata. Teineteise soovide silmist lugemine on küll tore asi. Aga sellise läheduse tekkimine, et teineteise soove ära aimata, võib aega
võtta. Kui partnerid on teineteisele avatud ja suudavad ilma valehäbita kõigest rääkida, aitab lähedustundele ainult kaasa. Mõnel juhul võib ka
ehmatada või ebamugavustunnet põhjustada. Eks pead algul delikaatselt proovima öelda ja jälgima reaktsiooni.
|
|
Maiu
|
postitatud 05.09.2007 kell 19:23 |
|
|
Ja kas on üldse mõtet juhendada, kui mees juba kehakeelest aru ei saa?
Eeldades, et räägid endast- miks üldse siis seksid temaga? Heast tahtest temale rahuldust pakkuda?
|
|
freelancer
|
postitatud 05.09.2007 kell 19:25 |
|
|
Mina olen arvamusel et igal asjal on oma aeg.See on pandud paika juba inimese arengus.Inimlaps ei tõuse enne käima kuni ta selgroog veel ei kanna.See
on looduse poolt nii ette nähtud.Inimene ei hakka lendama,kuna tal pole tiibu.Kõigist ei saa häid klaverimängijaid.
Kõigist inimestest ei saagi sobivaid seksuaalpartnereid.Samas võivad nad olla ideaalsed kraanajuhid,kokad
Seksi eelduseks on pühendumus ja eeldused.Kui neid pole siis on õigem jääda selle juurde mis lähedasem on.Soovidest on natuke vähe.Kogemused on samuti
määravad.Kuid võttes aluseks siin postitanute väljaütlemised ei saagi neid tekkida.Seda välistab juba inimese maailmavaade ja egoistlik muutmine oma
keha templiks.Seksi vaadeldakse kui mitte kohustuslikku osa kooselus siis vähemalt premiaaltoiminguna hea käitumise eest.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.09.2007 kell 19:34 |
|
|
no nipid tulevad ikka aastatega ja kogemustega....
esimesel korral uue partneriga natuke narr kohe õpetama kukkuda.....ehk siis järgnevatel kordadel, kui midagi tõesti vastukarva oli...
ah, mina ka ei tea, tänapäeva noored on ehk kannatamatud või julgemad ka....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|