Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4  >>
Autor: Teema: Lemmiklill
murdjamees
skinnofiil

Registreeritud: 12.09.2002
Viimane külastus: 1.12.2006
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:31 Reply With Quote
Lemmiklill

Teen sellise omakasupüüdliku teema.Tütarlapsed , millised on teie lemmiklilled?

Tänan!

Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
meryli
LEBO

Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:33 Reply With Quote
hyatsin-narstsiss-tulp. kevade laps olen mis teha. metsast vöib mulle tuua sinililli, ylaseid, piibelehti, kullerkuppusid, pääsusilmi ja ööviiuleid. pajutibud ja kaseokasd lihav¨tteks....mhhhh....kevad

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
ipsu
kodune

Naine
Registreeritud: 17.11.2002
Viimane külastus: 18.11.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:33 Reply With Quote
Mulle meeldivad valged nartsissid.
penelope
Kasutaja

Registreeritud: 05.08.2002
Viimane külastus: 11.06.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:34 Reply With Quote
nu neid lemmikuid jagub ikka, üks lemmikuimaid on kalla ja siis veel flamingolill, muidugi on neid veel aga nendel ju nii keerulised nimed, kes neid meeles jaksab hoida.
siis roosidega on nii, et kui neid on palju siis meeldivad ka väga, tulpidega sama lugu.
aga vihkan ma nelke, isegi ei tea miks ja alpikann jätab ka külmaks.

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:36 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: penelope
nu neid lemmikuid jagub ikka, üks lemmikuimaid on kalla ja siis veel flamingolill, muidugi on neid veel aga nendel ju nii keerulised nimed, kes neid meeles jaksab hoida.
siis roosidega on nii, et kui neid on palju siis meeldivad ka väga, tulpidega sama lugu.
aga vihkan ma nelke, isegi ei tea miks ja alpikann jätab ka külmaks.

Nelk ja alpikann olnud eluaeg suure naistepäeva lillied (ka asalea) aga mu meelest samad lilled samaväärselt ka elu viimasel peol (matustel)on kasutusel

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

murdjamees
skinnofiil

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:37 Reply With Quote
Seoses nelkidega.Minul on küll selline arvamus, et nelke kingitakse ainult vihavaenlastele või siis naljategemise eesmärgil näiteks 7.nov või 1.mail. Ma aru ei saa kes need nelgikuhilad mida lilleturul pakutakse ära ostab.ma ei tuleks selle pealegi, et nelke naisterahvale kinkida.Arnoldile Ok aga naisterahvale?

Tänan!

Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!

Venom
Born to Kill

Registreeritud: 24.10.2002
Viimane külastus: 7.02.2022
Kasutaja ei ole foorumis
mix ainult tütarlapsed?
kas meesteraffal ei võigi lemmiklilli olla?

Valar Morghulis

tiina
Administrator

Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Kasutaja ei ole foorumis
Tsitaat:
Algne postitaja: meryli
hyatsin-narstsiss-tulp. kevade laps olen mis teha. metsast vöib mulle tuua sinililli, ylaseid, piibelehti, kullerkuppusid, pääsusilmi ja ööviiuleid. pajutibud ja kaseokasd lihav¨tteks....mhhhh....kevad
No minul pole siia suurt miskit lisada...täpselt samad sõnad Kõik kevade lilled on ilusad.

Muidugi meeldivad mulle ka teised lilled ja roosidki kenad...aga kevade lilledüle kõige

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

murdjamees
skinnofiil

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:38 Reply With Quote
Venom-Kukeke!
loomulikult võivad sul lemmiklilled olla aga ma ei hakka sulle neid nagunii kinkima.kui ma su südant tahan võita siis ma toon pudeli head viskit parem. Muuseas mida sa iirlastest arvad+(viskidest)?

Tänan!

tiina
Administrator

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:40 Reply With Quote
Olen eelpool vastanutega nõus...vot nelgid tõesti mulle ei istu. Ilmselt vene ajal lörtsiti see lill liiast ära. Ja minulegi tuletab ta rohkem matuseid meelde. Nii et, nelke ma kingiks ei sooviks mitte.

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

annabella1
Kasutaja

Registreeritud: 31.08.2002
Viimane külastus: 24.07.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:40 Reply With Quote
Vaieldamatult minu lemmik lill on sinilill

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:42 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: murdjamees
Seoses nelkidega.Minul on küll selline arvamus, et nelke kingitakse ainult vihavaenlastele või siis naljategemise eesmärgil näiteks 7.nov või 1.mail. Ma aru ei saa kes need nelgikuhilad mida lilleturul pakutakse ära ostab.ma ei tuleks selle pealegi, et nelke naisterahvale kinkida.Arnoldile Ok aga naisterahvale?

Tänan!

aga tee mis sina tahad, minu emapoolik alati meeldivalt tömmatud kui saab minult sure kimbu nelke maitsed on ju nii erinevad. Yldsielt olen mina suur lillekinkija oma kallitele. emale ja ämmale. eestis sageli läksin lillepoest läbi, ytlesin soovi ja samas, et hind pole oluline, asi läheb sydamest-sydameese. Olen katsetanud igasuguste lilledega aga emal on alati köige parem meel kollaste ja valgete nelkidagea tehtud kimbust, kuhu lisatud sinist grysanteemi! Sama lugu mul öega, plaaningi, et milline kimp lasta teha 25-st nelgist talle ja mis lisandiks paluda, kas astmeline kimp vöi jätta lilled samasse körgusesse? Kui ka matused on siis taas mina oma nelkidega kohal...no annaks jumal, et neid ikka vöimalikult vähe elus ette tuleb. tegelikult siiski lähtuda lillesaaja eelistustest mitte omadest

Venom
Born to Kill

Registreeritud: 24.10.2002
Viimane külastus: 7.02.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:42 Reply With Quote
Üldiselt viskisõber pole, eelistan konjakit või brändit a see teise teemasse kuulub.
A võibolla on Sulle üllatuseks, et ma väikestviisi jorjenikasvataja olen.

Valar Morghulis

Hiireke
Bännitud

Registreeritud: 04.11.2002
Viimane külastus: 20.01.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:43 Reply With Quote
sünnipäev mul kevadel ja lemmiklill tulp. eriti roosad või kollased tulbid. ilma nendeta ei kujuta oma sünnipäeva ettegi.
meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:43 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Olen eelpool vastanutega nõus...vot nelgid tõesti mulle ei istu. Ilmselt vene ajal lörtsiti see lill liiast ära. Ja minulegi tuletab ta rohkem matuseid meelde. Nii et, nelke ma kingiks ei sooviks mitte.

vot mul kusjuures on alati silmis ämber tulipunaste nelkidega ja matusepärjad punaste-roosadega. sellepärast noid värve ka ei osta! C 8 marta nimetaks ma neid punaseid PS! Naistepäevaks ikka emale viinud kas tulpe vöi nartsisse..mmmm.....

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:45 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Venom
Üldiselt viskisõber pole, eelistan konjakit või brändit a see teise teemasse kuulub.
A võibolla on Sulle üllatuseks, et ma väikestviisi jorjenikasvataja olen.

kui kunagi saan Venomen omale maja metsaserva siis astun sinu juurest läbi. eksju mul vanaema oli suur jorjenikasvataja ja aed oli kui lillemeri

pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:50 Reply With Quote
Maikelluke ja roos - kollane või valge roos

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:54 Reply With Quote
Te ajasite mulle nostalgia peale ja kuna lilleteema siis jagaksin ka teiega natuke oma nostalgiat lillede kinkimisel See on vörratu tunne. Sisened lillepoodi ja juba tuttava näona teb yks tore myyjanna mulle sedakorda soovitama hakata, arutame siis minu letile veetud rahasummat vaadates, et mis sedakorda. Pöksuva sydamega kui esimese klassi koolipäeval lähen kiirendatud sammul koju. Ema askeldab taas tylpinud näoga syya teha ja nöusid pesta. Juba ukse taga harutan lilled paberist lahti ja astun kööki, pilt just selline, et ema askeldab köögis.
Kysin söjakalt, et kas täna syyagi saab ja mida Ema ohkab tylpinult ja siis ulatan talle seljataga oleva kimbu. see nägu on seda lausa väärt. Oi....näeee...noooh....keegi pole mulle juba ammu lilli toonud, vaasidki panin ei mäleta kuhu.
Kui veel pidevalt olin kodumail, siis kuulsin aga vastuseks, et oh, mis sa raiskad (emal endal heldinud nägu), et vanadki lilled pole veel ära närtsinud. Kinkige alati oma kallitele inimestele lilli kui see neid ennast paremini tundma paneb.

pisimimm
Super Moderator

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 10:59 Reply With Quote
Eriti armas on kui mees tuleb pikalt tööpäevalt koju või ntx reisilt ja siis ulatab sulle su lemmiklille, suudlus ja kohe tunned, kui eriline sa oled... Ja seda ei juhtugi nii harva. Seda muidugi küll, et maikellukeste aeg vaid kevad, kuid roose on ju aasta läbi saada... Suhte alguses kingiti mulle iga nädal uus kimp lilli, oleks ma need ära kuivatada taibanud, poleks vist elusatele lilledele hetkel vaasegi enam...

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

Kayleigh´n I
eriline mõrd

Registreeritud: 28.09.2002
Viimane külastus: 14.02.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 11:30 Reply With Quote
Meelespead ja karikakrad
Ja hüatsindid .. ja valged roosid ja piibelehed
Aga kui oleks valida, võtaks ilusa potilille, sest see jääb alles

pisimimm
Super Moderator

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 11:32 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Kayleigh´n I
Meelespead ja karikakrad
Ja hüatsindid .. ja valged roosid ja piibelehed
Aga kui oleks valida, võtaks ilusa potilille, sest see jääb alles

ja potilillena asalea, õitsevana maailmatuma ilus lill.

marintz
internetivaim

Registreeritud: 14.01.2003
Viimane külastus: 28.03.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 11:49 Reply With Quote
Nartsissid minul ka!Minu lemmik aeg aastas...kui maja seinte ääres on päike lume ära sulatanud,ja siis just need esimesed nartsissid ...seal....mmm!Vaasis ma neid nii väga ei naudigi kui jah just ..peenra peal...

Iirised ja gladioolid on ka ilusad.Erit kui on need hästi suure õiega gladioolid...

arvutihiir
Kasutaja

Registreeritud: 15.12.2002
Viimane külastus: 29.07.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 11:54 Reply With Quote
Pole lemmiklille. Praegu, kui ma lillepoodides käin, avastan lilli, mida pole kunagi näinud ja mis tunduvad sellepärast huvitavad ja erilised.
Kunagi oli mul siiras vastumeelsus alpikannide vastu, kuna igal sünnipäeval kingiti neid - aastaaeg sihuke. Nüüd nad mulle täiesti meeldivad, kuna pole tavalised.
Mida omapärasem lill või kimp, seda parem. Nelgid mulle vist tõesti ei meeldi. Ja tulbid. Ja ka roosid hakkavad tüütama. Kuigi rooside seas on väga huvitavaid.

tiina
Administrator

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 12:06 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: pisimimm
Eriti armas on kui mees tuleb pikalt tööpäevalt koju või ntx reisilt ja siis ulatab sulle su lemmiklille, suudlus ja kohe tunned, kui eriline sa oled... Ja seda ei juhtugi nii harva. Seda muidugi küll, et maikellukeste aeg vaid kevad, kuid roose on ju aasta läbi saada... Suhte alguses kingiti mulle iga nädal uus kimp lilli, oleks ma need ära kuivatada taibanud, poleks vist elusatele lilledele hetkel vaasegi enam...
Ma ootan kah pikkisilmi, millas mees taipab, et võiks mulle ühe lillekese kinkida
Kuigi ta igati teisiti oma armastust väljendab ja ega ma väga nördinud pole, aga ikkagi ootan

Mul tuleb sellega kohe meelde, kui ta minu juurde kolis. Ema ja isa olid veel all autos askeldamas. Mees üksi üles tuli ja lilled näppus...ise nii kohmetu oli, aga nii armas

Ma tean küll, et tegelikult ema või vanaema lilled talle kaasa surusid, aga ikkagi, kinkis ju tema, ja lilledega enda ja suudleuse See päev alati kuidagi heldinult meelde tuleb ja südame soojaks teeb

Ja eks ma lepi sellega, et mu mees pole lihtsalt sellist tüüpi, kes mulle pidevalt lilli kingiks. Ta ka ilma selleta armas ja kallis.

Lola69
Võrrandi muutuja

Registreeritud: 09.11.2002
Viimane külastus: 10.06.2021
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.01.2003 kell 12:26 Reply With Quote
Valged roosid.

Äärmisel juhul need tumepunased, pea et mustad roosid. Kollastel on omaette tähendus mehega seotud kontekstis.
Kuid jah, rooside puhul köidab mind õie kuju enamgi vahel kui värv.

Kullerkupud. Need minu moodi ju

Inkaliilia.
Orhideed.

Aga nelk ei meeldi mullegi. Kuigi jah, aeg oli selline, et soovitud roosi ja inkalillia asemel sain pruudikimbuks ka nelgid ja liblikõielised. Kimp oli aus ja ilus, kui minu nelgivastumeelsus välja arvata. Aga see on juba omaette nali.

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!

<<  1    2    3    4  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0271819 sekundit