mehuke
Algaja    Postitusi: 58
Registreeritud: 08.11.2006 Viimane külastus: 24.01.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 11:31 |
|
|
Eurovisoon
Kes teie arust sel aastal meid esindama võiks minna? On meil mingi looga edasipääsu võimalust üldse?
Minu kindel lemmik on Iiris Vesiku Ice-cold story. Olen suht kindel, et nad eelvoorust edasi saaksid. Ja sama arvan ka Litos veti kohta
I'm watching You!
|
|
Rashnu
tundehälvikust võltsvagatseja      Postitusi: 911
Registreeritud: 24.07.2007 Viimane külastus: 9.08.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 11:43 |
|
|
Sel aastal on väga vilets valik. Birgit Õigemeele "365 days" on päris hea, mulle meeldivad ballaadid. Laulab korralikult, kõrvadele
nauditav ja närve rahustav. Luisa Värgis pidin pettuma, duett Trafficuga on enam-vähem. Vesikust ei arva mitte kui midagi. Eurovisioon ei ole lastele.
Praegu on tal väga ebaküps lapselik hääl. Taavi pole ikka aru saanud, et rocki laulmiseks ei piisa lihtsalt imeliku häälega kriiskamisest-karjumisest.
Kreisiraadio "Leto svet" tekitab minus suurt antipaatiat. Paroodiat tuleb teha hästi. Nende laul ja esinemine oli tuim, huumorivaene ja
lihtsalt nõme. Sellel puudub sisu ja korralik kollektiiv. Amatöörlik ja ärritav. Siin esineb sama probleem, mis kodumaiste tõsieluseriaalidega - meil
ei ole piisavalt finantse ega ka inimesi, et seda korralikult teha. Kolm Karlssonit seosetu mula ja olematu liikumiseta ning kostüümideta ei paista
temperamentsete rahvaste seast lihtsalt välja. Kahtlen väga sügavalt, et keegi nende naljast üldse aru saab.
"Iga mõistus on relv, mis on toruotsani tahtejõuga laetud." (O. Wilde)
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 11:49 |
|
|
Pole hullu,
ainus ,
mis mulle meelde jäi eilsest eurovisioonist olid poolpaljad t¹ellomängijad
Birgitil oli titanicu aegne kleit seljas,armas.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
mehuke
Algaja    Postitusi: 58
Registreeritud: 08.11.2006 Viimane külastus: 24.01.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 11:58 |
|
|
Vähemalt silmarõõmu naistele
I'm watching You!
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 12:30 |
|
|
puudub seisukoht,kuna pole arusaanud,millised kriteeriumid on seal olulised. Ise kipun arvama,et kõike otsustab lobby
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
vaarema
koristaja       Mees Postitusi: 1580
Registreeritud: 31.12.2006 Viimane külastus: 12.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 12:31 |
|
|
Teema on vales rubriigis, paremini oleks sobinud mingi "meditsiiniliste probleemide" või siis hädapärast "seltsielu" rubriik
|
|
Marchrabbit
Üks rahutu hing.       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 13:34 |
|
|
Eurovisiooni pole vaja liiga tõsiselt võtta.Selline õnn,et meie võidame või saame kõrge koha ei saa kindklasti igal aastal juhtuda. Sama kinnitab
ilmekalt ka soomlaste näide. Võibolla peaksid meie heliloojad ka rohkem puhkust võtma endale ja siis vahest harva mõne väga hea lauluga sinna
pürgima,mitte igal aastal lihtsalt midagi valmis punnitama.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|
vaarema
koristaja       Mees Postitusi: 1580
Registreeritud: 31.12.2006 Viimane külastus: 12.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 13:38 |
|
|
Välja mõtlesin, see teema sobiks suurepäraselt "spordi" alla
|
|
Mäx
Algaja    Mees Postitusi: 51
Registreeritud: 06.01.2008 Viimane külastus: 5.02.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 17:35 |
|
|
Eurovisioon ei olegi mingi grammy või emmy see on lihtsalt telesaade ning kui selle võidab mõni laul mis sulle ei meeldi siis ainuke asi mis on öelda
on et maitse üle ei vaielda. (NB ma tegelt ei mõtle et see on lihtsalt telesaade-seal liiguvad ju miljonid eurod ja tuhanded turistid, reklaam mida sa
saad teha oma kodumaale on üüratu, saates käib selline poliitika mide ÜROs kaa ei näe ning see "lihtsalt telesaade" on lõppenud kaa
rahvarahutustega, üldiselt on see Euroopa aasta meediasündmus ning iga endast lugu pidav meediaväljaanne kajastab seda mingit pidi ning lehed teevad
eraldi rubriigid-see on miljardiäri millest huvitub iga eurooplane ning, mis on väga emotsionaalne)
Isiklikult mulle meeldi Iirise komm. Leto svet ikka üldse peale ei lähe-minu meelest pole see üldse naljakas ning välismaalastele ilmselt kaa see
peale ei lähe kuna iga aasta näeb selliseid "naljategijaid, kes kaugele ei jõua. Välismaalased juu ei tea, et need kolm paksu meest on
tegelikult väga naljakad. Ise pean selliseid laule Eurovisiooni rüvetajateks, kes viivad Eurovisiooni maine alla.
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 17:38 |
|
|
to eelmisele: eee... millisest mainest sa siinkohal raagid?
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
moonlight
böööötaja.      Postitusi: 828
Registreeritud: 12.01.2008 Viimane külastus: 10.02.2008 Asukoht: mujal ... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 17:39 |
|
|
Ma pole viitsinud süveneda kas sel aastal valib rahvas või rahvusvaheline zürii, aga rahva valik oleks ilmselt Birgit Õigemeel, kelle
superstaarisaatevõit rahval suht värskelt veel mälus. Ise saadaksin nimelt kreisiraadio pundi, sest kogu see eurovisioonipalagan on minu arust oma aja
ära elanud, ning kogu sellele süsteemile tulekski näkku irvitada,,, mida maotuma looga, seda parem.
Ja Mäx, mis mainest Sa siinkohal räägid?
(sorry Pipi, et sõna-sõnalt )
|
|
Mäx
Registreeritud: 06.01.2008 Viimane külastus: 5.02.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 17:52 |
|
|
Moonlight ära muretse suurem osa küsitlusi juhivad kreisid ja tõepoolest rahvas saab see kord valid . Isegi lõuna Eestis saab valida (sealt meie
neiokõsõd juu tulidki). Maine all ma mõtlen seda halba mainet mille pärast inimesed nimetavad Eurovisiooni palaganiks. inimesed, kelle jaoks on see
palagan valivad juu tobedaid laule,et tsirkust saaks ning tänu tobetatele lauludele on see palagan.
|
|
rosita
Vaga vesi, sügav põhi...       Postitusi: 1587
Registreeritud: 12.10.2005 Viimane külastus: 28.05.2015 Asukoht: mere ääres Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 17:56 |
|
|
Unustasin isegi selle saate vaatamata ja ei ausalt öeldes ei kahetse ka, et nii läks.
Naine peab kõike tegema kaks korda paremini kui mees, kui tahab, et teda märgataks.Õnneks pole see raske. /Charlotte Whitton/
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 18:07 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Mäx
Moonlight ära muretse suurem osa küsitlusi juhivad kreisid ja tõepoolest rahvas saab see kord valid . Isegi lõuna Eestis saab valida (sealt meie
neiokõsõd juu tulidki). Maine all ma mõtlen seda halba mainet mille pärast inimesed nimetavad Eurovisiooni palaganiks. inimesed, kelle jaoks on see
palagan valivad juu tobedaid laule,et tsirkust saaks ning tänu tobetatele lauludele on see palagan.
ma ei ole toesti eurovisiooni aastaid eriti jalginud, aga need neiukosod olid taiesti tegijad tol aastal ju. ilased ja amelevad popid poisid, kes
nuuksuva haalega armuhyydeid teise popp-poisis jarele inisevad toesti mu maitse ei ole. kahjuks aga pedevisioon neid just soosib.
kelle jaoks tosiselt voetav aastamuusikasyndmus, kelle jaoks palagan.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
Mäx
|
postitatud 27.01.2008 kell 18:35 |
|
|
Kui Eurovisioon inisejatest poisikesi soosib, siis mind huvitab miks nad ei võida. Neiokõsõd polnud üldse edukad ning ma mäletan, et sel aastal oli
Eesti eelvoorus isegi laul, mis mulle meeldib (ma vihkan musti räppareid ja naise häälega laulvaid poisse). Ning oma eelmises postituses ma ei
rääkinudki, et see on tõsiselt võetav muusikasündmus. Need, kelle jaoks on see palagan, on jõudnud selle ära rikkuda. Pealegi kui sa ei vaata seda mis
sa siis kommenteerid-sa ju ei tea siis sellest mitte midagi.
|
|
moonlight
Registreeritud: 12.01.2008 Viimane külastus: 10.02.2008 Asukoht: mujal ... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 18:41 |
|
|
Ära on selle rikkunud hoopis see punktidejagamise süsteem, kus naabrid soosivad naabreid jne. Mulle ei tule ette ühtegi endise Jugoslaavia riigi poolt
esitatud normaalset laulu, aga finaali jõutakse ikka nelja-viie riigiga.
Üldse on see värk juba selline möga, et ma endale juba aastaid spetsiaalset selleks puhuks küll vaba aega varuda ei viitsi. Sada korda meelsamini
vaataks San-Remo festivali.
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck
|
|
Mäx
|
postitatud 27.01.2008 kell 19:26 |
|
|
Jap see on nüüd hea näide poliitikast Eurovisioonil.
Palun mitte tsiteerida vahetult eelnevat postitust. Tänan!
Delilah
|
|
Rashnu
tundehälvikust võltsvagatseja      Postitusi: 911
Registreeritud: 24.07.2007 Viimane külastus: 9.08.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 19:36 |
|
|
Mina vaatan Eurovisiooni sellepärast, et kuulata häid laule. Igal aastal umbes 5 ma ka näen-kuulen. Teinekord võib avastada isegi hea laulja, näiteks
Sertab Ereneri türgikeelsed laulud on suurepärased. Eesti koht huvitab mind kõige vähem. Eurovisiooni ei rikkunud ära mitte naabermaade hindamine,
vaid andetud klounid, kes enda arvates tõeliselt humoorikaid pärleid pilluvad.
"Iga mõistus on relv, mis on toruotsani tahtejõuga laetud." (O. Wilde)
|
|
AngelWithSword
Algaja    Postitusi: 2
Registreeritud: 27.01.2008 Viimane külastus: 14.02.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 20:29 |
|
|
seeaasta pole häid lugusid
|
|
moonlight
|
postitatud 27.01.2008 kell 20:35 |
|
|
Minu meelest seal 90 protsendi ulatuses vaid kloune liigubki viimasel ajal, ning aruharva, kui mõni normaalne lugu ära eksib.
No eelmisel aastal oli venelastel tegelikult tõesti hea lugu, aga üldiselt leiab vähe midagi sellist, mis üldse seda showd õigustab...
Siis, kui veel emakeeles pidi laulma, oli tegelt lahedam, tõsi küll siis kippusid iirlased pidevalt võitma...
Arvan, et sellepärast paar tundi teleka taga passida on selge ajaraiskamine. Vat eelmisel aastal sattusin tööl olema ja kuulasin raadiost, siis
Kivirähk-Juure kommidega, ning...teine asi kohe
Ja Rashnu, mina näen-vaatan Eurovisioonil seda, mida mina näen!!! , s.t. Sina ei peagi minuga üksmeelel olema
http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 20:47 |
|
|
see aasta pole tõesti midagi, aint krissu on tore oma military songaga, miks ei võiks kõik mehed sellse soenguga olla, kes tahab ma võin 2mindiga
sellise ajada
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
ratatosk
vabamõtleja          Postitusi: 2591
Registreeritud: 07.11.2003 Viimane külastus: 22.01.2010 Asukoht: Tartus, põhiliselt Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 22:18 |
|
|
Vaatasin seda laulude tutvustamise saadet ja ennäe imet, lausa kaks lugu jäid meelde. Kreisiraadio "Leto Svet", mis saab minu hääle ja Ska
Faktor "Real Big Money", mida on juba raadios palju mängitud. Kui saade läbi sai, siis oli esimene küsimus, et kas oligi juba kõik ja
ühtki meeldejäävat emotsiooni rohkem ei olnud.
Ja üleüldse, selleks, et Eurovisioon oleks tore vaadata, tuleb sõpradega kokku saada ning samal ajal viina võtta koos heade suupistetega.
-- all works are protected by GNU Free Document License --
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 22:21 |
|
|
Lisaks traditsiooniline omavaheline kihlvedu,vingete väljamõeldiste peale,mis selle võitja peab pärast korda saatma
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
Uss
tross       Postitusi: 1015
Registreeritud: 12.05.2004 Viimane külastus: 6.02.2010 Asukoht: EST Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 22:37 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ratatosk
Ja üleüldse, selleks, et Eurovisioon oleks tore vaadata, tuleb sõpradega kokku saada ning samal ajal viina võtta koos heade suupistetega.
Ja ära unusta teleka häält maha keerata ja Raadio 2 valjult mängima panna. Saab vähemalt kõhutäie naerda.
Aga tore lugeda, et keegi sellelt ¹laagrifestivalilt ka muusikalist elamust ootab ja seda analüüsida viitsib.
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.01.2008 kell 23:05 |
|
|
Masendavad lood. Eesotsas Õigemeele ja Värgiga võiks kogu kupatuse kuskilt alla saata. IGAV.
Kreisiraadio oli nii absurd, et selle peale ma ei hakka ka mõtlema mitte. Ma loodan, et noid siitmailt edasi ei hääletata. Kuigi kuuldavasti on nad
omale juba mõned poolehoidjad võitnud.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|