freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2008 kell 17:22 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
Aga roolijoodikuid võiks märgistada küll. Miks noil on õigused, aga noist hoidumaks õigust ei ole?
Minu pärast võiks nad maha lasta.Kuna aga EEsti on äärmiselt humaanne riik (eriti just kriminogeense seltskonna suhtes)siis oleks ilmselt mu ettepanek
võimatu täitmisele pöörata.Vähemalt siis võiks nad sellises ulatuses invaliidistada,et nad pole võimelised sõitma.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
hallhiir
pealinna tüdruk      Postitusi: 842
Registreeritud: 22.05.2006 Viimane külastus: 4.02.2018 Asukoht: EV suurimas linnas... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.02.2008 kell 15:31 |
|
|
to freelancer: sa justkui lugesid mu mõtteid on jah nii, et meie riigist on saanud lauslolluse, kuritegevuse ja ülbuse riik-sest meie põhiseadus
on ikka kohati nii absurdne
no mida peab kaitsma sellise inimese isikuandmeid, kes kimab linnatänaval 120-ga ringi-juua täis peaga kah loomulikult- ...just avalikustada tuleks
neid sest kaitsma peaks ju hoopis teiesi inimesi temasuguste eest
tavaline inimene, väikese kiiksuga
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2009 kell 20:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
Aga roolijoodikuid võiks märgistada küll. Miks noil on õigused, aga noist hoidumaks õigust ei ole?
Minu pärast võiks nad maha lasta.Kuna aga EEsti on äärmiselt humaanne riik (eriti just kriminogeense seltskonna suhtes)siis oleks ilmselt mu ettepanek
võimatu täitmisele pöörata.Vähemalt siis võiks nad sellises ulatuses invaliidistada,et nad pole võimelised sõitma.
Loomaaias murtakse linnul tiib et ta lendu ei tõuseks, äkki peaks roolijoodikul siis ka midagi murdma, et ta rooli ei läheks.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2009 kell 22:53 |
|
|
Mustikas
Kas ikka murtakse.Osadel minu teada ampudeeritakse viimane lüli kuid mõnel piisab ka sulgede kärpimisest.
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.05.2009 kell 22:56 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Mustikas
Kas ikka murtakse.Osadel minu teada ampudeeritakse viimane lüli kuid mõnel piisab ka sulgede kärpimisest.
Kas umbes nii, et küüned hästi lühikeseks või .... (pean silmas autojuhte, mitte linde loomaaias)
|
|
freelancer
|
postitatud 14.05.2009 kell 23:01 |
|
|
Myrk
Mina ütlesin oma seisukoha üheselt.Mul poleks midagi selle vastu kui nad maha lastaks-mõtlen roolijoodikuid.
|
|
garinee
Kasutaja     Postitusi: 296
Registreeritud: 10.05.2008 Viimane külastus: 3.06.2011 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.07.2010 kell 11:18 |
|
|
enamus autojuhid ei hooli enda ega oma lähedaste eludest, üksteisest mõõda kihutamised on Eesti teedel viimasel ajal hullemaks läinud.
Tallinn- Risti- Virtsu tee viib Saaremaale, kohati on tee tehtud justkui 3 rajaliseks, eriti suvel. Sõidan tihti sel maanteel ja ei saa aru kuhu nii
kiire. tean, et kihutavad praami peale, kuid seegi pole õigustatud teiste inimeste elusid ohtu viia. Arvan ka, et üksteisele tulede vilgutamisega
politsei eest, toob pigem meie liiklus kultuuri rohkem kihutajaid. Arvan, et kui näed autojuhist kihutajat tuleks ka niisama vilkutada, pidevas hirmus
vahele jääda, võtab ta ju ka hoo maha.
Suurtel hingedel on tahe, nõrkadel on ainult soovid
|
|