Marchrabbit
Üks rahutu hing.       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 18:30 |
|
|
Suitsetamine=ajaraiskamine?
Mida arvate sellisest matemaatikast?
1 sigareti suitsetamine võtab aega 10 minutit.
Keskmine suitsetaja tõmbab tööpäeva jooksul 6 sigaretti,ehk siis kulutab selleks 60 minutit.
Keskmiselt on ühes kuus 22 tööpäeva. See omakorda annab meile tulemuse,et suitsetaja kulutab 22-24 tundi kuus suitsu kimumisele.
Teisisõnu üeldes teeb ta kuus 3 päeva vähem tööd,kui mittesuitsetaja. Edasi võib juba keskmise palga alusel arvestada,mis see rahas tuleb.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|
renet
Friik       Postitusi: 1273
Registreeritud: 28.12.2003 Viimane külastus: 18.07.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 19:12 |
|
|
Sul on ilmselt palju aega, et jälgida teiste suitsetamisharjumusi ja tegeleda sellealase matemaatikaga.
Don't try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.
|
|
kerberos
Friik       Postitusi: 1245
Registreeritud: 31.01.2007 Viimane külastus: 31.01.2018 Asukoht: tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 19:38 |
|
|
vaidleks märtsijänesele natuke vastu.
sigaret põleb iseseisvalt10 minutit,kuid kui suitsetatakse siis see aeg on 5minutit isegi vähem isiklikult olen hakkama saanud 2,5 minutiga
krematoorium kuuleb! Teie tellite,meie põletame
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 20:11 |
|
|
Minu poolest on Märtsijänes tubli ja pealehakkaja.
Paluks ka teha teisi harivaid teemasidmis aega kulutavad.Peaks ajaliselt tegema statistikat ka inimese normaalse elutegevuse kohtaEt see
kulgeks vaheldusrikkamalt ära unusta sigaretti süüdata.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
Marchrabbit
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 20:33 |
|
|
Ma ootasin tegelikult tigedamaid vastuseid. Umbes selliseid  Põdura tervise tõttu pidin aastaid tagasi suitsetamisest loobuma. Tahaks
vaid lisada,et paljudes firmades on suitsetamiseks kindel aeg päeva jooksul. Kell tiriseb ja kõik võivad minna suitsetama. Pärast kell jälle tiriseb
ja kõik lähevad jälle tööle.Nagu Buchenwaldis. Samas on inimesi kes tõmbavad 10sigaretti tööpäeva jooksul,kulutades selleks just vähemalt 10 min
korraga ning jättes oma töö selleks ajaks lohakile.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 21:37 |
|
|
Milleks oodata tigedaid vastuseid.Elu koosnebki enamasti inimese omadest valikutest.Igaüks teeb enese jaoks valikud ise.Selleks ongi süstimine ja
triibutõmbamine kasulikum.Võtab vähem aega ja töötegemiseks jääb rohkem .
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
reetlik
Kasutaja     Postitusi: 189
Registreeritud: 26.12.2007 Viimane külastus: 13.03.2015 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.08.2008 kell 22:46 |
|
|
tõmban slimme,need põlevad kiiremini
olen teadlik tööaja raiskamises suhtes seega kohusetundlik
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.08.2008 kell 06:24 |
|
|
No mind näiteks veidi ärritab,kui suitsetaja läheb töö ajal suitsu tegema ja mittesuitsetajad peavad samal ajal ka tema töö ära tegema.Ja seda siis
mitu korda päevas.
|
|
KollaneOrav
Algaja    Postitusi: 32
Registreeritud: 29.07.2008 Viimane külastus: 23.08.2010 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.08.2008 kell 08:57 |
|
|
Ses suhtes on mittesuitsetajate olukord natuke kehvem, sest kui suitsetajad istuvad suitsuruumis ja suitsetavad 5 suitsu järjes´ning kulutavad sellele
50 mintsa, siis sellele ei vaadata viltu, kuna inimesed on tegevuses - teevad ju suitsu. Aga kui mittesuitsetaja istub 50 mintsa puhkeruumis lihtsalt
50 mintsa, siis sellele vaadatakse kui lihtsalt tühja panemisse.
Naine on võimeline kõigeks, ka heaks!
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.08.2008 kell 12:03 |
|
|
märtsijänes, kus selliseid sigarette tehakse, mis kestavad 10 mintsi? need peavad ikka eriliselt jämedad junnid olema
samas olen terve elu kadestanud inimesi, kes suudavad töötada ja suitsetada paralleelselt. kusjuured mõlemad käed võivad tegevuses olla
|
|
Marchrabbit
|
postitatud 15.08.2008 kell 16:23 |
|
|
Niisked suitsud põlevad kauem Tavaliselt kirglik suitsetaja ikka naudib oma sigaretti ja ei tõmba seda järjest ära vaid ajab sõpradega juttu
ning vaatab läbi akna,kuidas tema mittesuitsetajatest kolleegid tööd rabavad. Nii võib üks sigarett kesta ka rohkem,kui 10 minutit.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.08.2008 kell 17:03 |
|
|
märtsijänes täieti vale on arvata, et kirglik suitseataja naudib, mina võibolla naudin enamus meeldivad asju kuid tõeline korsten imeb oma sigareti
ahvikiirusel nii, et täiesti ebakompetentne vaatenurk jällegi sinu poolt!
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
Marchrabbit
|
postitatud 15.08.2008 kell 17:58 |
|
|
Kas mul on enne kaa olnud ebakompetentseid vaate-nurki? Väidan siinkohal,et kirglik sutisetaja ei lähegi suitsunurka niivõrd suitsukaifi otsima,kui
mõnusat äeaolemist nautima. Sigarett võib sõrmede vahel natuke aega niisama kah tossata. Peaasi kui saaks töölt eemale.
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.08.2008 kell 21:46 |
|
|
nojah, teema võiks viimase mõtteavalduse põhjal ümber sõnastada
võin olla eksiarvamusel, kuid näib, et keegi on suitsetamise maha jätnud (mingil põhjusel) ja see tekitab kahtlemata frustratsiooni.
samas võin pakkuda välja lahenduse ühineda suitsetajatega (akna taga) ning näiteks süüa soolapulki. või porgandit. ja mitte töötada.
lisan, et foorumikasutajate hulgas leidub inimesi, kes on loobunud seksist,
tunnetest, suhetest, söögist ja joogist.
lisatud: kahetsusega pean tõdema, et töö ajal ei saa suitsetada ega arvutit lõbutsemiseks kasutada. seksida samuti mitte
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2008 kell 00:52 |
|
|
Matemaatika on hea asi, saate arvutada mitu korda sexisite ja mitu suitsu sel ajal tõmbasite...
Ja kuna riided ka haisevad pärast tossutamist suitsu järele, tuleks riietumine ka maha jätta.
Igasugu pause peaks töölistele lubama. Ühed lähevad oma narkotuppa , teised lähevad tennist õue mängima......
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2008 kell 13:06 |
|
|
märtsijänes kui sa arvad,et suitsetajad tahavad töölt viilida siis sõnastagi see nii
aga mis kas mittesuitsetajad ei olegi siis laisad ega taha viilida, väga vale, mittesuitsetajad on sama laisad nagu ka laisad suitsetajad, vaja
lihtsalt jälle norida narkomaanide arvel kes riiki üleval peavad.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2008 kell 13:21 |
|
|
persse krt.!!!!
maisaa absull jännule pihta,,,,, nädal aega sulepead imeda, selleks et seoke totrus välja mõelda
ise suitsetan ja teen seda mõnuga, samas ei raiska aega üksnes sigaretile, s.t. võin samaaegselt näiteks lugeda või trükkida või midaiganes teha.
ainult suitsemine oleks jh ajaraiskamine.
|
|
reetlik
Kasutaja     Postitusi: 189
Registreeritud: 26.12.2007 Viimane külastus: 13.03.2015 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2008 kell 13:25 |
|
|
Peale selle,et ise matsu ei jaga ,paluks sul siin daamide juuresolekul mitte ropendada. 
|
|
Marchrabbit
|
postitatud 16.08.2008 kell 16:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
märtsijänes kui sa arvad,et suitsetajad tahavad töölt viilida siis sõnastagi see nii
aga mis kas mittesuitsetajad ei olegi siis laisad ega taha viilida, väga vale, mittesuitsetajad on sama laisad nagu ka laisad suitsetajad, vaja
lihtsalt jälle norida narkomaanide arvel kes riiki üleval peavad.
Suitsetajate hääl on siin palju tugevam,kui mittesuitsetajate oma. See
kuidas keegi oma tervist tahab rikkuda,on absoluutselt iga inimese enese asi.Lihtsalt on olemas teatud seltskond inimesi,kes otsivad pidevalt
võimalusi,kuidas elust kergemalt läbi libiseda ning võimalikult vähe tööd teha ja palju molutada. Suitsetamine on sellistele heaks ettekäändeks.
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2008 kell 17:06 |
|
|
Ma olen mõelnud ka,et peaks vist suitsetajaks hakkama.Kasulikum ju,kui mittesuitetaja olla-saab viilida
|
|
Marchrabbit
|
postitatud 17.08.2008 kell 09:24 |
|
|
Lohutuseks olgu seegi,et nii nagu kiilaspead saavad kammiraha panka vedada ja selle eest pärast Volga osta,jääb mittesutitsetajal suitsuraha alles. Ja
mitte vähe! Nii,et see palgaraha,mis suitsetajale töö ajal suitsetamise ees makstakse,kulub nagunii sigarettidele See on täiesti loogilises
seoses. Mida rohkem töö ajal suitsetad-seda rohkem viilid ja seda rohkem kulub ka raha sigarettide peale. Suitsumehe naisega on ka hea müramas
käia.Sest pärast jõuab ikka eest ära joosta,kuna suitsumehel on kopsud pigi täis ja ta ei jõua järele.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 19.11.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2008 kell 09:59 |
|
|
Võrratu teema välja mõeldud ja väga tore lugeda, kuidas Jänes seda edasi arendab
Kahju, et siin ei ole käteplaksutamise emotikoni
Töötan asutuses, kus igasugune suitsetamine on seadusega täielikult keelatud - ei mingit suitsunurka. Nii on mitteametlikuks suitsunurgaks kujunenud
sundventilatsiooniga ruum, kus töötab üks suitsetaja. Mul on vaja tööasjus väga palju suhelda just selle inimesega. Praktikas näeb asi välja nii, et
mul on jutt mehega pooleli, siis lendab sisse mõni kolleeg, kellel on just nüüd ja praegu vaja oma kõhv ära teha.
Loomulikult pean mina olema see, kes ruumist taandub. Ja paraku ei aita siin minu valjuhäälne viide tubakaseadusele
Ullike, elupõline mittenarkomaan, vahetevahel suitsetajate peale väga tige
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
Marchrabbit
|
postitatud 17.08.2008 kell 14:09 |
|
|
Nüüd on jälle suitsumeeste(naiste)kord siia teemasse mingi heledam kilakas lisada. Guttamax palun.... sinul tuleb see eriti hästi välja.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 19.11.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2008 kell 15:26 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: guttamax
............ei raiska aega üksnes sigaretile, s.t. võin samaaegselt näiteks lugeda või trükkida või midaiganes teha.
ainult suitsemine oleks jh ajaraiskamine.
Jajah, ja söömise ajal võiks ju näiteks sokke pesta sest milleks aega ainult mälumise peale raisata Püstijalu köögis kraanikausi
ees, praekartulipann kõrval kapiääre peal (sest milleks taldrikute pesemise peale aega raisata )
Vabandust, Jänes, et võtsin sõna väljaspool õiget järjekorda
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4499
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2008 kell 21:34 |
|
|
Kui töökohas on suitsetamine sallitud, siis mis matemaatika...
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|