Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2009 kell 17:44 |
|
|
Soovitage häid toite ja maitseelamusi
Kaste on toidule pärliks. Siin kaste kanalihale:
1 dl mett
1 dl apelsinimahla
3 spl sojakastet
0,25- 0,5 tl jahvatatud ingverit
0,5 tl kuivatatud basiilikut
keeda nad kokku 5 minutit
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2009 kell 20:31 |
|
|
lihtne ja hea toores kaste:
hapukoor
suts majoneesi
suhkur
sool
küüslauk
äädikat surts
paprikapulber
liha ja vorstikeste juurde.
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 00:01 |
|
|
Hautatud hapukapsad rosinate, mustade ploomide jm. käepärase kuivatatud puuviljaga, vahetult enne söömist võib lisada ka veel banaanivürhvleid...
sobib haneprae juurde...
kui nüüd keegi aitaks mul täna giljotineeritud hanel homme ka sulet seljast ära kitkuda, siis saaks õhtuks seda rooga küll
Minu au on minu truudus!
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 00:24 |
|
|
siin on yks imehea tomatisupp:
http://maitsev.wordpress.com/2008/04/14/kreemine-tomatisupp/
ma lisan juurde veel natuke punase pipra flakes, et vyrtsi juurde saada. imehea.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 1.12.2022 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 08:36 |
|
|
Jänese ja metskuldi liha sinepiga kokku määrida ja koos ahju panna- võrratu.
Ühe vaprus ja teise hirm annavad segunedes erilise meki.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 09:00 |
|
|
Seoses rebaste massilisusega, tuleb ka jänes rebasega asenda
Maitse kohta ei oska küll midagi öelda.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 1.12.2022 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 09:19 |
|
|
Latiga nõus. Omadest kogemustest lisaksin, et korralikult allaaetud rebane haudub pehmemaks ja maitseb mahlakamalt.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1776
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 17.05.2020 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 12:00 |
|
|
väga lihtne värk... paneeritud krabipulgad nende sirgete paksude makaronidega...vist panzani või mis ta nimi oli..siis midagi juurde ehk veel
kombineerida.
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
eip
Kasutaja     Postitusi: 231
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 5.03.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 12:42 |
|
|
värske lammas tumeda õlle-mustasõstra mopiga bbq ahjus
http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?uid=3630302167368767114&aid=1232599179&pid=1235056377854&uit=/Home.aspx$pid=1235056377854
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.02.2009 kell 16:26 |
|
|
üks meite pere lemmik lihamarinaad (kärab nii lambale kui seale, ehkki algupäraselt on loodud kalale ):
kaks kulinat sojakastet, kolm kulinat oliiviõli, omale sobivas koguses dijoni sinepit, musta pipart ja tüümiani.
sellega võib suure laiskuse korral vabalt piirdudagi. originaalretsepti järgi teeb head, kui eelnevale läigatada lisaks tomatipastat ning purustatud
küüslauguküünt. seegi on mitu korda järele proovitud ning lamba jaoks lausa kohustuslik!
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.02.2009 kell 13:10 |
|
|
Teen argitoite.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
kuvalda
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 794
Registreeritud: 13.03.2009 Viimane külastus: 2.01.2015 Asukoht: linnas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.07.2009 kell 22:16 |
|
|
Kapsarullid - aga kapsalehe asemel keerake see hakkliha mass rabarberi lehe sisse ja valmistage samama moodi nagu tavaliselt. Rabarberi lehed siis
soovitavalt nooremad Head isu .
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2988
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.07.2009 kell 22:56 |
|
|
Kas rarberilehed pole mürgised inimesele söögiks?
Ma nagu mäletan lapsepõlvest, et on. Või on mind viidud eksituse sisse?
|
|
cc
Friik      Postitusi: 3229
Registreeritud: 04.06.2009 Viimane külastus: 10.11.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.07.2009 kell 09:18 |
|
|
Rabarberilehed on kindlasati mürgised. Selles ei tohi kahelda. Tegelikult on need rabarberi pulgad või varred ka mürgised. Et mitte öelda
radioaktiivsed. Sest rabarber on selline taim, mis imab mullast radooni ja ladestab oma vartesse uraanimaaki. Selle pärast nõuka ajal venelased
kasvatasid rabarberit suurtel põldudel tuumajaamade kõrval. Et siis pärast rabarberivartest oma pomme ja asju teha. Ja lehtedest keedeti seda kummi,
millega tuumaallveelaevu kaeti, selleks, et neid vaenlase sonaritele nähtamatuks teha.
Muide, lehmad kes söövad rabarberit, nende piim läheb siniseks. Ja kui see hapuks lasta, siis võib sellega pead pesta vabalt. Kui kiilakaks tahad
saada.
Seetõttu ei olegi mõistlik rabarberit toiduks kasutada.
Kõik eelnev jutt on sula tõsi, sest ma ise olen selle teismeeas välja mõelnud.
Kõige parem maitseelamus:
kuum röstsai + sinihallitusjuust + tomat + roheline sibul
ja kõrvale ploomimahla.
Üks minu lemmiksööke.
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2988
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.07.2009 kell 14:10 |
|
|
ok.
Teg. tõsist juttu nii palju, et hetkel google arvas peamiselt kahte asja lakoonilise otsingu peale "rabarberilehed":
1) hulgaliselt retsepte teemal rabarberilehesupp etc
2) http://www.terviseleht.ee/200026/26_myrgised.php
Tsitaat:
Rabarber on küll esmajoones köögiviljataim, kuid suure oblikhappesisalduse tõttu on ta lehed väga mürgised. Rabarberilehed võivad põhjustada
oksendust, kõhuvalu, lihasekrampe. Organismi sattumine suures koguses võib kaasa tuua surma.
Maitseelamus ka - tomatileib: rukkipala, peale tomativiilud ja ohtralt pipart, soola.
|
|
Andrussa
Kasutaja     Postitusi: 371
Registreeritud: 24.05.2009 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.07.2009 kell 10:10 |
|
|
Kajakasupp!
Keeda kajakat kolm korda (umbes 8 tundi).
Siis võid minema visata koos kajaka ja potiga. Vot!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.07.2009 kell 21:01 |
|
|
shampinjonid sinihallitusjuustuga 20 minutiks ahju....parim snäkk ever!
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.07.2009 kell 17:27 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kuvalda
Kapsarullid - aga kapsalehe asemel keerake see hakkliha mass rabarberi lehe sisse ja valmistage samama moodi nagu tavaliselt. Rabarberi lehed siis
soovitavalt nooremad Head isu .
Tead, ma võin hakkliha keerata ka ajalehe sisse, kuid kui mul on kapsalehed, siis eelistan neid.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
night
Auväärne Kasutaja      Naine Postitusi: 657
Registreeritud: 26.02.2003 Viimane külastus: 5.12.2010 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.07.2009 kell 18:31 |
|
|
Soovitan kohe kõigile grillimishuvilistele...Igasugu liha ja vorstikeste kõrvale võite grillrestile panna ka snäkid. Katsetasin yht varianti ja
rahvale väga meeldis-kuivatatud ploomi ymber kerida viil peekonit ja siis varda otsa. Lihtne,aga kõigile meeldis
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.07.2009 kell 22:03 |
|
|
Eile proovisin, Aasia magusas kastmes- marinaadis 4 päeva seisnud kalkuni fileed malmpannil grillida. Esialgu pann kuumaks, õli ka natuke ja palad
pannile, kergelt mõlemilt poolt pruuniks, marinaad ka pannile ja võimsus kolmveerandile.
15 minuti jooksul, kaks x pöörasin ja valmis . Kerge salat kõrvale. Sobib ka kuiv punane vein.
ja eelmine, ploom peekonis on nämmm..
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
maritv
ikkagi inimene!       Naine Postitusi: 1491
Registreeritud: 04.01.2004 Viimane külastus: 18.06.2012 Asukoht: kuskil rentsli ja tähtede vahel Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.07.2009 kell 23:25 |
|
|
Üks neiudest, kellega ma Itaalias ühes korteris elasin õpetas mind tegema väga maitsvat ja lihtsat tomatisuppi.
Nimetet supi valmistamiseks on vaja enam-vähem võrdsetes kogustes tomatipüreed ja vett (viimast võib ka rohkem olla - oleneb, kui vedelat suppi
soovitakse), millele lisatakse keedetud odrakruupe, paar teelusikatäit fariinsuhkrut, ohtralt basiilikut ning soola-pipart maitse järgi.
Enjoy!
olõ-i tan tetä midä
elo iks lätt ummasuudu
eskina mul kõvva vidä
et om minnu ilma luudu
- Contra
|
|
kuvalda
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 794
Registreeritud: 13.03.2009 Viimane külastus: 2.01.2015 Asukoht: linnas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.07.2009 kell 08:52 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Andrew
Tsitaat: Algne postitaja: kuvalda
Kapsarullid - aga kapsalehe asemel keerake see hakkliha mass rabarberi lehe sisse ja valmistage samama moodi nagu tavaliselt. Rabarberi lehed siis
soovitavalt nooremad Head isu .
Tead, ma võin hakkliha keerata ka ajalehe sisse, kuid kui mul on kapsalehed, siis eelistan neid.
Aga sa enne proovi ja siis keera kasvõi raamatu kaante vahele seda hakkliha .
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.07.2009 kell 16:06 |
|
|
Lenini kogutud teosed sobivad ja siis see "Leib ja Kivid" või oli "Kivid ja leib"?
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.07.2009 kell 16:35 |
|
|
Võis läbipaistvaks kuumutatud otse peenralt võetud sibulahakatised,koos vartega,
võimaluse korral lisada juba valmis praetud kukeseened ,aga
kui on ,miks mitte lisada koort ja jahu
ja üldse mingi kaste
keedetud värskete mundris kartulite kõrvale munserdada.
Värskele kartulile,keetmise lõpu poole lisage jämedaid tillivarsi.
ps,siinkohal ei hakka eraldi välja tooma tilli ladinakeelset nimetust.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.07.2009 kell 16:47 |
|
|
Till on anethum graveolens. Proovige nii- hommikul ärgates tee tass kuuma jooki ja suur võileib. Sellega lähed peenra äärde ning tuunid võileiba
tilli, peterselli , sibula või muuga, mis käepärast kasvab. Bingo.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|