Terhen
Algaja   Naine Postitusi: 3
Registreeritud: 19.03.2009 Viimane külastus: 12.07.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.03.2009 kell 21:35 |
|
|
Vabastav hingamine
Olen paar aastat tegelenud teadliku/vabastava hingamisega ,osalenud nii individuaal-, kui ka grupiteraapias ja on tekkinud ettekujutus, et eriti
lõõgastav oleks seda harrastada väiksema rühmaga, kes natuke rohkem ka omavahel suhtleb. Nii et, kui te olete huvitatud aktiivsest suhtlemisest ja
mõnusas rühmas treenimisest, siis äkki ühineksime, et lisaks treeningule vahetevahel kohvitassi taga ka muljeid, kogemusi ja informatsiooni jagada.
Olmas pind rühmatreeningu läbiviimiseks.
Ei ole huvitatud inglitest ega müstikast, ega ka niisama kosjakuulutustest 
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 4.02.2017 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.03.2009 kell 23:56 |
|
|
Kardan et sinu kutsele vastus on siin nõrk, ma tunnen seda foorumit natsike , samas mõistan ka sinu kutset, kui eluvormi üht sisudest, kuid kahjuks
siin ei tegeleta tihti grupiharjutustega, kui siis naljaga.....
Üleüldse on praegu raske leida, selliseid olendeid.....
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 00:29 |
|
|
Meil on jah selle rühmhingamisega nats viletsad lood.Niipalju kui mina siin foorumis olen aru saanud siis hingamisharjutusi tehakse kodutute seas vaid
siis kui päti eest ära joostakse või kui õllekõhuga härrasmees su peale suguaktiks prantsatades langeb.
Jah pole seda rühma ühtsustunnet kui sellist.Isegi kokkukaid ei viitsi enam keegi jutuks võtta-veelvähem seda orgunnida.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 4.02.2017 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 01:25 |
|
|
Võibolla peaks kokuka ümber nimetama.......
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
Terhen
Registreeritud: 19.03.2009 Viimane külastus: 12.07.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 13:21 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: 2mustikas
Kardan et sinu kutsele vastus on siin nõrk, ma tunnen seda foorumit natsike.....
Tähh muretsemast, aga seda pole tõesti vaja foorumite hingeelu tunnen ka mina pisut ja masside tunglemist yhishingamisele ma ei oodanudki, aga
lootus sureb ju viimasena. Reeglina pole asi samises, vaid ikka tahtmises
|
|
habe
mõttetu mölaööbik      Postitusi: 3408
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 11.11.2020 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 14:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Terhen
Kas need inglid kippusid sulle kosja või tahtsid koos sinuga vabastavat hingamist harrastada?
Lihtsalt niisama tahaks teada!
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 15:16 |
|
|
Habe, ma arvan, et ei tasu ilkuda kuniks pole endal kogemust antud teemas... Ka mina suhtusin vabastavasse hingamisse skeptiliselt ajani, kuni mu elus
tekkis hetk, kus ma tundsin, et enam nii jätkata ei suuda, olin kildudeks puru ja kogu elu tundus kukkuvat mulle rõhuvalt selga, lömastades oma
negatiivsuse ja pahupoolega - ja see kahjuks ei olnud just väga hiljuti... Üks lähedane inimene soovitas vabastavat hingamist, saamaks tagasi rahu ja
tasakaalu, soovi elada - ei, see ei ole võlurohi, kuid see ON abiks, kui tunned, et maailma variseb kokku. See annab jõudu, energiat, soovi jätkata
isegi siis, kui igasugune edasiminek tundub mõttetu
Seega, teemaalgatajale tänusõnad, et info siia üles pani.
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
habe
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 11.11.2020 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 15:27 |
|
|
Väga karm reaktsioon, ma nendiks!
Asjasse mittepühendatuna (hingan küll, aga ei tea, kui ja keda vabastavalt) ei saanud ma viimasest reast muhvigi aru ning palusin selgitust.
Potentsiaalse algatusega ühinejana on mul eeldatavalt õigust ju uurida, kes seal asjatavad ja mis asju ajavad...
Miks sa taod küsija suu pihta???
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 15:29 |
|
|
Vabandust, ei võta rohkem sõna
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
MorganLaFey
Imekaunis Adelina       Postitusi: 1352
Registreeritud: 26.12.2007 Viimane külastus: 7.08.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 15:46 |
|
|
Mina sain süveneva katkioleku tunde puhul abi näiteks kooliminekust.
Keskkooli ajal käisime sõbrannaga paar korda uurimas erinevaid...emm...harjutustunde vms ja põhimõtteliselt on vabastav hingamine, jooga jms tõesti
kasulikud, sest need on minutid, mille inimene pühendab iseendale.
Aga mulle ei sobinud, füüsiline rabelemine andis rohkem tulemusi.
..:://I was an atheist, until I realized I was God!\::..
http://www.studentsoftheworld.info/sites/tv/img/25381_21113_Happy_Bunny_hating_you.jpg
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 15:55 |
|
|
ma yhineks kyll selle grupi ja kohviga aga no kaugel olete. vabastavast hingamisest on mul vaga painajalikult ponev kogemus, millele ma pole veel
selgitust leidnud, aga ehk mone aja parast on rohkem voimalik vabamas vormis oma meele ja kehaga tegeleda.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
habe
|
postitatud 20.03.2009 kell 16:05 |
|
|
Rõõmustades koos Sinuga selle üle, et Su kriis hingamise abil üle läks, sama pean ometi tõdema, et ei näe sidet hingamise - inglite, nagu ka
hingamise - kosjakuulutuste vahel. Ilmselt tuleneb see mu piiratusest, millega seoses siirdun nüüd häbenema ja edasiselt teemat ei reosta.
|
|
dex
;)     Postitusi: 990
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 19.08.2019 Asukoht: Valhalla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 16:14 |
|
|
Näib, et isand Habe pani seekord veits võssa . Aga ära muretse varem või hiljem tulevad Free ja Piloot ja aitavad Su hädast välja .
Ise soovitaks hingemurede korral ennast korralikult lampi juua. Üks mu endine ülemus nimetas seda pinna siledaks joomiseks.
Hingemured asenduvad mingiks ajaks ihumuredega ja kui ka need päeva või paariga (sõltuvalt inimesest) üle lähevad, siis ärkad järgmine päev rõõmsa ja
roosana.
When all you have is a hammer, everything looks like a nail.
|
|
skydancer
Kasutaja    Postitusi: 363
Registreeritud: 02.03.2009 Viimane külastus: 16.06.2009 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 20:28 |
|
|
Mina olen sügavate probleemide puhul saanud abi sõprade ja tuttavate seltskonnast ja seejuures mitte et hakkaksin kurtma ja asjaolusid lahkama, vaid
hoopiski keskendun sellele, mida räägib tema oma elust ja püüan koosviibimisse anda oma maksimaalse panuse lõbusust ja suhtlemisrõõmu. Toimib
ülitõhusalt 
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.03.2009 kell 20:49 |
|
|
Dex
Olen kohal ja pean sulle ilmselt valmistama pettumuse.Mis puudutab oskusesse hingata siis paljud inimesed vaatavad selle oskuse üle kui õin ilmselt
elementaarsesse oskusesse.Samas võib ilmselt öelda ilma liialdamata,et suurem osa inimestest ei oska hingata.
Pean lisaks eelnevale veelkordselt sulle pettumuse valmistama.Olen ka ise läbinud koolituse ,mis õpetas hingama´ja nüüd tagantjärele ei ole seda
kahetsenud.
Lootsid ilmselt ilkumist-ei vedanud.
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.03.2009 kell 08:30 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Meil on jah selle rühmhingamisega nats viletsad lood.Niipalju kui mina siin foorumis olen aru saanud siis hingamisharjutusi tehakse kodutute seas vaid
siis kui päti eest ära joostakse või kui õllekõhuga härrasmees su peale suguaktiks prantsatades langeb.
Jah pole seda rühma ühtsustunnet kui sellist.Isegi kokkukaid ei viitsi enam keegi jutuks võtta-veelvähem seda orgunnida.
OT: Kuidas sa võid kindel olla,et pole moodustatud eraldi grupeeringuid
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
freelancer
|
postitatud 21.03.2009 kell 20:44 |
|
|
Tiivitaavi
Nagu sa võibolla mäletad,küsisin ma korra foorumis,Mitu inimest minimaalselt moodustavad Kodutute kokkutuleku.
Kas sa tõesti arvad et viitsiksin seda kirjutada ainult selleks,et kontrollida oma klaveri töökorrasolekut.Isegi kärbsed ei roni niisama teineteisele
selga.
Tähtis on alati kui omad infi.See ei tähenda et võid seda usaldust kurjalt tarvitada.
|
|
Terhen
|
postitatud 21.03.2009 kell 21:06 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: habe
Kas need inglid kippusid sulle kosja või tahtsid koos sinuga vabastavat hingamist harrastada?
Lihtsalt niisama tahaks teada!
habe, habe, hinga korra pilt taskusse ja saad teada
......tundub, et teil siin on lõbus rahavas, isegi ilkujad ei oma eriti teravaid hambaid. Mis puudutab vabastavat hingamist, kui sellist, siis sead
teemat ei algatanud ma ainult selleks, et muredele lahendust leida, vaid selleks, et leida mõttekaaslasi, kes oma elamust ka jagada sooviksid, endal
ntx kogemus kahe erineva treeneriga totaalselt erinev.
|
|
freelancer
|
postitatud 21.03.2009 kell 21:26 |
|
|
me olemegi tõsise ellusuhumisega
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.03.2009 kell 22:23 |
|
|
......tundub, et teil siin on lõbus rahavas, isegi ilkujad ei oma eriti teravaid hambaid. ..
seekord sa paasesid ysna kergelt! tavaliselt me veame uustulnukaid labi sopa ja sita, et kindlaks teha ellujaajad ja pohjaminejad.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
tiivitaavi
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.03.2009 kell 09:22 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Tiivitaavi
Nagu sa võibolla mäletad,küsisin ma korra foorumis,Mitu inimest minimaalselt moodustavad Kodutute kokkutuleku.
Kas sa tõesti arvad et viitsiksin seda kirjutada ainult selleks,et kontrollida oma klaveri töökorrasolekut.Isegi kärbsed ei roni niisama teineteisele
selga.
Tähtis on alati kui omad infi.See ei tähenda et võid seda usaldust kurjalt tarvitada.
Jah tean,kaks.
|
|
habe
|
postitatud 23.03.2009 kell 08:33 |
|
|
......tundub, et teil siin on lõbus rahavas, isegi ilkujad ei oma eriti teravaid hambaid. Mis puudutab vabastavat hingamist, kui sellist, siis sead
teemat ei algatanud ma ainult selleks, et muredele lahendust leida, vaid selleks, et leida mõttekaaslasi, kes oma elamust ka jagada sooviksid, endal
ntx kogemus kahe erineva treeneriga totaalselt erinev.
No nii, häbenesin ära! Mulle väga meeldis Su vastus. Tahtsin väga näha, kes reklaami taga on ja sellest siis ka veic provotseerivad meeleavaldused.
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 15.12.2020 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.05.2009 kell 19:33 |
|
|
Olen paar aastat tegelenud teadliku/vabastava hingamisega ,osalenud nii individuaal-, kui ka grupiteraapias ja on tekkinud ettekujutus, et eriti
lõõgastav oleks seda harrastada väiksema rühmaga, kes natuke rohkem ka omavahel suhtleb. Nii et, kui te olete huvitatud aktiivsest suhtlemisest ja
mõnusas rühmas treenimisest, siis äkki ühineksime, et lisaks treeningule vahetevahel kohvitassi taga ka muljeid, kogemusi ja informatsiooni jagada.
Olmas pind rühmatreeningu läbiviimiseks.
Kas ikka see, inimene omab vastavat kvalifikatsiooni, et omada õpilasi. See et oled ise tegelenud, ei anna garantiid, et oskad teisi juhendada. Siin
võib igavesti ööbikuid kuulama minna, rääkimatta inglite nägemisest.
.
|
|
tiivitaavi
|
postitatud 06.05.2009 kell 20:01 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: dex
Näib, et isand Habe pani seekord veits võssa . Aga ära muretse varem või hiljem tulevad Free ja Piloot ja aitavad Su hädast välja .
Ise soovitaks hingemurede korral ennast korralikult lampi juua. Üks mu endine ülemus nimetas seda pinna siledaks joomiseks.
Hingemured asenduvad mingiks ajaks ihumuredega ja kui ka need päeva või paariga (sõltuvalt inimesest) üle lähevad, siis ärkad järgmine päev rõõmsa ja
roosana.
Kuidas palun,-ennast lampi juua-hingemured asenduvad -ihumuredega-
seejärel 1-2 päeva ja jlle -roosa ja rõõmus-.Uskumatu!
Paluks koheselt strateegilist plaani,kuidas see praktikas läbi viia.
Mustadeks päevadeks
|
|
night
Auväärne Kasutaja      Naine Postitusi: 657
Registreeritud: 26.02.2003 Viimane külastus: 5.12.2010 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.05.2009 kell 23:38 |
|
|
Kahju,et teema soiku jäi.. Tahaks rohkem kuulda ja võibolla ka proovida
|
|