sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.07.2009 kell 22:35 |
|
|
loe meeste kirjutatud ilukirjandust.
tuleb ehk kasuks.
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.07.2009 kell 23:32 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Pipilota
ma moistan, aga elu ei saa alati moistusega votta. monikord on vaja teatud asjades ka sydamehaalt kuulata.
pealegi ei tea me kunagi, mida yks puudega laps voib maailma heaks teha.
sorry, aga ma hetkel votan suht isiklikult. mu mehe peres esineb autismi ja vaga lahedalt, kas ma oleks pidanud siis tema maha tombama? kui mu laps
nyyd autist synnib, siis kas ma pean maailma eest varjule tombuma ja terve elu oma valikut kahetsema? hoolimata selles, et voibolla mu voimalik
autistlik lapsuke on tegelikult geenius ja inimesed saavad sellest alles hiljem aru....?
Pipi,sa oled suure hingega,aga mina ei suudaks endale andestada sellist valikut ja jääksin elu lõpuni end süüdistama.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 01:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ritshard
Palun öelge naised mille jägi te valite mehi? kas kui rikas või vaene ta on. palun vastake ausalt. või on veel mingi kolmas asi.
Nujhh,, pole kyll peris naene, aga arvan, et rikkuse järgi ikka.
M6ni arvab rikkuseks papi(nunäit skinpisimumm ja veel m6ned paneks vaimulikku), aga n6ni arvaks, et rikas on see, kes hommikul avastab, et voodi on
alles ja ise elus ja sittakah, eksole...
et ikka rikkuse järgi, sest muidu ma isegi sugu poleks muutma hakand, eksole
krt. kes viina toob
http://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
http://www.youtube.com/watch?v=lIMftqKgWLs
http://www.youtube.com/watch?v=aoEkw02VuvM
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
http://www.youtube.com/watch?v=9yAeJemoTXg
http://www.youtube.com/watch?v=oAm5sZrkgMM
http://www.youtube.com/watch?v=dl3njU44KoE
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 09:39 |
|
|
mina mõtlesi kolmandat asja kas ka naised mehe hinge kunagi vaatavad. ja kas teile see ka midagi tähendab või ainult need kaks asja ja ja kolmas mida
teie mõtlete. ja kas teile on mehe välimus tähtis võin tähtsam sisemine ilu.
kõik on tähtis...isegi iseloom kõik oleneb sellest, mida igaüks endale vaid olulisemaks peab, kuidas asju järjestab...
ja asi algab keemiast....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 10:02 |
|
|
Kõige olulisem on, et inimesega koos oleks hea olla - kõik algab sellest nö. klapist kahe inimese vahel.
Muu kõik ON teisejärgulne!!
Ilma rahata (vähesega) saab elada - ehitamata õhulosse ja arvestades reaalsusega, KUID ilma turva-/heaolutundeta kaaslasega koos olles, mitte!
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 11:31 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiivitaavi
Tsitaat: Algne postitaja: Pipilota
ma moistan, aga elu ei saa alati moistusega votta. monikord on vaja teatud asjades ka sydamehaalt kuulata.
pealegi ei tea me kunagi, mida yks puudega laps voib maailma heaks teha.
sorry, aga ma hetkel votan suht isiklikult. mu mehe peres esineb autismi ja vaga lahedalt, kas ma oleks pidanud siis tema maha tombama? kui mu laps
nyyd autist synnib, siis kas ma pean maailma eest varjule tombuma ja terve elu oma valikut kahetsema? hoolimata selles, et voibolla mu voimalik
autistlik lapsuke on tegelikult geenius ja inimesed saavad sellest alles hiljem aru....?
Pipi,sa oled suure hingega,aga mina ei suudaks endale andestada sellist valikut ja jääksin elu lõpuni end süüdistama.
Ma ei tea, aga mina siiski olen pipiga ühte meelt, selline asi tuleks kõne alla juhul, kui mees ise põeks mingit haigust, ja ta sellest teadlik, et
järglased on ohus. Elus pole mingit garantiid selles vallas. Enese süüdistamine on siin, küll viimane asi.
Ja pisimimmiga sada protsenti nõus, kõik algab usaldusest, ja sellest kas mul on mehega hea, või pole.
.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|
SexyGirl18
Kasutaja     Postitusi: 228
Registreeritud: 01.06.2009 Viimane külastus: 30.11.2010 Asukoht: Seal kus on rahu ja vaikus Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 11:35 |
|
|
kunagi oli see teema siin ju kui ma ei eksi.Aga see on nüüd see koht kus ma ütlen, et see teema mille järgi, kuidas veel?on nii läbi nämmutatud, et
hoia ja keela mu silmad ei viitsi lugeda ja mu näpud ei viitsi trükkida
aga kuna pipi vastas millalgi, et kolmanda järgi siis pigem vastan neljanda järgi
ja ütlen, et RAHA ei ole alati esmatähtis mitte minu jaoks.
no ei saa panna kõike seda mis liigub
|
|
habe
mõttetu mölaööbik      Postitusi: 3411
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 11:56 |
|
|
Palun öelge naised mille jägi te valite mehi? kas kui rikas või vaene ta on. palun vastake ausalt. või on veel mingi kolmas asi.
Kunagi üks mu tuttav rääkis, kuidas ta kavatses endale naist valida: hästi suure ja hästi lolli.
hästi suure, et tööd rügada jaksaks ja
hästi lolli, et abikaasa laisklemist tähele ei paneks...
Kas pole see ajuti kriteeriumiks ka mehe valikul?
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
|
|
MorganLaFey
Imekaunis Adelina       Postitusi: 1352
Registreeritud: 26.12.2007 Viimane külastus: 7.08.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 15:05 |
|
|
Vahest kindlasti on. Sõltub ju mis otstarbeks meest vaja, levib see kurikuulus linnalegend, et naistele on tarvis kaht meest - üks oleks pisaraid
lahistav ja õrn, oi kui õrn, don juan, teine aga õline põrguingel (või mõnesse vähema tähtsusega tsikliklubisse kuuluv kant), kes hellaks läinud naist
natuke juustest sakutades noomiks.
Et kui on remont plaanis, siis paned ruttu kuulutuse üles, otsin mehist meest, pead jaksama probleemideta tõsta pesumasinat ja seinu maha lõhkuda ning
kõik vajaliku omast taskust kinni ka maksma samal ajal kui mina sõbrannadega rõdul mojitot joon. PS! IQ võib olla kinganumbrist väiksem.
..:://I was an atheist, until I realized I was God!\::..
http://www.studentsoftheworld.info/sites/tv/img/25381_21113_Happy_Bunny_hating_you.jpg
|
|
Ginger
Algaja    Postitusi: 24
Registreeritud: 04.03.2009 Viimane külastus: 9.09.2009 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.07.2009 kell 15:26 |
|
|
Kehtestatud kriteeriumid lendavad õhku, kui mingi hetk avastad, et mingi hall ollus on su külje alla roninud ja varsti ei olegi enam hall ollus vaid
just see kõige kõige täiesti arusaamatul põhjusel.
"Armastan kangesti päikeseloojanguid. Tule, lähme vaatama üht päikeseloojangut..." Antoine de Saint-Exupery: "Väike prints"
|
|
gezelleken
Algaja    Postitusi: 89
Registreeritud: 16.08.2009 Viimane külastus: 8.08.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2009 kell 23:21 |
|
|
Mulle meeldib mehi jahtida. mehe valiku puhul on mulle oluline esiteks välimus - sinised silmad ja suhteliselt sirge kujuga nina, lisaks ilusad
randmed ja kukal. Teiseks kui mehe välimus meeldib, siis jälgin mõnda aega eemalt, kuidas ta ennast üleval peab - kui vaatab igale ilusamale tibile
järgi, siis on kriips peal temaga. Kui suhtleb sõpradega ja naisi ei vaata näljase näoga, siis algab mäng selle mehega. Ja kui tuleb välja, et mees on
intelligentsem kui mina ning meie huumorisoon on sarnane, siis olen kadunud hing. Tavaliselt aga selliseid ei leia, kuigi käin tihti väljas. Poole
aasta jooksul vast kord kohtad sellist ja siis on ta ka inglane. Ja eesti mehed süüdistavad mind selles, et ma olen tüüpiline tibi, kes ajab raha
pärast välismaa mehi taga. Kuigi ainus teema, mida nad ise valdavad, on see kui rõve nende eksnaine oli ja kuidas nende süda purustati. Hale!
|
|
Madame
Kasutaja     Naine Postitusi: 366
Registreeritud: 13.08.2005 Viimane külastus: 21.07.2011 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 10:33 |
|
|
käitumine,olemus, välimus, tõekspidamised...
keemia
isiklik sümpaatia
rahakoti paksus pole tähtis - peaasi et ei oleks ülalpeetav mees.
|
|
testitud.parm
Kasutaja    Postitusi: 343
Registreeritud: 02.08.2009 Viimane külastus: 9.04.2014 Asukoht: Lõunas mägedes Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 14:10 |
|
|
Tsitaat:
Ja eesti mehed süüdistavad mind selles, et ma olen tüüpiline tibi, kes ajab raha pärast välismaa mehi taga. Kuigi ainus teema, mida nad ise valdavad,
on see kui rõve nende eksnaine oli ja kuidas nende süda purustati. Hale!
Tüüpiline tibi jutt siin foorumis. Ise lõhud mõnel kutil südame ära ja siis veel kekkad ka selle üle. No mida selle peale öelda, võtab kohe sõnatuks.
No kas ma peaks siis ütlema, et mu eks oli nii musi, et mulle haiget tegi, tra küll, see ajab lausa s.ta keema. Eks ikka briti poismehed ja itaalia
sõstrasilmad ole meist paremad, eks nad pritsivad rohkem pappi ja süstivad kvaliteetsemat spermat.
Nõu küsi tarkade käest, kes teemat valdavad, mitte võhikute käest!
|
|
gezelleken
Registreeritud: 16.08.2009 Viimane külastus: 8.08.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:10 |
|
|
Ma ei lõhu südameid, olen kõigi vastu aus olnud. Aga eesti petetud mehed ei usu ausust, vaid üritavad endale vastuvõetavaid vabandusi välja mõelda
sellele, miks nad enam naiste hulgas populaarsed pole. Naised on litsid või piprad. Eesti mehed tahavad frigiidseid naisi ja hädaldavad siis, et
kodus keppi ei saa ja sellepärast peavad armukesi pidama. Seksuaalselt aktiivsed naised hirmutavad neid, sest klassifitseeruvad litside alla kõik
ühiselt, mis siis et mõni lits on kogu kümneaastase kooselu jooskul truu olnud.
Need, keda ma jahtinud olen, on saanud ilusa mälestuse oma ellu. Kaugsuhetesse paraku ma ei usu.
|
|
gezelleken
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:12 |
|
|
Ja kvaliteetsemat spermat ma isegi usun, et saaks neilt. Raha pole aga kunagi mind huvitanud. Eeldan, et igaüks peaks ise oma elu eest hoolt kandma.
|
|
testitud.parm
Registreeritud: 02.08.2009 Viimane külastus: 9.04.2014 Asukoht: Lõunas mägedes Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:36 |
|
|
Tsitaat:
Ma ei lõhu südameid, olen kõigi vastu aus olnud. Aga eesti petetud mehed ei usu ausust, vaid üritavad endale vastuvõetavaid vabandusi välja mõelda
sellele, miks nad enam naiste hulgas populaarsed pole.
Ega seda ausust tõesti ei usu, kui oled igalt poolt mitu ränka hoopi saanud. Suhte alguses räägivad kõik, et nad on ausad ja truud. tyra kui paugu ära
saad, siis ei oska enam midagi öelda, ega mõelda.
|
|
gezelleken
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:41 |
|
|
Me kõik kanname oma kogemusi kaasa igasse järgmisse suhtesse. Minul on kogemused petvate meestega, sinul naistega. Sellest ei saa veel järeldada, et
kõik on ebaausad. Ausus lihtsalt tundub ebareaalne, kui ise nii ei teeks ega käituks, kas pole?
|
|
cc
Friik      Postitusi: 3228
Registreeritud: 04.06.2009 Viimane külastus: 10.11.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:41 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: gezelleken
Ja kvaliteetsemat spermat ma isegi usun, et saaks neilt. Raha pole aga kunagi mind huvitanud, olen juba ühte eesti meest üleval pidanud. Edaspidi
eeldan, et igaüks peaks ise oma elu eest hoolt kandma.
Krt, siin paljud naised räägivad, et nad on elu jooksul mitut meest ülal pidanud jne. Aga ma ei saa aru, et mida selle all mõeldakse. Tegu on siis
materiaalse ülal pidamisega? Umbes nii, et naine rügab päevad läbi tööl...aga mida mees siis sel ajal teeb?
Keegi võix selgitada mulle ka, kuidas see ülal pidamine välja näeb...
|
|
gezelleken
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:44 |
|
|
Mees samal ajal käib kõrtsis, joob ise ja teeb välja sõpradele ja oma armukestele.
|
|
testitud.parm
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:47 |
|
|
Kui mul ikka kindel tüdruk keda ma armastan, siis olen talle TRUU. Ma ei jookse siis ühegi juhtuva seeliku järele, et talle taha panna. See kuidas
viimati minuga käituti, siis foorumis minu teemat
mida teha edasi.
|
|
cc
Friik      Postitusi: 3228
Registreeritud: 04.06.2009 Viimane külastus: 10.11.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:49 |
|
|
Kuidas ta saab kõrtsis käia, kui ta tööl ei käi ja raha ei teeni. Siis on naine ise süüdi, et mehele raha annab.
Ma küll naisele raha ei annaks, selleks et mööda kõrtse laaberdada. 
|
|
madu
ületamatult kitsarinnaline       Postitusi: 2415
Registreeritud: 09.07.2003 Viimane külastus: 18.10.2012 Asukoht: seal, kus internet Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 15:53 |
|
|
Nu mul oli nii, et alguses oli eksmees töötu, seega jäi kõik materiaalne pool minu õlule.
No ja hiljem oli ju mugav enda palga eest oma hobide/sõpradega tegeleda.
Jah, ise olin loll. A seal oli teisi tegureid ka, millest olen siinses foorumis juba rääkinud.
"Isane peab olema karvane, haisev ja väga resoluutne."
Aleksei Turovski, Drosophilate (äädikakärbeste) partnerivalikust
|
|
gezelleken
|
postitatud 17.08.2009 kell 16:10 |
|
|
Vastavalt traditsioonidele peab ju naine olema see, kes perekonda koos hoiab. Kui mees petab - on naine süüdi. Kui mees maha jätab - on naine süüdi.
Läksid lahku mehest - järelikult ebaõnnestusid naisena.
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 16:35 |
|
|
Eks seal on ikka kolmas,neljas ja viies asi jne....Kõigepealt ikka peaks mees puhaste riietega olema,kasitud,et ei haiseks.Ei tohiks üleliia alkot
tarbida ja tore oleks veel,kui suitsu ka ei teeks.Kas on vaene või rikas,see ei oma tähtsust.Päris töötu või kodutu ei peaks ta ka küll olema.Ei pea
ilueedi olema,peaasi,et ilusa hingega ja tark ning sõbralik.Nu selline on vaid minu maitse,aga igal oma maitse.....
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2009 kell 22:25 |
|
|
See kolmas ja hästi tõsine asi oleks-
et teaks kui suure silmaga võrguga saab sillisid püüda.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|