kassiproua
Algaja    Naine Postitusi: 9
Registreeritud: 05.06.2010 Viimane külastus: 20.06.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2010 kell 11:17 |
|
|
Reaalne või mitte..
Kas on võimalik,et üks inimene võib mingite kaartide kaudu,või posijate kaudu (viies neatava inimese isikliku asja talle) manada kellegile
haigust..halba enesetunnet,ebaedu...puutun kokku sellise inimesega..kes on ohver...momendil on ta ühenduses Vigala Sassiga..kes "kaitse"
peale peaks panema...minu jaoks on see kuidagi uskumatu..ma ei mõtle loomulikult et ta valetaks...aga kas kellegil on kokkupuudet sellist sorti
asjadega?
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2375
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2010 kell 11:26 |
|
|
Endiselt võin sooviatele tulevikku ennustada, manada ja posida.
|
|
say
Kasutaja     Postitusi: 311
Registreeritud: 31.01.2008 Viimane külastus: 4.05.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2010 kell 15:16 |
|
|
Must maagia tuleb ringiga tagasi,alati!
reality is priceless
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2010 kell 19:55 |
|
|
Mulle on needus peale pandud: 2 kuu jooksul rüüstati 3 korda maakodu...traktor varastati ära... autole sõideti sisse, pollarid osteti ära ja mind
üritati süüdlaseks teha... põhilangevari ei avanenud - maandusin tagavaraga... naine nõudis lahutust (õige - see viimane oli õnn tegelikult) jne., ei
viitsi rohkem loetleda... aga nõid võttis needuse 350 EEK-u eest maha ja tema poolt õnnistatud hõbesõrmust kannan seniajani kaitseks...
Minu au on minu truudus!
|
|
sarvekandjanaine
Algaja    Postitusi: 58
Registreeritud: 12.02.2008 Viimane külastus: 6.02.2015 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2010 kell 22:07 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kassiproua
Kas on võimalik,et üks inimene võib mingite kaartide kaudu,või posijate kaudu (viies neatava inimese isikliku asja talle) manada kellegile
haigust..halba enesetunnet,ebaedu...puutun kokku sellise inimesega..kes on ohver...momendil on ta ühenduses Vigala Sassiga..kes "kaitse"
peale peaks panema...minu jaoks on see kuidagi uskumatu..ma ei mõtle loomulikult et ta valetaks...aga kas kellegil on kokkupuudet sellist sorti
asjadega?
Kaardid,mis kaardid...?mul on monte farberi karma kaardid... 
|
|
olevt
kasutu       Postitusi: 2500
Registreeritud: 27.06.2006 Viimane külastus: 12.07.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 17:56 |
|
|
Kõik on võimalik ja kõik on reaalne, kui sellese raudkindlalt uskuda. On kirjeldatud tänapäeva ürgaja tasemel viibivate inimeste puhul, kuidas seal
kohalik nõid kellelegi surma peale pani ja varsti too surigi ära - ilma mingi erilise nähtava põhjuseta.
|
|
guttakax
Algaja   Mees Postitusi: 61
Registreeritud: 05.05.2016 Viimane külastus: 10.09.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 18:36 |
|
|
Vodoo on vägagi reaalne Hetkel palatid küll täis, aga saada oma cv, ning üritan aidata! 
|
|
olevt
Registreeritud: 27.06.2006 Viimane külastus: 12.07.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 19:06 |
|
|
Tundub, et püüad meeleheitlikult vaimukas olla. No noh...
|
|
guttakax
Algaja   Mees Postitusi: 61
Registreeritud: 05.05.2016 Viimane külastus: 10.09.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 19:30 |
|
|
Miks meeleheitlikult? v nujahh..meeleheitlikult üritan foorumit elustada...oodata kasvõi kommi, et sina selle põhja lasidki või midaiganes! 
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 19:38 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sales
Mulle on needus peale pandud: 2 kuu jooksul rüüstati 3 korda maakodu...traktor varastati ära... autole sõideti sisse, pollarid osteti ära ja mind
üritati süüdlaseks teha... põhilangevari ei avanenud - maandusin tagavaraga... naine nõudis lahutust (õige - see viimane oli õnn tegelikult) jne., ei
viitsi rohkem loetleda... aga nõid võttis needuse 350 EEK-u eest maha ja tema poolt õnnistatud hõbesõrmust kannan seniajani kaitseks...
Siin küll pole mitte mingit pistmist needuse pealepanemisega vaid keskmise eestimaalase seiklustega vabariigis.Muidugi on alati inimesel õigus leida
põhjendus oma äpardustele ja säästude eest lasta oma elujärge kohandada.
Samas pole ka mina ebausust puhas.Ma just ei kanna õnnetoovaid amulette kaasas pidevalt vaid nad seisavad reas kapis ja vastavalt vajadusele ma neid
sealt mõnikord ka olen välja võtnud.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
olevt
|
postitatud 05.06.2016 kell 19:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Tsitaat: Algne postitaja: sales
Siin küll pole mitte mingit pistmist needuse pealepanemisega vaid keskmise eestimaalase seiklustega vabariigis.Muidugi on alati inimesel õigus leida
põhjendus oma äpardustele ja säästude eest lasta oma elujärge kohandada.
Samas pole ka mina ebausust puhas.Ma just ei kanna õnnetoovaid amulette kaasas pidevalt vaid nad seisavad reas kapis ja vastavalt vajadusele ma neid
sealt mõnikord ka olen välja võtnud.
Free, kust sa tead, et need amuletid veel funkavad? Järsku on keegi nad ära neednud ja õnnest tühjaks imenud ja sul on nüüd riiuli peal tavalised
kivid... 
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4503
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 22:30 |
|
|
No aga kust te teate, et külmkapis kustub tuli ära, kui ukse kinni panete? Uks on kinni ja tuld ei paista, loogiline, et kustund ju. Sama on
needusega. Kui ikka sitasti kogu aeg läheb, pole midagi arvata. Needus.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.06.2016 kell 22:38 |
|
|
siiani pole veel kordagi tõrget olnud.Mis imemisse puutub siis minu eas on igasugune imemine juba iseenesest ime ja võib ainult rõõmu ja lohutust
raskele päevale tuua. Tühjaks imeda.......
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.06.2016 kell 17:29 |
|
|
Kuna mu ema on nõid/sensitiiv, siis ütlen vastuseks JAH.
On nõidadelt tellitud surm ja hauda on kistud terve suguvõsa.
Jah saab ennustada tulevikku, näha minevikku ja olevikku, suhteid, tervist ning raha. On olemas ka amuletid mis teevad elu edukaks. Saab inimestelt
vaba tahte võtta, st truudust luua aga mõnikord muudad inimest nii, et tulemusena on vägivald ja alkohoolik lisaks truudusele. Saab ka ette näha
kellele see viimane sobib või siis ei sobi.
On inimesi kel on anne.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 2.04.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.06.2016 kell 20:06 |
|
|
Sissy, siis Sa peaksid ka teadma, et kõik see halb, mis nad teevad, tuleb neile endile tagasi. Kuri ei kaitse kedagi lõputult. Tuleviku ja mineviku
nägemine pole muud, kui aegruumi painutamine. Aegruum ei ole sirge.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
mariia
Kasutaja    Naine Postitusi: 310
Registreeritud: 23.11.2011 Viimane külastus: 22.01.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.06.2016 kell 20:23 |
|
|
Ma olen kuulnud, et needuse saab peale panna neile, kes seda ka usuvad. See pidi tugevalt uskumusega seotud olema.
|
|
freelancer
|
postitatud 06.06.2016 kell 21:50 |
|
|
Kindlasti on olemas inimesi kes suudavad kasutada oma ajumahtu kui tavalised inimesed.
Kindlasti on olemas nähtusi mida me ei suuda oma piiratud adumisvõimega enesele ette kujutada.
Kui pole näinud miljonit dollarit on väga väiklane öelda et seda olemas pole
Samas ei oska mitte mingisugust seisukohta võtta ennustamisele ja mineviku selgeltnägemisele kui pahatihti need ei kattu.Miks mitte olla skeptik kui
nn selgeltnägija ajab lauslolli ja ennustab surnud inimese pilti vaadates talle pikka iga ja õnnelikku tulevikku.Ka väga hea pr-mees võib ennustada
suht täpselt-Tulevikku ennustada -see on kindlasti lihtsam kui esitada minevikus toimunut.
Muidugi on alati võimalus öelda et oli sitt selgeltnägija ja tuleks leida see õige.Mis puutub aga nendesse selgeltnägija saadetesse siis isiklikult
minus tekitavad need suht kahtepidi mõtlemist ja kallutavad kaalukaussi suht tugevalt sinna mitteuskumise poole.
Kui ikka selgeltnägija ei suuda sulle kaardipaki kaartide märki ja väärtust ilma eksimata presenteerida siis võib seda heal juhul lugeda juhusekskui
mõne kaardiga joppab.
See on huvitav teema ja kindlasti oleks nõus uskuma kui selleks võimalus antaks.
|
|
reheline
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.06.2016 kell 22:11 |
|
|
Need sensitiivid jagunevad kolme gruppi oma vòimetelt. Kehvemad neist ennustavad tulevikku, nutikamad näevad tulevikku ja kòige ülbemad on ise
tulevikust.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
|
|
eerik2
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 2.04.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.06.2016 kell 22:17 |
|
|
See oli praegu hästi öeldud!
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.06.2016 kell 10:53 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: eerik2
Sissy, siis Sa peaksid ka teadma, et kõik see halb, mis nad teevad, tuleb neile endile tagasi. Kuri ei kaitse kedagi lõputult. Tuleviku ja mineviku
nägemine pole muud, kui aegruumi painutamine. Aegruum ei ole sirge.
Paljud nõiad üritavad oma käed verest puhtaks pühkida ja ütlevad veel enne needuse panemist :"see jääb Teie mitte minu hingele!" aga ma
siiralt loodan, et karma toimib.
Olen seda oma emaga arutanud aga siiski pisemad patud on nii pisikesed, et kui kõik kuri tuleks tagasi siis peaksid mõrvarid, pedofiilid ja vägistajad
olema piinades juba sama elu jooksul aga kahjuks nii see asi ei toimi. Loota ju võib, et äkki on järgmine elu neil täielik jama VÕI võetakse hing nagu
lego osadeks lahti ja visatakse koledam osa minema - see teema on võetud Newtoni raamatust.
Minu isa on teinud musti ja koledaid tegusid, ilma, et ta oleks nõid. Kahjuks on ta elu ja tervise juures siiani...
Loodan, et ma selle s***ga ei pea tulevikus kokku puutuma.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
eerik2
|
postitatud 07.06.2016 kell 11:38 |
|
|
Tegelikult Sa vastasid juba ühele küsimusele ära, mis iga nurga pealt vastu vaatab.Pole mingit karmat ega midagi sellist. Kui jumal olemas oleks
sellisel kujul, nagu kirik seda reklaamib, ei laseks ta sellisel sital tekkida, nagu siin maailmas olemas on. Pigem on needuste puhul siiski asi
ainult inimese uskumises ja asjaolude kehvas kokkulangemises või nagu eespool mainiti - eestlase tavaline elu . Mis nõidadesse ja selgeltnägijatesse
puutub, siis minu arvates neid on tõesti ainult väga üksikuid. Ülejäänud on ¹arlatanid, kes oma oletatavate teadmistega rohkem kahju, kui kasu teevad.
Usun ka, et on olemas kõrgemat sorti teadvus, milleni hetkel küündivad samuti üksikud. Inimeste endi energia on see, mis muudab ühele või teisele
poole.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.06.2016 kell 16:02 |
|
|
Ma ei usu enesesisendusse nii kõrgel moel ja mina ei ole näinud miljon dollarit aga ma usun,et see on olemas
Ma arvan,et väga paljud usuvad ja terve planeet maa elanikud kõik usuvad,et on olemas seda nägemata.
Miksmitte uskuda nägematut kas see häbiasi või naerab Teid keegi välja, kardate hullumajja sattuda.
Juhul kui needus kui selline eskisteerib ja sellel on tagajärjed siis see on ju nähtav miks seda ei usuta.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
mariia
Kasutaja    Naine Postitusi: 310
Registreeritud: 23.11.2011 Viimane külastus: 22.01.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.06.2016 kell 16:42 |
|
|
...ongi nii, et kes usub sellele ongi nähtav... ja kes ei usu, sellele pole see nähtav kui needus, vaid asjade kokkulangevus ...või midagi muud 
|
|
reheline
|
postitatud 07.06.2016 kell 19:25 |
|
|
Mis maalt algab needus? Kui sitasti peaks muidu minema, et vòiks needust kahtlustada? Kaks korda järjest jääd bussist maha? Tanklajärjekorras on sinu
ees eriline kohmitseja? Rattaralli on just sel päeval kesklinnas, kui sul sigakiire on? Pangaautomaat neelab kaardi alla? Tellis kukub pähe? Kondoom
purunes? Lemmiksuitsud on poes otsas? Samakaaparaat lendas òhku? ..... Äkki on needuse kohta isegi definitsioon? Mind on mustlased reaalselt kaks
korda ära neednud tegelikult. Kas sel pòhjusel ma polegi äkki lotos vòitnud? Segane värk
|
|
freelancer
|
postitatud 07.06.2016 kell 20:25 |
|
|
Kõik need asjad võib vabalt siduda needusega.Osta bokk ja mine samuti poe taha jooki manustama.Milleks üldse tõmmelda kui needus midagi teha ei
lase
Samas on väga mõnus siduda perseminekud needusega-keegi peab ju asjas süüdi olema-süü ei saa hulkuma jääda.
Samas tuleks võibolla just need paadialused poe taga rüübet manustades lugeda inimesteks ,kes usuvad et needus ja muud asjad on olemas.Nahhui tõmmelda
kui kõik perse läheb
|
|