Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3  >>
Autor: Teema: no ei saa aru.mitte ei saa aru.
sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 14:22 Reply With Quote
Iirega olen ma sel teemal nõus,et see pole midagi erilist kui inimene on normaalne, st. ei pane kõrvalt, ei peksa naist, ei joo või ei suitseta. Lihtsalt on tore, et tegu on normaalse inimesega.

Ma ise usun,et suhtes on midagi puudu kui minnakse kõrvalt võtma. Kui oleks kodus kõik korras ja voodis rohkem kui suurepärane siis poleks ju vaja otsida uusi partnereid. Milleks otsidagi kuna vb on uus naine miljon korda kehvem kui oma siis on ikka eriliselt nõme olukord.

Teemaalgatajale: Kõike jura ei peagi omaks võtma, piisab kui paned kõrvataha,et on olemas ka inimesi kes ei saa endaga ja oma naisega hakkama. Sellest piisab! Kõike matkima ehk ahvima ka ei pea, pärast avastad muidu,et armuke tahab nüüd sinuga last või koguni on sul HIV mõnest seiklusest.

Minu mees ütleb selliste kõrvaltpanemis juttude puhul: "Milleks ajada oma elu nii keeruliseks kui seda on mõni Mehhiko seebisari?"Saab ka lihtsamalt elatud ja kui on probleeme siis selleks on ju suu peas,et RÄÄKIDA. Milleks muidu inimesel on suu ja kõnevõime.

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

View User's Profile View All Posts By User
skingirl
Armuline Proua

Naine
Registreeritud: 13.09.2003
Viimane külastus: 28.07.2023
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 19:29 Reply With Quote
Sellised mõtte peale tulevad vaid mehed kes ei saa aru,et liköör on vanade naiste jook, armukesi ei saada päeva pealt nendeni tuleb elada, hea armuke on rutiinse abielu üks parimaid vaheldusi, sest hea armuke on nagu geizha kes lahutab meelt rohkem moraalselt kui seksuaalselt)ka see viimane käib asja juurde ja on eriti olulise tähtsusega)aga likööri taga tulla sellisele järeldusele ,et moraal on tähtis, väga hea armuke on moraalselt väga teadlik ja ei sekku kunagi kellegi eraellu olenemata mida ta tunneb.Teemaalgataja vend võtku oma jakopsonipakk ja mingu kondoomipakiga litsimajja!See on tema tase!
freelancer
Küünikust vahikoer

Registreeritud: 12.02.2004
Viimane külastus: 29.03.2018
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 21:12 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Liilia
huvitav,mida te küll sööte,et nii targad olete...

Asjad pole nii keerulised siin elus midagi,nagu sa arvad.Looduslik valik on selle asja nimi,mis paljud asjad paika paneb.
Meeldis Sissy arvamusavaldus.Kahju et paljud inimesed ei oska võidelda eeldustega vaid kipuvad parastama tagajärgede üle.Ma ütleks et madalad inimesed.Kõigepealt tasuks alati otsida põhjuseid mitte vigiseda tagajärgede üle.

Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.

sales
filosoofiline lilleke kiivril

Mees
Registreeritud: 09.03.2003
Viimane külastus: 29.08.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 21:33 Reply With Quote
Jah, tark oled sa, freelancer tõesti Aga kui sa selles ettenägelikkuses ei ole kunagi tagajärje puhul kahetsenud, siis oled sa elanud igavalt

Minu au on minu truudus!

Liilia
Kuuvarjutus..

Naine
Registreeritud: 03.10.2009
Viimane külastus: 5.03.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 22:06 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: freelancer
Tsitaat:
huvitav,mida te küll sööte,et nii targad olete...

Asjad pole nii keerulised siin elus midagi,nagu sa arvad.Looduslik valik on selle asja nimi,mis paljud asjad paika paneb.
Meeldis Sissy arvamusavaldus.Kahju et paljud inimesed ei oska võidelda eeldustega vaid kipuvad parastama tagajärgede üle.Ma ütleks et madalad inimesed.Kõigepealt tasuks alati otsida põhjuseid mitte vigiseda tagajärgede üle.

Jah sissy-ga olen samuti paljuski (90%) nõus.
Kuid kas sina free arvad alati,et tead mida keegi arvab?Mina nii ei arva.
Ja asjad on just täpselt nii keerulised siin elus,kui keeruliseks me nad tihtilugu ise teeme.
Jah,ka looduslik valik paneb paljud asjad paika,kuid kahjuks või õnneks mitte alati.

Leni
Friik

Naine
Registreeritud: 02.12.2005
Viimane külastus: 8.12.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.06.2010 kell 23:00 Reply With Quote
Liilia, viitsid viimase lause lahti seletada, näidetega vms? Su eelmine postitus tundub lugedes nii ümmargune iga kandi pealt, et teeb uudishimulikuks ja ma ei saa tuhkagi aru.

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 11:09 Reply With Quote
Sales aga kahetseda seda kui armuke ongi rase ja keeldub abordist? See Eesti on meil ju nii väike kui siit ei tule ka saladused petja eluajal välja siis võib juhtuda tagajärgede tõttu veel midagi hullemat. Ma tean,et mul on poolvend ja tean,et ta on ca 10.aastat noorem, samas ma ei tea ta nime, seda kus ta elab ega midagi. Kas minu isa tahaks,et ühest eelnevast abielust ja uuemast abielust laste vahel tekiks armastus ja sünniks midagi perversset kuna ise on möödapanekuid elus teinud? Sellistest asjadest võib ka hiljem kooruda täielik "seebikas" iseasi kellele see meeldiv on.

Õnneks on mul mees ja ma tean,et ta on minu vanune ning tean ta vanemaid. Saan vähemalt olla kindel,et pole tegu mingi poolvennaga.

Samas kui juhtub kummiga apsakas siis oleks meeldiv teada saada,et nüüd said HIVi ja oletame,et andsid edasi inimesele kellega eluaset ja lapsi jagad. Küll see oleks tore SEIKLUS.

Minu emale pani isa rohupudeli lauale ja ütles võta 2 x päevas. See oli mingi lambi suguhaigus aga pärast seda ei julgenud mu ema isegi mitte kummiga mu isaga olla, rääkimata sellest,et ta ei tahtnud üldse enam selle mehega tegemist teha. Alguses viid koju satikad või midagi kergemat ja hiljem siis midagi surmavat. Põnev! Mitte kellegile pole näkku kirjutatud mida too inimene põeb või mis haigustest ta omab. On asju mis löövadki hiljem välja.

Kas tõesti on siis elu igav kui sa pole ringi litutanud ja pisikuid jaganud? Tänapäeval saab ka muid ekstreemsusi teha.

To Skingirl:
Tark armuke? Tean oma tädipoja elust seda,et tark armuke on õnn aga kui see tark armuke jääb millegi pärast oma elukaaslasest ilma ja siis leiab,et see mees kes armuke oli võiks siiski uus kaaslane olla, siis läheb jamaks. Mitte kunagi ei tea mil naine või mees läheb peast soojaks suurest armumisest ja siis hakkab imelikult käituma. Pealegi milleks omada vaid 1 (tarka)armukest, äkki hakkab ikkagi igav? Ema sõbranna on terve elu olnud meeste armuke, sai nüüd teada,et mees kelle armuke ta oli sellel on veel 3 armukest. Seega oli põhjus solvuda ja mehele käru keerata kuna enam ta pole ju mehe naise kõrval see "müsteerium"!
Küll on põnev!

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

Myrk

Naine
Registreeritud: 12.02.2007
Viimane külastus: 8.05.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 12:24 Reply With Quote
Hmm, nädsa, või siis jalle armukesest, kuskil oli juba vist selline teema.
Lugesin ja avastasin, enda imestuseks, et olen olnud elu erinevatel etappidel, erineval arvamusel.
See on kui haigus, millel mitu staadiumit. Nii et teemaalgatajal tasuks sellele mõeda, kunagi ei või teada kuidas sul tuleb lahku minna, ja kas selles protsesissis on kaasatud armuke või pole. Ja see ei pea mitte olema sinu armuke vaid partneri oma.
Skinniga täitsa ühte meelt, kui oled valinud seisundi armuke, siis olgu ta just selline.
Sissy ei saa ju minna kalale ja hakata "elevanti" järvest püüdma. Kuid kahjuks elu näitab, et me ei saa seda välistada, iseasi kas me hiljem selle "elevantsiga" rahul oleme.

Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.

anne51
Mul on kahju ...

Registreeritud: 16.01.2006
Viimane külastus: 14.06.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 16:40 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Pennvennal tekkis hirmus vajadus naist saada. ja mitte enda naist. ehkki ise on ta juba 2 lapse isa. mõtlema hakates, on peaaegu kõik sõbrad-tuttavad kedagi kõrvalt pannud või peavad armukest. 1 sõber (samuti lapse isa) mõtleb oma eksi armukeseks muutmise peale.
ise sai 6 aastat kooselu arendatud. oli võimalusi (1x sai ise otsitud) kõrvaltpanekuks olemas. aga ei teinud. kuidagi väga lame ja labane tundus ja tundub siiamaani, kui elad kellegiga koos
Nii nagu sa seda kirjeldad, tunduvad need olukorrad lamedad ja labased. Ehk ongi viga sinu kirjeldamisoskuses ja tegelikult on tegu tavaliste meestega, kel pole vedanud abikaasadega. Ehk on nii küündimatud naised, et mees on sunnitud minema teise juurde? Paljud lähevad ja jäävad. Vähemalt on nad ausad, mitte lamedad ja labased.

Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 19:36 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: sales
Jah, tark oled sa, freelancer tõesti Aga kui sa selles ettenägelikkuses ei ole kunagi tagajärje puhul kahetsenud, siis oled sa elanud igavalt

Sales
Valikud paneb inimene paika oma kogemustele tuginedes.Alati ei pea kogemuse võrra rikkamaks saamiseks ilmtingimata seda ise läbi elama.Piisab täiesti sellest kui oskad eraldada terad sõkaldest.
Mis puudutab aga igavalt elatud elu siis see mis mõnele on igav võib teisele olla tema intelektuaalse võimete tipp.Iseküsimus mida keegi igavuseks peab.Mõni istutab ühe puu ja see annab talle terveks eluks hea enesetunde ja teadmise,et on midagi siin ilmas korda saatnud-teine istutab terve metsa ja temale tundub see tavalise asjana.Kõik on kinni kriteeriumitest.

Liilia
Ilus diplomaatiline vastus.Mitte ühtegi konkreetset mõtet.Ilvese jutule jääb muidugi kõvasti alla.

Liilia
Kuuvarjutus..

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 21:26 Reply With Quote
Tsitaat:

Liilia
Ilus diplomaatiline vastus.Mitte ühtegi konkreetset mõtet.Ilvese jutule jääb muidugi kõvasti alla.

Vot nüüd panid kümnesse..tubli!Pauguta aga edasi,elan ehk ülegi
Aga et sa ikka teaksid ja ei peaks silmi kissitama ja ridade vahelt lugema siis Ilvesele ma järgi ei püüdlegi ja ega ma siis igakord ka nii konkreetne ei saa olla või ei peagi olema(mul ju ometigi võivad selleks omad põhjused vahel olla?),pealegi mis ma ikka ennast ja teisi kordan!
Piisab et sinu monoloogid on küllalt konkreetsed ning oskad ju nii enda,kui tihtipeale ka teiste mõtted täpselt paika panna
Ilusat õhtut!

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 22:23 Reply With Quote
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Jah,ka looduslik valik paneb paljud asjad paika,kuid kahjuks või õnneks mitte alati.

Looduslik valik?
Et ühed on naised ja teised mehed - no see enam ammu midagi paika ei pane
Looduse poolt antud potents, et mõni kohe peab paljusid kargama... või karata laskma, aga teisel jätkub vaevu ühe jaoks... see nüüd küll paneb midagi paika, kas õnneks või õnnetuseks, muidugi iseküsimus, selge, et nigelamad saavad vähem järglasi
Kulbiga on jagatud looduse poolt mitte ainult potentsi, vaid ka mõistust ja see vist ikka antud teemas oluline

Minu au on minu truudus!

Liilia
Kuuvarjutus..

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 23:43 Reply With Quote
Looduslik valik paneb paika,kas inimene sünnib normaalne või mitte,viimasel juhul on see loomulikult kahjuks.
Kui inimene kaotab mõistuse mõne õnnetuse tagajärjel siis see on ka kahjuks,kuid pole ju loodusepoolt paika pandud.
Pole ka looduse poolt paika pandud,kui õde-venda omavahel lapsi teha vorbivad,see on küll jõle,kuid nende vaba valik kahjuks ja kahju on nende tegevuse tagajärjest.
ÕNNEKS ei pane loodus kõikide inimeste mõistust ega tegemisi paika,vaid jätab ka meile endile otsustusvõimalusi küllaga(siia sobiks ehk tõesti näide,et ühele kulbiga,teisele teelusikaga).
Sellega ongi antud igaühele oma otsustada,kuidas elada ja kui tagasi teemasse laskuda siis ka keda panna ja kui palju panna ja mida keegi sellest arvab.
Pole ühtset reeglit panemise suhtes,et kuidas on õige,kas panen siis kui tahan ja keda tahan,või panen siis,kui kodus ei anta,või ei panegi üldse kõrvalt või,või,või neid või-sid on palju.
Sel teemal võibki vaidlema/arutlema jääda ja usun,et enamus arvab,et just temal on õigus.

Võib-olla on midagi veits valesti arusaadav või lonkab minu väljendusviis,eks andke jälle teada.Igaljuhul ma vähemalt üritan arusaadav olla aga paistab et alati ei õnnestu

Ehk leidis ka Leni siit vastuse,mis talle arusaamatuks jäi
Ja freelancergi mõne konkreetse mõtte,mida pole kohe mõnitama tarvis hakata

2mustikas
Friik

Registreeritud: 06.02.2006
Viimane külastus: 29.03.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.06.2010 kell 23:50 Reply With Quote
Liilia, looduslik valik on mõned siia ketti pannud...

"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )

Liilia
Kuuvarjutus..

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 00:00 Reply With Quote
jaa hetkel oleme ahelais meie,kuid mõned juba aastaid ja seda viga annab alati parandada ju
habe
mõttetu mölaööbik

Registreeritud: 27.05.2004
Viimane külastus: 15.11.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 08:29 Reply With Quote
Liilia on suutnud oma viimastes postitustes "Looduse" silmatorkavalt isikustada, andes talle võimed (teadlikult?) panna, võtta, jätta ja jätmata jätta... Ehk saaks ka mingi isikukirjelduse?

Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 09:20 Reply With Quote
Tsitaat:
ja ega ma siis igakord ka nii konkreetne ei saa olla või ei peagi olema(mul ju ometigi võivad selleks omad põhjused vahel olla)

Ära võta kõike südamesse, Liilia
Isegi suhu võtta ja välja sülitada... või paberile kribada... või kuvarile tippida kõike ei tasu...
Või arvad sa ekslikult, et siin kõik, mis südamel ja meelel välja öeldakse... oota sa tühja
Minagi eelistan ise sellest, mida omale hoida, siin mitte rääkida. Mis on ausam, kui ennast kõiketeadja moraalijüngri imidžiga kaunistada, öelda üht, mõelda teist, aga taha hoopis kolmandat moodi
Teemast... käsi südamel, elus võib kõike ette tulla ja sellepärast ei saa väita - pole eksinud, pole kahetsenud, pole kõrvalt pannud, aga mingit pataloogiat selles ka ei näe
Minu arust on meist paljude õnnetus just selles, et ehitatatakse omale mingid absoluutsed keelu müürid ümber ja istutakse siis pool elu seal vangis

Minu au on minu truudus!

Liilia
Kuuvarjutus..

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 09:51 Reply With Quote
Habe-le
Ei ole tarvis habe,sääsest elevanti teha,ega iga sõna kallal norida,ei ole ma üritanud midagi isikustada(isikunimed olen enamasti suure algustähega üritanud kirjutada).Juttu oli looduslikust valikust,no panin lühidalt loodus,ei usu et sa ei taibanud seda.
Aga noh,jah,see selleks,kes norida tahab ,leiab alati põhjuse.Ja põhjuseid võib leida siin pea igaühe postituses sest tihtipeale võib ühte lauset tõlgendada väga mitutmoodi.Ja leian,et perfektselt lauseid koostavaid inimesi polegi nii palju. Ju olen mina siis esimesel kohal siin,kui aru ei saada(või ei taheta saada).
seega oleks mul vist targem omad mõtteavaldused omateada jätta
Et siis ikkagi,rääkimine hõbe,vaikimine kuld!

mmunk
emeriiteremiit

Registreeritud: 05.09.2003
Viimane külastus: 28.02.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 09:57 Reply With Quote
algpostitusest ajendet on mul tekkinud üks mõttekogum. on suur vahe, kas inimene teeb mingi valiku selleks, et hävitada (nt sihilikult nõrgendada emotsionaalset sidet), kompenseerida (nt puudujääke suguelus) või selleks, et luua. toodud näidete puhul jääb mulje, et nonde kärssade tegude sisu on hävitamine või korvamine, millest ma eeskuju võtta ei soovita.

küll aga olen vastu igasuguste meelevaldsete piiride panekule (eriti hukkamõist nn kõrvaltvaatajate poolt) säärastesse mehe-naise suhetesse, mis on ajendet loomisvajadusest ja -võimalustest. ei mõtle siinkohal erilaadsete posängide loomisvabadust kooseluvälises seksis, vaid seda, et inimesed on piisavalt tugevad ja motiveeritud laskma suhtel liikuda, luua ja lehvitada loomulikul moel.

ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.

officer
lollile ...üle mõistuse!

Registreeritud: 08.08.2006
Viimane külastus: 2.07.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 10:13 Reply With Quote
teemaalgataja põhiprobleem on ikkagi "soiuda" mingil teemal "soiumise" pärast ja leida siit lolle, kaasarvatud mina, kes kaasa "soiuvad".
Teema sisu ja olemus on teisejärguline ja muidugi primitiivne, seda proportsioonis teemaalgataj joobeastme või vaimse (ala)arenguga

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/

kontorihiir
..umbusklik...

Registreeritud: 30.08.2002
Viimane külastus: 13.06.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 12:32 Reply With Quote
Teemaalgatajale - minu silmis oled austusväärne mees....Austan inimesi, kes suudavad endale kindlaks jääda. Kuigi elus on kuratlikult palju ahvatlusi...eriti meestele.

No vaadake, mis toimub pidevalt!!! Küll ilmaneiud ja rannapiigad...puha bikiinimöll Muidugi, noored tüdrukud, ilusad. Saan nendest aru, et tahavad end näidata, kuid ma räägin üldiselt. Meie väärtushinnangud on paigast ära igale poole paljast ihu toppides. Pole enam avastamisrõõmu Huvitav, et mehed seksuaalses mõttes juba tuimaks sellest muutu

Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.

Karlsson Katuselt

officer
lollile ...üle mõistuse!

Registreeritud: 08.08.2006
Viimane külastus: 2.07.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 16:54 Reply With Quote
Ei kujuta isegi ette, mis võib olla põhjuseks, et ei saada siinse rõhuva enamiku postitajate mõttepointist aru, ilmselt nn. soovmõtlemine?
Mitte mingisugust ahvatlust ei ole, kui saadakse see kõik kätte(muidugi mitte selle sõna otses mõttes) valitsevas püsisuhtes....
Aga noh, halage aga võidu edasi!

"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/

LadyButterfly
Sõnatu...

Naine
Registreeritud: 22.09.2005
Viimane külastus: 18.03.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 20:05 Reply With Quote
Kontorihiirega ühel nõul, aint, et mitte bikiinimöll vaid puha porno iga pool. Tõesti, mind ajab varsti oksele. Tundub, et elu vaid "panemine" ongi

Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.

Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.06.2010 kell 23:43 Reply With Quote
Kontorihiir ja Leediliblikas

Huvitav on muidugi teie seisukoht selle panemise,porno ja muu sarnase kohta.Kindlasti on olemas mingi kontingent kes kasutab igat võimalus ja valimata igale vähegi naist meenutavale indiviidile selga üritab karata.Ma muidugi ei oma mandaati kõigi meeste nimel rääkida kuid eksisteerib suur hulk meesterahvaid kes siiski on väga valivad ja kelle eneseuhkus igale esimesele ettejuhtuvale vastassugupoole esindajale selga ei roni.Ja seda mitte selleks,et tal ei tõuse vaid selleks ,et ega ta oma riista prügikastist ei leidnud.
See bikiinivärk ja enesepaljastamine on samuti kahe otsaga värk.Mõni võiks enne oma eksponeerimist sügavat mõelda kas ikka tasub traumeerida ümbritsevaid inimesi.Inimene lihtsalt peab olema võimeline oma riietust välja kandma ja see ei puuduta mitte ainult õhtukleite vaid ka teisi riietusesemeid.
Viimasepeal naises näeb meesterahvas ka midagi muud kui naissuguelandit millele on jalad külge kasvanud.Ja selliseid naisi on äärmiselt palju

Binq
sinisilmne blondiin......

Naine
Registreeritud: 30.12.2007
Viimane külastus: 14.05.2020
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.06.2010 kell 01:13 Reply With Quote
free, milliseid siis nimelt?
Aga anname eksimuse protsente ehk ka.. pole vaja noori ja sutike vanemaid ( arukaimad) ühe puuga mõõta. Anna andeks, kui nii arvan, aga sul ikka suht palju igasugust kaadrit nähtud, samas ei anna miski põhjust ju üldistusi teha.

Kui nüüd teemasse siis, eks me(nooremad) hakka endale teadvustama mõistet "perekond" ja selle tähendust. Igati tervendav nähtus,et keegi selle panemise-ja pandud saamise nähtusega kaasa ei taha minna. Mingi kord peab ikka majas olema...

Parim tõde, on otse öeldud tõde.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
<<  1    2    3  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0273731 sekundit