sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2011 kell 19:17 |
|
|
Liibanon
Muide - 1996-1997 oli just seal ÜRO sinikiivrite rahuvalve missioonil kompanii Eesti kaitseväelasi ja hoidsid piiri palestiina põgenike ning Lõuna-
Liibanoni Israeli meelsete kristlaste vahel.
Teadupärast peaks sealkandis olema ka praegu eesti ohvitsere - vaatlejaid.
Millegipärast neist asjaoludest üldsust ei informeerita
Minu au on minu truudus!
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 10:10 |
|
|
Ehk on piinlik tunnistada, et me oma nina igale poole topime?
Mida seal vaadelda on? Las madistavad!
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
sales
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 17:34 |
|
|
Aga üks, esmapilgul muidugi ekstravertne, võimalus...
Et selle röövi korraldad Ansip!
Mõelge vaid, kogu rahvas tegeleb inimrööviga ja selle varjus võib kõigi aegade kõige sitem valitsus kõigi aegade kõige lahjema programmiga võimule
tulla!
Minu au on minu truudus!
|
|
ohakas
Oluline pole, kes me oleme, vaid kuhu liigume       Naine Postitusi: 2487
Registreeritud: 04.12.2007 Viimane külastus: 24.09.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 17:36 |
|
|
annab ikka tulla, et Ansip selle taga on
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära!
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 20.04.2022 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 17:40 |
|
|
vastuolu nr.1 Miks siis valitsus infot välja ei jaga.
ja 2. Mida rohkem seda kella lüüakse seda lihtsam on röövijatel seda pantvangide vahetusideed käivitada.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
ohakas
Registreeritud: 04.12.2007 Viimane külastus: 24.09.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 18:16 |
|
|
eile vist oli raadios teema, kus arutati lunaraha küsimist
no ma siis ka mõtlesin ja mõtlesin ja siis kuulan uudiseid, et keegi pole veel lunaraha nõudnudki
krt ma ei tea, kas nii ikkagi peab tegema
läägutama asjadega niisama ette
ja mina olen tõeline naiiv, sest ma usun, et selle probleemiga, mis kerkinud tegeletakse tõsiselt
|
|
sales
|
postitatud 25.03.2011 kell 19:39 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ohakas
annab ikka tulla, et Ansip selle taga on
Ansip on ju tulnukas, see on fakt Kutsus taldriku kohale ja lasi mehes kuule viia - mis siin võimatut
Ja kui valitsus saab ametisse vannutatud, siis puistatakse mehed Siinai kürbe ja kõik on õnnelikud...
Minu au on minu truudus!
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 21:24 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ohakas
eile vist oli raadios teema, kus arutati lunaraha küsimist
no ma siis ka mõtlesin ja mõtlesin ja siis kuulan uudiseid, et keegi pole veel lunaraha nõudnudki
krt ma ei tea, kas nii ikkagi peab tegema
läägutama asjadega niisama ette
ja mina olen tõeline naiiv, sest ma usun, et selle probleemiga, mis kerkinud tegeletakse tõsiselt
Lunamaksu küsimus ei saa juba ainult sellepärast päevakorda tekkida et terroristidele lunaraha maksmine on vastuolus riikidevahelise kokkuleppega.
Antud probleemiga tegelevad nagu eesti riigis ikka ainult need keda see otseselt puudutab.Riik tegeleb ka muidugi kuid mitte tõsiselt vaid täpselt
niipalju et talle ei saa ette heita sellega mittetegelemist.
|
|
ohakas
|
postitatud 25.03.2011 kell 22:33 |
|
|
kulla mehed jätke järele
või pange ise meeskond välja
ja anna andeks Sales, aga sinu naljad on kohatud
klge nii väiksed siis ollaksegi, et ei saa Ansipist üle ega ümber, kui kaotasite siis osake ka kaotada
mitte nagu kesikud , kaebavad valmistulemuste üle
ikka tolad
täna rääkis üks tola, et hakkab oma energiat kulutama e-valimiste kehtetuks muutmise suhtes
ma sel korral tõesti reformi ei valinud, aga kui peaksid kordusvalimised tulema siis peksan oma kodakondseid hääletama ja just nimelt reformi poolt
free just, et lunaraha maksmine ongi ju kokkulepe, et seda ei tehta
aga mis meil ajakirjandus,
juba teeb jututubasid, mõned on küll puudega täitsa
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 22:44 |
|
|
Ohakas
Pealegi kuna oleme eu liikmesriik siis välispoliitilisi otsuseid ei tehta enam eestis vaid kuskil mujal.Eesti valdkonda kuuluvad ilmselt eesti
siseriiklikud probleemid mitte probleemid mis on väljunud riigi ja isegi ühendunioni raamest.Ja kas siseriiklikudki on seni kuni nad ei lähe vastuollu
unioni mõttelaadiga.
|
|
trussikud
Kasutaja    Postitusi: 139
Registreeritud: 30.05.2009 Viimane külastus: 26.06.2014 Asukoht: seal,kus magan Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 22:46 |
|
|
Aga põnev ju
iga päev ei röövita eestlasi sõjakoldes.
|
|
freelancer
|
postitatud 25.03.2011 kell 22:49 |
|
|
Ega iga päev ka ei sõideta sõjakoldesse rattaga.Oleks olemas ju hulga lähemaid kohti kuhu võiks sõita rattaga ilma kontinendilt väljumata.
|
|
ohakas
|
postitatud 25.03.2011 kell 22:56 |
|
|
free ma tean ju küll kuidas EU-s asjad käivad , mitte küll väga põhjalikult, aga üldjoontes tean
sa seletad ka nagu titale
see, et need seitse udupead läksid Liibanoni ja veel sellisel ajal siis see on juba teine teema
aga pole mõtet parastada, isegi loll vahel
|
|
freelancer
|
postitatud 25.03.2011 kell 23:04 |
|
|
Ohakas
Keegi pole seadnud sind tasandile mida mainid.Lihsalt püüdsin vihjata sellele,et käed pole alati vabad nagu mõtleme.Pealegi kui vaadata galeriist
soliidse daami pilti siis puudub ka alus tema intelektuaalis kahelda.Silmad eriti minu nõrkus.
Mis aga parastamisse puutub siis on see absoluutselt välistatud.Kui koju saavad on nad kindlasti kogemuse võrra rikkamad.
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 23:06 |
|
|
Loodame,et sales magab.
Ega pühendu vastu ööd Liibanoni teemasse,eriti kui siin kliima nii kuumaks on läinud.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
ohakas
|
postitatud 25.03.2011 kell 23:12 |
|
|
ma ei tahaks spekuleerida sellega, et need seitse tuuaksegi millegi nimel ohvriks, aga vaatab siis veel paar päeva
sales magab just siis, kui ei peaks magama
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.03.2011 kell 23:19 |
|
|
Võib ka juhtuda,et on saunas ja korraldab kohalikku elu.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 20.04.2022 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.03.2011 kell 01:10 |
|
|
Jah , soomes talvesõjas käisid mehed rindelt koju sauna , laupäeval ja pühapäev rindele tagasi.
Peaks pakkuma vahetuskaubaks head sauna...
Ja , Naabrimees, meil on vist sarnane maitsemeel, ärgu nõõd teised selle pärast kadedaks saagu.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
sales
|
postitatud 26.03.2011 kell 10:23 |
|
|
Ei, sales ei maganud, vaid vaatas kuidas eesti talv uruguailasi peedistas... ja pärast mõtles, et jälle venelaste seisukohalt oleks talv halb, et siis
võiks jällegi lähistroopika olla
Aga Liibanon. Isegi Osmani impeeriumis oli seal eristaatus ja usuvabadus, miks muidu need armeenlased sinna kokku voolasid. Õitsva Lähis- Ida
"pärli", nii teda kutsuti, keeras kummuli naabrusesse sokutatud juudiriik, kui see 1948 oma piiride laiendamist alustas. Praeguseks 1924.
aastast põhiseadus enam ei toimi, kogukonnad on tülli aetud, mis jällegi on kasuks Israelile...
Ehk kui minult küsitaks kõige reaalsemat võimalust, kes need meie jalgratturid kaaperdas, siis ma arvaks, et Mossad, sest just ja ainult neile oleks
see kasulik, ei palestiinlastele, siitidele, sunniitidele ega ammugi kristlastele...kellele see maanukk on koduks ja kes tahaks, et ei saa normaalselt
elada.
Muide, olen käinud Liibanonis... ja mul on 132 head tuttavat, täpsemalt 134, kes ka seal on olnud... ja ma ikka tean, kes seal võib paska üles
keerutada... jäetagu Bin Laden ja Gadaffi jm. terroristid seekord mängust välja...
Ja meie valitsus ei saagi seal midagi teha, need mängud käivad kõrgemalt... väga kõrgelt üle meie peade, aga eks lobisema ikka pea. Hea veel seegi, et
purjakil eesti rahuvalvaja Araabia Ühendemiraadis 40 kepihoobist 150000 krooni eest välja osteti... ja muide siis käis teda sealt välja ostmas
seesama salapärane diplomaat, kes nüüdki Libanoni sõitis
Minek jalgrattaga matkale sinnakanti või kuhu mujale on sama mis tormiga merele... ja mõnele kohe meeldib nii, mis siis
Peab siis nüüd umbluu või allelujah karjuma hakkama!
Minu au on minu truudus!
|
|
ohakas
|
postitatud 26.03.2011 kell 22:23 |
|
|
ei pea umbluutama
aga niisama mõttetult ette pole ka vaja kujutada, eks saab millalgi ju näha mis ja kuidas
siis targutagem
|
|
sales
|
postitatud 27.03.2011 kell 16:44 |
|
|
Ah siis selles teemas ei tohi ettekujutada? Põllumajandusteemas ka ei tohi
See on ju laus diskrimineerimine! Sest millegipärast seksiteemades tohib kuhjaga Seal võib kohe absurdini... ja mitte keegi ei käsi minna ja
järele proovida enne kui noka lahti teed
Minu au on minu truudus!
|
|
ohakas
|
postitatud 27.03.2011 kell 19:26 |
|
|
võib võib sales, mina lihtsat ei kujuta
ma olen ennast ära rikkunud
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.03.2011 kell 15:15 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sales
Et selle röövi korraldad Ansip!
Mõelge vaid, kogu rahvas tegeleb inimrööviga ja selle varjus võib kõigi aegade kõige sitem valitsus kõigi aegade kõige lahjema programmiga võimule
tulla!
Kibestunud Sales Kle ma tean siin paari litsi, kes Su mõistliku papieest ää rahuldaks
Liibanoni kohta ei viitsi midagi kosta, sest iga rahvuse v riigi asjad jäägu momeeli omade ajada. Kui ma eestis võimu haaran, siis ma tahaks näha kui
trrdi sinikiivrid sekkuvad
http://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
http://www.youtube.com/watch?v=lIMftqKgWLs
http://www.youtube.com/watch?v=aoEkw02VuvM
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
http://www.youtube.com/watch?v=9yAeJemoTXg
http://www.youtube.com/watch?v=oAm5sZrkgMM
http://www.youtube.com/watch?v=dl3njU44KoE
|
|