Liisy
Algaja   Postitusi: 3
Registreeritud: 15.02.2003 Viimane külastus: 31.10.2003 Asukoht: mereääres Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:20 |
|
|
Kui mees ütleb hommikul ei ...
Naine teeb pühapäeva hommikul (rohkem nagu lõuna juba ) kohvi ja sinna mu juurdekuuluva, poeb vaikselt mehe juurde tekialla ja võtab õrnalt suhu...
(mõte oli pakkuda mehele ilusat sexikas äratus ja kohvi) Mees ühmab ainult: "Krt kao ära tahan magada..." ja nii pea iga kord.
Mis arvata sellest?
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:23 |
|
|
Püüa teda mõnda aega "kuival" pidada? Kas ei aita? 
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Liisy
Naine teeb pühapäeva hommikul (rohkem nagu lõuna juba ) kohvi ja sinna mu juurdekuuluva, poeb vaikselt mehe juurde tekialla ja võtab õrnalt suhu...
(mõte oli pakkuda mehele ilusat sexikas äratus ja kohvi) Mees ühmab ainult: "Krt kao ära tahan magada..." ja nii pea iga kord.
Mis arvata sellest?
Minul tekib küll sellise jutu peale küsimus. Kas ikka on üldse suhet? Ja kas selles suhtes on üldse armastust ja
hoolimist?
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
meryli
LEBO      Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
|
|
hmmnjah....a sa vaheta mõttes pooled ja olukord ära ? Et sina ja magad ja mees nahverdab ligi...jne...ma nii mõeldes olen kindel, et jalaga sealt
tuleks *minu poolt*
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
|
|
Ju pole tema jaoks õige aeg....
Õnneks minu mees nii ei käitu
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
meryli
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:25 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiina
Mis arvata sellest?
Minul tekib küll sellise jutu peale küsimus. Kas ikka on üldse suhet? Ja kas selles suhtes on üldse armastust ja
hoolimist?
tia nüüd sellest, et on suhe...kui tugev on suhe....kas ollakse alati valmis....jne ehk mees lihtsalt tööl liialt pinges ja väsinud, tahaks magada
kenasti pühaba omiku  
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
pirka
Bännitud Postitusi: 1184
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:25 |
|
|
Hakkaks mõtlema lahutusele.
Kuid kui see mingitel asjaoludel ei ole võimalik, nu on igasuguseid olukordi ju... Siis mehe jätaks küll rahule ja külma rahuga leiaks endale
armukese.
Isegi ühtki süümekapoju ei ilmuks mu hinge.
... Naer annab inimesele tagasi jõu, mille talt võtsid pisarad...
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:26 |
|
|
Oled sa kindel et see mees pole homo?
Äkki on tal kohvi vastu allergia?
Võta uus mees!
See on lkubamatu käitumine
härrasmehed nii ei tee!
Tänan!
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
meryli
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:27 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: murdjamees
Võta uus mees!
härrasmehed nii ei tee!
Tänan!
IRW ja Ic postitused pole lubatud aga murdja postituse peale tahaks teha 10 korda icc
|
|
arvutihiir
Kasutaja    Postitusi: 298
Registreeritud: 15.12.2002 Viimane külastus: 29.07.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:28 |
|
|
Ilmselt tuleb seda võtta sõna-sõnalt - et ta eelistab hommikust und hommikusele suhuvõtmisele
Ausalt öeldes täiesti mõistetav, kuigi minu meelest lubab etikett naisel täiesti solvunud olla ja enam mitte kunagi sellist asja katsetada. Täielik
taktitundetus mehe poolt! Urr... mis ta endast õige mõtleb!
|
|
MonaLisa
mõtlik kasutaja       Postitusi: 1328
Registreeritud: 01.01.2003 Viimane külastus: 20.05.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:28 |
|
|
Mis arvata sellest?
mul oleks esimene küsimus- mis ajal ta magama läheb? ja kas tal ainult pühapäeviti selline käitumise stiil välja lööb?? ehk on jube unevõlg??
või siis ei meeldi kas sina, suuseks või siis viis kuidas sina seda teed..?
|
|
arvutihiir
Kasutaja    Postitusi: 298
Registreeritud: 15.12.2002 Viimane külastus: 29.07.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:30 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: meryli
IRW ja Ic postitused pole lubatud aga murdja postituse peale tahaks teha 10 korda icc
Miks irw ja ic postitused pole lubatud? (imestunult) Ilmselt olen ma seda reeglit juba rikkunud
|
|
meryli
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:30 |
|
|
hmm....teema kohe selline, et pean veel sõna võtma Näiteks meil mehega "piirid" paigas, mis millal miks....nu üldiselt peab ikke selliste
omikuste nahistamiste korral peris selgelt teadma, mida teinepool arvab seksikatest äratustest no on ju inimesi kes ei ole ALATI VALMIS! Nu, et tuli
tuju, kargasin une pealt selga ja läks lahti
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:32 |
|
|
OT
Võta uus mees!
härrasmehed nii ei tee!
Tänan!
Vabandan ka enda eest, aga
Lisan: kui mees on tõesti väsinud, siis ega tast asja pole küll eriti. Aga sellele tavaliselt järgneb "kompensatsioon" 
|
|
MonaLisa
Registreeritud: 01.01.2003 Viimane külastus: 20.05.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:35 |
|
|
hmm....teema kohe selline, et pean veel sõna võtma Näiteks meil mehega "piirid" paigas, mis millal miks....nu üldiselt peab ikke selliste
omikuste nahistamiste korral peris selgelt teadma, mida teinepool arvab seksikatest äratustest no on ju inimesi kes ei ole ALATI VALMIS! Nu, et tuli
tuju, kargasin une pealt selga ja läks lahti
just kui teine meenutab pigem zombit kui inimest, pole tal mingit seksikat äratust vaja pole mõttet sigadele pärleid loopida irwww ja pärast
põdeda et ei maise..
|
|
tiina
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: arvutihiir
Miks irw ja ic postitused pole lubatud? (imestunult) Ilmselt olen ma seda reeglit juba rikkunud
Ei...minu teada sa pole reegleid rikkunud. Aga
sellised postitused nagu irw ja ic...ja muud nagu polegi...läheb läbu alla. Ja seda oli siin vahepeal ikka päris palju ja andis sellega ikka võidelda.
Alati võib ju teha ka lühi kommentaari või mõne sõna juurde lisada. See pole siiski jutukas
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
MonaLisa
|
postitatud 17.02.2003 kell 16:50 |
|
|
Võta uus mees!
härrasmehed nii ei tee!
Tänan!
õige daam ei nõua ka härrasmehelt võimatuid asju ka temal on õigus puhkusele ja unele..ja une puutumatusele, kui see temale ei sobi
Naeratan
|
|
pirka
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:04 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: MonaLisa
õige daam ei nõua ka härrasmehelt võimatuid asju ka temal on õigus puhkusele ja unele..ja une puutumatusele, kui see temale ei sobi
Naeratan
Aa ja see õigus unele annab siis ka õiguse niimoodi öelda
Hm...
Kui käes juba varajane lõunaaeg, nagu esialgne postitaja väitis...
Ja kui nii ei ole mitte ainult üks kord juhtund...
Hm...
Kas siis mees ei suuda tõesti ennast nii palju kontrollida, et vähemalt eitava vastuse annaks viisakamalt.
Oot kus siin see härrasmees om...
|
|
meryli
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pirka
Naeratan
Aa ja see õigus unele annab siis ka õiguse niimoodi öelda
Hm...
Kui käes juba varajane lõunaaeg, nagu esialgne postitaja väitis...
Ja kui nii ei ole mitte ainult üks kord juhtund...
Hm...
Kas siis mees ei suuda tõesti ennast nii palju kontrollida, et vähemalt eitava vastuse annaks viisakamalt.
Oot kus siin see härrasmees om...
Aga magav ja eriti unevõlaga mees EI suuda ennast küll eriti kontrollida. Meil see natuke teise asja näol on selgeks saanud, nimelt kui mina ärkan ja
juhtun üle tema ronima (mida ma enam ei tee) ärkab temas läbi une tunne, et keegi tuleb kallale ja võin väga valusa litaka saada. Samuti kui äratades
pole mul mõtet puusale vajutades raputada, äsab jalaga! Ise ta pole cägivaldne grammigi aga lihtsalt ei kontrolli ennast kui on väsinud.
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:10 |
|
|
Mina leian kah, et kui ikka ei taha, sisi seda mittetahtmistki saaks viisakalt väljendada.
Ja seks seksiks ... Kui juba kohvi ja kõrvane on voodiveerele toodud, siis niipalju viisakust peaks ikka olema, et aitähh öelda. Kui vaja saab ju
tudile taas keerata. Egas uni ilmast otsas ole. Ja uni pole kellegi õigustus jämedaks käitumiseks.
Korra veel võib andeks saada, aa mitu ....
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
MonaLisa
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:13 |
|
|
ka kõige viisakam inimene võib väga jämedalt käituda kui tema põhiõigusi korduvalt rikkutakse..
olen kunagi teinud ka 24h ja isegi 36h valveid.. Pärast 24 tunnist tööpäeva hommikul koju tulles on uni väga armas..lõunaks saab unest alles õige
maitse suhu Ja kui sel ajal oleks keegi tahtnud mind puudutada, ma vist ennem oleksin jalaga virutanud ..ja ärgates imestanud-kas tõesti mina nii
tegin??
mõned mehed töötavad nt. kaugsõidu liinide peal..ja pärast toibumiseks kulub aega..
kahjuks pole algne postitaja olukorda rohkem kirjeldanud.. 
|
|
meryli
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:19 |
|
|
ka kõige viisakam inimene võib väga jämedalt käituda kui tema põhiõigusi korduvalt rikkutakse..
olen kunagi teinud ka 24h ja isegi 36h valveid.. Pärast 24 tunnist tööpäeva hommikul koju tulles on uni väga armas..lõunaks saab unest alles õige
maitse suhu Ja kui sel ajal oleks keegi tahtnud mind puudutada, ma vist ennem oleksin jalaga virutanud ..ja ärgates imestanud-kas tõesti mina nii
tegin??
mõned mehed töötavad nt. kaugsõidu liinide peal..ja pärast toibumiseks kulub aega..
kahjuks pole algne postitaja olukorda rohkem kirjeldanud..
100%-i sama meelt sinuga Algne postitaja pole jah kahjuks rohkem kirjutanud! Kahjuks tõesti paljud mehed sageli väsinud ja vajavad und nappidel
vabadel päevadel Ja mõnele on lihtsalt uni nii püha, et sinna ei saa mette miskit teha kui keset inimese püha tegevust talle kallale karatakse!
Parm meenutagem-mõelgem igaüks, kas meil on mõni selline tegevus, mille juures me ei taha mingit segamist, rääkimata siis, et keegi tahab sulle hoopis
teistlaadi naudingut pakkuda!
|
|
pirka
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:25 |
|
|
.. natu oma reaalist...
Mees on aegajalt tööl ka 24 tundi jutti, 14-15 tunnised tööpäevad on tavalised nähtused. Ja kui kodus ongi, siis tõesti ta ka väsinud, väga väsinud
ja tahaks ainult magada. Süüa ka ikka
Ja neid eitavaid vastuseid olen minagi kuulnud, kui olen arvanud, et ta nüüd magand piisavalt ja võiks ärgata, aga tema tahaks veel magada.
Kuid mitte kunagi!!! ei ole see eitav vastus antud häbematus toonis või veel enam , et sõimusõna saatel.
Niipaljukest on mees ikka suuteline, et suhtleb oma kaasaga viisakalt...
|
|
meryli
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:27 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pirka
.. natu oma reaalist...
Mees on aegajalt tööl ka 24 tundi jutti, 14-15 tunnised tööpäevad on tavalised nähtused. Ja kui kodus ongi, siis tõesti ta ka väsinud, väga väsinud
ja tahaks ainult magada. Süüa ka ikka
Ja neid eitavaid vastuseid olen minagi kuulnud, kui olen arvanud, et ta nüüd magand piisavalt ja võiks ärgata, aga tema tahaks veel magada.
Kuid mitte kunagi!!! ei ole see eitav vastus antud häbematus toonis või veel enam , et sõimusõna saatel.
Mina tean enda kogemustest, et muidu mehega viisakas olles võin ma enda jaoks 2eluliselt tähtsate" tegevuste juures segatud saades väga mürgine
olla Nu niipalju kui meil siin erinevaid arvamusi, on veel lisaks ka erinevaid inimesi
|
|
tiina
|
postitatud 17.02.2003 kell 17:33 |
|
|
Minu arust on see väga hästi välja juuritav...see läbi une sõimamine. Mu exmees oli selline...keda ei tohtinud une pealt segada...kord isegi saatis mu
p*rsse. Tegin kenasti talle selgeks, et ei kavatsegi sellist kohtlemist taluda...isegi mitte unise peaga. Hiljem ta küll porises, aga kunagi enam ei
solvanud.
Ka praeguse kaasaga algul ikka probleeme oli...kippus päris karmide sõnadega läbi une vastama...kenasti sai see välja harjutatud...juba enne kui koos
hakkasime päris elama.
Inimene võib ju unine olla ja poriseda...aga solvanguid ja eemaletõukavat käitumist ei õigusta miski...seda enam kui see korduv on. Nii palju peaks
täiskasvanud inimene ennast suutma siiski kontrollida...ka meesterahvas.
Naine ju kunagi ei kärata lapsele halvasti, kui laps teda öösel üles ajab ja mitu korda ja pidevalt ööst öösse. Naine võib ju mõttes poriseda, olla
väsinud ja tusane...aga ta ei ütle halvasti, ega solva, ega tõuka last. Naine kontrollib ennast...samuti peaks suutma seda ka mehed teha. Ei, saab
öelda ka ilma solvanguteta...ükskõik kui väsinud sa siis ka pole.
|
|