univer
Algaja   Mees Postitusi: 5
Registreeritud: 18.10.2012 Viimane külastus: 10.12.2012 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2012 kell 20:12 |
|
|
iga enesetapp on iimese enda tahe ja soov. ning seda tuleb austada.
|
|
Rajake
Kasutaja    Naine Postitusi: 356
Registreeritud: 23.03.2011 Viimane külastus: 26.10.2014 Asukoht: Haapsalu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.11.2012 kell 21:44 |
|
|
Kui sündi ei saa valida,siis surra võib ju siis,kui ise tahab.
|
|
kodukäija
Friik       Naine Postitusi: 1512
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 27.10.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2012 kell 06:34 |
|
|
Mingil moel vist tundub enesetapu mõttega mängijale, et ta on tähtsaim mutter masinavärgis ja selle mutri eemaldamisega on maailm peatunud. Tutkit,
elu läheb edasi ja natukese aja pärast keegi ei mäletagi. Kui enesetapja endale teadvustaks, et see tegu tegelikult ei täida eesmärki, millele ta on
suunatud, maailm ei jäägi seisma...Inimesed poodlevad, naeravad, seksivad. Mitte midagi ei muutu, see ohverdus on asjatu ja rumal. Aga seda ta kahjuks
enam teada ei saa. Või saab`?
saunas käivad ainult laisad inimesed. Virgad kratsivad...
|
|
jeena
Kasutaja     Naine Postitusi: 390
Registreeritud: 30.05.2005 Viimane külastus: 24.09.2022 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2012 kell 14:43 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: KatiOlen
noh ma olen olnud terve elu koolis norimise, mõnitamis all, kodus ple ka nii hästi, eile oli isegi suur tüli ühega kes lausa ähvardas, olen kooli ka
vahetanud aga see ei aidanud, pealegi vihkan ennast, surm on selleks parim
potitaja ise pole siin ammu viibinud aga siiski!
.... see nyyd kyll enesetapu põhjus pole. maailm on suur ja lai. tuleb leida võimalus kuidas kodust välja saada ja ise enda eest otsustada ja
vastutada. siis hakkab ka päike su elus paistma , näed ise et elu on rõõmsam.
|
|
Rajake
Kasutaja    Naine Postitusi: 356
Registreeritud: 23.03.2011 Viimane külastus: 26.10.2014 Asukoht: Haapsalu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2012 kell 22:26 |
|
|
Inimene teeb oma valikud ise.Kui tahab siin tasandil lõpetada ja teadmatusse minna,aga palun.
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2012 kell 22:31 |
|
|
enesetapp on iga isiksuse jaoks ürgse enesesäilitamise instinkti viimase piiri ületamine, aga kust see piir jookseb, see sõltub juba isiksuse vaimsest
ja emotsionaalsest tasemest.
Ainult vaimse puude puhul on see ettearvamatu.
Minu au on minu truudus!
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2012 kell 22:34 |
|
|
kodukäija, asi ei pruugigi olla nii, et ta tahab olla keskne mutrike, võib olla ka, et ta lihtsalt just ongi väsinud olemast see kogu aeg keerlev
mutrike ja tahab peatuda. Tahab lõpetada ja lõppeda, mis ongi tema eesmärk. Sellest ümbritseva maailma olemasolust võib olla suuresti savi.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
obdachlos
Kasutaja     Naine Postitusi: 171
Registreeritud: 07.03.2013 Viimane külastus: 3.07.2020 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.03.2013 kell 16:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ergoproxy
Mul on samuti enesetapp plaanis.
Kui kellegil veel on sellised mõtted, siis võiksime seda koos teha.
Minu meiliaadress: ergoproxy[AT]hush.com
umbes nii ta välja kukkuski, siiamaani m6tlen, et oleks kellgiga teemasi arutada olnud tol 2006 aastal, siis oleks see format ka tegemata jäänud,
paraku aga läks teisiti
|
|
kodukäija
Friik       Naine Postitusi: 1512
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 27.10.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.03.2013 kell 08:13 |
|
|
Vana teema, aga põhjendan- iga minu sõna selles teemas oli suunatud potentsiaalsele enesetapjale- et sundida mõtlema.
Põhimõtteliselt olen eerikuga nõus, aga sellist tüüpi inimene peab olema väga elukogenud ja filosoofilise mõttelaadiga. Noored siiski enamasti
mõtlevad, et vot tapan ennast ära, siis te veel nutate. Nad ei tule selle pealegi, et nutetakse ainult paar päeva, siis läheb elu edasi.
Muuseas, enesetapule mõtleja ei pidavat kunagi kasutama väljendit- tapan end ära. Abi sellestki, kui küsid- miks sa tahad ennast ära tappa? Need
sõnad on kuidagi vastuvõetamatud.
saunas käivad ainult laisad inimesed. Virgad kratsivad...
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.03.2013 kell 00:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Loen neid enesetapu teemasid siin ja lihtsalt turgatas pähe küsimus.Niikui keegi hakkab siin avalikult reklaamima oma peadset lahkumist nii ilmub
välja terve pleaad inimese mõtte mahamaterdajaid ja lohutajaid.Huvitav kuipalju oleksid nõus ise asuma tema kohale.See tähendab-tegema diili.....sina
ära ennast killi ma teen seda sinu asemel kui lubad et ei tee seda enam mitte kunagi.Kardan et selliseid vaevalt leiduks.Vähemalt mina küll et tea
siin mitte ühtegi sellist kes oleks selliseks sammuks valmis.Selleks kõlavadki sellised ümberlükkamisdebatid samamoodi nagu kaastundeavaldused
inimestele kellega tegelikkuses ei seo mitte midagi ja kui sügavalt järele mõelda siis on jumala savi nendest.Aga kuna naaber (ei pea silmas Mustikat)
selle nõuks võttis siis ega ka mina halvem saa olla.
Mingil määral on sul õigus ja samas ka mitte. Võhivõõra puhul ei oskaks hetkel öelda.. Kuid kui see inimene oleks mulle oluline, siis ma pakuks end
kõhklemata asemele.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
eestjatagant
Kasutaja    Mees Postitusi: 180
Registreeritud: 22.03.2013 Viimane külastus: 26.04.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.04.2013 kell 22:10 |
|
|
missugune KATI sa oled ? , peab kandma valu, hästi tobe, aga paratamatu. see sama pohhuist looja paneb meid seisundeisse, mis rasked on., ma olen
palju möelnud selle üle,"to be or not to be"-ega see aita, vöta rohtu, tee end pehmeks. tee pööraseid pidusid ! sureme niikui-nii. ega
vaherahu seal teiselpool kesta kaua . tuled tagasi sama missiooniga., püüa vöidelda.! ise olen kogu elu vöidelend looja despootlusega !
|
|
eestjatagant
Kasutaja    Mees Postitusi: 180
Registreeritud: 22.03.2013 Viimane külastus: 26.04.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.04.2013 kell 22:30 |
|
|
enesetapp on üks alateadvuslik mässu vorm looja vastu,-ta täiuse ja "ilmeksimatuse "vastu . ,näidaku keegi mulle, -ta täiust ., lonkav ja
ägav maailm, milles me ise oleme väidetavalt süüdi. mingu nad sinna... ,-need väitjad.,- see rahulolematu "keegi "larbib oma vigu,meie
kannatusi vaadeldes. ja kui ta ise ei kannata seda mida me kannatame,siis kes on see kannataja ? meie ise ??, no !. ta peab ise ka kannatama see
"universumi dzinn".,kui ei, siis on ta nartsitsist . sadist.
|
|
kaheksasada
Kasutaja     Naine Postitusi: 359
Registreeritud: 30.03.2012 Viimane külastus: 23.11.2014 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2013 kell 21:34 |
|
|
Mina ei tunne, et Jumal oleks rahulolematu, minu meelest on inimesed õelad.
http://nommeraadio.ee/meediapank.php?cat=Enesetapjad
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2013 kell 21:43 |
|
|
Ära ikka ennast ka unusta Sinu puhul on muidugi see värk, et lisaks õeluse olemasolule jääb puudu ajudest Aga ole ikka olemas...Tiivi juba kadus
ja kui ühtegi idiooti enam poleks, oleks päris hull...
P.S. Ära'nd pooma sestap hakka 
|
|
epp
Tige Kull      Postitusi: 922
Registreeritud: 04.05.2002 Viimane külastus: 7.02.2021 Asukoht: Omadega Põhjas Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2013 kell 22:25 |
|
|
kui isik, kes tahab seda teha, ei kysi foorumis seda - vaid teab oma valikut.
arvan, et inimene, kes kysib sooovib pigem - oma probleemidele lahkamist/kaastunnet/olla elus miite üksi jms/ ...
Ärge uskuge midagi sõna-sõnalt.
Ärge eitage midagi täielikult.
Kahelge ja otsige tõde.
Olles leidnud hingerahu,
tunnete ära ka tõe.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2013 kell 22:52 |
|
|
Kui ikka inimene reklaamib oma peadset ärakolimist parimatele jahimaadele siis minu arust pole ta oma valikus kindel ja kogu hingest loodab et teda
sellest loobuma ärgitatakse.Ma ei näe lihtsalt põhjust miks peaks hakkama nii kardinaalset muutust elus kellama ja seda veel kuskil foorumis.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2013 kell 23:49 |
|
|
Free on mõtlev olend, niikui ikka
Enesetapp on põgenemine.....joostakse oma probleemide eest ja põmst situtakse lähedastele näkku, pluss peeretatakse ka boonuseks....Kunagi olin
kahevahel, et kas suitsidaalsed on tugevad v nõrgad...täna arvan, et tegu on sitapeadega, ning need, kes oma plaanidest siin igaksjuhuks räägivad, on
seda ruudus!!!
P.S. Kui bullet seda teeks, siis oleks see ta esimene austamistvääriv tegevus Et palju kütust sinu ellu, janar! 
|
|
epp
Tige Kull      Postitusi: 922
Registreeritud: 04.05.2002 Viimane külastus: 7.02.2021 Asukoht: Omadega Põhjas Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.07.2013 kell 01:01 |
|
|
booonus e. respekt - ehk oli julgust (argust).
Mina nimetan seda hetkel arguseks astuda vastu edaspidisele.
Ärge uskuge midagi sõna-sõnalt.
Ärge eitage midagi täielikult.
Kahelge ja otsige tõde.
Olles leidnud hingerahu,
tunnete ära ka tõe.
|
|
weylin
Kasutaja    Mees Postitusi: 108
Registreeritud: 17.03.2013 Viimane külastus: 14.09.2016 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.08.2013 kell 19:20 |
|
|
Elu pole elamist väärt ja miski pole suremist väärt. Vahest endalgi eneka mõtted, aga proovimisele pole veel jõudnud.
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.08.2013 kell 21:09 |
|
|
Vahest endalgi eneka mõtted, aga proovimisele pole veel jõudnud.
Kullafond.
Järelikuklt pole sulö sihikindlust ja kipud oma mõtetele ja soovidele kergelt alla vanduma ja alistuma.
|
|
OnuHeino
Algaja    Mees Postitusi: 21
Registreeritud: 19.06.2013 Viimane külastus: 30.06.2014 Otsib: armukest Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.08.2013 kell 21:10 |
|
|
no johhaidiitiralla.....Vikatimehega ei mängita! Et kirjutame anonüümselt kuhugi netti, et nüüd läksin ja finito ja siis vaatame igaksjuhuks, mis
reaktsioonid on?Kui inimene tahab minna, siis ta ka läheb!!! tA EI RÄÄGI SELLEST, et mida arvate jne....
Isiklikult arvan, olles selle läbi elanud, läbi toona kalli inimese, kuna mina väidetavalt tirisin kellegile nööri kaela , et jättes maha kallid
inimesed, ollakse sitapead!!!
VIIS VIINA ON MINU PIIR, TIRALLALLAA!!! 
|
|
olevt
kasutu       Postitusi: 2500
Registreeritud: 27.06.2006 Viimane külastus: 12.07.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.08.2013 kell 14:26 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kodukäija
Mingil moel vist tundub enesetapu mõttega mängijale, et ta on tähtsaim mutter masinavärgis ja selle mutri eemaldamisega on maailm peatunud. Tutkit,
elu läheb edasi ja natukese aja pärast keegi ei mäletagi. Kui enesetapja endale teadvustaks, et see tegu tegelikult ei täida eesmärki, millele ta on
suunatud, maailm ei jäägi seisma...Inimesed poodlevad, naeravad, seksivad. Mitte midagi ei muutu, see ohverdus on asjatu ja rumal. Aga seda ta kahjuks
Tegelikult võib muutuda küll. Piisava järjekindluse juures pannakse sinu püüdlusi tähele ja võib juhtuda, et psühhiaatriaõpikutesse ilmub uus mõiste -
harjumuslik enesetapp ehk habituaalne suitsiid. Ilusa kõlaga see 'habituaalne suitsiid'. 
|
|
weylin
Registreeritud: 17.03.2013 Viimane külastus: 14.09.2016 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.09.2013 kell 23:01 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kodukäija
Väga kergemeelne on mõelda, et kõik enesetapjad teevad seda tähelepanu pärast. Ei maksa teha erandist normi. Muidugi tore mõte, aga lapsik.
|
|
freelancer
|
postitatud 05.09.2013 kell 21:30 |
|
|
Kõiki enesetapjaid ei saa ühe mütsi alla paigutada.Elementaarne
Teatud sihtgrupp nende seas mõjub isiklikuklt minule koomiliselt.Eriti see kontingent kes kellab oma enesetapu mõtteid erinevates foorumites lootes
sealt leida mida.Lohutust-kaastunnet-äkki hoopis julgustavaid sõnu.Tahad teha siis tee-kä'tt ette panna on praktiliselt võimatu inimesele kes on
enese jaoks selle võtnud eesmärgiks.
Teine grupp on haletsusväärne.
Selle asemel et minna ja teha asi ära.otsitakse ülesse mingi foorum.Vähe sellest-selleks et sinna oma üllitist postitada on ju vaja end
registreerida.Sellega kaasneb omakorda dialemma-millist suitsidaalset kasutajanime valida.Lõpuks valitakse mingi.Nad paneks kindlasti ka pildi
galeriisse aga selleks on vaja terve kari postitusi.Dem-ilus oleks ju galerii pilt kus suitsiidinaut esitleb pilti nöör kaelas ja keel ripakil,või
ripub kõrghoone katuse serva küljes hammastega vihmaveerennist kinni hoides.Oleks hoopis teine tubakas ja halastust ja kaastunnet voolaks kui sitta
paljasaare veepuhastusjaama.
Tõelisest ja tegusast enesetapjast me lihtsalt ei kuule.Tema teeb ja heal juhul kui oskab originaalne olla siis kuuleksime või loeksime seda
uudistest.
Aga eesti inimesele on juba looduse poolt ilmselt kaasa antud omadus kuidagi kergelt oma soovidele alla vanduda.

|
|
weylin
|
postitatud 07.09.2013 kell 18:39 |
|
|
esimene ja teine grupp tunduvad kahtlaselt sarnased ehk siis need, kes foorumites käivad bitchimas. Neid muidugi on, aga nad moodustavad tühise
protsendi enesetappudest, sest foorumitega asi tavaliselt ka piirdub.
Ma proovin rääkida siiski sellest enamikust, mitte vähestest eranditest.
|
|