Elastiknaine
Kasutaja     Naine Postitusi: 116
Registreeritud: 27.08.2011 Viimane külastus: 2.10.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 20:35 |
|
|
Kuradi kodumasin:(
Kas naine on tõesti kodumasin?Kes peseb,triigib,koristab,pühib perseid ja ninu,hoolitseb kodu,aia ja lemmikloomade eest!Tahax ka vahest puhata ja
mängida!!Naised,kuidas teil peres need lood on?
|
|
iir
läks ära      Naine Postitusi: 1918
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:11 |
|
|
mmm, millised kaunid mõtted sellisel imelisel päeval. Millega sa lilleke rahul pole? Täna õnne, et mehed ei käi enam kuude pikkustel jahi ja
sõjaretkedel, mil saad ise kõik talutööd ja kodutööd ja laste kasvatamised teha.
Kuidagi paratamatult endastmõistetavalt kujunebki nii välja, et töölt tulles tõmbab naine veel 4 tundi tööd otsa, pere ühise eesmärgi nimel. Ja siis
tuleb mees ütleb, et ma ju toon papi koju, mis sa veel tahad? Aga see papp ei tee last terveks, kui ta haige on ja see papp ei tee kodutöid ära ja
see papp ei pane kurke ja marju ise purki ronima. Aga noh...see on elu. Emasena elu on üldpildina komplitseeritum, juba füsioloogilises plaanis. Ta on
tehtud füüsiliselt nõrgemaks ja samas on pandud peale kohus rasedust kanda ja sünnitada. Iga rasedusega annab naine osake tervist ära, lisaks
fertiilse ea, igakuised rõõmud. Argised kohustused on meestega võrdsed, kuid juurde tuleb veel kõik muu. Seepärast ongi nii valus lugeda, kui kusagil
on perevägivald, eriti kogu selle naiseks olemise rõõmude taustal. Et oled nõrgem, suuremate kohustuste ja nõudmistega sinu suhtes ja siis saad veel
peksa ka.
Siin pole midgi kurta, siin pole ka ei midagi kangelaslikku, see lihtsalt on nii. Õhtul triigid kortsude vastase kreemi ümber silmade, valad sisse
klaasi punast veini, silitad hoidiseid ja magava lapse pead ja elu on lill. Terviseks!
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:16 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Elastiknaine
Kas naine on tõesti kodumasin?Kes peseb,triigib,koristab,pühib perseid ja ninu,hoolitseb kodu,aia ja lemmikloomade eest!Tahax ka vahest puhata ja
mängida!!Naised,kuidas teil peres need lood on?
Vastates Sinu küsimusele (ok. ma pole naine), siis sommidel on masin kone ja norrakatel on kone naine, et vastusega on klaar 
|
|
Elastiknaine
Registreeritud: 27.08.2011 Viimane külastus: 2.10.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:22 |
|
|
Väga vahva!Aga ma olex nõus nende sõjaretkede ja muude jamadega,kui vaid kodus olex rahu!Lapsed peavad mööda elamist hiilima,sest issi tahab uudiseid
vaadata.Krt,3.a. ei huvita uudised!Ja sinna kuhu sokk kukub,ei pea see ju jääma!Nüüd algab veel kool ka,siis saab täie auruga andma hakata-2 lähevad
kooli,pesamuna lasteaeda..Ise rassin tööl ja kodus.Ega oma majas ju puhkepause pole.Ja selle kõige juures on kurb see,et ma olen nähtamatu,sootu..Tea
kauax need juhtmed koos seisavad?
|
|
iir
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:24 |
|
|
Õeke, ma ei taha küll valjusti välja öelda, aga su seksuaalne rahuldamatus paistab isegi kuule ära
|
|
dex
;)     Postitusi: 989
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 19.08.2019 Asukoht: Valhalla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:26 |
|
|
On Sinul alles palju probleeme. Kodu, aed, lemmikloomad - äkki oleks mõistlikum üürikorter. Pole töid pole probleeme. Mehega sama lugu.
Kõrvaltvaatajana jääb mulle mulje, et Sa oled oma elu ise üsna keeruliseks elanud. Äkki peaks hakkama seda kuskiltotsast harutama?
When all you have is a hammer, everything looks like a nail.
|
|
Elastiknaine
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:28 |
|
|
Aga oskad äkki midagi soovitada?
|
|
iir
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:29 |
|
|
Dex, ei ole keeruiseks elanud, inimene on VÄSINUD ja kopp on ees. peatage maailm, ta tahab maha minna.
|
|
Elastiknaine
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:33 |
|
|
Ei suuda korteris elada!Näpud mullas,närvid korras!Mida ma harutama pean,või kust otsast?Peatage tõesti see maailm,tahax tühjusse astuda.
|
|
iir
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:42 |
|
|
Võib olla sa nõuad endalt liiga palju? Mul üks tuttav kehtestas kodus trahvi, kui mingi riideese maas, tuleb emmele raha. lapsed jäid esimene kuu
taskurahast ilma ja issil olla ka nalja tuju ära läinud peale seda, kui emme paar korda käsi pikkas pappi nõudis. Nii et küsimus on organiseerimises.
Oma firma regemine on suur asi...väga suur asi ja tihti peale on inimesed sellega hõivatud 25 h. Ja see, et mees sexi ei taha, ongi stressi põhjuseks,
mis see võetud kohustus tähendab. Pead mehega rääkima, mis kellast ja mis päevadel on kodune elu, sest lastel on ema ja isa. Mitte isal pole firma ja
emal on lapsed.
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2011 kell 21:48 |
|
|
EDU!
http://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
http://www.youtube.com/watch?v=lIMftqKgWLs
http://www.youtube.com/watch?v=aoEkw02VuvM
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
http://www.youtube.com/watch?v=9yAeJemoTXg
http://www.youtube.com/watch?v=oAm5sZrkgMM
http://www.youtube.com/watch?v=dl3njU44KoE
|
|
Elastiknaine
|
postitatud 30.08.2011 kell 22:18 |
|
|
Tänud Sulle iir!Ja Sinule guttamax on elu tõesti vaid üx suur lilleaed!
|
|
kodukäija
Friik       Naine Postitusi: 1512
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 27.10.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 04:14 |
|
|
Elu ongi lilleaed. Kurb, kes näha ei oska.
saunas käivad ainult laisad inimesed. Virgad kratsivad...
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 06:51 |
|
|
Eks igaüks ongi see kelleks ta ennast peab.
Nojah, teiste silmis ei pruugi ta ju see olla.
|
|
tiivitaavi
Friik       Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 08:19 |
|
|
....et üleüldist segadust vältida,siis võin tõdeda,et meeldib küll,kodus toimetada,eriti kui on tulemus näha,ausalt.Oodata koju meest,aurav toit
laual.Mu elus on olnud ka vastupidi ja võin öelda kodu oli korras ja lapsed hoitud.Mehed on ratsionaalsemad.
Samas istuda kodus ja oodata "taskuraha" ka ei taha,endal peab olema mingi õpitud eriala ja sissetulek,kasvõi näiteks teise poole
sissetuleku äralangemisel,on millest elada.
http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 09:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Elastiknaine
Väga vahva!Aga ma olex nõus nende sõjaretkede ja muude jamadega,kui vaid kodus olex rahu!Lapsed peavad mööda elamist hiilima,sest issi tahab uudiseid
vaadata.Krt,3.a. ei huvita uudised!Ja sinna kuhu sokk kukub,ei pea see ju jääma!Nüüd algab veel kool ka,siis saab täie auruga andma hakata-2 lähevad
kooli,pesamuna lasteaeda..Ise rassin tööl ja kodus.Ega oma majas ju puhkepause pole.Ja selle kõige juures on kurb see,et ma olen nähtamatu,sootu..Tea
kauax need juhtmed koos seisavad?
Noh, mõnda aega võib too õnnetu sokk ju põrandal ka vedeleda. Ja-jaa, ma tean, tundub võimatu. Ma olin
samasugune. Lapsed on hiljem öelnud, et ajasin kõiki hulluks oma puhtuse- ja korranõuetega. Nüüd tean, et kogu aeg ei pea olema perfektne kord, eriti,
kui on kolm last.
Pean väga loomulikuks, et tahetakse vaadata uudiseid. Olen öelnud lastelastele, et ärge segage, kui algab AK. Laps peabki õppima teiste pereliikmetega
arvestama. Muidugi peab laps tajuma, et ka temaga arvestatakse.
Ega seal aias ka midagi ei juhtu, kui vahel mõni umbrohi õilmitseb. Mine istu mehe kõrvale teleka ette ja lase ennast lõdvaks!. Homme on ka päev. Sa
ei pea olema maja ori. Aastakümnete pärast tundub sulle praegune rassimine naeruväärne.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 09:15 |
|
|
Mina mõtlen siiani,et krdi feministid: rikkad tšikid kel polnud valimisõigust. Nad ei pidanud tööl käima kuna olid rikkast perest, neil olid teenijad
ja neil oli igav. Samal ajal orjasid vaesed naised nii tööl kui kodus viimse hingetõmbeni.
Mina ei kavatse oma mehele sõrme anda,et too võtaks mu käe ja siis hiljem tekiks mul tunne,et sellega nö perset pühitakse. Mina leian,et kui 2 inimest
käivad tööl, siis peale tööd peavad mõlemad võrdselt käsi ja jalgu liigutama. Kui naine teeb süüa siis mees tegeleb lapsega ja kui laps tudib siis
mõlemad kraamivad ka elamist. Kui mu mees seda plaani mõne aasta pärast ei aktsepteeri, siis ma kavatsen olla kodune ja teha kodutöid aga tema mõelgu
välja kust leiab nii palju raha,et peret suudab üleval pidada ja nii,et meelelahutustki jagub (pluss mulle taskuraha annab). Ma usun,et kui varakult
anda võimalus mehel peale tööd puhata ja võtta oma selga lastekasvatus ja kodutööd siis see on puhtal kujul oma möödapanek. Seda parandada saab vast
tõesti vaid Iire ettepaneku näol või siis nii,et kodus segadus kasvab ja ka naine viskab jalad peale tööd seinale.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
lati
viirastus       Postitusi: 2532
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 09:23 |
|
|
Ma jälle leian, et kui naist häirib segami tuba, siis las koristab, kui mind häirib sitane peldik eks ma siis pesen, samuti toidutegemisega ja paljude
muude asjadega.
Lisaks on veel mõned tööd mida üks oskab paremini või teine ei oska või ei saa üldse, eks need siis jäävad ühe kanda paratamatult.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 12:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: lati
Ma jälle leian, et kui naist häirib segami tuba, siis las koristab
Ilusti leiad. Probleem võib tekkida siis, kui sulle meeldibki räpa sees elada, aga naisele mitte. Kas siis kasvavadki lapsed räpa sees üles.
Sissyl õigus - kui olen lasknud endale kukile istuda, siis on see puhtal kujul minu enda möödapanek. Aga niisuguste vigade parandamine on põrgulikult
keeruline
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
dex
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 19.08.2019 Asukoht: Valhalla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 14:46 |
|
|
Üks on ilus, hea, tark ja tubli ja teine on totaalne jobu. No olgem ausad ei ole ju võimalik. Sellised inimesed ei ela koos ja ei tee kolme last.
Ma soovitan temaalgatajal korra sügavale enda sisse vaadata, mõelda välja, kas ja mida ta on ise valesti teinud. Kui see selge siis lapsed üheks
nädalavahetuseks vanavanemate juurde ning rahulikult mehega selgeks rääkida, mida te kooselult ootate ja kuidas seda oleks võimalik saavutada.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 15:28 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: dex
Üks on ilus, hea, tark ja tubli ja teine on totaalne jobu.
Isiklikest kogemustest lähtuvalt sõnastaksin nii: Üks on totaalne loll ja teine totaalne mugavleja Ja süüdistada pole küll mitte kedagi.
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
Elastiknaine
|
postitatud 31.08.2011 kell 16:23 |
|
|
Nii,et:Üks ei tee midagi ja teine ei tee sedagi!
Ma ei kujutaks küll selle teemalist jutuajamist mehega ette,et kuule ole hea ja katsu sa ka rohkem mul kodus abis olla....irw..seda nägu tahaks
näha!!!
Siis saan kohe teada,kes ma olen ja kuhu ma võin minna...Tema teenib meil pere söögiraha ja tema tahab õhtuti puhata ja nädalavahetustel on ta ka
tööl..
Aga,et mina tööl käin,see on ju kõki mõki..Naiste värk ju,jõuavad kõike!!
Nii,et kallikesed,ma olengi käega löönud ja ise nagu hull omale koorma selga ladunud...
Eks näis,mis elu toob!
Aga teile kõigile suur aitähh kaasaelamast ja nõu andmast!
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13048
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 16.01.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 19:23 |
|
|
Liba see kindlasti koomikud
|
|
dex
|
postitatud 31.08.2011 kell 19:34 |
|
|
Ilmselt saime tõesti tünga
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.08.2011 kell 19:35 |
|
|
Aga ütle siis mehele,et kui ta teenib elamiseks raha,et siis sa võid ju töölt ära tulla,et kodu korras hoida.
Iseasi tõesti kui oled käega löönud ja lepid sellega.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|