Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4  >>
Autor: Teema: Suitsetav naine tänavapildis...
synoptik
Kasutaja

Registreeritud: 26.01.2003
Viimane külastus: 30.12.2005
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 12:54 Reply With Quote
Suitsetav naine tänavapildis...

Olen ise ka suitsetaja,kuid on piirid millest üle ei lähe.Iialgi ei tee ma suitsu tänaval. Olen näinud noori ilusaid naisi tänaval vastu tulemas suits huulte vahel tilpnemas ja see on kole vaadata...
Mida arvate teie suitsetamisest tänaval?
Häirib selline vaatepilt või kõnnite mööda midagi märkamata?

View User's Profile View All Posts By User
murdjamees
skinnofiil

Registreeritud: 12.09.2002
Viimane külastus: 1.12.2006
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:02 Reply With Quote
Õudne!
Mina olen rahumeeli paarile noormehele öelnud kellel selline käe otsas tilpneb , et otsigu endale uus naine ja suitsetavaid naisi ja noori ma üldse igal kohasel ja kohatul viisil norin!

Nii paha olen!

Tänan!

Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
synoptik
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:04 Reply With Quote
Murdja võid ka mind noomida...see mind ei muuda-kahjuks.
meryli
LEBO

Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:08 Reply With Quote
icic...jube jah Eestis ei tossa kunagi tänaval, otsin pimedama ja kaugema nurga kui nälg tapab Nu siin on see suisa tavaline ja vöiks öelda, et normaalne tänavapildis!

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:15 Reply With Quote
PS! Mulle näiteks ei meeldi noored, kes enda arustmaru rahulikku kohta, ehk surnuaeda ronivad suicetama

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

roosi
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 27.07.2002
Viimane külastus: 19.11.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:23 Reply With Quote
Tänaval suitsetavad naised on lausa kohutavad.Ise oma arust viimase peal mimmid aga suits huulte vahel.Ja minu arust on ka veel need kohutavad kes lükkavad lapsekäru ja siis on suits hambus.Istuvad jumala avalikus kohas näiteks suure kaubanduskeskuse ukse ees pingil lapsekäru kõrval ja suitsetavad.Prrrrr ........kui kohutav see on.
tiina
Administrator

Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 6.07.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:30 Reply With Quote
Kuigi olen ise suitsetaja, siis mulle ei meeldi tänaval suitsetavad naised...see on väga inetu vaadata Samuti noored papad, kellel laps kukil või käeotsas või lükkavad vankrit ja suits näppus tolknemas.

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

olend82
Algaja

Registreeritud: 22.01.2003
Viimane külastus: 17.04.2004
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 13:54 Reply With Quote
absoluutselt ei suhtu hästi tänaval suitsetamisse, mitte kellegi puhul, ei meeste ega naiste puhul.....eriti halvasti aga uste ees, bussipeatustes ja koridorides suitsetamisse.... ise jätsin mõned aastad tagasi maha selle paha kombe....siis see OLI normaalne.... aga enam ma ei salli riietel ega kuskil suitsuHAISU...vuhh....ja kui te kuskil teiste läheduses suitsetate, siis küsige enne, kas teised sellega nõus on!
cleona
kivimüüridel kõndija

Registreeritud: 16.12.2002
Viimane külastus: 27.06.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 14:12 Reply With Quote
Prr!
Suitsetan ise ka aga tänaval nagu ei tule selle pealegi et seda teha!!Oma aias,kodus kus iganes aga keset linna-no tänan,ei!
Ja need verisulis neidised,kes kõrs hambus ringi lasevad-pole sõnu!

Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu".

TKtydryk
Image by Cerruti

Registreeritud: 13.05.2002
Viimane külastus: 4.07.2012
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 14:23 Reply With Quote
ei tia....kuidagi kohatu nagu vaadata....
ise pidin ka kord maa alla vajuma kui....mu kallis 14 aastane sõbranna mõtles et ohoh on ka bimm et suitsetab tänaval......vuhh

I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?

pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 14:48 Reply With Quote
/me ei armasta üldse suitsu, ei tänavapildis ega ka muidu... Õnneks oma kodu suitsuvaba...

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

ipsu
kodune

Naine
Registreeritud: 17.11.2002
Viimane külastus: 18.11.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:09 Reply With Quote
Ei meeldi see pilt, ja ise kui õues teen suitsu, siis kuskil nuka tada et mind keegi ei nääks. Aga üldiselt mulle ei meeldigi õues suitsetada, tahaks mugavalt istuda ja koffetada.

Ära kaeva teisele auku.......

Mara
Olgu jääv meile päike!

Registreeritud: 11.12.2002
Viimane külastus: 29.10.2015
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:12 Reply With Quote
jätab halva mulje peaks ytlema...oma aruga mingid okkad tegijad kui suitsu suus hoiavad...nu ausalt..väga halva mulje jätavad...aga need kes nö.omaette vai vaikselt teevad ,nende vastu pole midagi...

Parim vibukytt siinpool Uuraleid...

Venom
Born to Kill

Registreeritud: 24.10.2002
Viimane külastus: 7.02.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:40 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
... Samuti noored papad, kellel laps kukil või käeotsas või lükkavad vankrit ja suits näppus tolknemas.

selle eest tulex lausa riiklikud trahvid väänata.
(/me on kah suitsetaja ja noor isa )

Valar Morghulis

synoptik
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:43 Reply With Quote
Kena on lugeda et enamus teist peab tänaval suitsetamist nõmedaks...kuigi see on üldlevinud igalpool maailmas suht palju.Ja muidugi on tobe vaadata noori mimmisid baaris või kõrtsis suitsetamas.
meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:53 Reply With Quote
huvtiav...julgen natuke teistsugust seisukohta nyyd avaldada ja loodan, et keegi kividega surnuks ei loobi köik tunduvad ydini korralikud ja eeskujulikud? eksinud ei ole vist keegi kunagi kui on, siis olgu, köva häälega me sellest ei räägi eks nu tänaval ei tömba, oki, see selleks...no kui ka 18 täis saanud noored sisenevad selleks kuskile pubisse-baari, et kohvi-tee-olgu vöi klaasi siidri taga oma suits ära teha...siis on jälle häda teevad nad seda tänaval, on see häda veel suurem

Marla
Friik

Naine
Registreeritud: 04.11.2002
Viimane külastus: 23.06.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 15:54 Reply With Quote
jaa, mina olen ikkagi laps ja puha.
suitsetan ka ja puha.
tänaval ka ja puha.
ma ei näe selles midagi halba ja puha.
tegelikult on see minu jaoks isegi ilus ja puha.
mul on sõrmikute näpuotsad ära lõigatud ja puha.

tegemistonminuarvamusega.
MINU.

pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 16:47 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: meryli
huvtiav...julgen natuke teistsugust seisukohta nyyd avaldada ja loodan, et keegi kividega surnuks ei loobi köik tunduvad ydini korralikud ja eeskujulikud? eksinud ei ole vist keegi kunagi kui on, siis olgu, köva häälega me sellest ei räägi eks nu tänaval ei tömba, oki, see selleks...no kui ka 18 täis saanud noored sisenevad selleks kuskile pubisse-baari, et kohvi-tee-olgu vöi klaasi siidri taga oma suits ära teha...siis on jälle häda teevad nad seda tänaval, on see häda veel suurem

Mul ei ole midagi selle vastu kui tõmmatakse baaris, tassi kohvi pitsi konjaki juures suitsu, kuid sel juhul peab hea ventilatsioon olema. Üldjuhul ei hakka ma kellelegi ütlema, et vot jäta maha, see on nõme.... Kui mulle ei meeldi ja ma ise ei tee, ei tähenda ju veel seda, et kõik peavad minu moodi olema. Ahjaa, olen patunew, sünnipäeval Tartus Püssirohukeldris soovitasin ühel suits tegemata jätta või minna alla tegema, sest see tuli mulle otse näkku/ninna.... Aga muidu, avaldasin vaid oma arvamust, et mulle suits ei meeldi (on vist oma panus selles ka mu vanematel, kes tossasid alalõpmata ja tegid seda elutoas, hoolimata minust.... ja minu rääkimisest )

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 16:49 Reply With Quote
jups! ka see mulle ei meeldi kui suitsetajate poolel istudes keegi "unustab" sigareti näppu tossama ja see kärsaving otse näkku tuleb või siis seda suitsujuga "kuskile suunata" ei oska

Lola69
Võrrandi muutuja

Registreeritud: 09.11.2002
Viimane külastus: 10.06.2021
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 17:35 Reply With Quote
Suitsetav naine tänavapildis häirib ja isegi väga. Häirib ka mees, aga oma kurvastuseks pean ütlema, et nende mehiste häirivate vaatepiltide hulka kuulub ka mu oma teinepool. Küll jääb ta jalutades aga suitsu ette pannes alati vankrisangast ilma.

Kole on vaadata. Seda enam, et ise pole kunagi tõmmand ja see on ka ainumas asi, mille kohta ma julgen öelda, et kunagi tõmbama ei hakka.
Kui inimene oma pahe seltsis elada tahab, siis võiks seda ikkagi mitte silmariivavalviisil teha.

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!

synoptik
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 17:57 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: meryli
Ma ei mõista hukka neid noori kes oma suitsu kuskil kohvikus või baaris ära teevad-nad pole tänaval..Ei meeldi 14-16 aastased nagad kes kooliuksest väljudes seisma jävad ja suitsu ette torkavad.Elan koolimaja vastas üle tee ja näen nii mõndagi.

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 18:03 Reply With Quote
iegi kannatasin kui magamistoa aknast tuli vahetundidel paksu suicu sisse kord ka ehmatasin akna all auitsetava pisikese sugulase poolsurnuks, elasime kord kooli vastas ja meie magamistoa aknatagune nurk oli kuum...aga minu ema...saades teada, et suitsetan ei soovitanud mul seda teha ei tänavl, ega nurkade taga, et ei tuldaks talle sosistama ja näpga näitama! Ytles, et minu elu, ise tean mis teen, soovitavalt tömmaku ma suitsu siis juba kodus ja avalikult. Ei ytle, et see nyyd mind kövasti innustas edasi suitsetama...see pigem hoidis mind taoliste tänaval tossamise ja "oma arust nurga taga" tossutamiste eest

muhhin
Kuuvarjutus

Registreeritud: 10.12.2002
Viimane külastus: 17.06.2020
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 22:57 Reply With Quote
Ei see küll miski ilus pilt ei ole (eriti veel, kui selleks on teismeline - mingi kõva neli-viisteist).
Üldse tegelt vahet pole kes seda teeb. Keset uulitsat kõrt imema ja tatistama justkui ei peaks.
Kes tahavad, las teevad - aga nii, et nad sellega teistele ebamugavusi ei valmistaks

mada
-

Mees
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 17.09.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.02.2003 kell 23:11 Reply With Quote
Ise olen see patune, kes tänaval pläru ees ringi laseb. Lihtsalt harjumus selline ning mõte hakkab siis millegipärast paremini tööle... Aga naiste puhul sellist harjumust ei salli, viisakad naised nii ei tee... Eriti häirib mind vaatepilt, kui hommikul puberteediikka just jõudnud plixid trepikojast väljudes ja nurga taha jõudes koolikotti kohendavad seljas ning hirmsa kiiruga pläru ette pistavad...

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

synoptik
Kasutaja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.02.2003 kell 00:06 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: mada
Ise olen see patune, kes tänaval pläru ees ringi laseb. Lihtsalt harjumus selline ning mõte hakkab siis millegipärast paremini tööle... Aga naiste puhul sellist harjumust ei salli, viisakad naised nii ei tee... Eriti häirib mind vaatepilt, kui hommikul puberteediikka just jõudnud plixid trepikojast väljudes ja nurga taha jõudes koolikotti kohendavad seljas ning hirmsa kiiruga pläru ette pistavad...
Mind eriti ei häiri kui mehed tänaval suitsetavad kui just tuhka möödudes pähe ei raputa...aga koolilapsed suitsuga on nõme ikka küll.

<<  1    2    3    4  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0241761 sekundit