synoptik
Kasutaja     Postitusi: 228
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 30.12.2005 Asukoht: raplamaal kuskil Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 12:54 |
|
|
Suitsetav naine tänavapildis...
Olen ise ka suitsetaja,kuid on piirid millest üle ei lähe.Iialgi ei tee ma suitsu tänaval. Olen näinud noori ilusaid naisi tänaval vastu tulemas suits
huulte vahel tilpnemas ja see on kole vaadata...
Mida arvate teie suitsetamisest tänaval?
Häirib selline vaatepilt või kõnnite mööda midagi märkamata?
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:02 |
|
|
Õudne!
Mina olen rahumeeli paarile noormehele öelnud kellel selline käe otsas tilpneb , et otsigu endale uus naine ja suitsetavaid naisi ja noori ma üldse
igal kohasel ja kohatul viisil norin!
Nii paha olen!
Tänan!
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
synoptik
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 30.12.2005 Asukoht: raplamaal kuskil Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:04 |
|
|
Murdja võid ka mind noomida...see mind ei muuda-kahjuks.
|
|
meryli
LEBO      Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:08 |
|
|
icic...jube jah Eestis ei tossa kunagi tänaval, otsin pimedama ja kaugema nurga kui nälg tapab Nu siin on see suisa tavaline ja vöiks öelda, et
normaalne tänavapildis!
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
meryli
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:15 |
|
|
PS! Mulle näiteks ei meeldi noored, kes enda arustmaru rahulikku kohta, ehk surnuaeda ronivad suicetama
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
roosi
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 620
Registreeritud: 27.07.2002 Viimane külastus: 19.11.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:23 |
|
|
Tänaval suitsetavad naised on lausa kohutavad.Ise oma arust viimase peal mimmid aga suits huulte vahel.Ja minu arust on ka veel need kohutavad kes
lükkavad lapsekäru ja siis on suits hambus.Istuvad jumala avalikus kohas näiteks suure kaubanduskeskuse ukse ees pingil lapsekäru kõrval ja
suitsetavad.Prrrrr ........kui kohutav see on.
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:30 |
|
|
Kuigi olen ise suitsetaja, siis mulle ei meeldi tänaval suitsetavad naised...see on väga inetu vaadata Samuti noored papad, kellel laps kukil või
käeotsas või lükkavad vankrit ja suits näppus tolknemas.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
olend82
Algaja   Postitusi: 33
Registreeritud: 22.01.2003 Viimane külastus: 17.04.2004 Asukoht: Tartu kant Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 13:54 |
|
|
absoluutselt ei suhtu hästi tänaval suitsetamisse, mitte kellegi puhul, ei meeste ega naiste puhul.....eriti halvasti aga uste ees, bussipeatustes ja
koridorides suitsetamisse.... ise jätsin mõned aastad tagasi maha selle paha kombe....siis see OLI normaalne.... aga enam ma ei salli riietel ega
kuskil suitsuHAISU...vuhh....ja kui te kuskil teiste läheduses suitsetate, siis küsige enne, kas teised sellega nõus on!
|
|
cleona
kivimüüridel kõndija       Postitusi: 1075
Registreeritud: 16.12.2002 Viimane külastus: 27.06.2009 Asukoht: hetkel siin Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 14:12 |
|
|
Prr!
Suitsetan ise ka aga tänaval nagu ei tule selle pealegi et seda teha!!Oma aias,kodus kus iganes aga keset linna-no tänan,ei!
Ja need verisulis neidised,kes kõrs hambus ringi lasevad-pole sõnu!
Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu".
|
|
TKtydryk
Image by Cerruti       Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002 Viimane külastus: 4.07.2012 Asukoht: viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 14:23 |
|
|
ei tia....kuidagi kohatu nagu vaadata....
ise pidin ka kord maa alla vajuma kui....mu kallis 14 aastane sõbranna mõtles et ohoh on ka bimm et suitsetab tänaval......vuhh
I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 14:48 |
|
|
/me ei armasta üldse suitsu, ei tänavapildis ega ka muidu... Õnneks oma kodu suitsuvaba...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
ipsu
kodune       Naine Postitusi: 1771
Registreeritud: 17.11.2002 Viimane külastus: 18.11.2009 Asukoht: haapsalu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:09 |
|
|
Ei meeldi see pilt, ja ise kui õues teen suitsu, siis kuskil nuka tada et mind keegi ei nääks. Aga üldiselt mulle ei meeldigi õues suitsetada, tahaks
mugavalt istuda ja koffetada.
Ära kaeva teisele auku.......
|
|
Mara
Olgu jääv meile päike!       Postitusi: 1861
Registreeritud: 11.12.2002 Viimane külastus: 29.10.2015 Asukoht: keskel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:12 |
|
|
jätab halva mulje peaks ytlema...oma aruga mingid okkad tegijad kui suitsu suus hoiavad...nu ausalt..väga halva mulje jätavad...aga need kes
nö.omaette vai vaikselt teevad ,nende vastu pole midagi...
Parim vibukytt siinpool Uuraleid...
|
|
Venom
Born to Kill      Postitusi: 1940
Registreeritud: 24.10.2002 Viimane külastus: 7.02.2022 Asukoht: ajaloo hämarustes Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiina
... Samuti noored papad, kellel laps kukil või käeotsas või lükkavad vankrit ja suits näppus tolknemas.
selle eest tulex lausa riiklikud trahvid väänata.
(/me on kah suitsetaja ja noor isa )
Valar Morghulis
|
|
synoptik
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:43 |
|
|
Kena on lugeda et enamus teist peab tänaval suitsetamist nõmedaks...kuigi see on üldlevinud igalpool maailmas suht palju.Ja muidugi on tobe vaadata
noori mimmisid baaris või kõrtsis suitsetamas.
|
|
meryli
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:53 |
|
|
huvtiav...julgen natuke teistsugust seisukohta nyyd avaldada ja loodan, et keegi kividega surnuks ei loobi köik tunduvad ydini korralikud ja
eeskujulikud ? eksinud ei ole vist keegi kunagi kui on, siis olgu, köva häälega me sellest ei räägi eks nu tänaval ei tömba, oki, see selleks...no
kui ka 18 täis saanud noored sisenevad selleks kuskile pubisse-baari, et kohvi-tee-olgu vöi klaasi siidri taga oma suits ära teha...siis on jälle
häda teevad nad seda tänaval, on see häda veel suurem
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 15:54 |
|
|
jaa, mina olen ikkagi laps ja puha.
suitsetan ka ja puha.
tänaval ka ja puha.
ma ei näe selles midagi halba ja puha.
tegelikult on see minu jaoks isegi ilus ja puha.
mul on sõrmikute näpuotsad ära lõigatud ja puha.
tegemistonminuarvamusega.
MINU.
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 16:47 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: meryli
huvtiav...julgen natuke teistsugust seisukohta nyyd avaldada ja loodan, et keegi kividega surnuks ei loobi köik tunduvad ydini korralikud ja
eeskujulikud ? eksinud ei ole vist keegi kunagi kui on, siis olgu, köva häälega me sellest ei räägi eks nu tänaval ei tömba, oki, see selleks...no
kui ka 18 täis saanud noored sisenevad selleks kuskile pubisse-baari, et kohvi-tee-olgu vöi klaasi siidri taga oma suits ära teha...siis on jälle
Mul ei ole midagi selle vastu kui tõmmatakse baaris, tassi kohvi pitsi konjaki juures suitsu, kuid sel juhul peab hea ventilatsioon olema. Üldjuhul ei
hakka ma kellelegi ütlema, et vot jäta maha, see on nõme.... Kui mulle ei meeldi ja ma ise ei tee, ei tähenda ju veel seda, et kõik peavad minu moodi
olema. Ahjaa, olen patunew, sünnipäeval Tartus Püssirohukeldris soovitasin ühel suits tegemata jätta või minna alla tegema, sest see tuli mulle otse
näkku/ninna.... Aga muidu, avaldasin vaid oma arvamust, et mulle suits ei meeldi (on vist oma panus selles ka mu vanematel, kes tossasid alalõpmata ja
tegid seda elutoas, hoolimata minust.... ja minu rääkimisest )
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
meryli
|
postitatud 19.02.2003 kell 16:49 |
|
|
jups! ka see mulle ei meeldi kui suitsetajate poolel istudes keegi "unustab" sigareti näppu tossama ja see kärsaving otse näkku tuleb või siis seda
suitsujuga "kuskile suunata" ei oska
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 17:35 |
|
|
Suitsetav naine tänavapildis häirib ja isegi väga. Häirib ka mees, aga oma kurvastuseks pean ütlema, et nende mehiste häirivate vaatepiltide hulka
kuulub ka mu oma teinepool. Küll jääb ta jalutades aga suitsu ette pannes alati vankrisangast ilma.
Kole on vaadata. Seda enam, et ise pole kunagi tõmmand ja see on ka ainumas asi, mille kohta ma julgen öelda, et kunagi tõmbama ei hakka.
Kui inimene oma pahe seltsis elada tahab, siis võiks seda ikkagi mitte silmariivavalviisil teha.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
synoptik
|
postitatud 19.02.2003 kell 17:57 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: meryli
Ma ei mõista hukka neid noori kes oma suitsu kuskil kohvikus või baaris ära
teevad-nad pole tänaval..Ei meeldi 14-16 aastased nagad kes kooliuksest väljudes seisma jävad ja suitsu ette torkavad.Elan koolimaja vastas üle tee ja
näen nii mõndagi.
|
|
meryli
|
postitatud 19.02.2003 kell 18:03 |
|
|
iegi kannatasin kui magamistoa aknast tuli vahetundidel paksu suicu sisse kord ka ehmatasin akna all auitsetava pisikese sugulase poolsurnuks,
elasime kord kooli vastas ja meie magamistoa aknatagune nurk oli kuum...aga minu ema...saades teada, et suitsetan ei soovitanud mul seda teha ei
tänavl, ega nurkade taga, et ei tuldaks talle sosistama ja näpga näitama! Ytles, et minu elu, ise tean mis teen, soovitavalt tömmaku ma suitsu siis
juba kodus ja avalikult. Ei ytle, et see nyyd mind kövasti innustas edasi suitsetama...see pigem hoidis mind taoliste tänaval tossamise ja "oma arust
nurga taga" tossutamiste eest
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 22:57 |
|
|
Ei see küll miski ilus pilt ei ole (eriti veel, kui selleks on teismeline - mingi kõva neli-viisteist).
Üldse tegelt vahet pole kes seda teeb. Keset uulitsat kõrt imema ja tatistama justkui ei peaks.
Kes tahavad, las teevad - aga nii, et nad sellega teistele ebamugavusi ei valmistaks
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 17.09.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.02.2003 kell 23:11 |
|
|
Ise olen see patune, kes tänaval pläru ees ringi laseb. Lihtsalt harjumus selline ning mõte hakkab siis millegipärast paremini tööle... Aga naiste
puhul sellist harjumust ei salli, viisakad naised nii ei tee... Eriti häirib mind vaatepilt, kui hommikul puberteediikka just jõudnud plixid
trepikojast väljudes ja nurga taha jõudes koolikotti kohendavad seljas ning hirmsa kiiruga pläru ette pistavad...
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
synoptik
|
postitatud 20.02.2003 kell 00:06 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Ise olen see patune, kes tänaval pläru ees ringi laseb. Lihtsalt harjumus selline ning mõte hakkab siis millegipärast paremini tööle... Aga naiste
puhul sellist harjumust ei salli, viisakad naised nii ei tee... Eriti häirib mind vaatepilt, kui hommikul puberteediikka just jõudnud plixid
trepikojast väljudes ja nurga taha jõudes koolikotti kohendavad seljas ning hirmsa kiiruga pläru ette pistavad...
Mind eriti ei häiri kui
mehed tänaval suitsetavad kui just tuhka möödudes pähe ei raputa...aga koolilapsed suitsuga on nõme ikka küll.
|
|