Naine Postitusi: 1178
Registreeritud: 03.10.2009 Viimane külastus: 5.03.2018 Asukoht: Tehismägede läheduses Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 21:49
Tsitaat:Algne postitaja: 2mustikas
Sõjaväes, on olukorrad kus pead olema vastu maad ja mitte tund vaid päevi jutti, vaatamata külmale ja vihmale.
Müts maha nende meeste ees!
Aga tänaval suitsetav naine, see pole ju enam mingi haruldus.
Ammust see oli, kui naised pükse kandma hakkasid, varsti hakkavad püsti kusele ka.
Piinlik tunnistada aga olen olude sunnil ühe korra järele proovinud ja tunnistan,et püsti kusta on üsna ebameeldiv tegevus naisterahval
cc
Friik
Registreeritud: 04.06.2009 Viimane külastus: 10.11.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 21:49
Tsitaat:Algne postitaja: freelancer
Edaspidi ainult süstin ja tõmban ninna.Püüan suitsetamist piirata.Valin sinu soovitusel halvimast parima.
Miskipärast ma kahtlen, et sa süstimise nimel suitsetamist oled valmis jätma. Aga püüa proovida.
Narkootikume on mitmesuguseid. Seetõttu ei saa neid ka ühte patta panna. Aga minu jaoks ei ole tõesti erilist vahet, millest inimene sõltuvuses on,
kas siis suitsetamisest, narkost või alkoholist. Igat pidi on see nõrkus ja pahe.
tiivitaavi
Friik
Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 22:04
Tsitaat:Algne postitaja: freelancer
Pall on sinu käes Tiivi
Too aga lagedale oma siivutud teod ja ehmata Mustikas käpuli.
Kaua mõtlesin ja tegelesin kõrvaliste asjadega,Liilia jõudis ette.
Aga elus tuleb ette olukordi kus on võimatu naisel seda toimigut teha.
Võtame näiteks tee ääres hääletades lagedal väljal,lisaks ristmikul.Abiks tuleb suur puu,mille taha on hea varjuda.(mööda Viljandi mnt. Raplast välja
Märjamaa ristmikul oli selline juhus.)
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 22:06
Tsitaat:Algne postitaja: Liilia
Piinlik tunnistada aga olen olude sunnil ühe korra järele proovinud ja tunnistan,et püsti kusta on üsna ebameeldiv tegevus naisterahval
Kui meesterahvad seda akti ette võtavad siis venitavad nad vohava eesnaha, seene toru otsast ikka tahapoole, et kusi mööda seinu ja sääri ei
pritsiks.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
tiivitaavi
Friik
Naine Postitusi: 12735
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 22:08
Kui põis on lõhkemise äärepeal,siis tuleb ka hea survega
Ma ju tegelikult ei nautinud olukorda,see oli sunnitud tegevus,P-Matet oleks väga vaja läinud.
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.03.2010 kell 22:12
Nüüd oleme siis ülemisest otsast jõudnud alumiseni.
Tiivi säästa meid ja paluks mitte hakata detailselt meile kirjutama sealt edasi kus oled vabanenud tanksaabastest ja hipsteritest.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
iir
läks ära
Naine Postitusi: 1917
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2010 kell 08:31
Viimaselt lehelt leidsin vähe suitsetamise teemalist postitust, pigem hakkasid inimesed kusele. No jõudu.
Suitsetav naine tänavapildis on üha enam ja enam hämmastust tekitav vaatepilt. Ma ei teagi miks. Mäletan aega, kui ise suitsu sai kistud, siis ei
olnud see häda nii suur, et nüüd jooksupealt oleks pidanud pahvima. See ikka selline pool meditatiivne tegevus, mis siis, et oma raha eest saad
tervist rikkuda.
Aga viimasel ajal on jäänud silma titekäru lükkav emme, kellel tiss pakitsemas ja näpu vahel suits. Vot see on eriti omapärane vaatepilt, inetu ja
kurb
Liilia
Kuuvarjutus..
Naine Postitusi: 1178
Registreeritud: 03.10.2009 Viimane külastus: 5.03.2018 Asukoht: Tehismägede läheduses Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2010 kell 12:16
Kurb neh.
Sellist vaatepilti nähes võiks öelda,et tänapäeva lapsed sünnivad suitsud suus.
freelancer
Küünikust vahikoer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2010 kell 16:23
Pole jah eriti asi värk.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
garinee
Kasutaja
Registreeritud: 10.05.2008 Viimane külastus: 3.06.2011 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2010 kell 22:21
ei suitseta ja ei meeldi tänaval suitsetavad naised.
üle üldse kes suitsetab sel haisevad riided ka suitsu järgi, vastik.
Suurtel hingedel on tahe, nõrkadel on ainult soovid
Aike
unenägudemeister
Registreeritud: 18.07.2003 Viimane külastus: 19.03.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.03.2010 kell 18:35
Olen ise suitsetav naine. Tänaval väldin suitsetamist kui tõesti teen siis otsin teistest eemal koha. Arvestan mitte suitsetavate inimestega väga.
Kurvaks teeb aga mitte suitsetavate inimeste sõim meie suitsetavate inimeste aadessil.
Kas suitsetav naine või baarides ja tantsusaalides alkoholi joobes naine kes on ehk alles saanud 21? Kumb on katastrofaalsem?
Nikotiin on kerglahustvu aine alkohol aga jääb naise munarakutesse igaveseks. Ei tea kes siis süüdi kui järglased vigased ja puudega?
Ma ei kiida kumbagi heaks aga kui on valida kas alkohol või suits siis las parem tõmbab kui tarbib alkoholi.
Elu on elamiseks mitte irisemiseks.
2mustikas
Friik
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.03.2010 kell 22:37
Aike , su jutus on jumet, aga ka nikotiin teeb oma töö ette ära.
Ja iir- ele!, oma raha eest , selline isiklik, tervise rikkumine küll ei ole, kui arvestada, et haigekaassa rahad on siiani ühine rahapada.
Teed suitsu või ei , või üldse ei joo, aga ikka on tervis sitt, ....
üleskutse terviseliikumisele, enne kui sind valdab jõuetus...või mõni doktor, kes niisama ülikooli lõpetas....
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
niceassu
Eks paistab
Registreeritud: 12.06.2006 Viimane külastus: 18.07.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 31.03.2010 kell 01:38
Minu isiklik arvamus on ,et suitsetamine on seksikas tegevus,seega teatud naiste käes suits vaatepilt on lummav isegi.Lisab nagu vaatepildile
vürtsi.
Ise ei suitseta enam.
OnlyMe
Kasutaja
Registreeritud: 15.03.2006 Viimane külastus: 13.07.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.04.2010 kell 19:20
Mina olen tähele pannud, et suitsetamine on kuidagi sensuaalne. Eriti kui seda teeb muidu meeldiv, kena ja intelligentne inimene (ükskõik, kas mees
või naine).
Ja keegi siin võrdles suitsu narkootikumidega.
See ei ole päris tõsi, et suits on ohutu ja narkootikumid ohtlikud, sest et esimene on lubatud.
Palju on ju räägitud, et suitsusõltuvus on sama tugev, nagu heroiinisõltuvus (isegi usun seda, kuigi pole heroiini proovinud).
Pealegi näiteks kanep ei ole nii ohtlik, kui suitsetamine. Kanep võib olla ohtlikum, kui lihtsalt nikotiin (kuigi ma selles pole ka kindel), aga
kindlasti ta ei ole nii ohtlik, kui sigaret.
sales
filosoofiline lilleke kiivril
Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.04.2010 kell 21:33
Tsitaat:Algne postitaja: Aike
Ma ei kiida kumbagi heaks aga kui on valida kas alkohol või suits siis las parem tõmbab kui tarbib alkoholi.
Miks peaks olema valida?
Ka muidu ei saa, kui peab kuidagimoodi tervist ja geene tuksi keerama
Suitsetav Sales
Minu au on minu truudus!
lati
viirastus
Registreeritud: 11.09.2005 Viimane külastus: 20.11.2022 Asukoht: kuu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.04.2010 kell 16:32
Ega mul seda suitsetavat naist tänaval pole vist ammu näha önnestunud, ei mäleta vähemalt. Asi muidugi selles, et ma ei käi tänaval eriti, tänaval
sõidetakse.
Aga üldiselt mul muidu savi, peaasi, et oma naine ei suitseta.
Aike
unenägudemeister
Registreeritud: 18.07.2003 Viimane külastus: 19.03.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.04.2010 kell 20:26
Vaata enda ümber ja vasta mummad on ohtlikumad ühiskonnale.
Kas narkojoobes või alkoholi joobes inimesed või suitsetavad inimesed.
Ma kordan veel kord. Ma olen ise kirglik suitsetaja aga ma ei poolda selle tegemist või üks kõik millise meelemürgi tarbimist.
Asi ei ole tervises või selle puudumises. Teame ju kõik tohutult juhtumeid kus täiesti elu jaatavate ja tervislike elu kommetega inimene sureb täis
vähki või saab infarkti ja muutub totaalselt (halvatus)
Teame ka juhtumeid kus suitsetajad ja joodikud elavad väga kõrge vanuseni ja on täiesti terved.
Kui nüüd pisut mõelda siis lead isegi et, kõik on suhteline.
Loomulikult kui mu mees suitsetaks ja mina mitte oleks tal raske minuga koos olla ehk. Sama on ka vastupidi.
Inimene võiks elada oma elu oma tunnetuse järgi. Mitte lähtuma sellest mis meedia või ühiskond talle peale suruvad. Jah on teemasid kust emalduda on
võimatu kuid on teemasid kus see on võimalik isegi vajalik.
Elu on elamiseks mitte irisemiseks.
reheline
The Bad Thresher
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.04.2010 kell 05:26
Meeldib- ei meeldi... Kelle kuradi asi see on. Vaadake parem peeglisse ja mõelge, mida iseendaga peale hakata. Mulle paljud asjad tänavapildis ei
meeldi, mis ma siis tegema pean? Hukka mõistma kõike?
Sallime siis pedesid ja vihkame suitsetajaid...
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
MorganLaFey
Imekaunis Adelina
Registreeritud: 26.12.2007 Viimane külastus: 7.08.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.04.2010 kell 08:27
Erinevate harjumuste võrdlemise osas öeldakse vist, et loll on see, kes vabandust ei leia. Võiksin ju öelda, et eelistan pubis käia, sest siis ma ei
haise vähemalt, nagu korsten, vaid lõhnan meeldivalt viinavabriku järele ja no see on ju parem?
Seksikuse kohta niipalju, et minu jaoks on suitsetav inimene seksikas kaugelt vaadates, kuni ma ei ole tema tuules lenduva sigaretituha või
väljapuhutud tossupilve kätte sattunud või teda suudlema pidanud.
Üldiselt ma harrastan tänaval liikudes sellist elustiili, et pseudoteemadest pseoduprobleeme ei tekita (st et ma ei saa niikuinii midagi teha, kui
keegi suitsu tõmbab, kutsun talle politsei või + muidugi see, et erinevates foorumites liikudes on silma jäänud inimesed, kes on siiralt vaevatud
mõttest, kuidas saavad maailmas eksisteerida inimesed, kes ei käi 2h solaariumis iga päev ja armastavad näiteks musti riideid vms, seda lugedes ju
hakkad mõtlema, et leiti kah asi, mille peale enda vaimset energiat kulutada)
EDIT: Joov ja suitsetav rase naine on muidugi rõve vaatepilt, aga seda veidi teistel põhjustel, nimelt võtab ta enda lapselt juba enne sündi
valikuõiguse.
..:://I was an atheist, until I realized I was God!\::..
Naine Postitusi: 2986
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.04.2010 kell 09:37
Tänavast nii palju, et ega mujal pole ka suitsetada - siseruumides inimeste seas ei tohi kusagil ja suitsuruumid on avalikes asutustes valdavalt
talumatud: kollased, vingu täis, hulgaliselt konisid katmata anumates vedelemas ... tekitavad niisuguse tunde, et oled suletud mingisse inimliku
räpakuse teemalisse haisvasse installatsiooni kusagil kunstisaalis ainsa eesmärgiga kimuda oma sigarett ruttu ära ja välja pääseda, selle asemel, et
teha tsiviliseeritult ja meditatiivselt oma suitsu ja mõelda ilusaid mõtteid, ajada juttu v puhata närvi.