Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2012 kell 07:32 |
|
|
Rakenduslik sots.töö TLÜ's
Tere!
Kas keegi siin foorumis õpib/on õppinud Tallinna Ülikoolis rakenduslikku sotsiaaltööd või sotsiaalpedagoogikat ja lastekaitset?
Esimene küsimus on: kuidas olete rahul õppekavaga? Samuti soovin teada vastuvõtueksamist lähemalt (kuidas valmistusite ja oleks hea umbkaudne info,
mida testis küsiti (ei pea silmas konkreetseid küsimusi vms), et teada, kuidas paremini end selleks valmistada.
Aitähh juba ette kõikidele vastajatele!
|
|
dex
;)     Postitusi: 989
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 19.08.2019 Asukoht: Valhalla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2012 kell 10:04 |
|
|
Sotsiaaltöö on masendav ja palka seal ka suuremat ei saa. Milleks sellist asja ette võtta?
Mu noorem õde on ka maailmaparandaja ja õppis analoogset imelikku asja. Nüüd kahetseb ja tahab hoopis muudel aladel läbi lüüa. Ma ei kahtlegi, et tal
see õnnestub, aga see on palju raskem kui kohe haridusega õiges suunas ei liigu.
When all you have is a hammer, everything looks like a nail.
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.07.2012 kell 11:44 |
|
|
Unepealt oskaksite sealt testis kõigile küsimustele vastata, kui eelnevatel suvedel olete tegelenud teemakohase tegevusega ja lahtiste silmadega ringi
olete liikunud ning ajakirjanduses olevaga kursis Miks just sotstöö teid nii kangesti huvitab, et soovite oma tulevikku sellega siduda?
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.07.2012 kell 22:58 |
|
|
ariita, aga seal saab elektriauto, kas see pole motiiveeriv
Minu au on minu truudus!
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.07.2012 kell 23:34 |
|
|
Kas elektriauto saab olla motivatsiooniks.
Kuskil kauges tulevikus alles võiks ta seda funktsiooni täita.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.07.2012 kell 23:35 |
|
|
sales! Seal on veel mõndagi hõrgutavat...., aga selle leidmine on vaevarikas ja paljude aastate töö tulemus Ausalt öeldes, paljud põlevad läbi ja
paljud saavad korralikult kõrvetada Kui just ministri toolile pürgida, siis sellegi all on pidev lõke
|
|
unistaja
*.: rahulolev :.*      Naine Postitusi: 1757
Registreeritud: 03.09.2003 Viimane külastus: 14.09.2022 Asukoht: põhiliselt siin juba pikemat aega Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.07.2012 kell 11:58 |
|
|
Mõtlesin ka mina sellele, aga reaalsus tuli koju veel õigel ajal! Hullu ei oleks ju midagi selle alaga tegeleda, kui ka selle töö inimesi rohkem
väärtustataks. Kommiraha eest nii kurnavat ja vähetänuväärset tööd ei tee, kui riik ei tunnusta ning ei märka, et ka ilma selle alata oleks vaja neid,
kes endast nõrgemaid näeks.
Ala ise on väärt seda, et õppida, aga pikemas perspektiivis oleks see nagu tuuleveskitega võidelda.
Loomulikult eksin! Ainult see ei eksi, kes ei ela!
|
|
emmeliine73
Algaja   Naine Postitusi: 5
Registreeritud: 22.06.2012 Viimane külastus: 9.11.2013 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.09.2012 kell 18:33 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Marla
Tere!
Kas keegi siin foorumis õpib/on õppinud Tallinna Ülikoolis rakenduslikku sotsiaaltööd või sotsiaalpedagoogikat ja lastekaitset?
Esimene küsimus on: kuidas olete rahul õppekavaga? Samuti soovin teada vastuvõtueksamist lähemalt (kuidas valmistusite ja oleks hea umbkaudne info,
mida testis küsiti (ei pea silmas konkreetseid küsimusi vms), et teada, kuidas paremini end selleks valmistada.
Aitähh juba ette kõikidele vastajatele!
Küllap Sinu jaoks see info aegunud, aga õppisin ise Tallinna Ülikoolis rakenduslikku sots.tööd ja pean ütlema, et mina õppekavaga rahule ei jäänud.
|
|
kodukäija
Friik       Naine Postitusi: 1512
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 27.10.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2012 kell 16:33 |
|
|
Mina rakendasin enda nagu eesli viieks aastaks selle vankri ette ja mida võin ütelda- töö iseenesest on tänuväärne ja pakub hingele palju. Samas on
meie sotsiaalsüsteem ja meditsiin nii eluvõõrad, loodud vaid äriks, mitte inimeste jaoks, ei, ma ei taha enam sotsiaalvallas töötada, enne peaks
maailm saama palju paremaks. Aga kindlasti ainult süsteemi puudulikkuse pärast.Muidu oli see töö...näh, selle kohta ju ei küsitud...
saunas käivad ainult laisad inimesed. Virgad kratsivad...
|
|