Kodutud.com  
Alla
   

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2  >>
Autor: Teema: kiiresti....odavalt...ja lihtsalt
TKtydryk
Image by Cerruti



Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002
Viimane külastus: 4.07.2012
Asukoht: viljandi
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:08 Reply With Quote
kiiresti....odavalt...ja lihtsalt

Äkki on kellegil mingeid häid retsepte mida kindlasti kindlasti tasuks proovida?





I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:12 Reply With Quote
Salat!
Karbike kodujuustu! haki sisse suitsukala (soovitavalt punane kala) tükelda rohelist sibulat, tee salat natuke "märjaks" nii lusika-kahe hapukoorega, suts soola ja kartulikõrvane olemas
Tavaline kiire ühikasöök ju makaronid valmis, lihakonserv kummuli sisse ja head isu!
Segasumma omlett minu moodi
Võta suvaline kogus mune, tükelda miskist kapis leiduvat vorsti sinna sisse, lisa pisike surts piima ja soola, sega, aja pannile ja pidevalt segades küpseta sellele munapudrule söödav välimus!
Igast fantaasi võileivad sellest, mis külmikus leidub





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
tiina
Administrator



Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Asukoht: Läänemaa
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:13 Reply With Quote
Näiteks kartuli pannkoogid.

15 riivitud kartulit, lisada üks muna, 2-3 supilusika täit jahu, sibulat, soola, pipart...igasugu maitseaineid mida soovid. Kõik see hästi ära segada. Ja lusikaga panna pannile nagu väikesi pannkooke. Küpsetada mõlemalt poolt pruunikaks ja ongi valmis. Jube head pannikad...meile tervele perele maitsevad. peale panna võib hapukoort või majoneesi või mõnda toorsalatit kõrvale.





Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:14 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Näiteks kartuli pannkoogid.

15 riivitud kartulit, lisada üks muna, 2-3 supilusika täit jahu, sibulat, soola, pipart...igasugu maitseaineid mida soovid. Kõik see hästi ära segada. Ja lusikaga panna pannile nagu väikesi pannkooke. Küpsetada mõlemalt poolt pruunikaks ja ongi valmis. Jube head pannikad...meile tervele perele maitsevad. peale panna võib hapukoort või majoneesi või mõnda toorsalatit kõrvale.

JEEEES TINNA!
Sa päästsid minu päeva, ma meenutan pikemat aega noid kartulipannkoogi retsepte Kui ehk tead veel maksakotlettide retsepti täpset koostist, siis olen üks üleni tänulik smile sulle





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
TKtydryk
Image by Cerruti



Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002
Viimane külastus: 4.07.2012
Asukoht: viljandi
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:17 Reply With Quote
magusaisu puhul aitab jube hästi siuke asi:pakk tavalisi mõngleid ja pakk iiriskomme....iiriskommid potis ära sulatada, mõnglid sisse...segada nii et igale mõnglile nac iirist jagust...natukeseks külmkappi ja voila





I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?

View User's Profile View All Posts By User
tiina
Administrator



Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Asukoht: Läänemaa
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:19 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: meryli
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Näiteks kartuli pannkoogid.

15 riivitud kartulit, lisada üks muna, 2-3 supilusika täit jahu, sibulat, soola, pipart...igasugu maitseaineid mida soovid. Kõik see hästi ära segada. Ja lusikaga panna pannile nagu väikesi pannkooke. Küpsetada mõlemalt poolt pruunikaks ja ongi valmis. Jube head pannikad...meile tervele perele maitsevad. peale panna võib hapukoort või majoneesi või mõnda toorsalatit kõrvale.

JEEEES TINNA!
Sa päästsid minu päeva, ma meenutan pikemat aega noid kartulipannkoogi retsepte Kui ehk tead veel maksakotlettide retsepti täpset koostist, siis olen üks üleni tänulik smile sulle
Kahjuks maksakotlette pole kunagi teinud. Aga kui retsepti teada saad, siis anna mullegi teada





Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:21 Reply With Quote
Tean viad, et sinna käib hakkmasinast läbi aetud maks, hakkamsinast läbi aetud sibul, hakkmasinast läbi aetud punane peet ja hakkmasinast läbi aetud porgandit, nati jahu sisse, et paksem oleks ja kas oli muna kah, vist oli. Ja siis kydsama neid! No vot neid koguseid mida ja kuipalju oli, eip mäleta täpselt





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
tiina
Administrator



Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Asukoht: Läänemaa
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:23 Reply With Quote
No aga kogus polegi nii oluline ju. Pole ise selle peale tulnudki, et maksakotlette teha Kõik tunde järgi ja arvan, et umbes samuti nagu tavalisi kotlette teed Igatahes lähiajal proovin ära...süüa sünnivad kindlasti

Ah jaa...muna käib kindlasti, sest muna seob ju muu kraami





Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:25 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
No aga kogus polegi nii oluline ju. Pole ise selle peale tulnudki, et maksakotlette teha Kõik tunde järgi ja arvan, et umbes samuti nagu tavalisi kotlette teed Igatahes lähiajal proovin ära...süüa sünnivad kindlasti

Ah jaa...muna käib kindlasti, sest muna seob ju muu kraami

Seda ma mäletan kindlasti, et punapeedi kogus seal oli kõige pisem. Ja soovi korral ka kartulit lisada mis masinast läbi! Aga põhiosa seal jäi porganditele! Kas pelmeenide retsepte kellegile ja varennikute?





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
tiina
Administrator



Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Asukoht: Läänemaa
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:27 Reply With Quote
Vot pelmeenide retsepti tahaks küll. Igatahes tuleks see odavam, kui poest osta. Aga pelmeenid meie pere lemmikumatest roogadest. Aga ei oska neid teha Ja poest väga kallis tervele perele osta.





Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

View User's Profile View All Posts By User
TKtydryk
Image by Cerruti



Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002
Viimane külastus: 4.07.2012
Asukoht: viljandi
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:28 Reply With Quote
miks te kokaraamatust ei vaata ?





I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?

View User's Profile View All Posts By User
tiina
Administrator



Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 2.09.2021
Asukoht: Läänemaa
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:30 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: TKtydryk
miks te kokaraamatust ei vaata ?
Esiteks pole mul neid kuigi palju...ja teiseks pole kokaraamatutes tavaliselt lihtsaid roogasid. Pealegi täpselt kokaraamutu järgi tehes võid vahel väga puusse panna...teiste käest saadud nõuannete järgi pole kunagi mööda pannund ja alati maitsev toit tulnud.





Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:31 Reply With Quote
TAINAS!!!

Samat tainast kasutatakse ka varennikute tegemisel (taigasse pannakse, kohupiima, moosi, mis iganes)
3 klaasi jahu
2/3 klaasi vett
1 muna
1/2 tl. soola

Olen elus paaril korral teinud pelmeene ja ise teinud tainast nii! Jahu laulae ja jahu keskele selline auguke, sinna nii muna kui vesi ja siis seda jahu äärte poolt keskele vedelikuga segama, kuni tuleb köva ja korralikult sõtkutud tainas. Koguseid suurendada vastavalt sööjate arvule!





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:34 Reply With Quote
SISUD!

SIBERI PELMEENID
300 gr sealiha (mille ajad hakklihamasinast läbi)
2 sibulat (hakkmasinast läbi)
300gr loomaliha (hakkamsinasse)
2 spl.-i vett või puljongit
Soola ja pipart maitse järgi

--------------------------------------------------------------------------------

PELMEENID SEALIHA JA KAPSAGA
300 gr sealiha (hakkamasinast läbi)
200 gr. värsket kapsast (hakmasinast läbi)
1 sibul
2 spl. vett
sool ja pipar maitse järgi

--------------------------------------------------------------------------------

HAPUKAPSA PELMEENID
500 gr. hapukapsast
5 sibulat
100. gr toiduõli
sool ja pipar maitse järgi

--------------------------------------------------------------------------------

PELMEENID SEENTEGA
800 gr. värskeid seeni (pakun, et ka külmutatud aitavad.)
3 sibulat
3spl. toiduõli
1 klaas koort või hapukoort
Soola tunde järgi.

--------------------------------------------------------------------------------

VARENNIKUD KOHUPIIMA JA ISÜÜMIGA (izjum Vene keeles)
500 gr. kohupiima
1 muna
3spl. isüümi
2spl. suhkrut
soola maitse järgi

--------------------------------------------------------------------------------

VARENNIKUD JAROSLAVI MOODI
6-8 kartulit
2 sibulat
100gr. kuivatatud seeni
40.gr juustu
soola tunde järgi
(kõik segu ikka hakklimasinast läbi)

KASTE NENDE VARENNIKUTEGA SÖÖMISEKS!
1 klaas hapukoort
1tl. jahu
1spl. tomatipastat
1spl. toiduõli

--------------------------------------------------------------------------------

VARENNIKUD ÕUNTE JA MUSTIKATEGA
500 gr. õunu
1 klaas mustikad
1/2 klaasi jahu
1.spl soola

--------------------------------------------------------------------------------

Varennikud on tavaliselt sellised suuremad asjandused, mis tehakse valmis näppude vahel, taignast selline suurem õhuke tükike, mille keskele üks paras supilusikas mahub sisu, siis volditakse-näpitakse taigna ääred kokku.
Pelmeenide tegemisel kas klaasiga lõigatud-pressitud ringikujulisse taignasetükki kuhjaga teelusikas lihamassi. Veelgi parem abimees on pelmeeniraud aga kahtlen kas sellist väärtust veel kuskil müüakse.
Retseptid kirjutatud raamatust Russkaja kuhnja!
HEAD ISU


NB! Võimaluse korral kuskilt ema-vanaema kapist erastada pelmeeniraud! Poes seda vast enam ei müüda! Aga see selline riistapuu, kuhu paned ennem õhukeseks rullitud kihi tainast, natuke vajutad kätega õrnalt peale, siis teelusikaga sisu, uuesti kiht tainast, patsutad ennemalt kätega õrnalt kihi peale ja taignarulliga rullid kogu selle jura seal raua peal kokku siis võtad üle äärte tulnud ribad ära ja koputad vastu lauda need pelmeenid sealt välja
NB!!! ISÜÜM on rosinad Tõlkisin ühest Vene kokakast neid retsepte ja ei teadnud, mis on isüüm





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:37 Reply With Quote
Kui juba...Borsh ilma lihata (liha võid ju ka lisada)

-3 punast peeti
300 gr. värsket vï hapukapsast
1 porgand
2 sibulat
1 kimp peterselli
3spl toiduõli
1 spl. jahu
1spl. suhkrut
1spl. 3%-ilist äädikat

--------------------------------------------------------------------------------

Keevasse vette või lihapuljongisse (ohoo, siis võib olla edukalt ka lihapuljong põhjaks, polegi ilma lihata) lisada kapsas. 10-15 min. pärast lisada punane peet-sibul-porgand-petersell. 5-10 min enne valmimist lisada sool ja suhkur.(tundub, et äädikas siis kui tule alt kinni keerad)??? enne valmimist võib soovi korral supi paksendada jahuga. Serveeri hapukoore või rohelisega! HÄÄD ISU!!!





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:38 Reply With Quote
No kui juba, siis juba...(minu koogikäkk)

150 gr võid
1,5 dl suhkrut
2 muna
3 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl piima või koort

peale
1 purk (~400 g) konservvirsikuid
2-3 spl mandlilaaste

1. vahusta või ja suhkur tugevaks vahuks
2. lisa edasi vahustades ükshaaval munad
3. sega sisse jahu-küpsetuspulbri segu ja piim, sega kiiresti ühtlaseks
4. laota taigen vormi, tasanda pind
5. laota taignale nõritatud virsikupoolikud, kaunista mandlilaastudega
6. küpseta 30-35 minutit 225 kraadiga ahju alumisel siinil
7. serveeri vanillikastme või jäätisega





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:39 Reply With Quote
PELMEENIVORM!

Ained:
1 pakk pelmeene
2 muna
3 spl hapukoort
1 dl piima
soola
peale riivitud juustu

--------------------------------------------------------------------------------



Pelmeenivorm

--------------------------------------------------------------------------------
Valmistamine:
1.Keeda pelmeenid
2.Pane ahjuvormi üksteise kõrvale
3.Sega omavahel lahtiklopitud munad,hapukoor ,piimja sool
4.Vala segu pelmeenidele
5.Raputa peale riivjuust
6.Küpseta keskmisel kuumusel, kuni vorm on kuldpruun (Kupseta u 400 F juures 20-30 min)
7.Serveeri hapukoorega
HEAD ISU!





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 10:41 Reply With Quote
MINU KALATOIDUD! NJÄMMA!

Asi järgmine.
Vöta umbes nii palju pisikesi räimekesi kui arvad, et pere ära sööb. (hoiatan, köik käib tunde järgi). Lao need kenasti potti. Löigu sibulaviilakaid kaladele peale, lisa soovikohaselt soola ja pipart, kala maitseainet, tilli. Siis lisa peale nii palju vöid, et kalad saaksid seal sees mönusalt haududa ja jääks ka vöine kaste (mitte lisada veet, vaid vöid). Eks seda vöid tuleb oma taluvöi suurune pakk lisada. Ja see kupatus hauta alguses elektripliidil nii nr.2 peal. Et vöi saaks vaiskelt sulada ja kalada ei körbeks paja pöhja. Kui vöi on sulanud siis keera pliit nii 4 peale. Silmaga on näha, millal asi hakkab valmis saama. Keele viib alla, eriti kylma kartuli körvale.

Minu vaieldamat lemmik kalaroog on pruuniks praetud räimed, mis laon kaussi vaheldumisi sibula viiludega. Kallan peale äädika vee, mis on suht. kange. Peale poolt tundi sesimist on njamma.
Muidugi on see veel parem peale paari tundi sesimist
Asi vöib tunduda ködina ja paljas möte sellest oksele ajada, aga...mis proovitud, see proovitud!
Kalaks sobib haug, löhe ja muu hea supi kala. Löigu parajad kartulid keskelt pooleks, vöi suuremad kolmeks. Löigu suur kala parajateks tykkideks. Ja keeda kalasuppi piimas Njamma. Maitseained oma maitse kohaselt (milleks tösi, ainult sool.Aga sibularöngad ei tee samuti paha maitset. Meie hakkame just tibulinnuga seda sööma

Nüüd aitab! Aga nood road kõik odavad ise tehes






Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
roosi
Auväärne Kasutaja



Postitusi: 620
Registreeritud: 27.07.2002
Viimane külastus: 19.11.2008
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 11:36 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Vot pelmeenide retsepti tahaks küll. Igatahes tuleks see odavam, kui poest osta. Aga pelmeenid meie pere lemmikumatest roogadest. Aga ei oska neid teha Ja poest väga kallis tervele perele osta.



Tiina miks mu käest retsepti ei küsi Ma ju tihe kodus pelmeeni tegija.Mulle meeldivad oma tehtud pelmeenid.Nii et kui huvi on anna teada

View User's Profile View All Posts By User
gio
Kasutaja



Postitusi: 346
Registreeritud: 02.11.2002
Viimane külastus: 24.05.2021
Asukoht: hispaania
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.02.2003 kell 11:38 Reply With Quote
kuna elan juba tykk aega poissmehe elu siis minu lemmikux on kujunemas seline asi purk valmis keedetud salvesti suppi (yx k6ik millist ) paned sinan juurde tsipa kartulit ja l mingit suvalist vorsti kui on siis porknat kapsast what ever .... suurde potti 10 minca keeda ja ongi 3 ex p2evax s88k olemas





DISPLACMENT UNLIMITED!!!!!!!!!!!

View User's Profile View All Posts By User
li-li
pensil;)



Naine
Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002
Viimane külastus: 20.04.2018
Asukoht: seal kus on parem
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.05.2003 kell 03:57 Reply With Quote
pannikad igasugu täidistega.......vaata mis sul kokku keerutada annab





armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/

View User's Profile View All Posts By User
TKtydryk
Image by Cerruti



Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002
Viimane külastus: 4.07.2012
Asukoht: viljandi
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.05.2003 kell 21:21 Reply With Quote
mõnglid koogelmoogeliga
ja
praetud leib ketsupi-hapukoore-sidrunipipra-soola kastmes....mmmmm





I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?

View User's Profile View All Posts By User
lota_kalla
Auväärne Kasutaja



Postitusi: 517
Registreeritud: 18.08.2002
Viimane külastus: 3.08.2005
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2005 kell 03:37 Reply With Quote
hakkasin otsima mida homme kodus teha, ja leidsin 2 aastat tagasi siia midagi kirjutatu...siit midagi kahjuks ei leiadnud....aga lisan selle mida ma ise pidevalt teen....ja see on tõeliselt kiire...lihtne...odav :

tükelda kartulid a`la 4-ks (oleneb muidugist kartuli suurusest) pane potti ja hauta, lisa riivitud porgan ja lõpuks kui kartul pehme lisada veiselihakonserv

kartuli asemel võib muidugist ka makarone kasutada! palju mängib maitse juures muidugi ka konserv, sest vahest on sattunud säärane et kohe mitte ei isuta, aga kui juba tead milline see kõige meelepärasem siis viib toit ja keele alla

View User's Profile View All Posts By User
Mc
Kasutaja



Postitusi: 446
Registreeritud: 07.04.2003
Viimane külastus: 6.06.2018
Asukoht: Tartu/Tallinn/Riia/Kopenhagen
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2005 kell 05:38 Reply With Quote
Õhtul peale trenni - 18g (tavaliselt 16g, aga otsi poest õige pakk ) valku sisaldav pakk lahjat kohupiima.





______________________
Yours, Mc

The Only One
...sest ainult mina tean, kuidas see haiget teeb...

View User's Profile View All Posts By User
JoanMadou
pixie



Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004
Viimane külastus: 10.10.2007
Asukoht: karjamaal
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.03.2005 kell 12:30 Reply With Quote
Minu kõige lemmikum ühikasöök:

Pista makaronid potti ja keeda. Kuni keeb, ava tuunakonserv ja sega sisu kas majoneesi või hapukoore või nende kahe seguga. Tõsta taldrikule makaronide kõrvale. Söö kõrvale tomatit (võib ilusti teha ja viilutada, aga mina tavaliselt ei viitsi ja ampsan niisama).





Let's go save the world guys!

View User's Profile View All Posts By User
<<  1    2  >>


Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad


Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0266399 sekundit