Kodutud.com  
Alla

Poll: UKRAINA (u.k. - Ukrajina)
T¹ernobõl 4 -------» (16.67%)
1930- ndatel kommunistide poolt surnuks näljutatud miljon inimest 1 ---» (4.17%)
Kiiev (u.k. - Kõjiv) 3 ------» (12.5%)
bendeeralane (venelaste sõimusõna ukrainlastele, umbes nagu eestlane - fa¹ist) 1 ---» (4.17%)
moskoviit (nii kutsuvad ukrainlased venelasi) 0 -» (0%)
odav ukraina suhkur (minevikumeenutus) 0 -» (0%)
slivovits (ukraina ploomiviin) 1 ---» (4.17%)
Ööbikuöö (sel ööl 1941 Lvivis...) 0 -» (0%)
®aporo¾ets 1 ---» (4.17%)
kasakad 1 ---» (4.17%)
Karpaadid 0 -» (0%)
Dnepr 0 -» (0%)
Janukovõt¹ 0 -» (0%)
Ukraina bor¹ 6 ----------» (25%)
hopakk 0 -» (0%)
Tõmo¹enko 2 ----» (8.33%)
ohhol 1 ---» (4.17%)
Veel midagi muud... 3 ------» (12.5%)
Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4    5  >>
Autor: Teema: UKRAINA (u.k. - Ukrajina)
sales
filosoofiline lilleke kiivril

Mees
Registreeritud: 09.03.2003
Viimane külastus: 29.08.2014
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.03.2014 kell 23:10 Reply With Quote
Stepan Bandera kaitseks

tuleb meelde tuletada, et tegelikult oli ta 1942- 1944 saksa koonduslaagri vang, et siis mis kuradi "fa¹ist"
Et kui märkasite Maidanil ka puna-musti lippe siis need olidki Bandera ja Roman ©uhharevit¹i poolt 1942 aastal loodud UPA - Ukraina Ülestõusnute Armee, lipud mille all sõditi nii saksa kui hiljem vene okupantide vastu kuni 1950-ndate lõpuni.
Ja kui nägite seal Kiievis surmapõlgavalt eriüksuslastega madistavaid mehi, siis need olidki taasloodud UPA mehed.
Ja ka matustel Maidanil 3 korda järjest hüütav "Slava Ukraini!", mida ka Tallinna toetuskontserdil hüüti on ka algselt UPA loosung...
Aga fa¹istideks neid hüüda on ikka liiaks, isegi venelase jaoks...
Ehk kui just SS diviis "Galiitsia", aga seal sõdisid jälle enamasti Ukraina sakslased...

Minu au on minu truudus!

View User's Profile View All Posts By User
guttamax
sain taas mahti ravida...

Registreeritud: 07.06.2008
Viimane külastus: 2.05.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.03.2014 kell 23:48 Reply With Quote
Nu Krimmi kinkis Ukrainale lapsemeelne Hru¹t¹ov, et eks vist Putler parandas ajaloolise eksituse...
Millegipärast usun, et ta jätab nüüd ohhollid rahule.

http://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
http://www.youtube.com/watch?v=lIMftqKgWLs

http://www.youtube.com/watch?v=aoEkw02VuvM
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
http://www.youtube.com/watch?v=9yAeJemoTXg
http://www.youtube.com/watch?v=oAm5sZrkgMM
http://www.youtube.com/watch?v=dl3njU44KoE

Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.03.2014 kell 08:05 Reply With Quote
Sinu jutt põhineb lootusel, et loogiliselt võttes peaksid mõned käituma tervele mõistusele tuginedes. Aga võta näpust:

http://epl.delfi.ee/news/valismaa/putin-kuulutas-valja-vene-ajalooliste-alade-tagasikahmamise-poliitika.d?id=68267291

Ma Tallinnas rääkisin mõne venelasega sellest ja kohutavalt lööb välja seal suurshovinism.
Me loodame, et seda ei juhtu, kuid on väga tõenäoline, et leiame ennast keset sõda omi tõekspidamisi kaitsmas.

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

ullike
naiivitar

Registreeritud: 10.10.2002
Viimane külastus: 15.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.03.2014 kell 11:19 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: guttamax
Nu Krimmi kinkis Ukrainale lapsemeelne Hru¹t¹ov, et eks vist Putler parandas ajaloolise eksituse...
Millegipärast usun, et ta jätab nüüd ohhollid rahule.

Ei ta jäta. Krimm on lihtsalt näpuharjutus, aga maavarad ja gaasijuhtmed on vaja endale saada. Nii et poolt Ukrainat tahab ta veel. Aegapidi asjad käivad, aga kardan, et nad ikkagi käivad.

Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.

Iiri vanasõna

guttamax

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.03.2014 kell 23:15 Reply With Quote
Nu Hillary Clinton arvab, et ohus on ka Baltikum....Seljuhul on kusagil juba toimunud midagi a'la Molotov-Ribbentropp pakt...
Arvan, et Putinil pole hetkel piisavalt potensiaali Natsi Saksamaa eeskujul möllama hakata...testib NATO, EU, ning eelkõige USA tugevust-pehmust..suure tõenäosusega näevad nood siiski ka metsa puude taga, ning astubvad samme...Usun, et mina suren vaba Eesti kodanikuna.

ohakas
Oluline pole, kes me oleme, vaid kuhu liigume

Naine
Registreeritud: 04.12.2007
Viimane külastus: 24.09.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.03.2014 kell 09:03 Reply With Quote
kas teie varem (no kui see asi oli alles Kiievis) kujutasite julgemateski unenägudes ette seda, mis hetkel Krimmis toimub?
ja kas keegi arvab, et putja ei tahaks meile külla tulla? muidugi tahab ja Ukraina sündmuste valguses ta saaks seda teha kah, kui tahaks. Hakkaks siis ennustama või? kes julgeb

Euroopas võetakse täiesti lampi riik üle ja ülejäänud maailm teeb kök- mök
et meid tullakse kaitsma või? meiesuguseid kärbelasi? ei ole meil maavarasid ega midagi väärtuslikku, seega mine-sa - tea
aga kui minult küsida mida euroopa tegema peaks siis ma jään otsese vastuse võlgu. ma tean ainult seda, et putjal on megavõim, ta on jumal ja füürer ( ja mitte ainult Putja enda arvates. kui mu mõte sellele eelnevale läheb siis hakkab õudne)

Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära!

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.03.2014 kell 13:27 Reply With Quote
Eks vast kõige hullem ongi see, et normaalse inimese jaoks on diktaatori mõttemaailm kaunikesti uduselt ette kujutatav. Ikka loodad, et ta käitud nagu ise ette kujutad, aga tutkit. Nii oli see omal ajal Hitleriga, Mussoliniga, Maotsetungiga jne., et ikka loodeti. Samas on kõik diktaatorid enesehävituslikud indiviidid, ehk ei lõpeta enne kui surevad ise või tapetakse.
Massimelu on ka nende ümber täitsa loomulik olnud, ega venelased selles suhtes targemad ei ole kui olid sakslased, või hiinlased...
Rahva jaoks on kõige hullem, et diktaator veab ka rahva lõpuks põhja, kannatustesse ja hävingusse...
Putler pole siin mingi erand, kuid rõhumine vene rahvusele Venemaal, kus on üle 200 erineva rahvuse, on viitsütikuga pomm mis võib vene rahvuse lõpuks täitsa hävitada. Meenus üks tõsiasi 2010 aasta rahvaloendusest venemaal, kus Siberis paljud kirjutasid rahvuse "venelane" asemel "sibirjak"...
Euroopa on muidugi vene nafta ja gaasi tisside otsas ja ainult nohiseb, sealt polegi midagi loota. USA on ennegi Euroopale selga keeranud (Monroe doktriin näiteks) ja tegutseb ainult siis kui on huvisid. Kas on?
Kui Krimm oli Hru¹tsovi vigade parandus, siis meie oleme Putleri arvates Jeltsini viga, miks mitte üritada seda parandada. kui õigel ajal ja efektiivsel moel asi ette võtta...

Minu au on minu truudus!

ohakas

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 08:32 Reply With Quote
aga seda ma ka mõtlen, me oleme kellegi tehtud viga, sul õigus sales, kui ütled, et me oleme jeltsini viga.
ma eile rääkisin ühe venelasega ja see siis lohutama, et mis sa totakas pelgad, mõtled, et narvakas tahab venesse üle minna. Mina siis vastu, et tahab jah. Mu kaaslane ütles siis et ega see narvakas päris loll ka pole. Ei tahtvat ta midagi
aga mina ei usu seda.

hetkel vene demokraatlikud jõud on vait, ei no kõik on vait. putja on venelaste jaoks jumal ma ütlen
miks vait on? venelane on kohe see sõjalise tegevuse sangar. vat temal on emapiimaga see sõdimise ja võitlemise geen sees.

ja mida me venelasest räägime, võtke meie savikas. see on nüüd tuult tiibadesse saanud, vehkleb venemaa vahet. ishand, kui napakas ja tema valijad on KAH napakad.
Kui ma teid savika valijaid näed siis ma ütlen teile kah et te olete napakad

Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 15:17 Reply With Quote
Hitler väitis, et propaganda tuleb suunata rahva kõige lollimale osale. Maailma arengule on Vene riik oma elanikega päris ületamatuks seinaks, kus teostavad end mitte rahvas, vaid leninid-stalinid-putinid. Nende hull-shovinistlik reaktsioon on pigem geneetiline pärand. Aga mis Savisaaresse puutub, siis demokraatia ei ole alati parim maailmakord.
Muide, tundub tõsi, et Putini jaoks on läbikukkumine, kui ukraina saab natosse või EL. Nii jesuiitlikku riiki ei saa usaldada.

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 18:51 Reply With Quote
Kui ikka päris ausalt, siis Putler ei ole mitte ¹ovinist vaid imperialist ehk siis rõhub eelkõige Vene impeeriumi taastamisele. Praegune natsionalistlik retoorika mängib venelaste hulgas populaarsuse saavutamisele.
Samas pole venelaste enamus mitte geneetilised ¹ovinistid vaid impeeriumimeelsed ja isakese usku. No hea küll - tore muidugi seejuures ainult vene keelt rääkida...
Imperialist peamiselt haarab maid ja laiendab riigi territooriumi, natsionalist mängib puhtale rahvusele, pälgusele teiste rahvuste vastu...
Selles osas on Venemaal ikka ka päris natsionaliste olemas, natsionaalbol¹evikud, näiteks. Ka tunnustatud opositsionäär Navalnõi on võtnud sõna puhta rahvusega vene riigi loomiseks...

Minu au on minu truudus!

kommionu
Kaupmees tõe turult

Registreeritud: 15.07.2009
Viimane külastus: 8.11.2022
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 20:33 Reply With Quote
Selle järgi pole siis palju puudu, et Putler ennast Tsaariks kuulutab?
Ei lähe läbi, arvan ma.
Krimmile said saatuslikuks kaks asja, Venelased ja piirkonna varasem autonoomsus.
Rahvusvaheliselt tunnustatud, iseseisvate riikide ülevõtmine, ei läheks nüüd selle järel, ilma paugutamata.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
ohakas

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 21:25 Reply With Quote
venelane on eluaeg tsaariusku, ta kohe ei oska teisiti kui patjat kummardada. ta kohe peab kedagi kummardama

ja kes siin paugutama hakkab? käputäis eestlasi kes esimeste tundidega mättasse lüüakse
ei no surra kangelasena on muidugi auväärt asi

arablane1
Kasutaja

Registreeritud: 26.11.2010
Viimane külastus: 22.03.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2014 kell 22:55 Reply With Quote
jah targad olete kõik, aga mida siis ettevõtta. minu lähenemine on ratsionaalne, kui ikka tõsiseks madinaks läheb, siis oma täiskasvanud lapsed saadaks USA sse sugulaste juurde, aga ise jääks kodu kaitsma, põhjendus miks nii. Mina olen juba ilusat elu näinud ja elanud, minu lastel on see kõik ees ja enda ja nende eest olen valmis kodu kaitsma, arvan et ei karda enam midagi ja kui tekib raske olukord, siis taganeda ka pole põhjust, sest joosta väga pikka maad ka ei jäksa, nii et parem väärikalt lahkuda.
guttamax

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.03.2014 kell 02:55 Reply With Quote
Tegelikult on ni, et kui Putler tuleb, siis mina võtan oma koera, naise ja auto, ning kolin Rootsi! Soome annaks mu niikuinii välja ja ilvese eest ma ei võitleks. punkt
P.S.
Teematades, siis on mul ukrainast kahju, aga Eestile ohtu ei näe. Enam pole 39s aasta ja isegi putinella pole idioot....
Tuumapommi kasutab tänapäeval vaid idioot...aatomipommi omavaid riike on palju, ning kõik teavad, millega selline sõda lõppeb.......Samas : http://www.postimees.ee/2732174/krimmi-iseseisvumist-tunnustavad-viie-riigi-esindajad PÕNEV

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 18:24 Reply With Quote
Minu arust labaselt lihtne, ei mingit põnevust: Putler päästis Süüria presidendi nagunii, seal on vene baasid, Venezuela ja Põhja- Korea on kõigi poolt, kes on USA vastu, Kasahstan kardab sama jama venestatud põhjaoblastites, Mongoolias on vene väed sees juba 1937 aastast...

Minu au on minu truudus!

bullet
ManPower asiatec confidence

Mees
Registreeritud: 24.12.2009
Viimane külastus: 9.06.2018
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 21:43 Reply With Quote
Oäh, õlu maitseb hea. Minupärast tõmmaku endi seal ukrainas ribadeks. Krimmis oli niiehknii venemeelseid 96%, ja Putinil on õigus kaasmaalasi kaitsma minnes see ala okupeerida ning ühendada vene föderatsiooni. Kas keegi julgeb mingeid sanktsioone läbi viia seepärast Venemaa suhtes, noh, eks viigu. Kas see Venemaa jaoks miskit kehvemaks muudab, kindlasti mitte.
ohakas

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 22:38 Reply With Quote
tead bullet sa vahel oskad päris teravalt ja tabavalt öeldagi

ohakas

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 22:45 Reply With Quote
ei no mis sitta? ma ei söö sitta, ma arvan, et see ei maitse mulle
ma eelistan enda menüüd

guttamax

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 23:22 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: sales
Minu arust labaselt lihtne, ei mingit põnevust: Putler päästis Süüria presidendi nagunii, seal on vene baasid, Venezuela ja Põhja- Korea on kõigi poolt, kes on USA vastu, Kasahstan kardab sama jama venestatud põhjaoblastites, Mongoolias on vene väed sees juba 1937 aastast...

need viis olid ainuvõimalikud, Sales, sestap ka põnevus
Tagantjärgi vaadates, siis kas te mäletate et esimesena tunnustas meid Island?
Ullike! Poolt ukrainat putler ei saa!!! Ta on selleks liiga kusik!!! Üritas copyda Hitleri 36nda aasta Berliini olümpiat Sot¹is, aaga....

bullet

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 23:41 Reply With Quote
Aga mida on ukrainal vastu panna? Riigikassa on tühi, mis vahenditega ukraina vastu astub, nälgas, olematu tehnikaga, olematu sõjalise ettevalmistusega.

Iseasi on see kas härra Putin soovibki kogu ukrainat.

sales

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 23:44 Reply With Quote
No selleks, et mõista lolli, labast, kasvõi sittmaitset pole vaja ise järele proovida, bullet, aitab mõtlemisest, kui on muidugi millega mõelda

Guttale:
Jah, saksa korralikkus ja vene lohakus võivad küll midagi laias laastus sarnast korraldada (München 1936, So¹i 2014 või Gulag ja Oswiencem), ikka jäävad ühele poole "Arbeit macht Frei!" ja teisele - "Potjomkini külad", kuigi ega seal hammasrataste vahele jäänu vahet pole, kas surm ja häving on "kultuursed" või "kultuuritud", kuigi ise eelistanuks "kultuurset"... aga loota võib, et Putleril nii libedalt ei lähe... ja ka vene rahval õnnestuv see kusik kergemalt üle elada kui sakslastel füürer...

Minu au on minu truudus!

guttamax

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.03.2014 kell 23:51 Reply With Quote
Sitta sest Ukrainast...tra, mind ajab tigedaks, et baltikumi kõige pisem riik peab kaitsma suuremaid!!! Trradi rikkad oleme!!! Läti-Leedu SEEBIKS!!!! Ostku omale armee, rsk!!!!
bullet

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.03.2014 kell 00:31 Reply With Quote
Sest me peame ka ju endid meedias näitama, kui tubli liitlasriigina. Püha hoia, nii elementaarsest asjast ka aru ei saa?
guttamax

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.03.2014 kell 00:41 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: sales
No selleks, et mõista lolli, labast, kasvõi sittmaitset pole vaja ise järele proovida, bullet, aitab mõtlemisest, kui on muidugi millega mõelda

Guttale:
Jah, saksa korralikkus ja vene lohakus võivad küll midagi laias laastus sarnast korraldada (München 1936, So¹i 2014 või Gulag ja Oswiencem), ikka jäävad ühele poole "Arbeit macht Frei!" ja teisele - "Potjomkini külad", kuigi ega seal hammasrataste vahele jäänu vahet pole, kas surm ja häving on "kultuursed" või "kultuuritud", kuigi ise eelistanuks "kultuurset"... aga loota võib, et Putleril nii libedalt ei lähe... ja ka vene rahval õnnestuv see kusik kergemalt üle elada kui sakslastel füürer...
rsk. see oli 36 ja BERLIIN, Sales!!!München oli 72...sealt tõi Tarmak
kulda....hüppas üle...maitea dopinguga v mitte
Aga Veerpalu ta polnud ja mATI aLAVERI suguvõsasse ei kuulunud...vist...

ohakas

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.03.2014 kell 11:20 Reply With Quote
oi oi bullet vallatu laps, kas sul hakkas piinlik või? et oma posti kustutasid.

aga Ukraina värk on ime. Tänapäeval marsitakse teise riiki tehakse tsiki- briki ja kõik on broo. MIna ei imesta küll enam millegi üle.

Hästi palju räägitakse, et ega meie venelane küll nii loll ei ole, et venesse tahaks. Miks ta ei taha, anna ainult võimalus, Putja teeb möh ja juba joostakse
Mina ei imesta enam millegi üle
aga mida meie tegema peaks? mis siin ikka teha, kuhu sa ikka lähed

<<  1    2    3    4    5  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0207920 sekundit