Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.09.2017 kell 22:52 |
|
|
Vahet ei ole kust sa endale naise leiad. Olgu see tänaval, klubis , baaris või internetis.
Kunagi ei tea kust võid sobiva inimese otsa komistada. Siin ei mängi mingit rolli koht kust sa ta leiad. Ja leiu koht ei tee seda ka kuidagi
"lamedamaks".
Ma ei saa aru sinu põhimõttest!
|
|
metsapull
@     Mees Postitusi: 585
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.09.2017 kell 23:04 |
|
|
Ütleme siis nii, et reaalsete inimeste jaoks on virtuaalne maailm midagi sellist kus end hästi ja turvaliselt tunnevad isikud kes reaalselt häbenevad
suhelda.
Ma olen aru saanud, et õunas on ikka arukad inimesed. 
|
|
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.09.2017 kell 23:10 |
|
|
Mina olen aru saanud, et õunas võivad ainult olla ussid.
Ussid maapõues ka ei tüki maapinnale kui just vesi seda neid tegema ei sunni.
Sinule oleks samuti vee alternatiivine mingit motivaatorit vaja, et sa ennast päikesele näitaksid.
Internet aga ei ole õun kui sa nüüd seda mõtlesid.
Igal pool võib olla imelikke ja vähem imelikke inimesi. Üksteist leiavad aga need kes tunnevad ära endale sobiva persooni.
Ka Sina leiad või ma usun, et oled juba leidnud selle inimese!
|
|
metsapull
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.09.2017 kell 23:16 |
|
|
Ei ma ei pidanud seda silmas.
Eks kohalikud tegijad püüavadki vältida suhtlemist kohalike troppidega
Ei ma ei ole leidnud. Võiks olla, kuid tegelikult pole soovi. Ma ei oska/viitsi arvestada teiste tahtmistega. Selles osas olen väga tahumatu.
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2017 kell 03:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: metsapull
Mis paneb staazika kodutu tutvusportaalidesse kaaslaseotsingu kuulutust üles riputama?
Kas sõprusringkonnas kaaslaseid ei leidu?
Sõprusringkonnas ei pruugi sobivat inimest olla. Või on Sinu jaoks sobiv inimene juba nö suhtes.
Mina olen kõik oma kolm noormeest internetist leidnud. Ma räägin, et vahel ei kohtu sama marsruuti liikuvad inimesed kuna nad võivad reaalses elus
liikuda oma marsruuti erinevatel kellaaegadel.
Nendest kolmest polnud ükski selline, kes oleks häbenenud suhelda. Ka mina ei häbene suhelda. Vastupidi, ma võin suhelda iga võõraga, ilma, et ma
tunneks end kuidagigi ebameeldivalt.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
metsapull
|
postitatud 30.09.2017 kell 20:45 |
|
|
Vot väga hea.
Aga minumeelest suhtlemisoskus on selline asi mis pole poole elu pealt õpitav.
See kas on sul olemas või ei ole. Kas oled kinnine või avatud. Kas oled suutnud end lasteaiast saadik kehtestada või ei suuda sa seda eluski.
Positiivsust võivad kõrvalseisjad ju isikusse süstida, kuid kui isik ise ei suuda muutuseid läbi viia, siis ta ei hakkagi neid kunagi suutma.
|
|
sissy84
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2017 kell 21:42 |
|
|
Kuna mina olen näinud kuidas kinnised inimesed avanevad, siis minu jaoks on see loll jutt.
Samamoodi nagu see, et negatiivne inimene ei suuda positiivne olla. Asi on peas kinni, ei muud.
|
|
metsapull
|
postitatud 30.09.2017 kell 21:45 |
|
|
Ju siis minu pea on väga kinni Mina ei näe end avatud inimesena, kuigi kinnist olekut ma ei pea ise õigeks.
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1777
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 15.09.2023 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2018 kell 10:58 |
|
|
Vot mina ei saa aru, kuskohast on tulnud suhtumine, et tutvumisportaalid on midagi taunimisväärset? Seal konkreetselt inimesed annavad teada, et
tahavad tutvuda ja ei pea mõtisklema kedagi vaadates, et "oi, täitsa kenake selline, aga ta kindlasti on juba võetud - kas minna üldse juurde
küsima ja riskida pettumusega?" Samas ta võib ju läbi mingi ime vaba olla või just lahku läinud... Aga tutvusportaalis kõik konkreetne või
vähemalt need andmed, mida inimene enda kohta on öelnud, on mingi alusmaterjal, millest lähtuda. Kui see konkreetne indiviid suvatseb seal midagi
kokku valetada, siis see on tema visiitkaart ja nagunii tuleb kõik varem või hiljem välja. Jah, ma olen netist leidnud pea eranditult kõik oma
partnerid. Kõige esimene oli ka muideks "kodutu" ehk siitsamast foorumist, ma loodan vanemad olijad mäletavad lenxut.
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2018 kell 13:14 |
|
|
Kordan veelkord,et ma pole kunagi näiteks kuskilt tuvumisportaalsit ühkti partnerit leidnud, Kodututest aga küll
Kodutud on suht lege vabameelne koht ja samas mitte väga ka litsakas
Kuna ma kellegiga mingit suhet ei otsi siis kõlbab ka mõni nunnu spontaanne tutvus
Tavaliselt ma valin oma partnereid geneetilise koodi järgi mida mul veel pole.
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1777
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 15.09.2023 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2018 kell 14:26 |
|
|
Ok, skin, kas enne sinuga tutvumist peaks DNA testi tegema ja tulemused esitama?
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2018 kell 14:52 |
|
|
Ei pea tegema, ma võtan selle ise 
|
|
Rumcajs
Algaja   Mees Postitusi: 2
Registreeritud: 28.05.2018 Viimane külastus: 25.06.2018 Asukoht: Tln Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.05.2018 kell 11:23 |
|
|
Kas mitte pole paljudes tutvumisportaalides(tutvumiskuulutused) tegemist naljaga ja isegi pettusega ?
Ega ma midagi tõestada ei saa aga võib ju olla võimalik et on teatud "sisetöötaja" kes sisestab ahvatlevaid kuulutusi et siis
kontaktandmete saamise pealt raha teenida (sms teenus).
Edasi ei vastata midagi või kirjutatakse et juba leitud.?
Või on tegemist mõnikord lollidega, just lugesin ühest sellisest kus oli kirjas et kohe hakkab talv lõppema nojaa tõesti hakkab.
või äki mingi automaatne süsteem kordab suvalisi kuulutusi.
Sest kunagi leidsin umbes 5 aastase vahega kuulutuse mis oli täiesti Copy-Paste, pole nagu usutav et sama isik 5 aastat hiljem täpselt samasuguse
identse kuulutuse kirjutab.
Vaadake selliseid lehti kus on osad kuulutused meiliaadressidega ja osad on salajased (sms-teenus) need viimased on alati ahvatlevamad ja on ka
paljamad pildid, ja kui nüüd veidi otsida võib leida sama pildi täiesti erineva kuulutuse juurest.
Kunagi lisasin ühte sellisesse ka oma kuulutuse, olid mõned naljatajad ja mõned hoopis välismaalt, kes lõpuks osutusid petisteks..., kirjutades et
nemad otisvad sõpra ja nendele sobis minu tutvumiskuulutus kuigi see sisaldas konkreetselt sekspartneri otsimist, mitte kirjasõbra otsimist. Lõpuks
nad tahtsid et mina nendele raha saadaks et minu juurde reisida kuna kauge suhe pole eriti vaimustav ja siis lõpuks koos õnneliku kooselu
alustada...
-
|
|
sissy84
|
postitatud 28.05.2018 kell 19:13 |
|
|
Ju liigud liiga kahtlastel lehekülgedel.
Kasuta siis pigem Tinderit.
Vaatasin hetk tagasi rate.ee lehte ja see pani mind küll imestama. Inimeste keskmine vanus on nüüd seal palju kõrgem kui see seda oli 13 aastat
tagasi.
Seksi otsides sobib iha.ee ja ka voodi.ee.
Edu!
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2374
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.05.2018 kell 20:06 |
|
|
Need ei ole enam tõsiseltvõetavad, minumeelest.
Kui siis vähesed lehed, mis tõesti tutvumisele keskendunud. Enamus on läinud seda Rate ja facebooki rada mööda, pakkudes sotsiaalset imetlust ja
tähelepanu. Sestap neid kasutajaid muu ei huvitagi eriti.
Ja ega vist haldajaid kah, rahavoogu ei saa ju rikkuda. 
|
|
Rumcajs
Algaja   Mees Postitusi: 2
Registreeritud: 28.05.2018 Viimane külastus: 25.06.2018 Asukoht: Tln Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.05.2018 kell 11:59 |
|
|
Ma mõtlesin rohkem selliseid kuulutuselehti:
tussuland.com, mahajataha.com, kiisuke.com, tutvumiskeskus.com
Nendes tundub küll et toimub midagi kahtlast
Fakt et need eksisteerivad näitab et kasutajaid on piisavalt ja raha voolab.
-
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2374
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.05.2018 kell 21:10 |
|
|
Aga proovi järgi ning kirjuta, kuidas läks.
Sellised leheküljed on pikaajaline projekt, mingit suurt tulu vaevalt et kohe tuleb. Teenib mõne aastaga nulli, uudsuse arvelt ja edasine on täielik
juhus.
|
|
sleppooooo
Kollanokk  Naine Postitusi: 1
Registreeritud: 20.06.2022 Viimane külastus: 20.06.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.06.2022 kell 20:33 |
|
|
Niipalju kui mina taoliste saitidega kokku puutunud olen, pean vastama, et ei.
|
|