DiscreteR
Kollanokk  Mees Postitusi: 1
Registreeritud: 22.12.2017 Viimane külastus: 14.02.2020 Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.12.2017 kell 13:12 | |
|
Soov rasestuda kuid puudub viljakas partner?
Pakun lapse saamise teenust. Olen täiesti terve mees, vanus 37, pikkus üle 190 cm Magistrikraad, nelja lapse isa, vanuses 14-6, kõik terved ja väga
ilusad. Lapsed on väga targad, õpivad ainult viitele, kõik klassid lõpetatud kiitusega ja autahvlil. Teenus ainult mõlema poole sobivusel. Olen
puhtust armastav, mittesuitsetaja, eeldan sama ka tulevaselt emalt. Teenust võimalik teha ka teise poole tingimustel, minimaalse kehalise kontaktiga,
ilma tavalise seksi juurde käivate tegevusteta. Tagatud peab olema mõlema poolne diskreetsus- kohtume tundmatutena ja lahkume sama moodi. Olen väga
viljakas, piisab ühest korrast (siiani kõigi laste puhul on see nii olnud). Võimalikud ka kordusseanssid, kui tõesti peaks vaja minema. Ei sega ka
see, kui sul on (näiteks viljatu) partner kuid partneriga kokku puutuda ise ei soovi. Teenuse eest raha ei küsi. Kui on soov saada head geneetilist
materjali, saada e-mail ja räägime soovidest lähemalt. NB! vähemalt 18 pead olema. Kui tekib kahtlus, pean kahjuks kontrollima. Eelistan siiski seda,
et väga noored seda teenust ei vaja ja on väga väike võimalus, et noori jutule võtan. 21+ on soovitatav.
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2455
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 27.10.2022 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.12.2017 kell 13:53 | |
|
Tase!
Mida kõike välja ei mõelda oma geneetika levitamiseks.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.12.2017 kell 22:51 | |
|
Eerik
Sinus hakkab lõõmama kadedus.Inimene heast südamest pakub võimalust seksiks(ilma tavalise seksi juurde kuuluva tegevuseta ),raha ei taha.Mina selles
küll midagi halba ei näe kui nii mõnigi naisterahvas saab kas lapse või lihtsalt jalad liikuma.Kusjuures protsessi võib korrata ...juhul kui esimesel
korral ei õnnestu....või jäi lihtsalt väheks.
Muidugi on asja juures üks aga.....
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2455
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 27.10.2022 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.12.2017 kell 22:57 | |
|
Oh ei... Minus ei lõõma üldse kadedus. Ma eelistaks lapsi teha mõnuga, nii, et ikka mõlemal poolel hea on. Ei saa nagu tegevuse pointist aru, kui
asjal puudub 'fun'-faktor. Seks on ikka rohkem, kui maha ja taha.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.12.2017 kell 23:49 | |
|
Jajah usun jah terve olemise asja. NB! Meestel ei saa PAP viirust kontrollida. Lisaks isegi kui saaks paberitega info tervise kohta, siis on siililegi
selge, et kui eile andsid analüüsid, siis järgmine päev veel info puudub.
Iga kaine ja normaalne naine kasutaks spermapanka.
Lihtsam oleks kui mees otse otsiks seksi, mitte ei ajaks taolist pläma.
Samas äkki saab mõne lolli konksu otsa?
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|