Hiirekas
Bännitud Postitusi: 2340
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 18:53 |
|
|
Kui haavatav sa oled
Kui kerge on siis tegelikult sind haavata? Kas näitad seda välja? Kas ütled seda vestluspartnerile?
Kuidas käitud, kui lähedlane/sõber sind haavab?
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 18:56 |
|
|
Mnjaa ..
Ütleme nii, et ma ei näita välja. Kuid jätan meelde
Minu kõrvadest palju kommentaare tavaliselt mööda ei lähe või ütlusi. Teen näo nagu ei kuulnud ..
Ja teen näo, nagu see ei häiri mind. Kuid tegelikult võtab vahel väike asi südame nii valusalt krampi, et valu mitte näidata, kõnnin naeratades minema
..
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
Blond_Bimbo
tuulest viidu     Postitusi: 701
Registreeritud: 21.04.2003 Viimane külastus: 20.06.2011 Asukoht: Eesti Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 18:57 |
|
|
Väga kerge, tavaliselt üritan seda varjata, võõrale küll ei hakka midagi ütlema. Aga lähedastega suheldes ikka ütlen midagi. Ja harilikult paistab
midagi ka välja (kui just pime või viimane mühakas ei olda), sest ma võin pisarateni haavuda.
Maailmale oled sa lihtsalt keegi, kellelegi aga terve maailm.
|
|
Hiirekas
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 19:02 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Mnjaa ..
Ütleme nii, et ma ei näita välja. Kuid jätan meelde
Minu kõrvadest palju kommentaare tavaliselt mööda ei lähe või ütlusi. Teen näo nagu ei kuulnud ..
Ja teen näo, nagu see ei häiri mind. Kuid tegelikult võtab vahel väike asi südame nii valusalt krampi, et valu mitte näidata, kõnnin naeratades minema
..
Just nii ta on. Samas on see viga, vahel teine ei märkagi et haavas. Tegelt peaks vist ütlema. Mina ka ei ütle. Alul üritan unustada, aga kui neid
okkaid juurde tekib hakkab valutama ja siis ma vaikselt taandungi, kuni kaon orbiidilt, okkad hinges.
|
|
Hiirekas
|
postitatud 27.06.2003 kell 19:05 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Blond_Bimbo
.....sest ma võin pisarateni haavuda.
seda minagi. vahe vast vaid selles, et ma neid voolama ei lase. lähen hetkeks eemale, neelan klombi alla.
|
|
bohemian
susserdis...paberitega     Postitusi: 566
Registreeritud: 06.06.2003 Viimane külastus: 9.02.2008 Asukoht: seal kus vaja .... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 19:11 |
|
|
okas jääb hine alatiseks, ent seda ma nyyd iga päev kyll sellele inimesele ei ytle. kuid kui ühel hetkel saab kauss täis siis voolab see s**avesi
ükskord tagasi tema peale...
hetkel mul analoogne lugu oma ämmaga
kelle sohilaps mina kyll olen?
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 9.08.2015 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 20:44 |
|
|
Oh jummal. Te ei taha teada, kui kerge on mind hingepõhjani haavata.
Aga ütlen seda vaid siis kui muidu ei saa. Võib ju aimata, aga teadmist ... seda ma niisama juba ei anna. Vähemalt mitte põhjalikku, et miks ja
millest.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
michelle
ERILISELT OHTLIK INIMENE     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.11.2002 Viimane külastus: 12.07.2009 Asukoht: kuupeal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 20:47 |
|
|
vanasti oli üsna kerge...nüüd peaaegu võimatu, või kui ka juhtub siis saan sellest väga kergesti üle. elu teeb tugevaks. kahjuks või õnneks aga nii ta
on...
elan vaid korra...seepärast kasutan juhust ja proovin ta ära.
|
|
Kavaldaja
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 735
Registreeritud: 13.04.2003 Viimane külastus: 9.10.2009 Asukoht: idas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 21:40 |
|
|
ise ka imestan, et mind ikka nii kerge haavata on - aga jah vähesed märkavad seda.... sest ega ma siis seda välja näita - kõik jääb minu sisse ja
muudkui käärib seal ja kui lõpuks välja prahvatab on tulemus jube
Aga jah ma ka kõigest inimene .....
|
|
pipiplika
lahutatud :P      Postitusi: 674
Registreeritud: 20.11.2002 Viimane külastus: 23.08.2019 Asukoht: seal, kus oma sabakonti toetan Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2003 kell 22:10 |
|
|
olen väga paksu nahaga. ja kui kellelgi õnnestub mind haavata siis ma seda ka talle ütlen, ehk siis annan talle ja endale võimaluse asja koheselt
lahendada, kuna tihtipeale võib olla teineteise valesti tõlgendamine ja sellise eksimuse pärast ju ei taha veel tuttavat "musta-nimekirja"
panna. aga kui asi on otse näkku öeldud ja kuidagi pole võimalik teisiti arvata kui kõlas kuuldu, siis võtan asja teadmiseks ja annan ka ütlejale
sellest teada.
kõigeks on aega mul, kõigeks, ainult igavuseks ei leia ma hetkegi, sest igavust ei olegi kusagil mujal, kui vaid neis enestes, kes seda tunnevad
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 1.08.2018 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2003 kell 09:07 |
|
|
Iga inimest on kerge haavata. Vahe vaid selles, kui palju keegi välja näitab, ja kui palju ja osavalt keegi oskab seda varjata.
Arvan, et kõikse enam näinud ja teab minu mees. Kuigi ka tema alati ei tea, mis võib mind haavata...samas temale olen valmis ka välja näitama ja
seletama.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4530
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 26.09.2019 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2003 kell 14:38 |
|
|
Olen võimeline haavuma - aga seda ei juhtu tihti ja reeglina ei näita seda välja ning elan nö. sissepoole.
Küll aga jääb see meelde
Elu on ilus !
|
|
Arwen
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 680
Registreeritud: 06.04.2003 Viimane külastus: 23.04.2010 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2003 kell 14:43 |
|
|
mind on ikka väga kerge haavata. ja kaaslasele näitan seda välja kuidas kunagi. no seda on ikka aru saada kui ma vaikseks jään. või karjuma hakkan.
või teravasti ütlema hakkan. kui mind on täiesti äärmustesse viidud siis vist lähen kätega ka kallale 
|
|
PrettyLizi
väikeste viguritega       Postitusi: 1266
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 26.08.2009 Asukoht: maa ja taeva vahel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2003 kell 15:14 |
|
|
Võõrad inimesed ei suuda mind haavata ja neile ma ei näitaks seda välja ka.
Perekonna liikmed(ema, isa, õed) ei suuda ka haavata.
On aga üks inimene, kes võib mind pisarateni haavata - minu elukaaslane. Ja tavaliselt on kohe näha, et ma sain haiget tema ütlustest.
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.06.2003 kell 09:17 |
|
|
Eks okas jääb hinge ja tõmbun eemale... kuid olen võimeline andestama Õnneks ei juhtu väga tihti seda, et mind keegi haavata suudab...ju olen kõva
kilbi ümber kasvatanud - on hetkelised pettumused, kuid nendest saab üle
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Iceprincessa
Kasutaja    Postitusi: 375
Registreeritud: 15.06.2003 Viimane külastus: 9.04.2004 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.06.2003 kell 09:25 |
|
|
on teemad, mis ei kõiguta mind üldse, ja on inimesed, ,kes ei kõiguta.
Aga on ka sellised teemad, mille kallal norida ei tasu, veel vähem meelega halvasti öelda. Õneks mu eluviis ses suhtes tervislik, et enda sisse ei
kogu midagi, vaid koheselt näitan välja, kuidas see mulle mõjub ja tänu sellele ka pikka viha ei pea!
kardab külma
|
|
Scrat
Algaja   Postitusi: 27
Registreeritud: 27.06.2003 Viimane külastus: 16.09.2004 Asukoht: Enamasti Eestis Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.06.2003 kell 13:02 |
|
|
Nagu Tiina ütles haavat on võimalik igaüht, küsimus on selles, kuidas sellega hakkama saadakse.
Ise olen piisavalt paksu kesta endale ümber kasvatanud ja enamasti suudan ajadele mõistusega läheneda ning asja tuumani jõuda, et miks nii käituti
ning edasi liikuda, kuid meelde jääb see mulle kindlasti. Haavumine (ja ka viha) paisatab minul välja selles, kui ma vait jään (ma ei ole kõvemat
häält päris mitu aastat teinud)... ja ka pilk muutub. Aga kuna ma harjunud ise endaga hakkama saama, siis nagu mul üks sõber ütleb ega minul pole
teisi rohkem vaja, kui nendel mind...
Kokkuvõttes ei lase ma ennast sellistel asjadel eriti mõjutada...
|
|
kykloop
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 645
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 24.09.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.06.2003 kell 13:04 |
|
|
olen haavatav, aga ma suudan selle enda sisse mingi kindla aja jooksuks ära peita, ei näita seda välja, kuigi vahel olen päris
'haavatud'...
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.07.2003 kell 07:15 |
|
|
Kui haavun,siis näitan ka välja
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.07.2003 kell 07:51 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
Õige sest teine ei pruugi arugi saada, et midagi valesti tegi või ütles, kui teen näo, et kõik on korras
Vahel võin isegi kedagi tahtmatult haavata & siis tahax küll väga, et mulle sellest teada antax...
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
montca
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 719
Registreeritud: 22.04.2003 Viimane külastus: 25.04.2012 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.07.2003 kell 08:34 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: PrettyLizi
On aga üks inimene, kes võib mind pisarateni haavata - minu elukaaslane. Ja tavaliselt on kohe näha, et ma sain haiget tema ütlustest.
Oli ka minul nii, kuniks lahku läksime. Nüüd enam keegi niiviisi haavata mind ei oska, sest ma nii karastunud nende vanade haavade
lakkumisest
|
|
Lola69
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 9.08.2015 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.07.2003 kell 08:39 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Virgin
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
Õige sest teine ei pruugi arugi saada, et midagi valesti tegi või ütles, kui teen näo, et kõik on korras
Vahel võin isegi kedagi tahtmatult haavata & siis tahax küll väga, et mulle sellest teada antax...
Eks ta õige ole. Aitab õppida ka
tulevikuks, võib-olla mõngist käitumismudelist ka loobuda, mis haiget teeb. Vigadest ju õpimegi. Ja kui pidevalt haavata võime end ühel hetkel suisa
üksi avastada.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.07.2003 kell 08:42 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: michelle
vanasti oli üsna kerge...nüüd peaaegu võimatu, või kui ka juhtub siis saan sellest väga kergesti üle. elu teeb tugevaks. kahjuks või õnneks aga nii ta
on...
Sama siin. Olen vist juba liiga paksu nahaga. Kunagi kooliajal oli hullem, kuid hakkasin juba siis end selles osas ise kasvatama, see on täiesti
võimalik, samas ise hingelt kalgiks muutumata
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Lola69
|
postitatud 30.07.2003 kell 08:42 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: montca
Tsitaat: Algne postitaja: PrettyLizi
Oli ka minul nii, kuniks lahku läksime. Nüüd enam keegi niiviisi haavata mind ei oska, sest ma nii karastunud nende vanade haavade
lakkumisest
On inimesi, kes oskavad haavata konkreetset inimest ja oma oskust ka kasutavad. Kurjasti. Haigettegeva oskuse kasutamine
meelega haavamisena on omamoodi kuritarvitus.
Hea oskus oleks oma "kurja" oskust taltsutada. Et kallitele mitte haiget teha.
|
|
waves
Kasutaja     Mees Postitusi: 128
Registreeritud: 24.07.2003 Viimane külastus: 29.03.2006 Asukoht: kalamaja Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.07.2003 kell 08:46 |
|
|
Võõraste arvamus ei läha üldsegi korda. Haavata suudavad ainult need, kelle vastu on olemas mingid soojad tunded.
Üldjuhul üritaks varjata seda, et oli valus aga kui tegemist oli ikka väga karmi noolega, siis võib haavumine vaatamata kõigele välja paista (silmad
ja näoilme tavaliselt reedavad)
|
|