roswell23
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 627
Registreeritud: 29.08.2005 Viimane külastus: 3.08.2007 Asukoht: Harjumaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.01.2006 kell 11:24 |
|
|
nende tüütute austajate puhul tekib tahtmatult küsimus, kas neil eneseaustust pole? kui ikka öeldakse otse välja, et jäta rahule, mine minema,
jamidakõikeveel ning nad ei jäta oma jonni järele, siis kaob minul küll nende vastu igasugune lugupidamine. kui ei saa lihtsalt sõber olla, siis
ADIDAS! ja kui korraldad veel suurema raksu, siis lõpetab ka tüütamise.
hetkel õnneks endal veel TÜÜTUT austajat pole, aga need kes üritavad tasapisi miskit saavutada on küll lootusetus seisus. endal on selle pärast
piinlik, et ei saa niiiiiiiii headele ja korralikele noormeestele samaga vastata õnneks oleme sõbrad ja loodan, et see miski ei riku meie sõprust
ära.
|
|
Bithe
Mittetolerantne inimene!      Postitusi: 954
Registreeritud: 28.03.2004 Viimane külastus: 15.06.2013 Asukoht: Hetkeline Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2006 kell 04:16 |
|
|
On olnud kah üks sateliit sabas... tilpnes jupp aega... nüüdseks on mu rahule jätnud (vist).
Oderint dum metuant...
|
|
Canyncton
Kasutaja     Postitusi: 364
Registreeritud: 02.10.2005 Viimane külastus: 16.04.2007 Asukoht: Viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2006 kell 12:01 |
|
|
Mh,siiamaani kummitab ja helistab vahest.. iga kuuaja tagant,et kas olen oma meelt muutnud või kas eelnev armastuskiri tegi asja paremaks. ÖÄKK
inimene ja öäkad kirjad. Aga las ta elab nii kui talle sobib,loodan,et varsti keegi ta üle võtab,minu jaoks muutub see juba ärritavaks.
Seisa seal,kus oled nähtav.
|
|
amarelle
Algaja   Naine Postitusi: 17
Registreeritud: 25.12.2005 Viimane külastus: 14.03.2006 Asukoht: lõunas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2006 kell 23:21 |
|
|
ojaa, see jama minulgi kaelas,mees,austaja,ei oska sellele nimegi anda,muudkui avaldab mulle mitmel erineval moel survet,väga sõbralikult pidades end
sõbraks aga ise loodab palju rohkemat,abielus ka veel.ei meeldi selline silmakirjatsemine ja ei tea kuidas see asi lõpetada kuna tüli mulle ka ei
meeldi.
|
|
trr
Algaja   Mees Postitusi: 2
Registreeritud: 17.12.2006 Viimane külastus: 17.12.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 01:36 |
|
|
Nende tundemärkide järgi olen ma tõesti tüüpiline ahistaja. Dang.
Ma t6esti üritan talle lähemale saada. Käisime isegi korra kinos. Krt ma olen ikka nõme, see imeb. Mingit abi saaks ehk? peale enese põlema panemise?
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 01:41 |
|
|
kasuta siis üli kiiresti lenduvat ainet(nt. piiritust) on lihtsam kustutada
|
|
trr
Algaja   Mees Postitusi: 2
Registreeritud: 17.12.2006 Viimane külastus: 17.12.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 02:12 |
|
|
Nope, see ei aita. Ehk on kellegil paremaid mõtteid?
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7594
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 09:49 |
|
|
minda ka paari sellisega õnnistatud.......eile teatas ta sms-is,et ma pidavat (vist) homo olema
OK,mulle nad meeldivax vaheldusex argipäeva.... !
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
susanna
Susanna-I'm crazy loving you         Postitusi: 6083
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 6.08.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 15:25 |
|
|
on paar korda elus olnud sellised austajad
tegelikult sai väga vastikult öelda ja käituda
aga muud moodi ei saanud
Karda inimest, kellel on üksainus raamat./ Bertrand Russel
http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg&NR=1
|
|
hallhiir
pealinna tüdruk      Postitusi: 842
Registreeritud: 22.05.2006 Viimane külastus: 4.02.2018 Asukoht: EV suurimas linnas... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 16:10 |
|
|
tuleb lihtsalt järjepidev olla,kui inimene on normaalse mõistusega, siis saab ta sellest pikapeale aru. peab selgitama täpselt, miks ta sulle ei sobi
ja veenda teda teie suhte mõttetuses.parem, kui seda saaks rääkida rahulikult,näost näkku ja (vastikustunnet alla surudes)seda rääkides talle silma
vaadata.
tavaline inimene, väikese kiiksuga
|
|
rosita
Vaga vesi, sügav põhi...       Postitusi: 1587
Registreeritud: 12.10.2005 Viimane külastus: 28.05.2015 Asukoht: mere ääres Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 16:13 |
|
|
On selliseid tüüpe minugi teele juhtunud, kes arvavad, et paar komplimenti ja sa sulad nagu vaha.Tegelikkus on aga midagi muud kui see, mis pilt
endast on loodud.Ja et sellisest lahti saada, tuleb talle otse öelda, et pole temaga suhlemisest huvitatud.Kui teine ikka veel midagi ette kujutab,
siis lihtsalt ignoreerida.
Naine peab kõike tegema kaks korda paremini kui mees, kui tahab, et teda märgataks.Õnneks pole see raske. /Charlotte Whitton/
|
|
hallhiir
Registreeritud: 22.05.2006 Viimane külastus: 4.02.2018 Asukoht: EV suurimas linnas... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 16:31 |
|
|
to: rosita
ignoreerimine ei aita...see rikub ainult sinu enda närve, sest teine võib arvata,et sa lihtsalt oled pahane ja siis ta üritab sinu ees vabandada ja...
|
|
rosita
Vaga vesi, sügav põhi...       Postitusi: 1587
Registreeritud: 12.10.2005 Viimane külastus: 28.05.2015 Asukoht: mere ääres Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 17:45 |
|
|
to hallhiir: mind ignoreerimine siiski sel juhtumil aitas, sest olin eelnevalt väga konkreetselt selgeks teinud, et ei ole temast huvitatud.Kõik
edasised telefonikõned lõpetasin hästi lühidalt ja ju siis jõudis minu sõnum ka kohale.
Kui sa ise seda usud, mida välja ütled, siis jõuab see tavaliselt ka selleni, kellele see mõeldud on.Vähimgi kahtlusenoot sinu väljaütlemistes jätab
aga vastasele mulje, et sa ei ole oma otsuses kindel ja nii ta üritab edasi.
Naine peab kõike tegema kaks korda paremini kui mees, kui tahab, et teda märgataks.Õnneks pole see raske. /Charlotte Whitton/
|
|
hallhiir
|
postitatud 17.12.2006 kell 23:02 |
|
|
ma praegu ise olude sunnil sellises "tüütu austaja" rollis .inimene,kes väidab, et tal on minust jumalast ükskõik ,püüab mind
tavaliselt küll ignoreerida.kuid samas vastab ta jube närvilisel toonil mu kõnedele,kohtumisest keeldub...tegelikult ongi minu puhul praegu see
olukord,et ma ei tea,kas ta räägib tõtt,või lihtsalt varjab tundeid.
sellepärast arvangi ,et tõtt peab ütlema ikka näost-näkku.mina küll loobuksin sellisel puhul edasistest üritamistest suhte päästmise nimel
|
|
LadyButterfly
Sõnatu...         Naine Postitusi: 3506
Registreeritud: 22.09.2005 Viimane külastus: 18.03.2019 Asukoht: Kuskil Eesti keskel. Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.12.2006 kell 23:11 |
|
|
Mind on ignoreerimine kah aidanud. Olen mitmeid kordi ka nii teinud, et ei lähe koputamise peale isegi ust avama
Kui jutust aru ei saa siis puust ja punaseks.
Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.
Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.
|
|
Seagirl
Algaja    Postitusi: 3
Registreeritud: 18.12.2006 Viimane külastus: 22.12.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.12.2006 kell 01:10 |
|
|
ma politseisse ei pöördunud. tagantjärgi mõeldes oleks pidanud. peale seda kui olin miljon korda viisakalt eemale tõrjunud inimese tegin seda paar
korda väga ebaviisakalt. tulemus ei olnud kõige ilusam. ja seda enam ei tahtnud/julgenud ma sellest kellelegi rääkida.. siis aga vahetasin tel. nri ja
muutsin elukohta ja asi lõppes. üksi linnas liigeldes on vahest aga siiani hirm (kuna mees lubas, et tema seda asja nii ei jäta). Pealegi teab ta kus
mu vanematekodu on..
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.12.2006 kell 04:07 |
|
|
nahtud, tehtud. korra isegi politsei kohale kutsutud ahistamise tottu. aga yldiselt hakkab mul sellistest kahju, ja haletsuse parast neist enamasti
lahti ei saagi. siiani saba taga
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
Canyncton
Kasutaja     Postitusi: 364
Registreeritud: 02.10.2005 Viimane külastus: 16.04.2007 Asukoht: Viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2007 kell 22:38 |
|
|
Ei,enam ei ole sellist probleemi.
ja ei tule ka.
Seisa seal,kus oled nähtav.
|
|
Lii001
õnnelik ja endaga rahul       Postitusi: 1100
Registreeritud: 20.04.2003 Viimane külastus: 27.08.2007 Asukoht: kodu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.01.2007 kell 23:00 |
|
|
Oli kunagi. Õnneks kadus ise, kui aru sai, et ma ignoreerin teda - ei vastanud kõnedele, messidele, kirjadele... Minupuhul aitas, kuid oleks ilmselt
võinud veelgi hullemaks minna...
Ärge kunagi pyytke muuta asju, mis teist ei olene...
|
|
Lehesadu
Algaja   Postitusi: 42
Registreeritud: 14.07.2005 Viimane külastus: 22.02.2008 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.01.2007 kell 16:58 |
|
|
Ikka on ette tulnud. Üks austaja oli eriti imelik, ei hakka siinkohal pikemalt seletama, aga sihuke veider tüüp oli - ennast ikka kiitis pidevalt,
kuigi polnud eriti põhjust. Mida ma kõik ei teinud, et temast lahti saada. Lõpuks käitusin mitte kõige paremini, aga see kandis vilja. Tegin teda
pidevalt maha, naeruvääristasin ja suisa solvasin. Ühel päeval saigi tema kannatus otsa.
Tavaliselt aga piisab, kui ütled korra või paar, et sry, pole huvitatud sinust.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.01.2007 kell 12:59 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: hallhiir
ma praegu ise olude sunnil sellises "tüütu austaja" rollis .inimene,kes väidab, et tal on minust jumalast ükskõik ,püüab mind
tavaliselt küll ignoreerida.kuid samas vastab ta jube närvilisel toonil mu kõnedele,kohtumisest keeldub...tegelikult ongi minu puhul praegu see
olukord,et ma ei tea,kas ta räägib tõtt,või lihtsalt varjab tundeid
Tead sa ehk põhjust, miks ta peaks valetama ja oma tundeid varjama?
Mina ei keelduks kohtumisest inimesega, kes mulle meeldib ja telefonis ei räägiks ma temaga närviliselt, vaid sõbralikult. Sul on kuidagi ...
äraspidine loogika.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.01.2007 kell 14:28 |
|
|
ehh! sai õue-aeda lastud suur ja tark,häälekas aga mitte kuri saksalambakoer, paras silt rinnal:" kao ära või tulen ja hammustan kui sind veel
näen!" aitas selle selli puhul,( oli töökaaslane).
Nüüd aastate möödudes kui omad elud paigas naerame seda lugu ja ega me poleks sobinudki.
|
|
zitazitikaz
tyytu putukas      Postitusi: 1323
Registreeritud: 14.10.2003 Viimane külastus: 30.12.2021 Asukoht: McOil Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.01.2007 kell 00:48 |
|
|
Mul vist väga tüütuid polegi olnud, siinseid kogemusi lugedes...
Üldiselt suudan ma vist nii vastik olla, et keegi ei viitsigi asjaga tegeleda...
For every minute of anger you lose sixty seconds of happiness... (V.Hoover)
|
|
vicente
Kasutaja    Postitusi: 121
Registreeritud: 25.09.2005 Viimane külastus: 14.08.2015 Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 11:45 |
|
|
Kahjuks ei ole minu elus selliseid "muresid".
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2988
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.09.2017 kell 15:55 |
|
|
Leidsin sellise põneva teema. Lugesin esimest lehekülge vastustest siin ja tahan lihtsalt küsida, et mis teil viga on et ei saa otse öelda siis
lihtsalt, et "peenelt vihjata" on kuidagi "vähem solvav" või? Nalja teete või?
Ma ütlen küll otse alati et "ei aitäh, seda ei juhtu kunagi" kui mulle tehakse ettepanekuid kellegi poolt keda ma ei taha ja ma saan
okeilt hakkama nii, teevad edaspidi ka küll jah vahel samad inimesed vihjeid, aga ma arvan keegi ei võta seda tõsiselt ja kõik on viisaka ja normaalne
ja kõigile jääb eneseväärikus alles suht, ma usun.
See vihjamisi äraütlemine on päriselt normaalne suhtlusviis kõigi jaoks või? Küsitakse otse siis on ok igaks juhuks mitte öelda mitte midagi selle
kohta mida te ise tunnete ja imestada kui "aru ei saada" ja kiruda ja kannatada ja nii edasi?
|
|