mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 17.09.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2002 kell 16:21 |
|
|
naised, mis teid meeste juures kõige rohkem häirib?
mis on teie jaoks meeste juures kõige häirivamad asjaolud? mida mehed peaksid teisiti tegema?
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
baharet
Kasutaja     Postitusi: 327
Registreeritud: 08.08.2002 Viimane külastus: 3.10.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2002 kell 19:39 |
|
|
ei oskagi kohe öelda. Mehed ju erinevad, ning seega asjad mis häirivad kah erinevad.
Tegelt kui järele mõelda, siis häirib see, kui suhe pikemax muutub, siis mehed enam ei pööra nii palju tähelepanu, kui suhte alguses. Umbes, et
jahiaeg nüüd möödas, naine käes ju...........
Paljud mehed ei helista/saada sõnumit eriti tihti, mida tegelt soovix(vähemalt mina soovix)
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 17.09.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2002 kell 21:21 |
|
|
aga kas sa ise pikema suhte ajal pöörad mehele samapalju tähelepanu kui alguses? mina arvan et see on suhteliselt loomulik, et 3 minuti tagant
musitamised ning muu selline värk harvemaks muutub... lihtsalt olmeprobleemid tulevad jasegavad vahele..
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
baharet
Kasutaja     Postitusi: 327
Registreeritud: 08.08.2002 Viimane külastus: 3.10.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2002 kell 21:28 |
|
|
ses suhtes sul õigus, et olmeprobleemid, rutiin(?) jne.
Aga ma ei ela oma kalliga koos, seega ei näe iga päev. Nii et musid ja kallid on ikka veel tihedad. Ning kuna ei ela koos, siis võix ju tihedamini
helistada või kirjutada........
|
|
desiree
ninatark      Postitusi: 738
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 28.06.2023 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2002 kell 06:34 |
|
|
ma parem ei hakka yldistama, mehed erinevad.A kui mõnest konkreetsest mehest rääkida, siis aiaiai.....see nimekiri, mis HÄIRIB, muutux väga pikaks.
Lõpetax nii, et meil kõigil on nii head kui vead, mõnel häid omadusi rohkem kui teistel ja vastupidi.
Tahan - söön kisselli, tahan - kuulan transistorit....
|
|
Ull Miis
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 670
Registreeritud: 24.05.2002 Viimane külastus: 3.12.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2002 kell 07:10 |
|
|
Kas te naised midagi konkreetset ka öelda võiksite ?D
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2002 kell 16:12 |
|
|
Selle küsimuse juures pole midagi konkreetset öelda. Mehed on erinevad, mõne juures häirib üks asi, teise juures teine asi. Seda ei saa nii üheselt ja
üldistavalt öelda ju, et kõigi meeste juures see või see ei meeldi.
Nii et, keerutame aga edasi
Kas mehed oskaksid öelda, mis naiste juures kõige häirivam on...noh üldiselt, kõigi naiste juures?
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2002 kell 17:59 |
|
|
Ei häirigi nagu miskit.... Aga omi nõrki külgi nad vist küll häbenevad rohkem kui naised
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
etc
rokilaps      Postitusi: 1207
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 13.02.2010 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2002 kell 22:39 |
|
|
kes ikka tahaks nii väga oma nõrki külgi näidata
|
|
penelope
Kasutaja    Postitusi: 366
Registreeritud: 05.08.2002 Viimane külastus: 11.06.2003 Asukoht: tln Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2002 kell 09:23 |
|
|
Üldjoontes ei häiri miski, üksikisikuid vaadates võib juba ka märgata, et on asju mis häirivad aga ega keegi meist vist ole nii perfektne, et olla
igati ideaalne
Aaa, meelde tuli, häireb tglt see kui inimesed on räpakad ja hoolitsemata, vot see on üks asi mis tõsiselt häirib
|
|
tiina
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2002 kell 12:05 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: penelope
Üldjoontes ei häiri miski, üksikisikuid vaadates võib juba ka märgata, et on asju mis häirivad aga ega keegi meist vist ole nii perfektne, et olla
igati ideaalne
Aaa, meelde tuli, häireb tglt see kui inimesed on räpakad ja hoolitsemata, vot see on üks asi mis tõsiselt häirib
Tegelt see viimane ju nii naiste kui meeste kohta kehtib. Hoolitsemata ja kasimata inimesed häirivad küll, nii naised kui mehed.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
penelope
Registreeritud: 05.08.2002 Viimane külastus: 11.06.2003 Asukoht: tln Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2002 kell 12:42 |
|
|
Kusjuures ma tahtsingi sinna kirjutada, et sama kehtib ka naiste kohta, a ju ma siis unustasin. Ja isegi nii on, et naisi veel koledam vaadata
|
|
Ull Miis
Registreeritud: 24.05.2002 Viimane külastus: 3.12.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2002 kell 14:11 |
|
|
No mind häirib otseselt naiste puhul see keerutamise värk, otse küsides mis krdi päralt seda vaja on? 
|
|
penelope
|
postitatud 27.08.2002 kell 15:20 |
|
|
Ull, mehed keerutavad ka ja on valelikud ja salalikud jne. Teame näiteid ju elust enesestki
|
|
Ull Miis
|
postitatud 28.08.2002 kell 07:50 |
|
|
nu mina keerutan tõesti haru harva ja seetõttu mind see inimeste puhul häirib väga, ajab kohe hullult marru olen ka mõnele otse ja ropult öeld,
et mida tühja sa keerutad!!!
|
|
tiina
|
postitatud 28.08.2002 kell 23:11 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ull Miis
nu mina keerutan tõesti haru harva ja seetõttu mind see inimeste puhul häirb väga, ajab kohe hullult marru olen ka mõnele otse ja ropult öeld,
et mida tühja sa keerutad!!!
Ull Miis, sa tõesti väga otsekohene ja see mulle meeldib Aga ära seda keerutamise asja nii üldiselt nüüd naiste kaela veereta, ka mehd keerutavad ja
laveerivad vastustest kõrvale. Pealegi oleneb kus ja kuidas ja kellelt küsida. Nii mõnigi annaks ausa ja otsekohese vastuse kui otse küsitakse.
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2002 kell 03:15 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiina
Tegelt see viimane ju nii naiste kui meeste kohta kehtib. Hoolitsemata ja kasimata inimesed häirivad küll, nii naised kui mehed.
No kui võtta hästi vannitatud, kasitud ja lõhnastatud selline mees, ütleme, et veel IQ nii 200 jne, selline näiteks
http://uglypeople.com/uglymen/html/up-men-00303.htm
LINK
VÕI
kas ta siis on etem kui minupärast viinajärele haisev ja higine Ricky Martin?
http://latinbitz.hypermart.net/cgibin/img/rickymartin.jpg
-------> kumb siis naistele loosi läheks
NB! Ilma keerutamata!
Või siis kasitud ja pügamata, aga viisakas selline mees:
http://uglypeople.com/uglymen/section.images/up-men-00291.jpg
|
|
Tom25
romantik      Postitusi: 1001
Registreeritud: 16.09.2002 Viimane külastus: 22.11.2002 Asukoht: Virumaa Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2002 kell 09:26 |
|
|
Minu arvates on siin juba enamus tõest välja öeldud. Kõik sõltub isiksuse omadustest, pole vahet, kas mees või naine. Erinevused on ehk selles, et
naised on üldiselt konservatiivsemad, alalhoidlikumad, mehed enam riskialdid. Naised enam praktilisemad, mehed sagedamini mõtetega pilvedes. Kindlasti
on mehed üldiselt tundlikumad kriitika suhtes, kõrgema egoga. Konkreetse inimese puhul võib kõik vastupidi olla, pole vahet, kas mees või naine.
Meeles tuleb pidada veel ühte fenomeni. Suhtes on sama, mis ahjus, üks halg ei põle. Konfliktis on tavaliselt mõlemad süüdi.
Mis edasi? Mis on peamine eesmärk, kas suhe normis hoida või vigu otsida? Põhiline viga suhtlemisel, olenemata suhte tüübist, ongi see , et otsitakse
ainult vigu ja näägutatakse. See eesmärgile lähemale ei vii, pigem vastupidi. On kuldne reegel, püüa nõrkused pöörata enda kasuks.
|
|
Ray
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2002 kell 12:17 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Tom25
Põhiline viga suhtlemisel, olenemata suhte tüübist, ongi see , et otsitakse ainult vigu ja näägutatakse. See eesmärgile lähemale ei vii, pigem
vastupidi.
Oleks seda lihtne teostada ka, põhimõte õige aga reaalsuses valab näägutamine aina õli tulle ja lõpuks viksab igaühel kaane pealt ära.
Tsitaat: Algne postitaja: penelope
Ull, mehed keerutavad ka ja on valelikud ja salalikud jne. Teame näiteid ju elust enesestki
Jah, ka meeste seas on parajaid keerutajaid. Samas on veidikene jäänud mulje, et mehed on ikkagi natuke ratsionaalsemad vms. -> ehk sellest ka vahel
näiline "mittehoolimine" ?
Pamiiri kandis on tööjaotus ja olemine sisuliselt järgmine: naine teeb 90% kogu tööst, mees käib jahil ja hulgub ringi. Ta kohtub teiste meestega,
vahetavad infot ja uudiseid... aga info on seal ellujäämisküsimus, kuna olud on väga karmid ja mees peab ikka jahil käima jne.
Antud piirkonnas on asjad nii välja kujunenud ja ilmselt elu on selle tinginud.
Aga meie, eesti tingimustes vist kõige enam häirivamaks faktoriks on (?????) vististi mehepoolne siiski liigvähene hoolivus ehk aja jm. kulutamine
otseselt naisele.
Kas on see nii?
|
|
Ray
|
postitatud 01.10.2002 kell 03:39 |
|
|
Kas mehed oskaksid öelda, mis naiste juures kõige häirivam on...noh üldiselt, kõigi naiste juures?
Isiklikult olen täheldanud naistepuhul suht. liigset sõbrannade mõju all olemist.
 - joovad kohvi, "sisistavad" koos ja siis on mingi "meestevastane" vandenõu jälle olemas. - aga see on üldistus, mitte
tembeldamine.....
See oli sõbralik sarkasm. - mitte rünnata mind 
|
|
tiina
|
postitatud 01.10.2002 kell 11:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
No kui võtta hästi vannitatud, kasitud ja lõhnastatud selline mees, ütleme, et veel IQ nii 200 jne, selline näiteks
http://uglypeople.com/uglymen/html/up-men-00303.htm
LINK
VÕI
kas ta siis on etem kui minupärast viinajärele haisev ja higine Ricky Martin?
http://latinbitz.hypermart.net/cgibin/img/rickymartin.jpg
-------> kumb siis naistele loosi läheks
NB! Ilma keerutamata!
Või siis kasitud ja pügamata, aga viisakas selline mees:
http://uglypeople.com/uglymen/section.images/up-men-00291.jpg
Mulle isiklikult ei meeldinud nendest variantidest mitte ükski. Ilmselt on minu jaoks migisugune neljas või viies stiil mehi kes mulle meeldivad. Aga
kui tunneksin neid inimesi ja nende iseloomu, siis oskaksin ehk ka eelistuse nende seast valida.
Pealegi ausalt, pole ma kaaslast omale kunagi valinud välimuse järgi. Kunagi oli mul noormees(praegune hea sõber), kellega käisime. No kui vaadata
tema välimust, ei olnud tal tõsiselt mitte midagi vaadata. Sõbrantsid tegid suuri silmi ja küsisid, kas mu on maitset või pole?
Aga minu jaoks oli see inimene ilus ja armas ja on siiani. Oleme jäänud sõpradeks ja ta on tõesti ääretult tore inimene. Veidi on rikkunud teda raha
kahjuks. Millepärast ma ta kord jätsin. Mulle ei meeldi raha kummardamine.
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2002 kell 17:32 |
|
|
Mind häirib meeletult, kui mees on lohakas, sest see väljendub väga paljudes asjades....ühine elamine alatasa segamini, kui just mina ei korista; ei
hoolitse enda ees...pesemata; ei hoolitse ka meie suhte eest....ühesõnaga täielik pangesang: hoia kinni ja vea kaasa!
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2002 kell 17:59 |
|
|
Muidugi lohakus aga ka sõnapidamatus.

|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2002 kell 18:02 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kontorihiir
Sõnapidamatust olen pidanud palju kannatama....valus on....ja kui veel valetatkse, a la ei tahtnud haiget teha...peesse....
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2002 kell 18:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Tsitaat: Algne postitaja: kontorihiir
Sõnapidamatust olen pidanud palju kannatama....valus on....ja kui veel valetatkse, a la ei tahtnud haiget teha...peesse....
Jah, ega ta meeldiv ei ole. Aga üks ÕIGE mees on ikka sõnapidaja mees ja ka sõnu niisama tuulde ei loobi.
|
|