Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 08:15 |
|
|
Uus nimi, uus elu
Kas Eesti väiksus annab võimaluse omaenda rumaluse matmiseks unustuse hõlma?
http://www.sloleht.ee/index.aspx?d=29.07.03&r=1&id=143678
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 08:27 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
Hmm, Eesti on niipalju väike ja vaevalt, et inimesed unustavad....kuigi nad
võivad seda mitte välja näidata. Kuid inimesele endale ei loe ju nimevahetus... Ega eelmine nimi neid tegusid teinud, ikka inimene ise... Ja seega
jääb tema minevik siiski tema minevikuks elu lõpuni - kas ta sellega leppida suudab, ei tea...kuid mis tal ka üle jääb Loodame, et üldsus
suudab teda võtta sellisena nagu ta hetkel on, mitte tema mineviku järgi...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 08:43 |
|
|
Huvitav jah, kuidas see sellises pisikeses seebikarbis nagu Eesti võimalik on. mõnes suuremas riigis vast küll.
Arvan, et parem mitte teha asju, mida hiljem kahetseda, eks tal ole ilmselt piinlik tulevikus oma lastele silma vaadata....aga minevik ei kao
kuhugi...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 08:47 |
|
|
Eestis karjääri teha juristina sellise minevikuga ...
Ei ta pääse midagi ...
Ise olen tegelikult nimevahetamise poolt .. tal vähemalt väikse võimalus
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
Hiirekas
Bännitud Postitusi: 2340
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 08:53 |
|
|
Heakene küll. Vahetan nime, hakkan korralikuks. Aga kas minevik ei mõjuta siis kunagi enam mind. Mõjutab. Teadud asjad minevikust jäävad inimest
mõjuatama ometi. Teised võivad unustada, aga ise ei unusta. Ja oma jälje jäta see ka psühhikasse.
|
|
Lola69
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 09:05 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Eestis karjääri teha juristina sellise minevikuga ...
Ei ta pääse midagi ...
Ise olen tegelikult nimevahetamise poolt .. tal vähemalt väikse võimalus
See uus identiteet teda eesti väiksuse juures ei päästa. Mõnes muus ametis võiks ta uue nimega veel tegusid teha, ka kui ikkagi minevikku kaevatakse,
ent juristina ... Väga rumal valik. Juristina teda tõsiselt võtma ei hakka küll keegi. Sest nagu öeldud, ei usu mina et see minevik päris tema
saladuseks jääkski.
|
|
kuriKass
kõikehõlmav pimedus      Postitusi: 1119
Registreeritud: 25.03.2003 Viimane külastus: 3.08.2021 Asukoht: igaviku lõpp Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 17:40 |
|
|
Eestisse jäädes ei ole nime vahetamisest kasu. Isegi kui ära kolida, ei tasu ronida koha peale kus võimalus meedia hammaste vahele sattuda.
Born under a bad sign
With a blue moon in your eyes.
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 17:44 |
|
|
Nagu JB ütles: Indiasse sõita ja uut elu alustada, aga ega´s sealgi. Leopard ei pääse...
|
|
eero
sugumürsk       Postitusi: 2789
Registreeritud: 06.05.2002 Viimane külastus: 27.11.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.07.2003 kell 18:11 |
|
|
vaevalt et aitab jah...inimestel pole ju muud teha kui targutada teiste tegemiste ja tehtud asjade yle....nagu praegu siingi...no tegi siis tegi...mis
vahet seal enam on.....kedagi ei tapnud....suurt kedagi ei solvanud ka...sexis veidike usinasti kogus omamoodi kuulsust...no las ta olla siis.....
www.ekore.ee
|
|
dillinger
Kollanokk       Postitusi: 4670
Registreeritud: 14.07.2003 Viimane külastus: 25.04.2018 Asukoht: õige Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.08.2003 kell 12:29 |
|
|
Krt pidi ta enne korralikuks hakkama kui ma temani jõudsin?! Ma olin 287 registreeritu selles grupisexiürituses.Siiani ootan Jõekääru kämpas ei julge
ära ka tulla...
TJ
Mõttega seks on tõepoolest parim!
|
|
Hiirekas
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.08.2003 kell 15:30 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kuriKass
Eestisse jäädes ei ole nime vahetamisest kasu. Isegi kui ära kolida, ei tasu ronida koha peale kus võimalus meedia hammaste vahele sattuda.
Oh meie armsas Eestis ja veel armsamate õelate eestlaste seas ei pea isegi meediasse sattuma. Siin pole sul pääsu kurjast kuulsusest, kui kasvõi üks
kade kodanik eksisteerib. Ja kadedus on vist üks põhilin eestlasi iseloomustav iseloomujoon.
|
|
kuriKass
kõikehõlmav pimedus      Postitusi: 1119
Registreeritud: 25.03.2003 Viimane külastus: 3.08.2021 Asukoht: igaviku lõpp Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.08.2003 kell 15:49 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Hiirekas
Oh meie armsas Eestis ja veel armsamate õelate eestlaste seas ei pea isegi meediasse sattuma. Siin pole sul pääsu kurjast kuulsusest, kui kasvõi üks
kade kodanik eksisteerib. Ja kadedus on vist üks põhilin eestlasi iseloomustav iseloomujoon.
Siia jäädes küll. Kolimise all mõtlesin üle piiri kargamist. Seal elades on võimalus "kuulsusest" pääseda.
Born under a bad sign
With a blue moon in your eyes.
|
|
Hiirekas
|
postitatud 01.08.2003 kell 15:53 |
|
|
Siia jäädes küll. Kolimise all mõtlesin üle piiri kargamist. Seal elades on võimalus "kuulsusest" pääseda.
Ei pruugi alati õnneks minna. Mu sõbranna tutvus näiteks eelmisel aastal ühe prantslasega. Kõik oli väga ilus, aga siis juhtus üks inimene olema, kes
tema minevikust miskit teadis. Seega valel on lühiksed jalad.
Nagu üks vanasõna ütleb, Lombakas muul lonkab ka kaljusel maastikul.
|
|
RealBitch
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 926
Registreeritud: 03.01.2003 Viimane külastus: 19.10.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.08.2003 kell 23:36 |
|
|
IRW! Sellistel inimestel reeglina nimemuutus kyll ei aita. Ja mis vahet seal on, kas nimi uus, nägu ikka sama ju. Ja inimese muutumist ikka näitavad
teod mitte nimi. Ja pealegi- ta ju loll lapseke alles oli. Ja loomulik, et arenedes aru sai, et vähe imelik nagu oli. Ja need, kes teda endiselt
vaatavad ja aru ei saa, et ta tahab parem olla, need ise mingi kiiksuga.
|
|
Ray
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:03 |
|
|
Ei ole need eestlased nii hirmsad midagi. Lisaks kui keegi hammastevahele jääb, on vahel ise ka ainet andnud.
|
|
Lola69
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
Ei ole need eestlased nii hirmsad midagi. Lisaks kui keegi hammastevahele jääb, on vahel ise ka ainet andnud.
Mina olen ka seda meelt, et ju siis ikka ise kah ainest on antud. Ja selleks pole vaja ei meediat ega midagist. Meedia pole ainumas kurjajuur. Ja ka
mitte kadedus. Ise oleme endi suurimad vaenlased, sest elame vaid päev korraga, nii heas kui halvas mõttes. Aga et päevad takka ei kustu havi käsul,
see mõte nagu üldse pähe ei mahu.
Inimene peaks ikkagi ise suutma oma tegude eest vastutada. Ta võis ju lapseke olla, nagu RealBitch mainis, ent talle ju öeldi ette, et tüdruk,
mida sa teed. Siis oli ülbe küll teadmaks mis teeb. Seega ... see ka päris ei vabanda. Ta oli juba mõtlemisvõimelises eas igatahes.
|
|
RealBitch
Registreeritud: 03.01.2003 Viimane külastus: 19.10.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:22 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
Mina olen ka seda meelt, et ju siis ikka ise kah ainest on antud. Ja selleks pole vaja ei meediat ega midagist. Meedia pole ainumas kurjajuur. Ja ka
mitte kadedus. Ise oleme endi suurimad vaenlased, sest elame vaid päev korraga, nii heas kui halvas mõttes. Aga et päevad takka ei kustu havi käsul,
see mõte nagu üldse pähe ei mahu.
Inimene peaks ikkagi ise suutma oma tegude eest vastutada. Ta võis ju lapseke olla, nagu RealBitch mainis, ent talle ju öeldi ette, et tüdruk,
mida sa teed. Siis oli ülbe küll teadmaks mis teeb. Seega ... see ka päris ei vabanda. Ta oli juba mõtlemisvõimelises eas igatahes.
Mõtlemisel ja mõtlemisel on vahe. Ja igayks väärib ju teist võimalust. Mõni isegi kolmadat ja neljandat.
Eks teda vast meelitas kuulsus ja raha. Rumaluke aind ei saand aru, mis hinda maksma selle eest peab.
|
|
Ray
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: RealBitch
Mõtlemisel ja mõtlemisel on vahe. Ja igayks väärib ju teist võimalust. Mõni isegi kolmadat ja neljandat.
Eks teda vast meelitas kuulsus ja raha. Rumaluke aind ei saand aru, mis hinda maksma selle eest peab.
Siis poleks häda midagi elada, kui antakse pidevalt uus võimalus. Aga tihti ei anta.
Abielluda saab juba 15.a vanuses (kui ma ei eksi). Sellega saavutab inimene täieliku teovõime.
See mis teda jälitab, on tema enese kokkukeedetud supp. Kahju küll temast, ma ei parasta. Aga siiski on juba tehtud.
|
|
RealBitch
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:42 |
|
|
Tehtud jah. Aga kas sinu arust on normaalne, et 15 aastane võib albielluda? Mõnes riigid on täiskasvanu 15, 16, 18, 21 või 26. Mõnes alles siis kui
abiellud. Ja mida see vanus näitab? Mõni 15 aastane võib tõesti olla elukogenum kypsem jne kui teine 30ne aastane. ent elutarkus jne tuleb siiski
aastatega. Ma eriti ei poolda seda, kui lastele antakse piiramatu vabadus oma elu p...se keerata.
|
|
Lola69
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:46 |
|
|
Aga nüüd kui mõtlemisvõime juba justkui
enam olemas võinuks valida vähem pretensioonika ala kui juura. See valik näitab ikka igasuguse enese hindamise võime puudumist. Ja ma pole kindel ka
ta oma rumalate valikutega kolmandat, neljandat võimalust ise ära teenib. Teine antakse talle nime muutmisega. Kui ta suudab elada oma edasise elu
nii, et asjad pinnale ei uju. Kuigi ma pole kindel, kas see õppetund oli piisav. Edevus pole kuhugi kadunud. Ja ta reedab end ise.
Lõpmatuseni ei saa keegi võimalusi uueks alguseks. Need tuleb kohe kasutada, mitte aina proovida.
|
|
Ray
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:50 |
|
|
Perekonnaseadus
§3 lg2 "15-18-aastane alaealine võib abielluda oma vanemate või eestkostja kirjalikul nõusolekul."
Kuna nii seadus ette näeb, siis on normaalne antud asi ettenähtud korda järgides. Kui 15.a.vanuses ei saa luba, siis 18.a.vanusena saab ikkagi omal
tahtel asja lõpuni viia.
See, kas inimene on küps mingis vanuses, või pole seda mitte, on tavaline suhtelisus. Kõik ei saagi olla võrdsed elukogemuses ja võimetelt. Seega,
sugugi mitte irooniaga või halvustades, tõden vanasõna: "Loll saab kirikuski peksa", mis eelnevat tahabki kajastada.'
Loomulikult võib inimene püüda "uut elu" ja muud tekitada, oht on siiski seista silmitsi oma minevikuga.
|
|
RealBitch
|
|
|
Seda minagi. Aga praegu ta alustab ja nyyd on sisi tal võimalus näidata, kas on muutund või ei. ja mõnele ei too ka aeg mõistust pähe. Lubab ja lubab,
aga ikka sama jopsik edasi.
Anu Saagimgi lubas, et enam avalikkuse ette ei roni, kui tal see seksika aasta läbi sai aga näe, toppis endale padja kleidi alla ja oma arust mega
nalja ja tynga tegi, kuigi ainus, kes lolliks jäi , oli ta ise. Kui isegi 40 aastasel naisel pole mõistust peas siis mis mingist 20aastasest tahta
|
|
roboter
Kasutaja     Mees Postitusi: 282
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 24.05.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
|
|
ei
|
|
Lola69
|
postitatud 02.08.2003 kell 10:51 |
|
|
Tehtud jah. Aga kas sinu arust on normaalne, et 15 aastane võib albielluda? Mõnes riigid on täiskasvanu 15, 16, 18, 21 või 26. Mõnes alles siis kui
abiellud. Ja mida see vanus näitab? Mõni 15 aastane võib tõesti olla elukogenum kypsem jne kui teine 30ne aastane. ent elutarkus jne tuleb siiski
aastatega. Ma eriti ei poolda seda, kui lastele antakse piiramatu vabadus oma elu p...se keerata.
Vanus ei näita jah alati kõike. Kuigi
teismetes tahetakse juba endale oma elu üle otsustamise õigus, liigagi sageli. Kui jamad on käes, siis hea pugeda selle taha, et lapsed alles.
Aga eluraamatus ei ole kordustrükki.
|
|
RealBitch
|
postitatud 02.08.2003 kell 11:06 |
|
|
Kõik ei ole nii tublid ja oskuslikud, et elaksid oma elu ideaalselt, tegemata vigu. iseenda vigadest ju õpitakse ja nende põhjal saadakse kogemus, mis
õpetab, kuidas oleks õigemini teha, et mitte eksida. Me ei tea ju enne, kui meil puudub oma kogemus, sest teooria on yks ja keda teiste eeskuju ikka
niiväga õpetab.
|
|