kristen
Algaja   Postitusi: 41
Registreeritud: 02.08.2003 Viimane külastus: 23.10.2012 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 17:46 |
|
|
viimane suits
Mis pani teid suitsust loobuma ja kuidas olete siiani vastu pidanud? Ning mida teete siis kui tahate jälle suitsu ette panna?
Ma ise olen suitsetanud pikemat aega ja olen üritanud ka loobuda aga siiani tulemusteta.Ehk keegi oskab head nõu anda,et suitsu maha jättmine ei oleks
nii raske.
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 18:27 |
|
|
Arvan, et eneseahistamine "kindlate mahajätmiskuupäevadega" ja muuga ei ole effektiivne. Aga kuidas kellegil. Ise pole 100%
"vaba", aga tahtega kontrollin vabalt, nagu ka alkoholi tarbimist.
Vahel aitavad ka kangemad piparmündikommid ja muu ka leevendada.
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 19:31 |
|
|
Hmm, tahtejõud peab olema suur ja tahe piisav, siis suudad.... Ise ei ole kunagi suitsetanud, ema aga tõmbas nagu korsten....ja siis, peale 40 aastast
suitsutõmbamist otsustas lihtsalt ühel päeval maha jätta Algul vist võttis mingeid tablette ka, et ei tekiks nii suurt suitsuisu, kuid nüüdseks
on oma otsusega väga rahul Mis teda loobuma sundis, ei tea - otsest põhjust nagu polnudki
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
PrettyLizi
väikeste viguritega       Postitusi: 1266
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 26.08.2009 Asukoht: maa ja taeva vahel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 22:17 |
|
|
Kõige parem on ikka päeva pealt maha jätta.
Põhjused on iga inimese puhul erinevad. Sõbrants jättis lihtsalt ülel päeval ja kõik.
Mehele oleme pannud kindlad kuupäevad või sündmused aga siiamaani ei ole neist kinnipidanud.
Üks meesterahvas tõmbas 2-3 pakki päevas ja kui ta isa kopsuvähki suri jättis päeva pealt ja ei ole siiani uuesti suitsema hakanud.
|
|
kristen
Algaja   Postitusi: 41
Registreeritud: 02.08.2003 Viimane külastus: 23.10.2012 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 22:27 |
|
|
Ega vist enne aru ei saa kui on tabanud midagi halba ,mis annab hea tõuke maha jätmiseks Aga seda aega ma nüüd küll ootama ei jää.Loodan,et enne
jõuan maha jätta.Tahtmine maha jätta on suur aga jõudu ei ole
|
|
RealBitch
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 926
Registreeritud: 03.01.2003 Viimane külastus: 19.10.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.08.2003 kell 22:27 |
|
|
Mul hetkel käsil järjekordne mahajätt, kuna puhkus käsil. Tööjuures see hea ajaviide ja seltskond ka tore ja närvilisus ka jne. Põhjuse leiab alati.
Vabal päeval aga sain vabalt suitsuta olla ja nii siis tuligi otsus, et puhkuse aeg ei tõmba. Täna 3 päev järjest suitsuvaba ja suht koht normaalne
on. aind mõni vaba hetk nagu tahaks teha ja poes ka vaatan igatseva pilguga tumesinise Barclay poole, ent siiani jäänd see ostmata. Samas olen 100%
kindel, et kui töö taas, siis panen jälle pläru ette, sest see on vääga mõnus.
A maha jätma ajendab see, et joosta ei jõua enam.
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 00:42 |
|
|
Päevapealt. ja eranditeta. Kuigi see on raske. St olevat.
Põhjustest? Ilusaim oli, kui isa lubas oma tütrele, et jätab maha. Naised võiks loobuda mõeldes lastele.
Ise ei suitseta, pole kunagi suitsetand, aga kõrvalt näen neid "kannatajaid".
Kõige lihtsam viis loobumaks on üldse mitte alustada. Aga seegi kuulub sinna tagantjäreletarkuste hulka.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
montca
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 719
Registreeritud: 22.04.2003 Viimane külastus: 25.04.2012 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 07:44 |
|
|
Kuskil mingi sarnane teema juba oli ja ma seal enda kohta pikemalt kirjutasin.
Olen ise suitsuta olnud 1 aasta ja 4 kuud. Jätsin maha päeva pealt. Ja ka ise selle üle imestasin, et kuidas küll nii kerge sellest loobuda oli.
Muidugi oli ka väike põhjus, sest jätsin veel teisegi ......... maha. Kuid hiljem selgus, et see mahajätmise päev oli sattunud just
kaduneljapäevale, mis võib seletada paljugi. Kuigi ma ise pole mingi vanadest tavadest ja kommetest lugu pidaja, siis see kord vist uskuma pean. Kui
aus olla, siis korra sõbrantsiga kohvikus hõõgveini nautides tekkis soov, et prooviks korra suitsu mekki (see oli 1 kuu peale maha jätmist). Ja oh
üllatust, see suits oli mulle täiesti vastik. See mind siiani imestama paneb ja rohkem ma proovinud pole ka. Kuid kurb pool on sellel asjal muidugi ka
. Nimelt 5 kilokest on mulle juurde lisandunud ja see mõnikord paneb mõtlema, et kas ikka oli vaja see suits maha jätta. No uuesti alustada kah ei
taha ja ega see enam aitakski.
Nii et minu soovitus: Millegi halva maha jätmiseks valige just KADUNELJAPÄEV ja te saate sellest halvast kindlasti
lahti. 
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 22:21 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kristen
Mis pani teid suitsust loobuma ja kuidas olete siiani vastu pidanud? Ning mida teete siis kui tahate jälle suitsu ette panna?
Ma ise olen suitsetanud pikemat aega ja olen üritanud ka loobuda aga siiani tulemusteta.Ehk keegi oskab head nõu anda,et suitsu maha jättmine ei oleks
nii raske.
Jätsin suitsetamise eelmise aasta oktoobri lõpust päevapealt Vahest on sigareti lõhn nii ahvatlev,et tahax kohe suitsu ette panna aga piisab ka
kellegi suits põlema panemisest nii kui maitse suus,siis rohkem nagu ei taha ja jälle rahu majas
.....aga sigar mmmmmmmmmmm,seda luxust ma luban endale ikka paari-kolme kuu tagant
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Hiirekas
Bännitud Postitusi: 2340
Registreeritud: 23.03.2003 Viimane külastus: 5.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 22:27 |
|
|
Kõik oleneb.
Kui tegemist on sõltuvusega, siis pead ravimid appi võtma. Muidu ei soovita. Sõltuvus on siis, kui jätad suitsetamise päevapäealt maha ja see hakkab
tervist mõjutama - peavalud, nägemis-, kuulmis- ja kordanatsioonihäired, unetus, higistamine jne.
Teiseks on suitsetamisharjumus. See, et lihtsalt tunned tegevusetust või kohvi kõrvale suitsu vaja. Siis piisab vaid tahtejõust.
Endal on viimane (olen testinud). Aga maha pole mõelnud jätta. Las ta olla. Viski kõrvale mõni hea mahv suitsu ikka sobib.
|
|
roboter
Kasutaja     Mees Postitusi: 282
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 24.05.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 22:40 |
|
|
olin 12 päevakset ilma.
kole oli.
esimesed päevad möödusid väriseva sõrmega.
suitsetan surmani.
suits rahustab.
|
|
montca
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 719
Registreeritud: 22.04.2003 Viimane külastus: 25.04.2012 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.08.2003 kell 23:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: roboter
olin 12 päevakset ilma.
kole oli.
esimesed päevad möödusid väriseva sõrmega.
suitsetan surmani.
suits rahustab.
Ei ta rahusta midagi. Inimesed seda vaid ette endale kujutavad.
|
|
chi
Kasutaja    Postitusi: 241
Registreeritud: 27.07.2003 Viimane külastus: 4.05.2004 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 09:22 |
|
|
üritasin ka päevapealt maha jätta. kolmandal suitsuvabal päeval leidsin et oo, see ju nii lihtne. ja neljandal päeval jälle suits ees, sest nii lihtne
on ju maha jätta millal iganes
kuidagi on ju vaja põhjendada
aga tegelikult on pideva trennikoormuse suurenemisega suitsetamisisu vähenenud. kui nii edasi läheb siis olen varsti päris suitsuvaba
Kui mõistad teisi, oled tark.
Kui mõistad ennast, oled valgustunud.
Kui võidad teisi, oled jõuline.
Kui võidad ennast, oled tugev.
|
|
Iceprincessa
Kasutaja    Postitusi: 375
Registreeritud: 15.06.2003 Viimane külastus: 9.04.2004 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 10:33 |
|
|
ise ei suitseta, pole kunagi kimunud ka. Mu meha ka mitte, vahel rahvas jääb suu lahti meid vaatama kui me ytleme, et ei suitseta, kysivad, et miks?
(ok, imelik kysimus iseenesest, pigem- miks peaks yldse suitsetama) mees vastab alati, et pole veel nii rikkaks saanud, et jaksaks igapäev lihtsalt
ära põetada raha.
Käisin just äsja noorte laagris ei suitsule, nii et olen tegelt suht teadlik sellest kysimusest, päevapealt on ainumõeldav variant, ja nätsud
plaatrsid ja sport abiks, siis on nagu kergem
kardab külma
|
|
Venom
Born to Kill      Postitusi: 1940
Registreeritud: 24.10.2002 Viimane külastus: 7.02.2022 Asukoht: ajaloo hämarustes Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 14:12 |
|
|
veel ei ole midagi pannud
aga kui as onia jälle aktsiisi jms tõstab siis vist peax ära lõpetama. siiani olen täheldanud et kui üritan suitsetamist maha jätta astun tunduvalt
rohkem ja sügvamalt korgi otsa.
Valar Morghulis
|
|
TKtydryk
Image by Cerruti       Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002 Viimane külastus: 4.07.2012 Asukoht: viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.08.2003 kell 08:58 |
|
|
olen hoidnud ennast sellega et pole kunagi suitsetand
ma mõtlen et proovind olen
ja "et lahe olla" niisama 1-2 korda terve suitsu ka teind
aga kuna meeldib hea välja näha sisi ei taha ei taha ei taha
I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?
|
|
salaja
Kasutaja     Postitusi: 155
Registreeritud: 05.05.2003 Viimane külastus: 2.05.2008 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 11:44 |
|
|
minu pani loobuma minu kallis meha - ja olen talle väga tänulik.
Nüüd ei ole juba kaks aastat suitsetanud ja väga hea on.
abiks olid plaastrid, mida vastavaks otstarbeks müüakse
ja muidugi aitas ka mees ise kaasa
ja endal peab tahtmist olema - see on kõige tähtsam
Naerata, ja see paneb inimesi huvi tundma, millest sa mõtled
|
|
marintz
internetivaim       Postitusi: 1309
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 28.03.2014 Asukoht: Viljandi Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 11:49 |
|
|
rahapuudus,kui pole raha mille eest seda osta
'Armastus on siis, kui näed kedagi,aga tunned seda kõhus.....'
|
|
pointer
sõltumatu vaatleja       Postitusi: 2671
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 11.05.2022 Asukoht: maa-õhk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 12:11 |
|
|
suitsuraha ikka leiab. Mina leian kasvõi leivaraha arvelt. Pigem olen tühja kõhuga, kui suitsuta....
Aga muideks, täna on kaduneljapäev. Kes on tugev ja vapper- proovige! Minu poolt edu teile!
|
|
Beith
Elulõpuni neitsi        Postitusi: 1774
Registreeritud: 13.05.2003 Viimane külastus: 19.08.2013 Asukoht: maal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 12:15 |
|
|
Paistab, et sul Pointer on väga vale ellusuhtumine. Eelkõige tuleks ikka kõhutäie ja tervise eest hoolitseda,kui mingeid mõnuaineid tarvitada.
Aga eks see olene inimesest.Kes millise kohapealt nõrk on.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kuni mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|
pointer
sõltumatu vaatleja       Postitusi: 2671
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 11.05.2022 Asukoht: maa-õhk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 12:18 |
|
|
suitsuisu piinab rohkem lihtsalt...
Tervise peale sel hetkel ei mõtle´. Ma ei saa näiteks mitte millelegi muule mõelda, kui suitsuisu suur on
|
|
vantark
algaja       Postitusi: 1670
Registreeritud: 02.04.2003 Viimane külastus: 4.01.2008 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 12:19 |
|
|
lihtsalt ärkasin esmaspäeval ja enam ei tahtnud ok ühe kompromissi tegin, et napsusena aega ajalt ikka võib aga kaine peaga ja täie mõistuse juures ei
osta seda enam eales, siia maani olen vastu pidanud ja ei igatse ka enam suitsu järgi
I saw a birdie in the sky, it made a poopoo in my eye, Im not mad and I dont cry, Im just glad that cows can´t fly
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 13:42 |
|
|
Mina olin haiglas uuringutel. Esimesed kolm päeva ei teadnud, kus tohib suitsu teha. Siis aga mõtlesin, kui juba kolm päeva ilma, siis jätangi maha.
Jätsingi, kuigi raske oli.
Mida teen, kui tuleb tahtmine suitsu ette panna? Midagi ei tee.
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
marintz
internetivaim       Postitusi: 1309
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 28.03.2014 Asukoht: Viljandi Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 13:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pointer
suitsuraha ikka leiab. Mina leian kasvõi leivaraha arvelt. Pigem olen tühja kõhuga, kui suitsuta....
Aga laste kõhutäie arvelt ?laseksid lastel ka tüja kõhtu kannatada,et ise pigitada saaksid
'Armastus on siis, kui näed kedagi,aga tunned seda kõhus.....'
|
|
Kavaldaja
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 735
Registreeritud: 13.04.2003 Viimane külastus: 9.10.2009 Asukoht: idas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 15:29 |
|
|
avastasin üleeile, et krt ma ikka ennast petnud olen - olin kindel, et mul ei ole vajadust mõeldagi et peaks maha jätma, ei ole ju sõltuv aga võta
näpust - päris hirmutav oli mõtlemine, et njah tahan ja pean ostma ja teisiti ei saa nüüd siis hakkan maha jätmise peale mõtlema kuna tõdesin,
et tõesti on mida maha jätta - päeva pealt vist.... aga eks näis  
|
|