Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2  >>
Autor: Teema: veevalaja mehed
radhe
Algaja

Registreeritud: 03.08.2003
Viimane külastus: 27.08.2003
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.08.2003 kell 18:29
Tsitaat:
Algne postitaja: Hiirekas
[aga sa vaevu vahest vaatama ka kardina taha. siis näed, et tegemist on fantastiliste inimestega. enamik keda tunnen, ja tunnen ma neid ikka rohkem kui tihti nende parim sõber, on muid väga aatelised inimesed. veevalajat on raske sunnata ja takistada. ta järgneb oma sisemisele häälele ja ei kuula kellegi nõuandeid. kui enamik inimesi liigub väliselt, siis need olendid liiguvad sisemiselt. seega, et tabada nende maailmat, pead nägema nede sisse. sinna aga nad harva kedagi lasevad.

ei ega ma midagi halvasti ei tahtnudki nende veevalaja meeste kohta öelda, see et nad nii erilised on, võlubki mind kõige rohkem... aga lihtsalt... vahel on nede motiividest koletu raske aru saada... mis on ka muidugi omamoodi tore, sest nenedga koos pole kunagi igav..

vett ei joo ja jala ei käi

View User's Profile View All Posts By User
montca
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 22.04.2003
Viimane külastus: 25.04.2012
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.08.2003 kell 21:46
Kõik muudkui kiidavad veevalajaid mehi, kuid mina võiks ka laitust sinna juurde panna. Kui lahku veevalaja mehest läksin, siis minu jaoks oli see kõige hullem tähtkuju. Nüüd muidugi sedasi ei arva, sest veel hullem on ikkagi kaksikutest mees ja see on paljude arvamus.
Aga tagasi veevalaja juurde, siis kõige halvem omadus oli selle isiku juures : hirmus plaanide tegemine ja ellu viija pidi kindlasti keegi teine olema. Inimene muidu mõistuselt tark, iga asja peale mees, aga oma ideid ellu viia ------ see oli liiast tema jaoks. Tal lihtsalt ei jätkunud aega. Vot on inimene, kelle jaoks kodu on vaid läbikäigu ja riiete vahetamise ning ööbimise koht. Ta küll ei tõmmanud teiste naistega ringi, kuid tegemist jätkus tal ilma selletagi küll... Aga see vaid ühe veevalaja iseloomustsus ...

Pioneer
Kasutaja

Registreeritud: 08.04.2003
Viimane külastus: 21.04.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 08:39
To: montca
Hm, räägid nagu minust...
Aga, sõltumata lahutajate tähtkujust on see alati üks äraütlemata ebameeldiv tegevus...
Mis puudutab aega... sellepärast pole mul lapsigi veel ( pole aega teha ) maailm on täis seiklusi, mis ootavad mind.. Samas üks eelpoolkirjutaja rääkis miskit truudusest... ah ma parem ei räägi, olen sellepärast niigi naiselt kõvasti võtta saanud...
Tegelt on päris huvitav juurelda iseenda loomuse üle, aga liiga pikka kirja ei viitsiks keegi lugeda...
...huvitav, kas teised veevalajad kurdavad ka vahest liigse edevuse üle, mul on see suisa probleem vahest....

/ Kes aitab sinu kõrvatagust sügada, selle juttu on ka mõnus kuulata /

tiina
Administrator

Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 6.07.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 08:49
Kõik veevalajatest meesterahvad keda mina tunnen ja tean on ringitõmbajad. Erandit siiani pole kohanud, aga kindlasti on nad olemas...erandid siis

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 09:06
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Kõik veevalajatest meesterahvad keda mina tunnen ja tean on ringitõmbajad. Erandit siiani pole kohanud, aga kindlasti on nad olemas...erandid siis
Mul neid palju tutvusringkonnas pole, kuid jah, minu pilt neist on vastupidine - neil on oma naine/neiu, kellele nad on absoluutselt truud, kuid neil on palju sõbrannasid, kellega saadakse superhästi läbi, käiakse kohvil ja lõunal, kuid muud miskit. Flirtida neile meeldib, kuid ka see ei arene kunagi kaugemale kui paar tantsu ehk kusagil ööklubis Seega, kõik sõltub siiski vaid inimesest konkreetsest, mitte tähtkujust

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

Pioneer
Kasutaja

Registreeritud: 08.04.2003
Viimane külastus: 21.04.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 09:43
Kusjuures... kunagi olin näiteks mina, korralik ka. Ja pean salamahti plaani hakata taas korralikuks, sest olen hakanud tasapisi mõtlema võimalikule uuele järelkasvule. Kui see otsus(ükskord) saab küpseks, siis minu lapsed never-ever ei kasva minuta.
Siis mu seiklused lõpevad. Püüan ennast mitte petta.. ja olla oma naisele parim mees, et sina, sina ja sina meid näes vaatate ja tunnete kadedust, et kuidas ühel naisel küll mehega niimoodi vedanud on...

/ Kes aitab sinu kõrvatagust sügada, selle juttu on ka mõnus kuulata /

sirli
Vaikne vaatleja

Naine
Registreeritud: 08.06.2003
Viimane külastus: 6.02.2021
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 11:17
Tsitaat:
Algne postitaja: pisimimm
Tsitaat:
Mul neid palju tutvusringkonnas pole, kuid jah, minu pilt neist on vastupidine - neil on oma naine/neiu, kellele nad on absoluutselt truud, kuid neil on palju sõbrannasid, kellega saadakse superhästi läbi, käiakse kohvil ja lõunal, kuid muud miskit. Flirtida neile meeldib, kuid ka see ei arene kunagi kaugemale kui paar tantsu ehk kusagil ööklubis Seega, kõik sõltub siiski vaid inimesest konkreetsest, mitte tähtkujust

täpselt samasugust paari truud veevalajat tunnen minagi, nii, et järelikult loeb isiksus ikka oluliselt rohkem, kui tähtkuju

Kui sa ükskord oled ilma jäänud sellest, mida ihkad, siis sa hiljem üle kõige samu unistusi vihkad

Lii001
õnnelik ja endaga rahul

Registreeritud: 20.04.2003
Viimane külastus: 27.08.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 14:29
Tsitaat:
Algne postitaja: tytarlaps mustas
oijah ... kas neist on üldse võimalik kunagi aru saada?
ehk on kõige parem, kui selle kallal ei surgi, siis on vähemalt teoreetiline võimalus säilitada kainet mõistust

aga jah, eks nad kipuvad siukesed magnetid juba olema ... jubbe

Midagi targemat ma ka öelda ei oskaks...

Ärge kunagi pyytke muuta asju, mis teist ei olene...

Hiirekas
Bännitud

Registreeritud: 23.03.2003
Viimane külastus: 5.09.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 22:18
Tsitaat:
Algne postitaja: montca
Kõik muudkui kiidavad veevalajaid mehi, kuid mina võiks ka laitust sinna juurde panna. Kui lahku veevalaja mehest läksin, siis minu jaoks oli see kõige hullem tähtkuju. Nüüd muidugi sedasi ei arva, sest veel hullem on ikkagi kaksikutest mees ja see on paljude arvamus.
Aga tagasi veevalaja juurde, siis kõige halvem omadus oli selle isiku juures : hirmus plaanide tegemine ja ellu viija pidi kindlasti keegi teine olema. Inimene muidu mõistuselt tark, iga asja peale mees, aga oma ideid ellu viia ------ see oli liiast tema jaoks. Tal lihtsalt ei jätkunud aega. Vot on inimene, kelle jaoks kodu on vaid läbikäigu ja riiete vahetamise ning ööbimise koht. Ta küll ei tõmmanud teiste naistega ringi, kuid tegemist jätkus tal ilma selletagi küll... Aga see vaid ühe veevalaja iseloomustsus ...

Möh. Aga see viimane käib ka naiste kohta. Ma olen alati meestele öelnud - palun ära ürita mind siduda ei voodi, köögi ega muu koduse vidaina külge. Mul on nii palju muid huvitavaid asju teha. No ei suuda olla kodukana, kes mehele ainiti otsa vaatab. Käime ikka aegajalt omaradapidi ikka.

Ideedega on see, et ma olen lapsest saati olnud kõikide lolluste autor aga mitte teostaja.

Seega mehed ja naised selles tähtkujus suht sarnased vist.

Hiirekas
Bännitud

Registreeritud: 23.03.2003
Viimane külastus: 5.09.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 22:20
Tsitaat:

Ma väidaks vastupidist. Ei tõmba muide minu tutvusringis ükski ringi. Aga neil vahel juhtub.

No juhtuda võib kõike. See pole sihilik.

tiina
Administrator

Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 6.07.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.08.2003 kell 22:23
Tsitaat:
Tsitaat:
Võib olla oleneb see siis maakonnast Mina ei tea...aga tõesti pole erandeid kohanud. Aga õnneks mul endal nendega lähemalt vähe pistmist olnud. Aga üldiselt sõbrana on nad väga kenad, toredad ja huvitavad.

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

egomaniakk
Kasutaja

Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 7.04.2004
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.08.2003 kell 12:21
ei ega ma midagi halvasti ei tahtnudki nende veevalaja meeste kohta öelda, see et nad nii erilised on, võlubki mind kõige rohkem... aga lihtsalt... vahel on nede motiividest koletu raske aru saada... mis on ka muidugi omamoodi tore, sest nenedga koos pole kunagi igav..

Küll ikka kiidetakse
...aga mina tahaks öelda seda, mis mul juba ammu südamel on olnud: kaksikute tähtkujust meestega on enamasti raske suhelda. Raskeim iseloom kõigi tähtkujude hulgas. Või mis?Nii arvan mina. Vabandan samas kõigi mõistlike meessoost kaksikute ees!

some things are worth waitin' for

Aike
unenägudemeister

Registreeritud: 18.07.2003
Viimane külastus: 19.03.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.08.2003 kell 17:37
Mh!Olen nõus selle inimesega kes väitis et,pole neis veevalajates midagi erilist samasugused nagu teised tähtkujud.Või vaidleks vastu?
Jah!Meie Veevalajad oleme oleme erilised(olen ise veevalaja.Jälgin ja uurin horoskoope juba aastaid.)meie elus on üks tõeline armastus see on vabadus.Olgu me naised või mehed, lapsed või täiskasvanud me kaome kohe kui tunneme et, meid püütakse millegi või kellegi külge siduda ja veel hullem kui meile tikdeertakse mid ja kuda teha.Siis muutume me tavaliselt nii vastikuks et, inimene kaob ise ilma et, me peaksime talle seda ütlema.
Aga kui sa otsid huumori meelset rahvast kellega kunagi igav ei hakkaks siis tule meiega ja naudi meie pööraseti ideestid ja meeletuid unistusi mis mine tea lühevad ka täide.Sõpru ja teravat huumorit armastame me kõige enam maailmas.

RealBitch
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 03.01.2003
Viimane külastus: 19.10.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.08.2003 kell 01:30
Mul oli oma kogemus. Siiani suhtleme. Imelikult käitus, ma olin siis noor, kolm aastat suhtlesime vahelduva eduga ja siis mul viskas yle, et kaua võib, kas meil siis on suhe või ei? Ja saatsin ta pikalt. Ja siis pool aastat hiljem rääkis, kuidas tahtis minuga abielluda, kui 18 saan ja hoidis mind selleks ajaks. No aga sisi oli juba hilja ja nyyd tänan jumalat- liiga erinevad oleme. Aga tema tahab mind siiani.

lenxu
kurva kuju printsess

Registreeritud: 12.11.2002
Viimane külastus: 24.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.08.2003 kell 19:55
Tsitaat:
Algne postitaja: radhe
kõige rohkem on minus alati küsimusi tekitanud veevalja märgi all sündinud mehed. nad on alati väga mõistatuslikud, küll on nad külmad, küll jälle soojad. millegipärast on alti mind nende poole tõmmanud. kas keegi veel oskab veevalajameestest rääkida, oma kogemustest nenedga suhtlemisel?

Mina isiklikult olen oma elus lähemalt kokku puutunud kolme veevalajast mehega
1) minu isa - suhtub naistesse väga austavalt ja peab ütlema, et on sõnapidaja mees.Eks tal ole ka omad puudused, aga las need jääda saladuseks.
2.-3.) esimene neist tõmbab naisi ligi (on väga sõbralik), aga teeb neile ka (paistab et enda teadmatusest) haiget.Ta ei pea teise naisega magamist petmiseks, kui oma naine teab. Sõnapidaja ta ka ei ole ja kella ka ei tunne.
teine neist kahest viimasest....pean mainima, et ei tunne teda eriti hästi....on selline nn. (tema enda arvates) nohiku tüüpi mees, kes on teel paremuse poole.Minu arvates liiga madala enesehinnanguga (tõenäoliselt keskonna mõjud).
Kokkuvõtteks ütleks nii, et tähtkuju põhjal kellegi iseloomu kokku panema hakata oleks liiga ennatlik kõik me oleme isikud ja seega ka teistest erinevad.

Lola69
Võrrandi muutuja

Registreeritud: 09.11.2002
Viimane külastus: 10.06.2021
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.08.2003 kell 09:19
Igas märgis on huvitavaid inimesi. Kui me võtame pähe, et nemad on põnevad ja nemad mitte, siis seome sellega iseenda silmad ja tulemuseks on meie endi vaene maailm. Asi ikkagi enam inimestes kinni kui tähemärkides. Kuigi pisut sarnaseid jooni vahel ikka ilmneb. Aga kas need on piisavad inimeste 12 kasti lahterdamiseks? Ei usu.

Võtan veevalajaid nagu kõiki teisigi. Ja seda nad ju lõpeks ongi. Inimesed nagu meie teiega.

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
kykloop
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 04.11.2002
Viimane külastus: 24.09.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.08.2003 kell 16:08
Tsitaat:
Algne postitaja: TKtydryk
soovitan siinkohal lugeda sellist raamatut nagu #Päikesemärgid# autorit ei mäleta
seal on kõigist tähtkujudest räägitud,
eraldi meestest,naistest,lastest,alluvatest,ülemustest
ja sealt saab kindlasti natuke targemaks

/veevalaja mees on seda lugenud...

kykloop
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 04.11.2002
Viimane külastus: 24.09.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.08.2003 kell 16:11
Tsitaat:
Tsitaat:

jälle tunnen end puudutatuna midagi ikka klapib

RealBitch
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 03.01.2003
Viimane külastus: 19.10.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.08.2003 kell 17:10
Tsitaat:
Algne postitaja: kykloop
Tsitaat:
Tsitaat:

jälle tunnen end puudutatuna midagi ikka klapib

Täpselt selline oligi- ringitõmbaja

MonaLisa
mõtlik kasutaja

Registreeritud: 01.01.2003
Viimane külastus: 20.05.2005
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.08.2003 kell 19:44
Tsitaat:

just mul samad kogemused

<<  1    2  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0210822 sekundit