Mandark
Kasutaja     Postitusi: 204
Registreeritud: 16.04.2003 Viimane külastus: 2.06.2005 Asukoht: On my home planet Earth Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 18:13 |
|
|
Bermuda kolmnurk
Aastaid on juba Bermuda kolmnurga piirkonnas kaduma läinud laevu, lennukeid ja kõike muud mis sellesse piirkonda on sattunud. Kaduma on läinud USA
sõjaväelennuk, USA kaubalaev. 1963. aastal jäi koos meeskonnaga kadunuks 140 meetri pikkune kaubalaev. Kaduma on läinud ka kaks USA mereväe tanklaeva
ja ka üks Prantsuse kaubalaev 1970. aastal ja 3 aastat peale seda ka Saksa kaubalaev. See nimekiri on pikemgi veel, aga mis ma siin ikka teid
piinan... Mis seal Bermuda kolmnurgas siis toimub. Kas see saab olla mingisugune veealune must auk mis mõjutab tehnilisi objekte või on mängus tulnuka
käsi, mida vähesed usuvad. Äkki teate teie paremat seletust sellele nähtusele?
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 18:14 |
|
|
Ei saa välistada muuhulgas ka kindlustuspettusi
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.08.2003 kell 21:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Mandark
Aastaid on juba Bermuda kolmnurga piirkonnas kaduma läinud laevu, lennukeid ja kõike muud mis sellesse piirkonda on sattunud. Kaduma on läinud USA
sõjaväelennuk, USA kaubalaev. 1963. aastal jäi koos meeskonnaga kadunuks 140 meetri pikkune kaubalaev. Kaduma on läinud ka kaks USA mereväe tanklaeva
ja ka üks Prantsuse kaubalaev 1970. aastal ja 3 aastat peale seda ka Saksa kaubalaev. See nimekiri on pikemgi veel, aga mis ma siin ikka teid
piinan... Mis seal Bermuda kolmnurgas siis toimub. Kas see saab olla mingisugune veealune must auk mis mõjutab tehnilisi objekte või on mängus tulnuka
käsi, mida vähesed usuvad. Äkki teate teie paremat seletust sellele nähtusele?
Viimastel aastatel pole enam midagi sellest piirkonnast kuulda olnud.
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
dillinger
Kollanokk       Postitusi: 4670
Registreeritud: 14.07.2003 Viimane külastus: 25.04.2018 Asukoht: õige Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.08.2003 kell 09:38 |
|
|
Minu teada on maailmas olemas veel vähemalt 2 analoogset -tinglikult kolmnurkadeks nimetatavat piirkonda.
Üks on kusagil lõuna hiina meres ja seda kutsutakse kuradimereks.
Ja teine oli ka kusagil samas kandis Torrese väina läheduses uus ginea ja Austraalia vahel.
Mina isiklikult olen veendunud et seal tegutsevad/tegutsesid kavalad piraadid.Mis pole välistatud ka bermuuda puhul.
On ju mingi mängufilm Michael Cainega peaosas bermuuda asjadest.Minu arust märksa reaalsem lahendus asjadele!
Kuna fakte rohkem ei evi hetkel, siis teen peagi uue postituse! <uurin asju!
Tänan!
Mõttega seks on tõepoolest parim!
|
|
Kummi_tarz_an
Algaja   Postitusi: 93
Registreeritud: 06.08.2003 Viimane külastus: 26.11.2003 Asukoht: peo_loom_aaias Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.08.2003 kell 09:49 |
|
|
mingimustaaugu teooriat ei usu ... pigem on seal kokku saanud palju erinevaid hoovuseid, mis kokkuvõttes võivad laeva sõna oceses mõttes põhja IMEDA
.. ja minu teada on seal päääris sygav, ning merepõhja pole veel keegi uurinud seal valitsev ylikiirelt muutuvate kliimaolude tõttu
to care for a woman .. is to cut your nerves out one by one, to trust a woman .. is to commit suicide.....
|
|
waves
Kasutaja     Mees Postitusi: 128
Registreeritud: 24.07.2003 Viimane külastus: 29.03.2006 Asukoht: kalamaja Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.08.2003 kell 11:00 |
|
|
Kunagi mingis artiklis (ei mäleta enam, kust lugesin, kas new scientist või miskit sarnast) räägiti merepõhjas asuvast gaasist. Ehk kolmnurga
piirkonnas on mere põhja kogunenud suur hulk mingit gaasi, mis maakoore liikumise abil sealt vaikselt "tykk haaval" vabaneb. Merevees
tõusev gaas teeb vee hõredaks, hõre vesi on oluliselt väiksema tihedusega ja kannab vähem. Ja sinna need laevad upuvad. Lennukitega sama lugu, sest
all peituva gaasi tihedus pidi atmosfääri omast väiksem olema, ehk siis ka õhk ei kanna nii nagu mujal.
Sai küll keeruline jutt aga kel väga vaja saab aru ja kusagil netis leiab sellele ka kinnituse (kahjuks peate ise otsima). Ja otseloomulikult ei
pretendeeri see teooria absoluutsele tõele, lihtsalt mulle ta meeldib, kuna on täiesti teaduslikult ära põhjendatud.
|
|
Lii001
õnnelik ja endaga rahul       Postitusi: 1100
Registreeritud: 20.04.2003 Viimane külastus: 27.08.2007 Asukoht: kodu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 13:30 |
|
|
Õige võib olla piraadid, veetihedus ka see et hoovused tõmbavad laevad merepõhja...Aga mis tegelikult toimub???? Seda ei tea keegi ennem kui see on
välja selgitatud... Ausalt öeldes ei usu ma seda tulnukate versiooni...Sest seal võib olla sada ja yx muud tegurit mis seda soodustab...
Ärge kunagi pyytke muuta asju, mis teist ei olene...
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 28.03.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.08.2003 kell 09:08 |
|
|
Sellest metaaniteooriast on jah kõvasti juttu olnud, kuid selle teooria puuduseks on see, et see ei seleta lennukite kadumist - 10km kõrgusele jõudes
peaks see gaas juba hajunud ju olema.
Hästi ei taha uskuda ka tulnukate ning ajaaugu või ruumiaugu teooriat. Üsna tõenäoline võib olla ka minu arvates dillingeri pakutud piraaditeooria.
See seletaks ehk ka seda, et viimasel ajal on laevade ja lennukite kadumised seal harvenenud ning see piirkond on muutunud üsna tavaliseks
merepiirkonnaks.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
Sturmfuhrer
Kasutaja    Postitusi: 328
Registreeritud: 25.08.2003 Viimane külastus: 15.05.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2003 kell 16:12 |
|
|
Aga miks nad sinna üldse lähevad?
|
|
Lóri
Algaja   Postitusi: 89
Registreeritud: 19.01.2003 Viimane külastus: 26.09.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 26.08.2003 kell 23:37 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Sturmfuhrer
ärgu sõitku sealt üle
sõitku ringiga või üldse test kauda
When the sun took a day off and the moon stood still!
|
|
Mustikamees
Kasutaja    Postitusi: 254
Registreeritud: 06.08.2003 Viimane külastus: 22.03.2013 Asukoht: Kuidas kunagi Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2003 kell 12:21 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lóri
ärgu sõitku sealt üle
sõitku ringiga või üldse test kauda
Mina ka aru ei saa, mida nad siis sinna yldse otsivad, kui teavad et seal jama on. Aga ikka minnaxe. Siit jälle saab tõestust fakt, et inimesed on
väga uudisimulikud, maxku see neile või elu.......
|
|
mada
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 28.03.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.08.2003 kell 12:29 |
|
|
Arvestades selle piirkonna suurust tähendaks teatud reiside puhul ringiga minek aja ning raha kulutamist.
|
|
Sturmfuhrer
Kasutaja    Postitusi: 328
Registreeritud: 25.08.2003 Viimane külastus: 15.05.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.08.2003 kell 15:22 |
|
|
Floridast Puerto Ricole minnes läheks kallimaks küll aga ikkagi kui aeg ja raha on tähtsamad kui su elu siis edu neile kes sealt üle panevad.
Ma pooldan seda teooriat, et kuna sealne ookeanipõhi on rikas metaanivarude poolest, mis mullidena veepinna poole kerkides muudavad vee nii hõredaks,
et see laevad neelab. Mingi tüüp tõestas ära selle ka mingite katsetega.
Aga lennukite kohta ma ei tea. Aga müstiline Atlantis oli ju ka selles piirkonnas. Kolmnurga sees vist isegi.
Võibolla seal põhjas on mingi asi mis... ah ärge pange tähele ma peksan segast.
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.08.2003 kell 12:07 |
|
|
mulle ka see gaaside tekke pull meeldib,kõige reaalsem....ooh,ja kui teax,et seal atlantis kuskil veel on
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
euqen
pläralära siirum-saarum tingel-tangel     Postitusi: 766
Registreeritud: 16.09.2003 Viimane külastus: 14.11.2020 Asukoht: Peaaegu Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.10.2003 kell 23:29 |
|
|
Floridast Puerto Ricole minnes läheks kallimaks küll aga ikkagi kui aeg ja raha on tähtsamad kui su elu siis edu neile kes sealt üle panevad.
Ma pooldan seda teooriat, et kuna sealne ookeanipõhi on rikas metaanivarude poolest, mis mullidena veepinna poole kerkides muudavad vee nii hõredaks,
et see laevad neelab. Mingi tüüp tõestas ära selle ka mingite katsetega.
Aga lennukite kohta ma ei tea. Aga müstiline Atlantis oli ju ka selles piirkonnas. Kolmnurga sees vist isegi.
Võibolla seal põhjas on mingi asi mis... ah ärge pange tähele ma peksan segast.
Liiga palju filme vaadanud, ise vaatan ka filme aga midagi
sellist ma ka ei usuks
On talutav ja ülal pidada odav!
|
|
nuki
Kasutaja    Postitusi: 154
Registreeritud: 10.02.2003 Viimane külastus: 7.12.2004 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.10.2003 kell 00:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: waves
Ehk kolmnurga piirkonnas on mere põhja kogunenud suur hulk mingit gaasi, mis maakoore liikumise abil sealt vaikselt "tykk haaval" vabaneb.
Merevees tõusev gaas teeb vee hõredaks, hõre vesi on oluliselt väiksema tihedusega ja kannab vähem.
Kõik on ilus ja õige, ning igaüks võib kodus vannis järgi proovida, et nii see on. Kuid häda on selles, et millegi uputamiseks on vette ikka väga
palju mullikesi vaja. Samas pole ka keegi tõestanud, et neid nii tohutus koguses mere põhjast ei tuleks, et terveid laevu uputada, kuid see pole väga
usutav. Siiki võib see koos teiste looduse trikkidega olla üks põhjustest.
Mis puutub lennukitesse, siis nende alla kukutamieks pead sa selle gaasiga ikka paraja osa atmosfärist välja vahetama, et midagi juhtuks. Kusagilt
veepinnalt eralduv gaas puhutakse kohe laiali.
Aga müstiline Atlantis oli ju ka selles piirkonnas. Kolmnurga sees vist isegi.
Viimaste teooriate kohaselt olla Atlantis üldse kuival maal praegu. (Et siis vahepeal oli natuke vee all kah?). Mingi pikk saade oli sellest, aga ma
ei mäleta enam kuda see teooria oli. Igatahes mingid taadid läksid isegi asja otsima nende seletuste järgi, ja enda arust leidsid midagi, mis olla
kunagi linnamüür olnud vms ...
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.10.2003 kell 06:47 |
|
|
Millal sealkandis üldse viimati midagi juhtus
|
|
püsimatu
püsiväärtustaja       Postitusi: 2542
Registreeritud: 07.09.2003 Viimane külastus: 9.07.2007 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.10.2003 kell 17:25 |
|
|
aga mulle meeldib ikkagi uskuda, et sealt saab paralleelmaailmadesse
Tulnud eluteatrisse, istume rumalalt seljaga lava poole. Näeme kullatud sambaid ja kaunistusi, jälgime rahvast tulemas ja minemas, ja kui tuli lõpus
kustutatakse, siis küsime endalt hämmeldunult:mis on kõige selle mõte?
R.Tagore
|
|
epp
Tige Kull      Postitusi: 922
Registreeritud: 04.05.2002 Viimane külastus: 7.02.2021 Asukoht: Omadega Põhjas Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 11:49 |
|
|
mmm.. minu jaoks on see yx paras mõistatus
kuna pole selle kohta eriti midagi kuulnud peale selle et sinna on inimkonnal yhtteist ära kadunud... siiis ei oska ma midagi arvata sellest... tahax
seal ise ära käia.. vb juhtub midagi huvitavat... saax targemaks isegi...
Ärge uskuge midagi sõna-sõnalt.
Ärge eitage midagi täielikult.
Kahelge ja otsige tõde.
Olles leidnud hingerahu,
tunnete ära ka tõe.
|
|
mada
|
postitatud 04.11.2003 kell 11:51 |
|
|
http://www.hot.ee/fiction/artiklid/bermuda.htm on soovitatav eestikeelne lugemismaterjal neile, kes BK-st midagi kuulnud ei ole.
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 11:56 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: püsimatu
aga mulle meeldib ikkagi uskuda, et sealt saab paralleelmaailmadesse
See olks küll huvitav variant. Samas tahaks siis isegi sinna ära kaduda.
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
püsimatu
püsiväärtustaja       Postitusi: 2542
Registreeritud: 07.09.2003 Viimane külastus: 9.07.2007 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 12:06 |
|
|
[
See olks küll huvitav variant. Samas tahaks siis isegi sinna ära kaduda.
kaduda ei tahaks, aga korra põigata, olla ja vaadata...eeldusel, et astun siia maailma tagasi täpselt samal ajahetkel mil lahkusin kõrvale...
Tulnud eluteatrisse, istume rumalalt seljaga lava poole. Näeme kullatud sambaid ja kaunistusi, jälgime rahvast tulemas ja minemas, ja kui tuli lõpus
kustutatakse, siis küsime endalt hämmeldunult:mis on kõige selle mõte?
R.Tagore
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 12:32 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: püsimatu
[
See oleks küll huvitav variant. Samas tahaks siis isegi sinna ära kaduda.
kaduda ei tahaks, aga korra põigata, olla ja vaadata...eeldusel, et astun siia maailma tagasi täpselt samal ajahetkel mil lahkusin kõrvale...
Kadumist pidasin ma silmas just teise universumisse sattumise mõttes.
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
epp
Tige Kull      Postitusi: 922
Registreeritud: 04.05.2002 Viimane külastus: 7.02.2021 Asukoht: Omadega Põhjas Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 13:06 |
|
|
mada poolt antud text oli huvitav ja usun pigem et on tegemist loodusjõududega kui miskite ufu lugueda ja teise universumi sattumis värgiga!
Ärge uskuge midagi sõna-sõnalt.
Ärge eitage midagi täielikult.
Kahelge ja otsige tõde.
Olles leidnud hingerahu,
tunnete ära ka tõe.
|
|
nuki
Kasutaja    Postitusi: 154
Registreeritud: 10.02.2003 Viimane külastus: 7.12.2004 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.11.2003 kell 13:28 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: epp
ja usun pigem et on tegemist loodusjõududega kui teise universumi sattumis värgiga!
Et sina suudad maailma tajuda vaid kolmemõõtmelisena, ei tähenda et rohkem mõõtmeid ning paraleelseid aegruume eksisteerida ei võiks. Mitte et ma
selle kolmnurgamüüdi tulihingeline kaitsja oleks, aga paluks arvesse võtta, et inimkonna teadmised ei pruugi, ilmselt ka ei ole, kaugeltki lõplikud.
|
|