Barbar
Kasutaja    Postitusi: 372
Registreeritud: 21.10.2002 Viimane külastus: 25.03.2009 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 16:04 |
|
|
Millist kehaosa naised meeste juures enim vaatavad ja sexikana näevad?
On üldine mulje jäänud, et eks nad ikka seda tagumikku vaata, on see nii? ja mis oleks siis sellest järgmine asi? ka mehe V kuju on üsna kõrgelt
hinnatud?
Ja milline on siis see sexikas tagumik - kas liibuvates pükstes, teksades, viigis? või hoopis miskis muus? milles?
Born to walk against the wind
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 16:10 |
|
|
Käed .. olen siin ennegi rääkinud, et minu jaoks on käed väga erutavad. Naiselikud ei meeldi .. ikka natuke karedad ja kindlalt mehelikud
Mõte sellest, kuidas nad mu keha silitavad, ajavad juba kuumaks ..
Muidu ma vaatan veel tagumentti kah
Et kas on pesulaud ja alla vajunud või selline, kust hea tahtmise juures saaks kinni kah haarata
Lõug peab olema jõuline, mitte selline, mis jätaks mulje, nagu oleks just pudilapiga üle käidud ..
Ja ülakeha kuju
Õlad laiemad ja laiad
Ai .. ei tohi sellistele küsimustele mõtlema jääda, isu tekib 
|
|
yller
joonistatud mees      Postitusi: 2583
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 29.04.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 16:33 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Käed .. olen siin ennegi rääkinud, et minu jaoks on käed väga erutavad. Naiselikud ei meeldi .. ikka natuke karedad ja kindlalt mehelikud
Et kas on pesulaud ja alla vajunud või selline, kust hea tahtmise juures saaks kinni kah haarata
Lõug peab olema jõuline, mitte selline, mis jätaks mulje, nagu oleks just pudilapiga üle käidud ..
Ja ülakeha kuju
Õlad laiemad ja laiad
kle
praegu kinodes
THE HULK
ta täpselt selline "MEES" kellest sa unistad 
mnjaa
|
|
RealBitch
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 926
Registreeritud: 03.01.2003 Viimane külastus: 19.10.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 16:57 |
|
|
Mina tagumikku kyll ei vaata. Ei teagi mis erutab. Kogu tervik vist.
|
|
MonaLisa
mõtlik kasutaja       Postitusi: 1328
Registreeritud: 01.01.2003 Viimane külastus: 20.05.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 17:40 |
|
|
kui mehe silmad on tühjad ja elutud, ei aita ka modelli välimus ja muud kenad omadused..
|
|
Kayleigh´n I
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 17:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: yller
Ja ülakeha kuju
Õlad laiemad ja laiad
kle
praegu kinodes
THE HULK
ta täpselt selline "MEES" kellest sa unistad 
mnjaa
eiiiii
Hulk oleks minu unistuste mehe täispuhutud koopia ...
Ega ma siis nii suurt kah taha .. ikka inimese moodi meest ..
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
yller
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 29.04.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:01 |
|
|
eiiiii
kle
ära pirtsuta
muidu keegi jõuab veel ette
nais hulk äkki 
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:04 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: yller
eiiiii
kle
ära pirtsuta
muidu keegi jõuab veel ette
nais hulk äkki 
Ei huvita eriti. Siis neil ongi koos parem .. sobivad paremini
Ma võtan siis vähe vähem õhku täis tüübi
|
|
MonaLisa
mõtlik kasutaja       Postitusi: 1328
Registreeritud: 01.01.2003 Viimane külastus: 20.05.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:05 |
|
|
eiiiii
hmmm suurt saab alati väiksemaks ja käepärasemaks teha  
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:11 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: MonaLisa
eiiiii
hmmm suurt saab alati väiksemaks ja käepärasemaks teha 
Et nõel tagumikku ja õhk välja ve??
No sellise peal ei saa kõvasti karata kah .. läeb pauguga katki
|
|
Barbar
Kasutaja    Postitusi: 372
Registreeritud: 21.10.2002 Viimane külastus: 25.03.2009 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:16 |
|
|
naised, olge ikka kindlamad, ei saa ju kogu meest korraga samal hetkel vaadata, kuhu teie pilk ikkagist esimesena liigub? - üles?, alla?, keskele?
Born to walk against the wind
|
|
yller
|
postitatud 16.08.2003 kell 18:21 |
|
|
Et nõel tagumikku ja õhk välja ve??
No sellise peal ei saa kõvasti karata kah .. läeb pauguga katki
no kuule
igaühel meist on oma vead
ega hulk ka supperman pole
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.08.2003 kell 19:16 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Barbar
naised, olge ikka kindlamad, ei saa ju kogu meest korraga samal hetkel vaadata, kuhu teie pilk ikkagist esimesena liigub? - üles?, alla?, keskele?
No ikka puhas pale on oluline..ic..aga tegelikult jääb silma kui mees on kühmus....või mustade küünealustega....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Vamp O Drama
star deluxe      Naine Postitusi: 953
Registreeritud: 12.03.2003 Viimane külastus: 28.02.2010 Asukoht: Pärnu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2003 kell 10:41 |
|
|
heh, oleneb ju kui kaugelt või lähedalt ma seda meest näen. ja mis asendis. kui laua taga istub näiteks, siis ju tagumikku ei näe.
nii et kõik toimub vastavalt olukorrale. ja vaatan ikka kõike, või noh seda, mida hetkel näha on. niimoodi küll öelda ei saa, et ainult
tagumik/õlad/käed/misiganes pilku püüavad.
ikka täiskomplekt.
I know you hate me
for me it's real love
|
|
moggy
Kasutaja    Postitusi: 288
Registreeritud: 14.12.2002 Viimane külastus: 18.03.2008 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2003 kell 11:07 |
|
|
Kõige pealt ikka uurida tervenisti mees läbi ja siiis alles vaatab mis vaadata on
kui kena tagumik, siis seda, kui on kenad mehised käed, siis käsi või hoopis nina.
Kõik ju oleneb, ei ole nii et näen tagumiku ja muud ei pane tähelegi Ühesõnaga oleneb kõik, mis on vaatamist väärt ja mis on silmapiiril, ei
hakka ju nii piiluma ei tea kuhu kah 
|
|
radhe
Algaja   Postitusi: 57
Registreeritud: 03.08.2003 Viimane külastus: 27.08.2003 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2003 kell 12:46 |
|
|
habe, deffenetly habe
aga noh, ma pervert ka ju  
vett ei joo ja jala ei käi
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.08.2003 kell 20:32 |
|
|
Ma olen vaid korra sellist meest elus näinud kellesse olex võinud korrapealt armuda ja ma olex võimeline olnud seda meest kinnisilmi maalima
a´la 190 pikk,vanus 50-55,vesihallid juuxed mis olid sabax kuklale veetud,hästi päevitunud ja näos olid ainult naerukurrud,helesinised
silmad,atleetlik keha ja ta kandis helehalli smokingut,lipsu asemel kandis medaljoni,hoolitsetud käed kus oli vaid üx klotser,jalas olid väga uhked
kauboykad,ta lõhnas jumalikult ja ta hääl oli nii rahulik ja kume,mis pani kõhus liblikad lendama ..oooh
..aga esmalt jääb silma mehe rüht ja siis vead oma pilgu otsivalt tagumikule,siis läheb pilk näkku ja jääd ootama kas siiani meeldivast mehest ka
vastav jutt tuleb
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 09:10 |
|
|
Näd vahetusel jäi üx sexikas tagumik ujukates silma
Rinna- ja kõhulihased ka pilku püüavad... aga see kõik on just nimelt pilkupüüdev... ei pane need asjad mind veel armuma või nende mitteolemasolu
armumist takistama...
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
dillinger
Kollanokk       Postitusi: 4670
Registreeritud: 14.07.2003 Viimane külastus: 25.04.2018 Asukoht: õige Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 10:19 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
Ma olen vaid korra sellist meest elus näinud kellesse olex võinud korrapealt armuda ja ma olex võimeline olnud seda meest kinnisilmi maalima
a´la 190 pikk,vanus 50-55,vesihallid juuxed mis olid sabax kuklale veetud,hästi päevitunud ja näos olid ainult naerukurrud,helesinised
silmad,atleetlik keha ja ta kandis helehalli smokingut,lipsu asemel kandis medaljoni,hoolitsetud käed kus oli vaid üx klotser,jalas olid väga uhked
kauboykad,ta lõhnas jumalikult ja ta hääl oli nii rahulik ja kume,mis pani kõhus liblikad lendama ..oooh
..aga esmalt jääb silma mehe rüht ja siis vead oma pilgu otsivalt tagumikule,siis läheb pilk näkku ja jääd ootama kas siiani meeldivast mehest ka
vastav jutt tuleb
Li Li kohtus ilmselt kas Sean Connery või siis Sasha Gaboriga!
TJ
Mõttega seks on tõepoolest parim!
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 11:07 |
|
|
Hmm, tagumik mu jaoks küll kolmandajärguline... Vaatan esmalt silmi, pilku üldiselt, siis näojooni ja siis keha üldiselt... Tagumik, hmm, sellele jääb
pilk pidama ehk alles siis, kui ta trehvab mu vaatevalja selg ees seisma jääda...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
PrettyLizi
väikeste viguritega       Postitusi: 1266
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 26.08.2009 Asukoht: maa ja taeva vahel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 11:37 |
|
|
Üldiselt vaatan ülevalt alla ja siis alt ülesse.
On ka juhtunud, et tänaval vaatan järgi mõnene kenale pepule.
Mõjuvad veel ka lõhn ja hääl.
|
|
sirli
Vaikne vaatleja       Naine Postitusi: 2410
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 6.02.2021 Asukoht: muutub pidevalt,enamasti seal,kus on soe ja kindel Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 11:47 |
|
|
hääl, kuigi see ei ole kehaosa,on minu meelest ka väga oluline ja mida madalam hääl, seda sexikam ja silmad on tähtsad ja õlad ning siis tuleb kõik
ülejäänu
Kui sa ükskord oled ilma jäänud sellest, mida ihkad, siis sa hiljem üle kõige samu unistusi vihkad
|
|
egomaniakk
Kasutaja    Postitusi: 330
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 7.04.2004 Asukoht: lõunaosariik Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 11:56 |
|
|
Ma olen veidi kiiksuga vist, st et mulle meeldivad karvased mehed. Nii et kui meest alles esimest korda näen ja tema iseloomu veel ei tunne, siis
saab rohkem punkte teenida pikemate soovitatavalt lokkis juustega. Aga habemega on see asi, et igale ta ju lihtsalt ei
sobi. 
Vot ja teisejärgulisena vaatan, et oleks ikka laiad õlad ja jalad, mis mind kanda jõuaks
some things are worth waitin' for
|
|
tont
Kasutaja    Postitusi: 380
Registreeritud: 10.06.2003 Viimane külastus: 25.08.2003 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 12:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Barbar
On üldine mulje jäänud, et eks nad ikka seda tagumikku vaata, on see nii? ja mis oleks siis sellest järgmine asi? ka mehe V kuju on üsna kõrgelt
hinnatud?
Ja milline on siis see sexikas tagumik - kas liibuvates pükstes, teksades, viigis? või hoopis miskis muus? milles?
Tagumik on naistel nii
nunnu, aga arvan, et tähtsam on siiski sisemine ilu......eihh tea, - see minu arvamus..
|
|
radhe
Algaja   Postitusi: 57
Registreeritud: 03.08.2003 Viimane külastus: 27.08.2003 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.08.2003 kell 19:12 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: egomaniakk
Aga habemega on see asi, et igale ta ju lihtsalt ei sobi. 
ei tunne seliseid ........
vett ei joo ja jala ei käi
|
|