pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2003 kell 15:10 |
|
|
astroloogia mõjud inimesele
Sattusin netis ringi kolades ühele artiklile :
http://www.horoskoop.ee/article.php?getarticle=13&PHPSESSID=06778f403b6f2f235178bdf8da71f729
ja tahaksin seoses sellega küsida, kas teie usute seda? Olete kogenud ehk ise miskit sellist, et ajaliselt lähestikku sündinud inimestel on ka sarnane
eluviis, teod, üldse käitumine - ühesõnaga, ka sarnane eluring ?
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Mara
Olgu jääv meile päike!       Postitusi: 1861
Registreeritud: 11.12.2002 Viimane külastus: 29.10.2015 Asukoht: keskel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2003 kell 16:07 |
|
|
wao..jube huvitav oli lugeda..usun ,et ses võib isegi tõetera sees olla..olen märganud ka kaas-kaksikute ja enda seas teatuid sarnasusi.....huvitav
igatahes..
Parim vibukytt siinpool Uuraleid...
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.09.2003 kell 17:39 |
|
|
Nu "päris" kaksikute kohta olen ennegi sarnaseid lugusid kuulnud. "Astroloogiliste" kaksikute puhul ... Ma arvan, et need on
suhteliselt harvad juhtumised kus kaks sellist inimest kokku satuvad või nendega juhtuv teineteisega seostada suudetakse/taibatakse. Aga miski siin
ilmas pole võimalik. Kuigi selleks peavad sünnimomendid olema nagu kaksikutelgi reeglina identsed, peaaegu. Lihtsalt lähestikku sündimine alati ei
taga "kaksikuks" olemist. Igaühega see nii ju ei ole.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Mandark
Kasutaja     Postitusi: 204
Registreeritud: 16.04.2003 Viimane külastus: 2.06.2005 Asukoht: On my home planet Earth Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 18:25 |
|
|
Huvitav lugu küll... Olen vist varem ka midagi sarnast kuulnud, aga pole päris kindel. Mingi meile nähtamatu seos nendel õnnetustel ju on. Muidu
üldiselt astroloogia on ala, mida ei tohi väga tõsiselt ka võtta
|
|
yller
joonistatud mees      Postitusi: 2583
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 29.04.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 18:42 |
|
|
vot see on huvitav:s
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 18:51 |
|
|
Sama lingi ma juba varem kuskile panin. Meid mõjutab praktiliselt iga asi, küsimus on selles: kui palju?
Samamoodi mõjutavad käibele tulevad EURod ja muu jama. Mis teha, eestis pole kuigipalju rahvast, kes mõistaks asjade olemust sügavamalt. Usutakse
ükskõik millise valevorsti magusat undamist.
|
|
yller
joonistatud mees      Postitusi: 2583
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 29.04.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 19:05 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
Sama lingi ma juba varem kuskile panin. Meid mõjutab praktiliselt iga asi, küsimus on selles: kui palju?
selles ma ei vaidle sulle vastu
apsull iga liigutus igga mõõte jne mõõjutab terve maalma ajalugu jne
ja kui palju
ütleme auusalt
pärispalju
|
|
Beith
Elulõpuni neitsi        Postitusi: 1774
Registreeritud: 13.05.2003 Viimane külastus: 19.08.2013 Asukoht: maal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 19:27 |
|
|
Mina kahjuks seda linki lahti ei saanud, ent mõni sõna siiski selle teema kohta.
Tean kahte inimest, kes on minuga samal ajal sündinud. Kusjuures need kaks on veel omavahel kaksikud vennad.
Mõni asi on tõesti meil sarnane, mõni iseloomujoon, ent muu ei ole küll ligilähedanegi...
Äkki ei pane ma seda lihtsalt tähele.
Kuid mina saan nendega väga hästi läbi ja mõistan nende käitumist paremini, kui teised inimesed...Äkki just seepärast, et oleme kõik kolm neitsid.
Vennaga on sama lugu, ta on mõni päev varem sünnipäev.Ja temaga on kah väga hea klapp, ent saatus ja elu küll ei ole meil ühelgi sama....
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kuni mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|
pisimimm
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 19:47 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
Samamoodi mõjutavad käibele tulevad EURod ja muu jama. Mis teha, eestis pole kuigipalju rahvast, kes mõistaks asjade olemust sügavamalt. Usutakse
ükskõik millise valevorsti magusat undamist.
Sry Ray, kui leiad, liidad ehk teemad siis - ei ole peale juhtunud.... vabandused veelkord...
Kuid jah, kaksikute juures tean juhtumeid, kus nad on lastena lahutatud, elavad eri linnades, kuid teavad teise kaksiku mõtete ja kõige muu kohta
täpselt, teevad analoogseid asju ning on ühesuguste huvidega... Astroloogilistesse kaksikutesse aga erilist usku mul ei ole... võib-olla mõjutab meid
siis sootuks astroloogia, mitte geenid...
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Kavaldaja
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 735
Registreeritud: 13.04.2003 Viimane külastus: 9.10.2009 Asukoht: idas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.09.2003 kell 19:58 |
|
|
hmm põnevalt kummaline juhus ..
|
|
marintz
internetivaim       Postitusi: 1309
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 28.03.2014 Asukoht: Viljandi Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.09.2003 kell 07:41 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pisimimm
Sattusin netis ringi kolades ühele artiklile :
http://www.horoskoop.ee/article.php?getarticle=13&PHPSESSID=06778f403b6f2f235178bdf8da71f729
ja tahaksin seoses sellega küsida, kas teie usute seda? Olete kogenud ehk ise miskit sellist, et ajaliselt lähestikku sündinud inimestel on ka sarnane
eluviis, teod, üldse käitumine - ühesõnaga, ka sarnane eluring ?
The page cannot be displayed
Nähh hiljaks olen jäänud.. või on see ajutine ,et ei ava seda lehte????
'Armastus on siis, kui näed kedagi,aga tunned seda kõhus.....'
|
|
pisimimm
|
postitatud 16.09.2003 kell 10:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: marintz
The page cannot be displayed
Nähh hiljaks olen jäänud.. või on see ajutine ,et ei ava seda lehte????
Huvitav, mul avab praegu küll
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.09.2003 kell 12:43 |
|
|
tegelt koostatakse ÕIGEID horoskoope üldse kolmel tasandil. sünnikuupäev on neist aint üks ja selle järgi võib maailma lõdva randmega 12 jagada (nii
lai ja ebamäärane, et saadud teadmistega pole suurt midagi peale hakata), eeldusel, et inimesi sünnib proportsionaalselt. seega on nö
igapäevahoroskoopidega inimesed ära rikutud - mõni ei saagi nendeta elada, teie aga jälestab seda kõike. tegelt on see aga ull matemaatika, mis pädeva
koosataja käes muutub konkreetseteks ohtudeks ja võimalusteks.
horoskoop on siiski aint üks paljudest võimalustest ebamäärast tulevikku kuidagigi määratleda, jäädes eluga rahulolematute ja õnnetute pärusmaaks.
|
|
Aike
unenägudemeister      Postitusi: 864
Registreeritud: 18.07.2003 Viimane külastus: 19.03.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.09.2003 kell 20:44 |
|
|
Kõik sõltub sellest millist horoskoopi silmas pead.Päeva horoskoobid on muidugi suhtelised ja süveneda neisse pole suurt mõtet.Kui ikka öeldakse
midagi emotionaalsel tasandil toimuvat ja sa selle endasse võtad ja päev otsa mõtled ja ootad kül ta siis sinu arust ka nii läheb.Mõtte jõud on
võimas.
Teine asi on muidugi sünni horoskoobiga.See tehaks ainult sinu privaat andmetel.Kuid ka siin on agasid.
Mina tavaliselt kui tehan inimesest enam teada siis alustan Hiina horoskoobist mis aastaid lahkab.Kuked,kassid,draakonid,maod ... .Edasi liigun
numeroloogias ja kõike viimaseks jätan Linda Coodmani.
Selline on minu arusaam ja kuna olen sellega tegelenud juba üle10a. olen leidnud et, valet seal pole. 
|
|
margus
Kasutaja    Postitusi: 193
Registreeritud: 23.05.2003 Viimane külastus: 5.06.2008 Asukoht: Tln Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.09.2003 kell 20:56 |
|
|
Kas usun astroloogiasse jms? Lühike vastus on EI.
Selleks et midagi sellist uskuda, vajan ma mingit loogilist põhjendust - astroloogia jms kohta ma mingit minu jaoks usutavat põhjendust/tõestust pole
kuulnud.
Inimeste erinevuste ja sarnasuste selgitamiseks uurin pigem psühholoogiat. Põhjendused kuidagi maisemad, mitte stiilis "Saturn on vale nurga
all..."
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.09.2003 kell 02:41 |
|
|
njaah...uskuda võix ju paljugi
põnev on see teema igaljuhul,ehk on ka samast vallast näitex teisikute fenomen
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.09.2003 kell 07:46 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Aike
Kui ikka öeldakse midagi emotionaalsel tasandil toimuvat ja sa selle endasse võtad ja päev otsa mõtled ja ootad kül ta siis sinu arust ka nii
läheb.Mõtte jõud on võimas.
heh;=) seda tahaks ma küll näha, kuidas sa mõttejõuga naela seina sisse lööd;=) kõige rohkem energiat sisaldab ikkagi LIIGUTUS. sestap tehtagu midagi
materiaalset ja rahulolu päevast on sisuliselt garanteeritud.
|
|