Kodutud.com  
Alla
   

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
Autor: Teema: Pastaroad
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.09.2003 kell 14:09 Reply With Quote
Pastaroad

Laduge head inimesed välja vöimalikud ja vöimatud makaronitoidud, kastmed ja makaronid millegiga segi möglatult...jne. Mul on haigus nimega täna sööme makaroni, homme sööme makaroni ja ylehomme sööme makaroni Praegu rahuldan ennast erinevate poe pastadega, mis myygil nii kylmutatult kui ka siis need segud, mis tuleb keeta. Kuna seal just midagi tervislikku pole ja pankrotti viib ammugi...siis andke tuld. NJAMMA! Ise oskan vaid makarone möglada praetud kanatykkide ja paprika-maisi salatiga seegi nii kuiv, et kinni jääb kurku





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
marintz
internetivaim



Postitusi: 1309
Registreeritud: 14.01.2003
Viimane külastus: 28.03.2014
Asukoht: Viljandi
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.09.2003 kell 14:30 Reply With Quote
Pere&Kodu mees köögis retseptilisas oli kord selline retsept.
Hädamakaronid"
võtad panni.Paned vett nii palju kui muidu õli.paned makaronid kohe peale.paned sörtsukaupa vett manu, et makaron oleks ikka kaetud.Uhad hakkliha,kui on.Kui pole,käib Turisti eine ka.Keedad kuni makaron pehme,siis enam vett ei lisa.Paned õli,segad, paned sibulat segad, paned soola, piparyt, siis muna või paar, segad, kuini muna kalgendub.


Ise ma päris nii ei teinud.hakkliha ja sibula praadisin kõigepealt pruuniks,siis makaronid pannile,siis vesi peale,ja kaane alla keema.Maitsestasin "vegetaga"
Lihtne ja hästi kiiresti saab valmis,pole eraldi makaronide keetmist ja kurnamist





'Armastus on siis, kui näed kedagi,aga tunned seda kõhus.....'

View User's Profile View All Posts By User
kodukiisu
kiire putukas



Postitusi: 1450
Registreeritud: 01.09.2003
Viimane külastus: 17.10.2005
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.09.2003 kell 14:35 Reply With Quote
lasanje - viib lihtsalt keele alla, minu lemmik toit

retsepti võin kah anda kui tahad!






View User's Profile View All Posts By User
meryli
LEBO



Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Asukoht: PorFin-land
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.09.2003 kell 14:59 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: kodukiisu
lasanje - viib lihtsalt keele alla, minu lemmik toit

retsepti võin kah anda kui tahad!

Aga loomulikult-kui ei taha, et näljast kokku kukun vöi syljevoolu kätte ära lämbun! ELAGU MAKARONID!





Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
mmunk
emeriiteremiit



Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003
Viimane külastus: 28.02.2014
Asukoht: siinpool võrtsu
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.09.2003 kell 15:13 Reply With Quote
üks enda virmaroogasid on pasta vegetariadze (ise mõtlesin välja nii nime kui koostise). kui seda õiget ja hääd tahad, pead külla tulema. koostisosad võin mudugi siia ka ritta laduda: makaronid, bami goreng, paprika, tomat, kurk (soovi korral), juust (ohtralt), basiilik, pune. tulemuseks nöuke roog, millele ketsupi lisamine on lausa solvang.
View User's Profile View All Posts By User
li-li
pensil;)



Naine
Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002
Viimane külastus: 20.04.2018
Asukoht: seal kus on parem
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.09.2003 kell 00:57 Reply With Quote
pastadega annab segada väga palju kokku mmmmmmm uuri mis sul sahvris ja külmikus ja siis keerutame sulle miskit kokku





armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/

View User's Profile View All Posts By User
Lola69
Võrrandi muutuja



Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002
Viimane külastus: 9.08.2015
Asukoht: Päikesetõusupool pealinna
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.09.2003 kell 16:04 Reply With Quote
Lihtsalt tomatikaste peale.

Veidi hakkliha sibulaga pruunimaks. Pipart ja soola veitsa. Lisada puljongikuubikust puljongit. Kooritud tomatid läbi köögikombaini peenemaks ja kah sinnasamma. Ja las podistab veidi potis. Pune ja basiilik ja muud maitsed juurde. Ongi lihtne kaste. Meil pistetakse kaste paljalt nahka vahel. Sinna võib lisada ka porrut, paprikat jne. Mis kappi jäänud köögiviljasahtlisse.

See tegelt sama põhjusmõtteliselt mis lasanje punane kastegi. Saab teha makaronid ka vormiroana nii, et kiht kastet, kiht makarone keedetuid, kiht kastets ja makarone vaheldumisi, pealmine kiht kaste. Siis juust ja ahju. Kah võimalus.





PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
eero
sugumürsk



Postitusi: 2789
Registreeritud: 06.05.2002
Viimane külastus: 27.11.2012
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.09.2003 kell 16:33 Reply With Quote
makaronid hakkliha ja muna ja hunnik ketsupit ja kui veel alles on jäänud siis kõik muud salatid mis on kodust yhikasse veetud.....ja kõike seda väga palju....





www.ekore.ee

View User's Profile View All Posts By User
yller
joonistatud mees



Postitusi: 2583
Registreeritud: 14.01.2003
Viimane külastus: 29.04.2019
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.09.2003 kell 16:58 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: eero
makaronid hakkliha ja muna ja hunnik ketsupit ja kui veel alles on jäänud siis kõik muud salatid mis on kodust yhikasse veetud.....ja kõike seda väga palju....


kui hakkkliha välja jätta siis (Y)(Y)(Y)






View User's Profile View All Posts By User
pisimimm
Super Moderator



Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Asukoht: muinasjutumaal :)
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.09.2003 kell 19:19 Reply With Quote
Makarone, singikuubikuid, paprikat, natuke shampinjone (marineeritult), juustu...kõik pannil segamini ja ongi jube hea. Maitseaineid paned oma maitse järele..





Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

View User's Profile View All Posts By User
li-li
pensil;)



Naine
Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002
Viimane külastus: 20.04.2018
Asukoht: seal kus on parem
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 04:01 Reply With Quote
täna just kärmelt vaja oli miskit kokku klopsida ja külmikust revideerides leidsin kalkunisinki ja sinihallitusjuustu mille lisasin makarontsikutele,eelnevalt võis neid möglades





armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/

View User's Profile View All Posts By User
pipi
Kasutaja



Postitusi: 235
Registreeritud: 08.05.2003
Viimane külastus: 6.02.2004
Asukoht: lõuna pool
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 07:18 Reply With Quote
pruunistada kanatükikesed ja sibula õlis, lisad vee, makaronid, tükeldatud kuivatatud aprikoosid (ca 200 gr) ja curry. Kui kõik komponendid pehmed, lisad lõpuks maitse järgi maitsestamata jogurti
nämm-nämm

View User's Profile View All Posts By User
madras
Algaja



Postitusi: 26
Registreeritud: 15.09.2003
Viimane külastus: 23.06.2006
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 14:08 Reply With Quote
"Leave the gun, take the canellonis!"

Ja tee pastat ehedal, mitte mingil õudsel eestindatud viisil.

View User's Profile View All Posts By User
vantark
algaja



Postitusi: 1670
Registreeritud: 02.04.2003
Viimane külastus: 4.01.2008
Asukoht: tallinn
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 14:51 Reply With Quote
APPPIII kes praeb makarone???
see on asja solkimine ja pastaroast üsna kaugel





I saw a birdie in the sky, it made a poopoo in my eye, Im not mad and I dont cry, Im just glad that cows can´t fly

View User's Profile View All Posts By User
muhhin
Kuuvarjutus



Postitusi: 4530
Registreeritud: 10.12.2002
Viimane külastus: 26.02.2019
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 19:50 Reply With Quote
/me ei põlga makarone kunagi ära - olgu nad siis paremal või vasemal küljel, selili või kõhuli





Elu on ilus !

View User's Profile View All Posts By User
pisimimm
Super Moderator



Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Asukoht: muinasjutumaal :)
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 17.09.2003 kell 20:57 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: muhhin
/me ei põlga makarone kunagi ära - olgu nad siis paremal või vasemal küljel, selili või kõhuli
/me jäi mõtlema, milliseid makarone sa silmas pead





Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

View User's Profile View All Posts By User
kodukiisu
kiire putukas



Postitusi: 1450
Registreeritud: 01.09.2003
Viimane külastus: 17.10.2005
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.10.2003 kell 14:00 Reply With Quote
Meie pere lasanje ehk see kõige tavalisem:

Praed hakkliha u 400g ja lisad hakitud sibula, soola, musta pipart, u 2dl puljongit ja ketsupit nii, et kaste ikka punane oleks väga vedelat ei tasu teha sest muidu jääb lasanje nagu plöga parem ikka kui saab lõigata ja jääb ilusti ruudukujuline
Siis võtad väikse poti, sulatad seal margariini või või (u 200g) lisad jahu, lased natuke podiseda ja siis lisad u liitri piima, kogu aeg segada, et põhja ei kõrbeks ja kui kaste juba piisavalt paks lisada soola, muskaatpähklit, veidi valget pipart ja riivitud juustu - mina panen tavaliselt liitri piima kohta u 6dl riivjuustu. Kui juust suland ja kaste ühtlaselt veniv ja paks siis võtad tulelt ära ja võtad lasanje jaoks panni või mingi vormi. Ise kasutan sellist suurt sügavat ahjuvormi - ristküliku kujuline - sinna on hea plaate panna, ümarasse on veidi keerulisem.

Võtad vormi ja valad põhjale punast kastet ja siis laod lasanjeplaadid peale, siis jälle punast kastet , siis valget siis plaadid siis punast siis valget ja siis plaadid jne Viimaseks kihiks peaks jääma valge kaste - et plaadid kõik selle sees oleks ja pehmeks läheksid, kõige peale võib veel raputada natuke riivjuustu - annab ilusa isuäratava välimuse. Siis kui see kõik tehtud võib selle u 45min-ks ahju panna u 200kraadi juurde, tavaliselt on isegi varem valmis saanud. Seda saab ise kontrollida, kas on valmis või mitte - torka kahvliga ja kui lasanjeplaadid pehmed on, siis on valmis.

View User's Profile View All Posts By User
viidik
tütrekesega



Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 21.01.2018
Asukoht: Tartumaa, Veskiorg
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.10.2003 kell 14:32 Reply With Quote
Näiteks selline link:
http://www.cookbook.everyday.com/?category=Pasta

View User's Profile View All Posts By User
viidik
tütrekesega



Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 21.01.2018
Asukoht: Tartumaa, Veskiorg
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.10.2003 kell 14:33 Reply With Quote
Veel üks:
http://www.kokaraamat.ee/index.php?cat=6

View User's Profile View All Posts By User
wickedwendy
Algaja



Postitusi: 59
Registreeritud: 09.10.2009
Viimane külastus: 27.11.2009
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.11.2009 kell 12:51 Reply With Quote

View User's Profile View All Posts By User
tiivitaavi
Friik



Naine
Postitusi: 12741
Registreeritud: 21.12.2006
Viimane külastus: 4.05.2016
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.11.2009 kell 12:57 Reply With Quote
Eelistan spagette.
Ostan neid vastavalt,kas nr.5 või nr.11.
Kastme valmistasin sügisel ise või ostan adžikat.





http://www.youtube.com/watch?v=fEtwsTfBzLc

View User's Profile View All Posts By User
mada
-



Mees
Postitusi: 6523
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 20.07.2019
Asukoht: Tartu
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.04.2014 kell 21:23 Reply With Quote
Cannelloni on hea kraam, aga üldiselt ei viitsi väga teha. Sama häda on lasanjega, seega tuleb ikka süüa makarone hakklihaga.





PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
kerberos
Friik



Postitusi: 1245
Registreeritud: 31.01.2007
Viimane külastus: 31.01.2018
Asukoht: tartu
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.04.2014 kell 12:23 Reply With Quote
mõnus on pasta-penne koorese kastmega





krematoorium kuuleb! Teie tellite,meie põletame

View User's Profile View All Posts By User
Rändaja
Algaja



Mees
Postitusi: 9
Registreeritud: 22.01.2014
Viimane külastus: 11.07.2014
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.05.2014 kell 21:59 Reply With Quote
Mac and cheese:

Võta parimat cheddarit mida eestist saab,jäta ligunema kas piima voi koore sisse,oleneb rasvafetishist,lase sulada rahulikult max 40 kraadi juures,klopi ja laamenda kuni oled saanud paksu jogurtilaadse konsistentsi lisa head konjakit 1l-4,86 cl konni,anna olla.
Keeda oma lemmikmakaronid,pasta,sphaetti lisa liha,kala jne...jahuta 80 kraadini,sega juustukastmega ja arvesta,et meeletu maitseelamus on olemas.

R.

View User's Profile View All Posts By User
mariia
Kasutaja



Naine
Postitusi: 310
Registreeritud: 23.11.2011
Viimane külastus: 29.11.2018
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 09.05.2014 kell 20:26 Reply With Quote
keeda spagetid (al dente, s.t.ära lödiks keeda), lisa juurde oliivõlis kuumutatud küüslauk(küüslauku ei tohi kõrvetada), siis sega need kokku ja kuumuta veel, lisa soola, piprart ja hakitud peterselli ning serveeri parmesani juustuga. oliivõliga ära koonerda
super hea!

View User's Profile View All Posts By User


Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Seksperdid | Galerii | Tutvus | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad


Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0168669 sekundit