li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 04:00 |
|
|
affiarmastus lemmiku vastu
Pitsu saab monumendi
Kiisul on kullast toidumollid
Põssa saab lemmikute hotellis peale peremehe surma linnukeeli süüa .....jne.
Kas see on armastus loomade vastu või on sellistel inimestel midagi puudu (üle) ,millest ma ei jaga ööd ega mütsi
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
HeavyDuty
Algaja   Postitusi: 41
Registreeritud: 29.10.2003 Viimane külastus: 21.11.2019 Asukoht: kEk Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 04:12 |
|
|
neil on side loomadega.
hüpertroofia on minu parim sõber.
|
|
norija
Kasutaja     Postitusi: 355
Registreeritud: 07.10.2003 Viimane külastus: 15.08.2011 Asukoht: Kusagil Eestis Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 04:45 |
|
|
Nohjah, mõnes mõttes on vist tõesti midagi mööda.
Aga teisest küljest... Noh, kui raha on ja selle selline kulutamine rahuldust pakub, siis miks ka mitte?
Konkreetselt neist väljatoodud asjades pole ju midagi eriti hullu. Koera pildi tegemine on ju normaalne, miks siis mitte ka skulptuur? Ja miks ei
võiks kassi toidukauss hinnaline olla? Eriti, kui tegelik kasutus tolle hinnalise asjaga sobib. Kuldkausike kaminasimsil või kuldkausike kassi
söögilaual... Milles vahe?
Noh ja lemmiklooma eest hoolitsemise korraldamine ka pärast seda, kui omanik surnud on, tundub mulle küll asjakohane olevat. Kas just linnukeeli, aga
see vist oligi liialdus.
Ega te mind ometigi tõsiselt ei võta?
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 08:22 |
|
|
Kes kulutab oma miljonid autode või eralennuki peale ja kes kulutab nad oma neljajalgse sõbra peale - vahet pole mu meelest. Inimene on sellele
lihtsalt pühendunud.
Kuigi veider tundub küll seaga koos magamine ja muu taoline tegevus
|
|
madu
ületamatult kitsarinnaline       Postitusi: 2415
Registreeritud: 09.07.2003 Viimane külastus: 18.10.2012 Asukoht: seal, kus internet Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 08:58 |
|
|
Üsna sageli on võib sellistel lemmikute omanikel olla lähisuhetega probleeme - tahaks meest/naist/lapsi hellitada, aga nende puudumisel
valitakse/leitakse "asendusobjekt", kellele oma ülevoolavat armastust ja hoolitsust jagada ning kelle peale raha kulutada (kah omamoodi
"armastuse ostmine" .
See on kõigest üks võimalik seletus asjale.
Mina armastan ka oma koera ja kassi väga-väga-väga, aga siiski teatud piirini.
"Isane peab olema karvane, haisev ja väga resoluutne."
Aleksei Turovski, Drosophilate (äädikakärbeste) partnerivalikust
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 10:56 |
|
|
Eks see tiba imelik tundub, aga samas vastaksin nagu Muhhin...kui raha laialt käes, tehku mis tahavad.
Ja minu arust see on asja juures üks tänuväärt asi, et pärast peremehe surma ei jää loom hulkuma kuskile, vaid on hoolitsetud, et ta saab peavarju ja
hea hoolitsuse. Meie riigis paraku seda pole ja meil poleks ka enamikul selleks raha...vaesed lemmikud aga satuvad tänavale.
Samuti on loomade surnuaiaga. Kui on koht kuhu loom matta, siis pole kõik metsaalused surnuid loomi täis ja peremees ei pea kuskile jumalteabkuhu
minema oma lemmikut matma. On üks kindel koht ja minu arust suht normaalne. Kas aga sinna monumente püstitama peaks...
Ja enne tõesti need kellel seda raha on, kulutagu see loomade peale, kui autode, lennukite jne peale. Loom oskab tänulik olla ja tunnetab seda...ta
ikkagist elusolend.
Ka mina armastan loomi väga, aga nagu Madu ütles...ikka piiridega
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
pointer
sõltumatu vaatleja       Postitusi: 2671
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 11.05.2022 Asukoht: maa-õhk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:12 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: muhhin
Kuigi veider tundub küll seaga koos magamine ja muu taoline tegevus
mõned mehed pidavat ka ju sead olema Nagu on ka usse naiste seas
|
|
madu
Registreeritud: 09.07.2003 Viimane külastus: 18.10.2012 Asukoht: seal, kus internet Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:21 |
|
|
Aitäh, pointer, et mind ikka meeles pead
Offtopic, aga mind hakkas eelnevaga seoses huvitama selline küsimus. On ju inimesi, kellel lemmikloomadeks roomajad. Koeri, kasse, põssasid, jah,
viiakse spetsiaalsetesse juuksurisalongidesse, hotellidesse, restoranidesse...
Aga pole eriti kuulnud, et sama "ahvilikult" suhtuksid oma lemmikutesse usside-varaanide-muude kõigusoojaste omanikud
Inimesed, kellele meeldivad roomajad, on tervema ellusuhtumisega või lihtsalt vähemrikkad?
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:25 |
|
|
Madu...ma arvan et maod lihtsalt ei laseks endaga nii käituda
Näiteks kui sul lemmikuks juhtub olema krokodill...vaevalt, et ta tahaks nii väga kaisus magada või vaevalt et omanik tahaks nii väga teda musutada
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
madu
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:30 |
|
|
tiina, aga hotelli ja restorangi võiks ju ikka viia...
Või vähemalt ausambagi püstitada
Tegelikult tean vähemalt ühte inimest, kelle madu (miskine suuuuuur) elab vabalt kogu korteris ja magab aeg-ajalt ka voodis.
PS. Selleks inimeseks pole minu mees.
|
|
pointer
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 11.05.2022 Asukoht: maa-õhk Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:37 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: madu
Aitäh, pointer, et mind ikka meeles pead
Offtopic, aga mind hakkas eelnevaga seoses huvitama selline küsimus. On ju inimesi, kellel lemmikloomadeks roomajad. Koeri, kasse, põssasid, jah,
viiakse spetsiaalsetesse juuksurisalongidesse, hotellidesse, restoranidesse...
Aga pole eriti kuulnud, et sama "ahvilikult" suhtuksid oma lemmikutesse usside-varaanide-muude kõigusoojaste omanikud
Inimesed, kellele meeldivad roomajad, on tervema ellusuhtumisega või lihtsalt vähemrikkad?
Madu, ma rääkisin ussidest ja Sind ei pidanud üldse silmas antud hetkel Kui aga sind huvitavad roomajad ja muud siuksed elukad, siis tean, et
kodanik dex oskab sulle asjadest pikemalt rääkida 
|
|
madu
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:47 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pointer
Madu, ma rääkisin ussidest ja Sind ei pidanud üldse silmas antud hetkel
Nonii. Jälle rikuti kõik ilus ära
|
|
pointer
|
postitatud 29.10.2003 kell 11:50 |
|
|
madu ja uss naise kohta öelda on... kudagi nagu paha ju Arvasin, et Sa oled parem, aga võta näpust Või on sulle selline ajupesu tehtud, et oled
isegi uskuma hakanud juba?
|
|
madu
|
postitatud 29.10.2003 kell 12:03 |
|
|
Offtopic
Paha?! Miks paha? Mina isiklikult võtan küll sõna "madu" komplimendina. Meil vaadatakse madudele tihti vastikusega kristliku
kultuuritausta tõttu (kuri, paha, salakaval), aga paljud vanad rahvad austavad teda väga (indiaanlased, budismi mütoloogias olemas naagad -
maotaolised pooljumalad jne jne). Nende jaoks on madu muutumise ja uuenemise sümbol, kuna maol on võime vanast nahast vabaneda ja uues rüüs ilmuda.
Peetakse ka elu müsteeriumi hoidjaks, kes kaitseb salajasi tarkusi inimeste eest, kes nende tundmaõppimiseks veel valmis pole.
Tegelikult on maod imearmsad
Ja ajupesu on neile nende pisikese ajumahu tõttu suht võimatu teha
|
|
pointer
|
postitatud 29.10.2003 kell 12:14 |
|
|
nojah, kui nüüd filosoofiliseks minna, siis pole madude kohta tõesti midagi öelda. Salapärased ja kõikvõimsad loomad oma eiteamitme eluga.
Eesti kontkestis aga pole vist inimest vist eriti viisakas maoks või ussiks kutsuda. Kui ta ise muidugi selle vastu pole ja end sellise nimega
nimetab
|
|
PrettyLizi
väikeste viguritega       Postitusi: 1266
Registreeritud: 26.01.2003 Viimane külastus: 26.08.2009 Asukoht: maa ja taeva vahel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 12:32 |
|
|
nagu tiina ja muhhin eespool mainisid, et kui raha on, siis tehku sellega mis tahes.
Ise on lemmikut muidugi kulla ja karraga üle ei ujuta. Ikka inim(looma) väärilist elu püüan pakkuda.
Aga, mis neil inimestel puudu on?
Eks va seda ligimese armastust ma arvan.
Või siis on neil mõningased alaväärsus kompleksid, mida sel moel üritatakse korvata.
|
|
Mara
Olgu jääv meile päike!       Postitusi: 1861
Registreeritud: 11.12.2002 Viimane külastus: 29.10.2015 Asukoht: keskel Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 12:58 |
|
|
liigne ahviarmastus on minu arust juba haiglane
ise vaatan kyll vahest selliseid inimesi telekast ja irvitan....
loomad on ikka loomad....
Parim vibukytt siinpool Uuraleid...
|
|
norija
Kasutaja     Postitusi: 355
Registreeritud: 07.10.2003 Viimane külastus: 15.08.2011 Asukoht: Kusagil Eestis Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 13:14 |
|
|
Tsitaat:
Ma arvan, et asi on selles, et kõigusoojaste omanikke on lihtsalt vähem. Järelikult on ka maorestorani potensiaalseid kõlastajaid vähem.
Ega te mind ometigi tõsiselt ei võta?
|
|
ipsu
kodune       Naine Postitusi: 1771
Registreeritud: 17.11.2002 Viimane külastus: 18.11.2009 Asukoht: haapsalu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.10.2003 kell 13:26 |
|
|
Kui arvestada kui paljud inimesed nälgas on, siis tundub et selline tegevus on sutsu nõme. Aga niigui öeldakse et teen oma rahaga seda mida tahan.
Sellegi poolest tundub mulle et päris normaalne see asi ei ole.
Ära kaeva teisele auku.......
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 09:18 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
Pitsu saab monumendi
Kas see on armastus loomade vastu või on sellistel inimestel midagi puudu (üle) ,millest ma ei jaga ööd ega mütsi
Raha on neil üle. Ja kõvasti. Ja inimestele kulutada ei raatsi. Või polegi selliseid... Aga kallis loomakene on.
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 10:32 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: viidik
Tsitaat: Algne postitaja: li-li
Pitsu saab monumendi
Raha on neil üle. Ja kõvasti. Ja inimestele kulutada ei raatsi. Või polegi selliseid... Aga kallis loomakene on.
On ju ka juhuseid kui kogu vara olla koerale pärandatud....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.10.2003 kell 17:02 |
|
|
Mina pakuks siin nagu madu'gi, et neil inimestel on lähisuhetega probleeme. Ja omamata lähisuhteid pööravad nad selle osa endast, mis
muidu suunduks suhetesse, karvasele lemmikule. On selleks siis armastus, raha, tähelepanu või midagi muud. On siis lähisuhete puudumise põhjuseks
oskamatus, hirm neid luua, hoida ... mis iganes.
Või hoopis hirm inimeste saamahimu ees. Ja nii suunatakse oma rikkus saamahimuta olendeile
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.10.2003 kell 08:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: madu
Üsna sageli on võib sellistel lemmikute omanikel olla lähisuhetega probleeme - tahaks meest/naist/lapsi hellitada, aga nende puudumisel
valitakse/leitakse "asendusobjekt", kellele oma ülevoolavat armastust ja hoolitsust jagada ning kelle peale raha kulutada (kah omamoodi
"armastuse ostmine" .
madu võttis pooled sõnad suust (pean nüüd edasi poole suuga rääkima). täpsustan pisut lähisuhete osa. modernsel inimesel on aint paar väääga
head sõpra ja siis hunnik teretuttavaid. kui nüüd üks neist vääääga headest peaks lahkuma (nt surema), siis algabki tragöödia. mõelge, kui raske on
säänest inimest asendada?! üheks mitmest käitumismallist ongi asendusobjekti leidmine. koera veidrustega on märksa lihtsam leppida kui uue sõbra
omadega. läänes on juba täiesti tavaline pidada nt arvuti, auto (kellel on nimi, oma tuba jne)vms sünnipäeva.
ja see võõrandumisprotsess muudkui jätkub. no krt isegi meie vanaemadel polnud veel vaja "kuidas võita sõpru"-stiilis raamatuid. aga meie
lapselastele kirjutatakse võib-olla juba ka "kuidas võita sea usaldus"-abimehi...
|
|
marintz
internetivaim       Postitusi: 1309
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 28.03.2014 Asukoht: Viljandi Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.10.2003 kell 09:59 |
|
|
Ma arvan, et kellel on raha osta kallis ja eriline tõukoer või ükskõik mis muu loomake, siis on ju raha ka tema nunnutamiseks.Ja kuidas sa annadki oma
kallihinnalisele lemmikule midagi odavat ja viletsat!!
Ise ma pole looma vastu küll sellist affiarmastust üles näidanud ,kuigi ega minu kiisugi peale poetoidu enam muud ei söö.Isegi kuivtoit enam ei
kõlba, ainult "kiisueine"on pealeminev söök ja vorst
'Armastus on siis, kui näed kedagi,aga tunned seda kõhus.....'
|
|