Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.01.2015 kell 23:40
Ihii. Üleüldse tuleks see teema kustutada, kuna kujutab ohtu euroopa julgeolekuruumile. Olen algusest peale kahtlustanud, et tegu on vene
propagandamasinaga. Ma pole küll kõiki lugusid töödelda jõudnud, aga olen kindel, et kui mõnda neist tagurpidi kuulata, tuleb sealt saatanlik sõnum
välja. Midagi "lauldes Siberisse me rändame" taolist.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
Myrk
Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
reheline
The Bad Thresher
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.03.2015 kell 09:18
Siin pole midagi puhastada, Myrk! Puhastust saab teha vaid siis, kui midagi möödas on, kadunud, kaugele jäänud. Paraku situatsioon kestab.
See et sinu esivanemad repressioone kogenud on... Halooo, sa räägid nagu välismaa foorumis. Ma arvan et meie kõigi vanemad on sel ajal siinkandis
elanud?
Viha jutt on eriti veider. On olemas veel sellised väljendid ja emotsioonid nagu sallimatus, mäletamine, isiklik kogemus, ettevaatlikkus, mitte omaks
võtmine. Unusta parem ära see teistele viha omistamine. See, et kui mina keeldun venelast kallistamast ei tähenda, et ma vihane olen lihtsalt
kadugu kuradi kodumaale kogu oma kultuuri ja täidega. http://youtu.be/QGPhRzppV7U https://m.youtube.com/watch?v=XIviwK1MzJs
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
Myrk
Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.04.2017 kell 23:11
Tsitaat:Algne postitaja: reheline
Ihii. Üleüldse tuleks see teema kustutada, kuna kujutab ohtu euroopa julgeolekuruumile. Olen algusest peale kahtlustanud, et tegu on vene
propagandamasinaga. Ma pole küll kõiki lugusid töödelda jõudnud, aga olen kindel, et kui mõnda neist tagurpidi kuulata, tuleb sealt saatanlik sõnum
välja. Midagi "lauldes Siberisse me rändame" taolist.
Niikaua kuni mina bossu tentsik olen vean kas Sinu sinna loomavagunisse kaasa
skingirl
Armuline Proua
Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
metsapull
@
Mees Postitusi: 585
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis