sipelgakaru
Algaja   Postitusi: 4
Registreeritud: 14.02.2004 Viimane külastus: 8.10.2004 Asukoht: Pärnu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 02:38 |
|
|
usaldus kadunud
mure selles, et ma ei usalda enam oma elukaaslast. olen viimasel ajal hakanud tundma, justkui ta varjaks minu eest asju. ning ykskord tunnistas ise ka
et on mulle nö mitte tõtt rääkinud ja teeb seda ka edaspidi. ja seda sellepärast et sisuliselt enda elu kergemaks teha, et probleeme ära hoida. ma ei
teagi kuidas sellesse suhtuda. äkki oskate nõu anda?
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 02:45 |
|
|
ilmselt pole sinu reageeringud olnud tema suhtes need õiged n. te pole suutnud ka neid asju selgex rääkida,seega on tal lihtsam neid asju endale
hoida,mis ei anna muidugi põhjust ka teda kinnisilmi usaldada .....enda elu kergemaks teha, et probleeme ära hoida.......... aga
probleem on ju olemas,ta ei usalda
Äkki püstitaxid talle konkreetse küsimuse,kus ja mida sa valesti tegid ja ütlesid,et sul olex võimalus end parandada ja aru saada asjadest nii nagu
temagi seda teeb
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
meryli
LEBO      Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 08:45 |
|
|
Aga köiki inimesi EI SAAGI usaldada! Meil mehega köik ok! Usaldame, räägime, ei valeta kui usaldame teineteist teatud piirini! Näiteks ei usalda ega
too mu kaasa päevavalgele nn.poolikuid asju, millel pole lahendust, ega paista ka tulevat. Saan neist teada alles siis kui asjad laabuvad vöi siis kui
usaldatav jutt...vms...ei ousta enam otseselt kedagi. Kuna olen sur pabistaja ja korrutaksin kuuldut päevad läbi ja teadmisest poleks siiski mul
suurt kasu, teeb mees lihtsalt oma ja minu elu saladuste abil lihtsamaks! Ehk on ka Sinu puhul nii, et jagatud asi painaks Sind päevad läbi ja
nämmutaksid teemat mehele hommikust öhtuni? Ehk ongi see temale probleemidevabam?
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
yller
joonistatud mees      Postitusi: 2583
Registreeritud: 14.01.2003 Viimane külastus: 29.04.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 11:34 |
|
|
salates maha ühe probleemi, tekib asemele kohe 2
aa sa räägi temaga sel teemal, et sina hakkaksid ka asju varjama, probleeme salgama jne, et kuhu tteie suhe niimodi lõppude lõpuks jõuab
või on tal sinust ääkki kopp ees või msikit?
|
|
Bel
Kasutaja     Postitusi: 112
Registreeritud: 08.12.2003 Viimane külastus: 19.12.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 12:09 |
|
|
Siin tundub küll, et midagi on korrast ära, usalduse puudumine on ka seoses lugupidamisega, pole usaldust, pole lugupidamist.
Tuleb täiesti üks tuttav juhus meelde, kus mees pidas armukest, sest armuke mõistis teda paremini ja kodus ei olnudki millestki rääkida...
Ikkagi rääkida tuleb ja mees tuleb ennast usaldama panna.
|
|
püsimatu
püsiväärtustaja       Postitusi: 2542
Registreeritud: 07.09.2003 Viimane külastus: 9.07.2007 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 12:18 |
|
|
Aga kõigest ei peagi rääkima ja kõike ei peagi teisele usaldama ja ennast ei pea ka jäägitult avama, midagi tuleb omale alati jätta nn reservi.Vahest
ta loomult just selline veidi usaldamatum ja leidis nüüd, et parem ikka oma loomuse järgi käia, mitte vastutahtmist liig avali olla.Ega see, et inime
vaiki on ja ei räägi tähenda, et ei usalda või, et petab.Mõtleb lihtsalt omaette, kui väljamõtleb siis räägib. Ja kui niimoodi väljamõtleb, et
rääkimisvajadust ei teki, siis ei räägigi.
Tulnud eluteatrisse, istume rumalalt seljaga lava poole. Näeme kullatud sambaid ja kaunistusi, jälgime rahvast tulemas ja minemas, ja kui tuli lõpus
kustutatakse, siis küsime endalt hämmeldunult:mis on kõige selle mõte?
R.Tagore
|
|
ratatosk
vabamõtleja          Postitusi: 2591
Registreeritud: 07.11.2003 Viimane külastus: 22.01.2010 Asukoht: Tartus, põhiliselt Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 13:02 |
|
|
Kõigest ei pea kindlasti rääkima, igale inimesele peab oma privaatruum jääma. Kuid elukaaslaste puhul peaks olema 100%-ne usaldus. Rääkida peaks olema
võimalik kõigest. Usaldus ongi see, kui võid jätta rahuliku südamega ja midagi kartmata partnerile tema privaatruumi.
Usaldus ei tähenda tingimata seda, et kõik, mida teineteisele räägitakse peaks hea ja meeldiv olema. Aga ka ebameeldivatele asjadele ei tohi üle
reageerida ja peab sama usalduslikult vastama. Vastastikku peavad suhted ausad olema. Me ju siiski eeldame, et täiskasvanud inimestel on mõistus peas
ja võime ennast verbaalselt adekvaatselt väljendada piisavalt arenenud.
Kui elukaaslane ütleb, et ei räägi kõike ja valetab, et enda elu lihtsamaks teha, kas siis sina oled andnud talle põhjust karta sinu reaktsiooni. Kas
sa ise oled andnud mingit põhjust mitteusaldamiseks? Küsi oma elukaaslase käest, miks ta arvab, et kui ta kõike ei räägi, siis endal elu lihtsamaks
teeb.
-- all works are protected by GNU Free Document License --
|
|
unistaja
*.: rahulolev :.*      Naine Postitusi: 1757
Registreeritud: 03.09.2003 Viimane külastus: 10.05.2023 Asukoht: põhiliselt siin juba pikemat aega Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 14:50 |
|
|
Meil vahel nii, et kui ikka tunded on pea kohal lõkkele löönud, siis saab küll teisele öeldud, et ma ei räägi sulle enam midagi, kuid kui oleme maha
rahunenud, siis ikka räägime ja arutleme ning samas oleme ka sellest õppinud. Vahel on mõni asi küll, et ei räägiks, kuna ei taha, et teine ilmaaegu
endast välja läheb või midagi hullu mõtlema hakkab. Kuid vahel ei saa ka kannatada teadmatuse all.
Aga kui ikka elukaaslane veel ise ka ütleb, et ei usalda või ei taha enam rääkida, siis minu jaoks oleks see küll häirekell, et midagi kisub kiiva. Ma
hakkaks ise juba mõtlema, et mis mina tegin, miks mind enam ei usaldata või on see tingitud millestki muust. Enamjaolt ikka hakkab inimene vigu otsima
enda seest. Ja kui niiväga eluolulisi vigu ei leia, siis hakkad juba enda ümber ringi ka vaatama, äkki olete üksteisest üle ja läbi mõelnud, liiga
palju vaikust teie vahel.... põhjusi võib olla palju ju. Ja mina tahaks teada, MIKS???
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2004 kell 22:03 |
|
|
Tihti on ka see variant, et oma muresid välja rääkides saadakse hoopis näägutamise osaliseks....ja siis tekibki olukord, kus enam ei tahetagi midagi
rääkida....
Ja veel variant, et ei taheta partnerit lihtsalt muretsema panna....loodetakse lihtsalt kõik asjad ise ära klaarida...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.02.2004 kell 10:16 |
|
|
Ehk see usaldus polegi niiväga kadunud. On vaid vaja suu lahti teha ja teisepoolega rääkida.
Kui ennast ei ava, ei ava ka teine sulle ennast jäägitult. Usaldus peab olema vastastikune ja usaldus peab toitma usaldust, et see ära ei kaoks.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
Carita
Kasutaja     Postitusi: 184
Registreeritud: 11.03.2005 Viimane külastus: 9.05.2007 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2005 kell 00:40 |
|
|
ilmselt on tal midagi varjata
kahju, aga seda ei tohiks kaua taluda!
If you can´t handle me, or I´ve been a bitch to you - go and cry about it around the corner!
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2005 kell 18:18 |
|
|
Kui usaldus kadunud siis pole nagu enam midagi peale hakata.Võta nagu eksinud sapööri-matad maha ja rahu maa peal.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.09.2005 kell 19:04 |
|
|
Öeldakse usalda aga kontrolli
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.01.2007 kell 16:49 |
|
|
lugesin siit sellise lause, et mees tuleb sind usaldama panna
mitte kedagi, mitte kunagi ei saa ennnast usaldama panna ega sundida seda tegema, usaldust ja lugupidamist saab vaid välja teenida ja see kunst peab
tulema ikka peast ja südamest
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.01.2007 kell 18:54 |
|
|
Usaldama võib ju panna. Aga kas see ka usaldus on. Näiline usaldamine? Kuniks esimese korrani ..
Ühesõnaga usaldust pole ikkagi.
Kui just usalduse taastamiseks ägedalt plusspunkte ei teenita. Ja seda tõsimeeli.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Sanuk
Algaja    Postitusi: 56
Registreeritud: 25.09.2006 Viimane külastus: 18.08.2011 Asukoht: Emajõe Ateena Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 14:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sipelgakaru
mure selles, et ma ei usalda enam oma elukaaslast. olen viimasel ajal hakanud tundma, justkui ta varjaks minu eest asju. ning ykskord tunnistas ise ka
et on mulle nö mitte tõtt rääkinud ja teeb seda ka edaspidi. ja seda sellepärast et sisuliselt enda elu kergemaks teha, et probleeme ära hoida. ma ei
Aga kas sa ikka tahaksid kõike teada? kas sa arvad, et see mõjuks tegelikult kodurahule hästi? Äkki ei olegi teisele ruumi jätmine halb mõte, nagu
eespool mainitud.
misasja nad sinna plangu taha ometi ehitavad?
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 20:30 |
|
|
Usaldus on õhkõrn asi,ja selle kaotamine imekerge.Usalduse kaotus muudab minu jaoks inimese olematuks.Jah ,ma võin temaga viisakuse piirides suhelda
kuid see on ka kõik.Iga inimene võib eksida.Kuid me ei saa eitada ka tõsiasja et teod mille oleme korda saatnud usalduse kaotamiseks on tehtud täie
mõistuse juures ja süüdivalt.Järelikult polnud see oluline.Kui juba jutt andestusele läheb siis muidugi on võimalik andestada,kuid see on ka kõik.Elu
õpetab-inimene kes on sind võimeline korra maha müüma teeb seda kindlasti ka teisel korral.
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 21:39 |
|
|
mõningate asjade varjamine pole ehk veel usalduskriis.
tihti me jätame oma mured lähedastele rääkimata, et nad üleliia ei muretseks.
aga usalduse kaotamine...
leian, külm viisakus peaks täiskasvanulikult asjad paika panema ja kaks korda ühe reha peale enam ei astu...
kuigi lootus on lollide lohutus
|
|
freelancer
|
postitatud 14.01.2007 kell 21:54 |
|
|
sossuke
Mina esitaks küsimuse sulle nii.
Kui inimene on su silmis usalduse kaotanud korra ja ta lubab,et enam seda ei juhtu.Kas usaldad teda edaspidi.Ta ju lubas seda.Kas oled nõus oma elu
selle nimel panti panema.
|
|
Calm
Algaja    Mees Postitusi: 70
Registreeritud: 06.01.2007 Viimane külastus: 28.11.2007 Asukoht: Kõiksus Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 22:02 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sipelgakaru
On tähelepanuväärne, et ta tunnistab enda kahepalgelisust. See polegi ehk nii halb märk. Kas miski võiks teda sundida asju varjama? On ta kõrvetada
saanud?
I've tasted serpent's kiss
it's sour but still so sweet
|
|
freelancer
|
postitatud 14.01.2007 kell 22:12 |
|
|
calm
Kas sa püüad meile seletada et see polegi nii halb märk kui inimene tunnistab,et ta on kahepalgeline.See et ta tunnistab seda ei kaalu iialgi ülesse
seda kes ta on.Ta on ju saast,kui viisakalt väljendada siis inimene ,kes on sind valmis sandikrosside eest maha müüma kui selleks soodne võimalus
tuleb.Ja sina võtad selle inimese juures aluseks selle,et ta seda tunnistab.Äkki tahad veel öelda et ta on julge(julges öelda et on
kahepalgeline),aus(tunnistas,et on valetanud),mehine(võib silma pilgutamata su maha müüa)
No on ikka loogika. 
Asi on ju enam kui persses.Sellisega rallit ei sõideta-luuresse minekust isegi ei saa mõelda.
|
|
Calm
Algaja    Mees Postitusi: 70
Registreeritud: 06.01.2007 Viimane külastus: 28.11.2007 Asukoht: Kõiksus Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 22:36 |
|
|
Ma ei tea kes ta on - võimalik, et sünnipärane silmakirjatseja.
Nii palju on meil siiski informatsiooni, et muutus saabus hiljuti (või ei osatud/tahetud seda märgata). Ei taha valetamist õigustada, kuid mind
huvitavad põhjused mis toodavad varisere.
I've tasted serpent's kiss
it's sour but still so sweet
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.01.2007 kell 22:40 |
|
|
Tsitaat:
Kui inimene on su silmis usalduse kaotanud korra ja ta lubab,et enam seda ei juhtu.Kas usaldad teda edaspidi.Ta ju lubas seda.Kas oled nõus oma elu
Kui lõpust alustada, siis elu panti ei pannud, ega ka paneks.
Paraku ei saa ilma usalduseta ju samuti kellegiga koos oldud.
Andestasin korra, aga peale seda olin loomulikult tähelepanelikum ja nö mängureeglid olid samuti paigas.
Ei pidanud lubadust ja ma lõpetasin ära.
Kokkuvõtteks, vigadest õpitakse ja antakse ka teine võimalus.
Ennast vaimselt valmis pannes halvimaks võib ära hoida suurema hingetrauma.
Mis teemasse puutub, siis valetamine ja varjamine on asjad, mida ma ei salli.
Tekib tunne, et sind ei usaldata piisavalt et kõik ära rääkida.
Milleks varjata, milleks valetada.
On suur tõenäosus, et see kõik tuleb välja lõpuks.
Siis on ju kordi hullem, kui kohe ausalt ära rääkida.
Eks hädavale on vahest ju samuti lubatud. Peaasi, et see kellelegi haiget ei teeks.
Noh, see on minu arvamus.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
sossuke
töötamas3       Naine Postitusi: 5603
Registreeritud: 12.09.2006 Viimane külastus: 5.03.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.01.2007 kell 16:31 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
sossuke
Mina esitaks küsimuse sulle nii.
free, leian, et inimesed mõistavad väga hästi, kui nad on sitta keeranud ja kaaslaste suhtumine nendesse muutub.
täiskasvanu ei tohiks olla nagu laps, kes karistamise hetkel ütleb, et ma enam ei tee...ja tavaliselt proovib(teeb) jälle.
kas ma peaksin lubamise eest oma elu panti panema?
täitsa huvitav, mida paganat mulle siis peaks lubama isik, kes on usaldusest ilma jäänud ja peab leppima minupoolse viisakusega ja eluaegse
valvelolekuga
|
|
freelancer
|
postitatud 15.01.2007 kell 17:47 |
|
|
sossuke
olen olnud elus olukorras, kus sa ei pea teise inimesele usaldama mitte ainult lihtasju vaid ka oma elu.Sa kas usaldad teda või ei usalda.Kolmandat
võimalust sul pole.See on olukord kus igasugused ups faktorid ei tule arvesse ja kaotada on igatahes rohkem kui ainult usaldus.Isiklikult arvan et
inimest ,kas saab usaldada või mitte.Sealt ka see ütelus ,kas läheksid temaga luurele.Mitte aga usaldan natukene.See on sama jabur nagu väita et naine
on natukene rase.Ta on kas rase või ei ole.
Inimese kõrval võib elada ka teda täielikult usaldamata.See on hoopis midagi muud.See on kahe indiviidi kooseksisteerimine.Ja ka see variant võib olla
igati terve ja rahulik.
|
|